Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barilka 03 a Eda 04

11. 9. 2022

barilka6.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

16.5.2019 - Minulý týden nám oznamovatelka nahlásila, že u nich v paneláku na sídlišti Větrná hůrka v Hodoníně, objevila v sušárně šest koťat. Kočka je měla ukryté v hromadě papíru do sběru. Dali jsme paní krmivo a situaci monitorovala, kočka je pravděpodobně plachá. Koťata jsme dnes převezli k nám, zatím syčí ... Jsou to Kofilka, Indiánek - mramorovaní, Barilka - mourečka, Štafetka, Fidorek a Anýzek - černí. Na matku je nastražena odchytová klec. 17.10.2019 - Z Barilky vyrostla pěkná mourečka, milá a mazlivá. Hledá nový domov, nejlépe s kočičím kamarádem. 1.4.2021 - Barilka má občasný výtok z jednoho očička, je to chronické, ale Barilku to nijak neomezuje. Na nový domov čeká už 3 roky. 11.9.2022 - Barilka se dočkala a dnes odjela do nového domova společně s Edou, do Předklášteří, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Barilka byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala od 5/2019 do 11/2020 Denisa Perhan s manželem, synem Matýskem a kočičkou Meruňkou z Brna. Děkujeme!

Barilka byla adoptována na dálkuveterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu hradila Soňa Nejedlá a kočičky Maja a Kokoska. Děkujeme!

mensi.jpgKocour, nar. 4/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

10.5.2022 - Oznamovatelka ze Starého Poddvorova nám nahlásila, že našla na seníku koťata, jejich matka se už den a noc nevrátila. Paní se je snažila krmit, ale nešlo jí to, koťata jsme přijali a krmíme stříkačkou. Jsou to dva kocourci - Eda a Ríša a dvě kočičky - Datlička a Fiona. 18.8.2022 - Eda je mazlivé kotě, které hledá domov u kočičího kamaráda nebo může odejít s některým sourozencem. 11.9.2022 - Eda dnes odjel do nového domova společně s Barilkou, do Předklášteří, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

kocky-2.jpeg14.9.2022
Dobrý den,
druhý den vylezla Bailka z úkrytu, ráda se nechá drbat a nejvíce se jim s Edíkem líbí na posteli u syna. Kam jde Barilka, tam jde Edík ... umývá o jako své dítě. Děkujeme za tyto miláčky!

23.9.2022
Dobrý den,
přinášíme zprávy o našich nových miláčcích. Barilka s Edíkem si velmi rychle zvykli. Hrají si spolu, chodí s námi všude po domě, všechna zákoutí se snaží prošmejdit. Jsme rádi, že to u nás zase ožilo.
Hezký den přejí S.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář