Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kokosek

14. 4. 2018

kokosek-401.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca r. 2012
Umístění:
depozitum Hodonín I.

30.9.2017 - Kokosek je kocourek, který byl nalezen se zraněnou čelistí, pravděpodobně po srážce autem. Kokosek prodělal operaci na veterinární klinice v Uh. Hradišti, kde byl i hospitalizován, nějaký čas se musel krmit pomocí žaludeční sondy. Více najdete zde.
15.11.2017 - Kokosek je hluchý, jinak je zdravý a může do nového domova!
kokosek270.jpg16.1.2018 - Kokosek měl problémy se zuby a musel na veterinu. Stoličky vzadu byly odstraněny, dostal antibiotika. Je to úžasný mazel, ale kočky rád nemá, je u nás nervózní. Je vhodný jako jedináček nebo k jedné kočce, raději do domku se zabezpečeným výběhem, ale může i do bytu. 14.4.2018 - Kokosek odjel do nového domova z X.umísťovací výstavy. Domov našel v Brně, v domku, kde ho čeká kočka a pejsci.

Další fotky zde.

Kokosek byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Iva Průžková a kočičky Ája, Rubby a Vilík. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

kokosek4.jpg14.4.2018
Kokosek si obešel skoro celý dum, ale potřebuje čas aby si zvyknul. ...., našel si misto pod krbem tak jsem mu tam dala i ten nový pelíšek, ale když jej hladim tak přede :-) Tak si myslím že to bude dobrý :-) Jsem ráda, že jsme dnes šly na tu výstavu. Hlavně nás zaujal jeho příběh. ..., co si budeme povídat, každý řekne jeeee roztomilý, ale kolik lidi mu dalo domov. ... Už má věk na to, aby byl obklopen láskou a měl se dobře a já se budu snažit mu to dát se vším všudy.

 

 

kokosek2.jpg17.4.2018
Kokosek -  kam jde mala, tam jde i on a už je klidný a i zvědavý, na pejsky už nesyčí, ale hlavně je to velký mazlík.

Další fotky zde.

 

1.1.2020 - Kokosek bohužel podlehl selhání ledvin. Je nám to moc líto.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář