Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ariel 03

28. 1. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

25.8.2020 - Tuto kočičku našla přímo naše depozitářka. Kočička ležela vyčerpaná v Mikulčicích u atletické dráhy. Je zubožená, vyhladovělá, špinavá a nemocná, teče jí z nosu i očí, srst je zadredovaná, má polámané a vypadané zuby, přitom stará není. To si jí nikdo nevšiml? Nikdo ji za celou dobu neviděl, nepomohl? Kočička je velmi vděčná a každou pozornost vrací mazlením ... 11.12.2020 - Ariel může do nového domova. Jo to kočička klidná, nenáročná, které stačí pohlazení, plná miska a pelíšek. Z většího počtu koček je nervózní, ale umí si sjednat pořádek a u koček má respekt. Může být umístěna k jedné kočce a nebo, pokud nejste většinu dne mimo domov, může být i sama. 23.1.2021 - Ariel ještě čeká trhání zubů, krevní testy ukázaly zvýšené jaterní hodnoty a bude muset dostávat speciální granule. 28.1.2021 - Ariel odjela do nového domova, do Hodonína, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Ariel byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Olga a Mirek Rajchlovi, kočičí dáma Kitty, kocouři Dusty, Tom, Čert (původně Danny) z Mikulčic a zlaťák Jack.

Ariel byla adoptována na dálku - veterinární péči a veškeré náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Eva J. s rodinou a kočandy Pihulka, Rocky a Mikeš. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

image1.jpeg6.2.2021
Pozdrav z nového domova posílá Arielka.
Arielka je doma v Hodoníně od minulého čtvrtka a užívá si pohlazení a pozornosti, která se jí dostává. :-)

25.3.2022
Hezký den,
Arielka (u nás Bublina) posílá pozdrav ze svého domova. Byla u maminky mého muže v bytě v Hodoníně jako jedináček. Ta se bohužel kvůli zhoršení zdravotního stavu nemohla už o Arielku starat a tak jsme si ji vzali k nám do Lužic.
U nás je od prosince, zvykla si bez problému a velmi rychle. Doma máme ještě 2 kočičky. Teplo ji láká na zahradu a tak už se klidně celý den vyvaluje na sluníčku. Naše kočky se snaží umravňovat a přebrat místo vůdce smečky. Zatím jim dáváme čas ... :-) Pokud budou trvat rozbroje, nebráním se darovat ji jako jedináčka do jiného domova.
Přeji hezký víkend, Martina, Lužice

Kočky SOS:
To nás mrzí, že Ariel už nemohla u babičky zůstat.
No ano, ona to měla v popisku povahy, že kočky moc nemusí a má dominantní projevy, kdy se vůči ostatním vymezuje a dělá pořádky ... Nicméně, pokud se nejedná o uzavřený prostor nějakého malého bytu, ale o dům a zahradu, mají kočky možnost se jedna druhé vyhnout a věřím, že by to u vás mělo fungovat. Na fotkách vypadá moc spokojeně, asi je ráda, že může i ven, to je velké plus pro každou kočku ... :-)
No kdyby došlo k nějakým vážným problémům, jako je vzájemné napadání se, vyloženě šikana (nějaké to zavrčení nebo zasyčen nevadí, kočky si jen ujasňují svou pozici ve skupině), tak dejte vědět, inzerovali bychom ji a snažili se najít jiný domov. Ale pokud už máte za sebou tři měsíce, tak myslíme, že by to mělo jít ...

image2.jpg1.6.2022
Dobrý den,
píší Vám smutnou zprávu o Arielce. Začlenění mezi naše 2 čičiny proběhlo dobře, už spolu vycházeli bez problému. Na Arielce jsme posledních pár týdnu zpozorovali, že ztrácí na váze, pár dnů měla problémy s příjmem potravy. Diagnóza veterináře - selhání ledvin, šlo to velmi rychle a museli jsme přistoupit k ukončení trápení. Velmi nás to mrzí, vím, že je to u koček časté.
Martina

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Arielka

(Eva J., 29. 1. 2021 8:55)

Měj se krásně Arielko, zasloužíš si to

zájem

(ludmila křípalová, 23. 1. 2021 18:16)

dobrý den, sami máme od vás 4 zlatíčka(Leon, Goran,Taily a Lidunka) a jak řekla paní Tomanová to nám prý stačí, měli by jsme zájem o Ariel pro sestru, která je ted momentálně bez kočičky. víme že je krasavice prý zamluvená ale co kdyby... děkujem

Re: zájem

(Kočky SOS Hodonín, 23. 1. 2021 20:19)

Děkujeme za zájem, ale zatím stále platí, že Ariel je zamluvená.
Dnes jsem doplnila nově informaci - Ariel byla na krevních testech, ledviny jsou v pořádku, ale jaterní testy jsou vyších hodnot a proto bude potřeba speciálních dietních granulí.
V pondělí ji ještě čeká trhání zubů.