Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karamelka 02, Vigo 02 a Maura 02

5. 12. 2018

karamelka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Karamelka je jedno z koťat nechtěného chovu v bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky.
Karamelka   je hodně přítulná, mazlivá a milá, sedne si na klín a nechá se hladit. Ráda si hraje s jinými kočkami. Večer ulehá do postele první a nejraději zaleze pod peřinu. Když se pustí za balonkem, není k zastavení. Nedokáže být sama, je vhodnější k jiné kočce nebo vzít sebou sourozence. 4.4.2014 byla Karamelka umístěna v Hodoníně, do bytu, ke dvěma kocourkům.

Fotky Karamelky najdete zde.

Děkujeme Jarkovi, Evě a kocouru Dextrovi, kteří Karamelku  během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Moc děkujeme!

vigo3.jpgKocour, nar. 7/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

27.8.2018 - Dnes jsme přijali pět koťat z Týnce. Koťata naříkala tři dny na ulici, jsou dehydrovaná a velmi vyděšená. Jsou to tři kočičky - černé Gizela a Šejla a mramorovaná Čany a dva kocourci - černý Vigo a mramorovaně bílý Fabián.  23.11.2018 - Vigo je zdravý a může do nového domova. Není úplně černý, barva se mu změnila na tmavě šedou. 5.12.2018 - Vigo odjel společně s Maurou do nového domova v Hodoníně, za Karamelkou.

Další fotky zde.

maura3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

17.8.2018 - Dnes v Hodoníně na hrázi u řeky Moravy byla nalezena 4 vyděšená koťata! Jeden černý kocourek Batman, jedna mourovatá kočička - Sasanka a dvě kočičky tříbarevné - Kasandra a Maura. Koťata jsou velmi vyděšená, ze strachu se dokonce pokadila ... 16.8.2018 - Maura je v pořádku a může do nového domova, kde bude potřebovat kočičího kamaráda. 5.12.2018 - Maura  odjela společně s Vigem do nového domova v Hodoníně, za Karamelkou.

Další fotky zde.

Maura byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Nikola Sobotová, kočka Kája, kocour Koko, kotě Máša, fenka Honey a králík Zlatí. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

7.4.2014
Karamelka je milá kočička, kocourků ani dvounožců se už nebojí a pořád nám něco povídá. Ráda se mazlí a už je tady generál. :)

karamelka.png8.4.2018
Dobrý den,
zdraví Vás kočička Karamelka ze Zrzounovi jedenáctky! Jsou to právě čtyři roky, co k nám Karamelka přišla do malé kočičí smečky. Má kámoše Čičinka se kterým řadí a Mikeška, který na ně dohlíží. Karamelka je u povídaná kočička, se vším pomáhá a je to královna naší malé smečky. Jsme moc rádi, že ji máme. Všechny zdravíme a přejeme hodně zdaru ve vaší práci.
M.

 

m9.jpg31.1.2019
Dobrý večer,
Vigo a Maura se mají dobře, jsou to velcí mazlici. Karamelka je sem tam ještě prohání, ale oni si z toho nic nedělají a snad se zkamaradí, pěkně už vyrostli a jsme rádi že je máme.

 

7.4.2019
Milé Kočky SOS,
posíláme malé hlášení, jak se mají kočičky, které jsme našli u vás.
V první řadě zdraví Karamelka, která slaví 6. narozeniny a 5 let u nás. Je to zlatá a upovídaná kočička. Dalšími přírůstky jsou Maura a Vigo, které nám ,,přinesl,, Mikuláš. Už pěkně vyrostli a jsou to pěkní raubíři i mazlíci. Máme ještě Čičinka, to je nalezenec, je nejstarší z naší kočičí smečky. Posíláme pár foto z našeho kočičího života.
Moc pozdravuje Karamelka, Maura, Vigo a Čičinek



5.12.2019
Dobrý den milé Kočky SOS,
dnes je to přesně rok co nás Mikuláš přinesl do nového domova za ,,vaší - naší,, Karamelkou a Čičinkem. Pěkně jsme vyrostli a máme se moc dobře. Babička říká, že by u nás taky chtěla být kočkou. :-) Všechny vás zdraví a pěkné kočičí - vánoční svátky přejí Karamelka (zrzečka), Maurinka (tříbarevnå), Vigo (černý) a Čičinek (mourek).


maura-a-vigo1.jpg5.12.2021
Dovolujeme si zaslat k našemu 3 letému výročí malou aktualizaci.
Dnes je to přesně 3 roky, co nás společně do našeho milovaného domova přinesl Mikuláš. Byli jsme ještě taková malá trdla. Teď už to tu máme pěkně pod palcem. Společně s naším starším kočičím bráchou a nejmladší kočičí ségrou se máme moc fajn. Já, Maura, jsem královna všech spůzadel a pohodových kočičích póz. Vigo je zase největší mazel naší člověčí rodiny.
Přejeme krásného Mikuláše a ať jsou všechny kočky šťastné alespoň z poloviny tak, jako my. Kočičí tlapky na to

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zpráva z domova

(KARAMELKA, 7. 4. 2014 22:54)

Karamelka je milá kočička, kocourků ani dvounožců se už nebojí a pořád nám něco povídá.
Ráda se mazlí a už je tady generál. :)

jéééé,

(Jorga, 5. 4. 2014 10:51)

...tak ta je krásná...!!!:):):)

zrzečka Karamelka

(Daniela, 5. 4. 2014 6:55)

moc milé a pěkňučké stvořeníčko,hodně štěstí,Karamelko a měj se pěkně v novém domově s kamarádama.
Kočičí parta a Daniela

Karamelka

(Jana od Koblížka, 6. 3. 2014 22:00)

Tak to jméno nemá chybu:-) Nádherná zrzečka.