Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eda 03

29. 11. 2014

eda400.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2010

18.3.2013 byl Eda umístěn od nás do Vracova do domku se zahrádkou, spolu s Hugem a Babetkou.
30.5.2014 byli všichni tři vráceni, z finančních důvodů, protože si jejich majitelka nedokázala spočítat peníze a k těmto třem kočkám si pořídila ještě další tři kočky, více zde. 

Hugo a Babetka jsou stále u nás v depozitu a Edovi se podařilo najít nový domov hned u našich bývalých svěřenců - Domina, Pišty a Merynky, více zde.

28.11.2014
Jenže se stalo, co jsme nečekali, Eda si na kočku Merynku zasedl a velmi ji pronásledoval​, napadal a stresoval. A tak když se našla vhodná příležitost, pořídili jsme mu domov nový, kde bude jedináčkem a doufáme, že už tu zůstane trvale!
28.11.2014 byl Eda přemístěn do Zlína, do bytu s předzahrádkou, kde bude jedináčkem.

Fotky zde.

Zprávy z nového domova:

24.12.2014
Přejeme krásné, pokojné, ale i veselé vánoce všem přátelům.... Já a Edíí, foto.

27.12.2014
Dobrý den, konečně jsem se dostala k tomu krapet popsat moje soužití s mým novým kamarádem Edííím.
Jde nám to spolu moc dobře. Při mém návratu z práce už Edíí čeká za dveřmi a já musím odložit případné nákupy a přivítat se s ním. Rozumějte vzít ho do náručí a nechat se pusinkovat. Bez tohoto přivítání to prostě nejde. Prostě si ho vynutí nevrlým " mňuauuuu".
Večer, pokud tedy nemám noční, kolem půl jedenácté zase to "mňuauuuu", které znamená: "Pojď už spát". Poté si ustele na polštáři a ještě lépe na mých vlasech. Ven Edíí zatím chodí jen sporadicky a to jen se mnou a pouze na terasu. Jenže sousedi si na svou terasu umístnili budku pro ptáky a Edííí se jich bojí a proto zdrhá do tepla. Někdy ani nestačím vykouřit cigaretu a musím mu otevřít, protože ty ptáci ho vážně iritují. V pohodě se nechá učesat, vyčistit ouška  i ostříhat drápky. Jeho nejoblíbenější místo je na barovém pultu odkud má přehled po celém bytě, no a když chce mít klídek tak si jednoduše otevře (přivřené) dveře do koupelny a uloží se buď do pelíšku u topení, do umývadla nebo do vany, je to prostě zlatíčko i když mě trochu diriguje... Posílám pár foteček a přeji mnoho zachráněných a hlavně umistněných kočiček,  a také hodně štěstí a zdraví do nového roku. Foto zde.
Jiřina a Edíí

4.2.2015
Dobrý večer, tak po čase opět malá zprávička od Edíího z jeho nového domova. Před nedávnem měl Edííí druhé vánoce, konečně mu totiž dorazilo jeho vysněné škrabadlo, kterého si ovšem náležitě užívá. Také se už skamarádil s mými vnoučaty, ze začátku se jim totiž vyhýbal velkým obloukem a nyní už nechá ročního Honzíka, aby si na něj dokonce ulehl. Je až obdivuhodné jako má s tím mrňousem trpělivost. Posíláme pár foteček a zdravíme všechny v SOS. Edííí a Jiřina


eda200.jpeg5.1.2017
Zdravím všechny do Hodonína.
V listopadu to byly dva roky co se ke mě nastěhoval můj miláček Eda.
Myslím, že jsme spolu fajn parťáci, protože si Eda vážně nestěžuje a já už vůbec ne. Sice jsme si museli zvyknout na určitá pravidla, která ovšem povětšinou nastolil Edinek a to například, že ve 4 hodiny a 15 minut se prostě snídá ať panička jde do práce či nikoliv. Na druhou stranu je to spolehlivý a neumlčitelný "budík" a tak nehrozí že bych snad zaspala na ranní směnu. Ovšem ten pocit, že mě někdo doma čeká a vítá je k nezaplacení...
Takže můj dík patří hlavně mojí sestře Petře, mojí kamarádce Magdě a v neposlední řadě naší skvělé Nadě za tohoto skvělého přítele.
Mějte se v Hodoníně moc hezky a kukněte na pár našich foteček...
Ze Zlína zdraví Edí a Jiřina

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádherné škrabadlo

(H. & spol., 5. 2. 2015 19:53)

Je vidět, že Eda je pěkně velký kocour a škrabadlo, které dostal je přímo luxusní, ovšem pro takového macka určitě potřebné.

Edíku,přeji Ti ,

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 5. 2. 2015 8:56)

tak krásný,láskyplný domov ve kterém již doufám NAVŽDY zůstaneš.Z fotek je vidět,že Tě mají všichni móóóc rádi a že by Tě nedali ani za všechny poklady světa-a to je dobře!Jen tak dál!!!!