Jdi na obsah Jdi na menu
 


Honzík06

24. 11. 2013

honzik06.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2013

Honzík - bílý kocourek se potuloval po Národní třídě v Hodoníně, kličkoval pod auty, až si ho všimla paní, která ho vzala, aby ho něco nepřejelo a oklikou se dostal až k nám. Honzík je milé hravé, temperamentní kotě, ale je hluchý, což se někdy u bílých koček stává. Je vhodný pouze do bytu /vzhledem k svému handicapu/, ale musí mít parťáka ke hrám. 23.11.2013 byl na I. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně místěn ke čtyřem kočkám, do bytu v Brně.
Fotky Honzíka z jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.


Honzík v televizi Dobré ráno na ČT2 - vstup 1vstup 2 a vstup 3 propagace První umisťovací výstavy koček v Brně.

Děkujeme jeho adoptivní mamince Taťáně Pelikánové a kocourkům Figovi, Damiánkovi a Dinovi,že ho po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!
 
Z nové domova máme tyto zprávy:


23.11.2013
Dobry den, zasilame fotky Honzika, ktereho jsme si dovezli z dnesni umistovaci vystavy, z noveho domova. Nase 3 kocky ho snasi velmi dobre, on sem tam zasyci nebo se ozene tlapkou, ale myslim, ze za par dni budou velci kamaradi. Dokonce po pul hodine u nas pekne divocil s koulodrahou

Honzík s koulodráhou


24.11.2013
Dobrý den, posíláme pár fotek z Honzíkova ranního probuzení (ve fotogalerii)



4.1.2014
Dobry den, zasilam dalsi fotky Honzika. Na Stedry den se rozhodl ustlat si na mikrovlnce a pak divocil se svym kamaradem Tadeaskem pod stromeckem s novou hrackou. Posledni fotka je z dneska. Myslim, ze u nas ma tu spravnou kocici siestu.
S pozdravem Vendula

honzik300.jpg

27.10.2015
Dobry den, již dlouho jsem Vám nezaslala fotky Honzíka. Je to již pěkný puberťák. Zmizela mu černá skvrnka na hlavičce, takže je celý sněhobílý. Má se moc dobře.
Vendula

 

Další fotky Honzíka z jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Honzík

(Iva Tomančáková, 5. 1. 2014 15:57)

Málokdy se vidí už od prvního dne tak spokojený kočičák, Honzík je úžasný a vy taky :-)

KOUZELNÉ!

(Daniela, 25. 11. 2013 20:58)

Nádherné,kouzelné,úžasné-Honzíku, jsi u báječných lidí ve společnosti fantastických kočičích kamarádů,moc vám to spolu sluší,jste jeden hezčí než druhý.Přeji Ti i za svých sedm kočičích čumáčků toto štěstí,že si Tě taková rodina vzala za svého.Buď dlouho stejně jako Tvoji kámoši zdráv a šťastný!Budeme vyhlížet zprávy jak se všichni máte.
Mňauky.

Super!

(., 25. 11. 2013 19:02)

Kouzelná videa i fotky!
Honzík našel ten pravý domov, to je jasné :-)

škoda

(Daniela, 23. 8. 2013 20:19)

Honzíček je zpět v sos,to je mi moc líto,že byl vrácen.Ale kocourek v novém domově Honzíčka nepřijal,tak musel Honzík zpět.Škoda!No,přála bych mu ,aby se dostal k hodným lidem,jako byli ti, kteří si Honzulku vzali v dobré vůli a jistojistotně je moc mrzí,že to klukům kocouřím spolu nešlo.
Honzíčku,držím pěstičky a přeji dlouhý,šťastný a spokojený život,drobku.
Daniela a její kočičí parta

SRDEČNÉ PŘÁNÍ

(Daniela, 6. 8. 2013 9:00)

Honzíčkovi,přeji moc krásný život a báječného kamaráda v podobě kocourka ke kterému si ho jeho hodní lidé vzali.Děkuji za něj a přeji všem vše dobré!
Zdravím vás se svojí kočičí partou povalující se právě různě po sluncem zalité zahradě v Miloticích.Daniela

Andílek :-)

(Iveta, 24. 7. 2013 10:04)

Přesně jako naše Terka :-) andělský zjev, pohled baziliška :-) krásný bílý čertík :-)Kdo si ho vezme, užije si spoustu legrace a mazlení :-)