Jdi na obsah Jdi na menu
 


Belinda 02

23. 12. 2023

8mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

20.4.2023 - Večer volal strážník obecní policie, že v Lužicích u hlavní silnice leží zraněná kočka, srazilo ji auto. Kočička je potlučená, po těle hematomy, z uší jí tekla krev, má silný otřes mozku, na přední nožce jsou poškozené vazy. Na druhý den začala i krvácet z dělohy, musela být provedena kastrace. Zatím nechce přijímat potravu, dostala infuze a krmíme pomocí stříkačky. Dostala jméno Belinda a odpočívá v karanténě. 22.5.2023 - Belinda se zlepšuje! Ještě je trochu nejistá při chůzi, chodí jen mezi karanténní klecí a postelí, ale nožička se lepší. Hodně jí a ostatní kočky ignoruje ... 7.7.2023 - Belinda se uzdravila, je to klidná, milá kočička, moc mazlivá. Velká skupina koček kolem ní, jí dělá problémy. Hledá domov u jednoho kočičího kamaráda nebo i jako jedináček. 23.12.2023 - Belinda odjela do nového domova, do Bohuslavic, do domku, kde na ni čeká kočičí kamarádka.

Další fotky zde.

Belinda byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívali Petra Filipová, Miroslav Filip a kocourek Čoky. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

23.12.2023
Dobrý večer,
tak Belinda se adaptovala rychle, jak jsme ji otevřeli přepravku, tak si obešla postel, vyskočila na ni, začala vrnět a zatím je na ní spokojená. Taky ji pořád někdo hladí, takže neustále vrní. Teď k večeru je vidět, že už by trochu podováděla, ale pořád se cítí nejjistěji na posteli, má otevřené dveře a pozoruje nás. Už se i z dálky viděla s naší kočkou a psem a byla v klidu, takže myslím, že zítra už bude chtít objevovat dál, než jen ložnici. Posílám nějakou fotku. A dáme zase vědět.
Marek

27.1.2024
Dobrý večer,
Belinda (aby se nám to nepletlo s naší kočkou Belinkou, tak jsme ji přejmenovali na Bambulku) se má naprosto dobře, se psem je uplně v pohodě, to i leží kousek od sebe a nevadí jí to. S kočkou se tak nějak tolerují, ale zatím spolu vyloženě nekámoší, teda spíš naše kočka. Když čekají na jídlo, tak klidně sedí vedle sebe i jí kousek od sebe, ale jinak se jen tak pozorují a obchází. Ale je to pořád lepší a lepší. Jinak je to velký mazlík a jedlík :-) ... venek ji zatím vůbec nezajímá.
Mějte se, Marek

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář