Jdi na obsah Jdi na menu
 


Verunka

12. 11. 2006

ObrazekČerná kočička Verunka byla v září 2006 hozena se svými sourozenci Fidem a Barunkou do zahrádek. Je to nádherná „kulatá“ kočička, velmi milá, hravá a přítulná. Nový domov našla 12.11.2006 na umísťovací Výstavě pro kočku - byla umístěna do Prahy ke kocourkovi Edovi a fence Majdě. Její nová majitelka nám napsala:


12.11.2006:
Hezký večer. Verča je v pořádku, už jedla a pila. Teď leží na posteli a spí.

13.11.2006:
Dobrý večer, Verča se už s Edou kamarádí. Chodí na kočkolit a hrozně se mazlí.

24.11.2006:
Hezký podvečer, Verča tráví většinu času s Edíkem. Sotva však zhasnu, tak už je v posteli. Mějte se.

9.12.2006:
Zdravím Vás a zasílám fotky našich zvířátek. To bílé je naše fretka Savy a ten černý pejsek, který na Vás kouká, je taky náš a je to fenka Majda. A je fakt, že se všichni pěkně vydovádí, ale nikdy si nic neudělají!!!!! Mějte se!:-)

30.1.2007:
Hezký večer,
Verča má strašně ráda vodu, když může hned je ve vaně nebo v umyvadle. Na kočku je to docela zvláštní.

3.6.2007:
Hezký den, tak jak se stále máte? A co vaši svěřenci? Verča je stále takový mazlík, ale voda a papání je pro ni vším. Stačí když vrzne lednička a už je ve střehu. Dneska jsem ji nemohla najít a pak jsem zjistila, že je v komůrce, kam jim dáváme granule. Jindy, když ji zavolám, tak hned přiběhne, nebo aspoň zamňouká, ale teď nic. No, taky je na ní vidět, že ráda papá, né že by byla tlustá, ale od té doby co je u nás, tak zmohutněla, ale je fakt pěkná, čistotná (i když někdy po sobě nezahrabe) a přítulná. Nejradši si hraje s Edou, a kolem 22. hod. jsou ve svém živlu. Mějte se hezky!

12.6.2007:
Tak si představte, že máme nový přírůstek, další kočičku. Je taková černorezatá, něco jako vaše Zlatka. A první kdo se s ní začal kamarádit byla Majda!!! Běda, když k její misce přišla Verča nebo Eda, to je hnala. Ale teď už zjistila, že ji "velké kočky" neublíží, tak je to OK. (Ony totiž na Micku zezačátku prskaly a ona hledala záchranu u Majdy, jelikož byla zvyklá na dva setry, tak se jí nebála a vyšlo jí to).

25.6.2007:
Hezký den, tak Vám je posílám všechny tři a kde jinde než na peřině. Mějte se fajn!

14.7.2007:
Dobrý den, posílám Vám Verunku - ospalce.

7.4.2008:
Hezký podvečer, na Verunku asi leze jaro, lítá jak bláznivka, když nemá poblíž Edu, tak prohání Matynku. A je fakt, že s tou se i docela pere, mňoukají sí někdy i řvou na sebe, pak spolu udělají pár kotrmelců a za chvilku se navzájem myjí. Eda, když je slyší, tak přiběhne a zdáli je pozoruje, aby ho náhodou nevtáhly do své "rvačky". To on je na to moc opatrný, maximálně  se s nima honí, víc ale nic. Ještě Vás posílám jejich novou "pozorovatelnu".

Fotografie z Verunčina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odpověď pro paní Šichovou

(Romana Vacková, 26. 12. 2006 15:56)

Dobrý den,
Majdě jsou 4 měsíce a od mala je zvyklá na zvířata a tak se skamarádila i s Verčou, protože už jsme doma jednu kočku vlastnily, nebyl to tedy problém. A jelikož i fretka je hravá nebylo těžké je skamarádit. Šťastný nový rok a ať se Vám to také podaří.

fotky

(Petra Šichová, 25. 12. 2006 22:07)

Dobrý den,
moc se mi líbí vaše fotky, úplně jsem na ně užasle koukala.Protože skamarádit kočku s kníračem mi přijde úplně nemožná věc a ještě kočku s fretkou?!! Vůbec nechápu,jak to,že se ta zvířata nepovraždí.Prosím napiště mi,jak jste je dávala dohromady, já mám totiž teď dvě kočky (Dianku a Jacka) a u rodičů středního knírače,ale bojím se ho vzít k sobě,že by to kočky nemusely přežít. Když se povede dát kočky se psama dohromady,musí to být bomba...