Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karkulka

25. 5. 2013

karkulka1.jpgKočka , kastrovaná, nar.10/2012

Potulovala se po ulici v Hodoníně a žebrala o jídlo. Je to milá a  mazlivá kočička.  Je vhodná jako k podobně staré kočce do  bytu se zasíťovaným balkonem, nebo do domku se zahrádkou. 25.5.2013 byla Karkulka umístěna do Hrušek ke 3 kočkám a 2 pejskům do domku se zahrádkou

Fotky Karkulky najdete zde.

 

Zprávy z nového domova:

26.5.2013:

Drazí přátelé,
po smutném a nečekeném odchodu našeho kocourka Cashe jsme přijali nového člena do naší smečky. Stala se jím asi roční kočička Sofie. Přinesli jsme si ji od paní Tomalové a její kolegyně Lucky ze sdružení Kočky SOS Hodonín.
Sofinka je chytrá, hravá, nekonfliktní, mazlivá holčička.
Nejvíc se kamarádí s Týnkou. Týna pochopila, že se nemá prudce hýbat a Sofí pochopila, že psí olíznutí je projevem náklonnosti.
Sallynka, tak jak se dalo předpokládat, Sofí ignoruje, ale to je vzhledem k jejímu handicapu pochopitelné. Sofí okolo ní chodí opatrně a mile na ni mňouká, aby na sebe upozornila.
Tedy jako jediný kocour v domě hned jasně Sofince ukázal, že se vůbec nebojí, klidně jí bude žrát z misky a pak rychle uteče, protože má něco důůůležitého na práci ( strašpytel ) :)
Rony byl na Sofí hrozně zvědavý, ale jelikož většinu dne prospí, tak Sofí pochopila, že pokud nebude kolem něj lítat jak zplašená a nebude ho budit, že jí od něj žádné nebezpečí nehrozí.
Betty se jako obvykle na smrt urazila a odstěhovala se o patro níž k babičce a dědovi. Myslím, že kdyby mohla, odnese si i svoji misku. Jak ji ale znám, déle než 14 dní to stejně nevydrží....
Tak to je všechno, velice se těšíme na Vaši návštěvu.


10.6.2013:
Dobrý den
tak jsem se zase po čase dostala k tomu, abych Vám napsala jak se má Sofíí.
Je to malý ďáblík :). Jeden příklad za všechny, nechala jsem ležet na lůžku, jeden pracovní dokument a takto to dopadlo......viz příloha
Trvalo jí to asi 20 minut :))). Naštěstí to nebylo nic důležité.
Nic méně za pár dní jsem ji viděla jak prchá se stokorunou. Kterou jsem nechala na pracovním stole dceři na oběd. Tu jsem zachránila.
Od soboty chodí už na dvorek a do zahrádky. Zatím se drží v tomto teritoriu a na noc jde domů. S ostatními kočkami docela vychází, jenom Bettynka je pořád ještě naštvaná.....
Tak to je asi tak vše moje pozvání stále platí :))))
Petra

15.9.2013
Dobrý den dámy,
posílám pár fotek Sofíí jak se u nás baví .... :)
Pěkný den, Petra

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak to je paráda!!!!!!

(Daniela, 16. 9. 2013 8:02)

Tato Sofinka je něco tak nádherného,že je radost na ni koukat-ebenová,lesklá srst,zbarvení de luxe a ty dvě fotky s tou myškou....no paráda!Moc se mi líbí a přeji vám,stejně jako všem číčám a jejich hodným dvounožcům pevné zdraví,štěstí a spokojenost.
Zdravím vás z Milotic ze společnosti mých sedmi kočičandích láseček.Daniela