Jdi na obsah Jdi na menu
 


Judita

6. 3. 2015

judita420.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2010

Judita je hezká bílomourovatá kočka, která se koncem loňského roku objevila v Hodoníně na sídlišti v Bažantnici. Jedna paní ji začala u domu krmit a nahlásila to nám. A protože začala zima, vzaly jsme Juditku k nám, ale ona si do dnešního dne nezvykla - bojí se ostatních koček a odmítá opustit koupelnu, dokonce nechce ani dolů se skříňky, tráví v pelíšku celé dny a i na záchod chodí tajně v noci nebo ji musíme v koupelně zavřít. Judita měla zánět a v tlamičce posledních několik zubů, ty jí byly odstraněny, ale to jí nedělá žádné potíže se nabaštit. Je to velmi milá a mazlivá kočička a moc naléhavě potřebuje do nového domova, u nás je moc smutná. Je vhodná jako jedináček, ale jednu klidnější kočku by určitě snesla, vhodná do bytu nebo do domku se zahrádkou. 6.3.2015 byla Judita umístěna do Tišnova, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem (místo Dotty).

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova  zde.

Zprávy z nového domova:

9.3.2015
Cestu domů jsme zvládli bez problémů. Z přepravky vylezla po půl hodině a rychle si našla skrýš pod rohovou lavicí. Vlezla jsem tedy pod stůl a začalo seznamování. Až v neděli se začala opatrně pohybovat po domě a hledala jak se dostat ven. Nechala se hladit i pochovat. Večer už nám vrněla na klíně a mazlila se jak o závod. Bylo nám zase dobře. Jsme moc rádi, že je s náma a vzpomínáme na Dotty.

17.3.2015
Juditka si v novém domově oddechla - nemusí se bát druhých koček a má svou milující paničku, foto zde.

5.4.2015
Juditka už je u nás měsíc. Už ji nic neleká, je klidná a spokojená. Moc ráda se chová, vrní a mazlí se, že mám strach o zuby i o oči, trká jak beran. Už si sama vyskočì na klín a dnes ve čtyři ráno poprvé přišla do postele a spala s náma až do vstávání. Když ráno odcházíme do práce nemluví s náma, když se odpoledne vracíme mňouká a chce se hned vzít do náruče a začne velké berany duc až do nekonečna. Dělá nám to dobře všem. Jsme moc rádi že ji máme. Děkujeme.
S pozdravem Juditčina rodina.

24.4.2015
Juditka si začala hrát s hračkama. Nejdřív jen tak opatrně nenápadně a když zjistila, že se na ni díváme, hned přestala,  jako by se styděla.Teď už si hraje naplno po celé kuchyni a obyváku. Už jí nevadí, že se díváme a když si hračku někam zastrčí, čeká na pomoc. Moc ráda se chová a tulí, jak si sednu, hned ji mám na klíně a vrní, teď taky. Je nám spolu moc dobře. Děkujeme.
S pozdravem Juditčina rodina.

18.11.2015
Zdravíme osazenstvo Kočky.SOS a posíláme pár fotek z domova Juditky, krásnej den!
Pavel a Lenka z Tišnova

juditka-350.jpg

 

 

 

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

(Jitka, 9. 3. 2015 11:44)

Díky dobrým lidem, kteří poskytli domov Juditce!

Re: Díky

(Lenka, 21. 3. 2015 15:55)

Mi děkujeme ,že je Juditka u nás.Je to moc hodná kočička.

seznamovani

(Lenka, 9. 3. 2015 18:49)

Cestu domů jsme zvládli bez problémů.Z přepravky vylezla po půl hodině a rychle si našla skrýš pod rohovou lavicí.Vlezla jsem tedy pod stůl a začalo seznamování.Až v neděli se začala opatrně pohybovat po domě a hledala jak se dostat ven.Nechala se hladit i pochovat.Večer už nám vrněla na klíně a mazlila se jak o závod.Bylo nám zase dobře.Jsme moc rádi že je s náma a vzpomínáme na Dotty.

Re: seznamovani

(Kočky SOS, 10. 3. 2015 17:32)

Moc děkujeme za dobrou zprávu a budeme se těšit na další. Pište prosím na náš email Kocky.SOS@seznam.cz