Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kryštůfek 03 a Evička 04

27. 6. 2020

img_20200510_162242.jpgKocour, kastrovabý, nar. 11/2019
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

27.2.2020 - Dnes jsme přijali maličkého kocourka. Oznamovatelka ho našla v Hodoníně, u řeky Moravy, ležel v listí. Podvyživený, vyhublý, s nafouklým začerveným bříškem. Dostal jméno Kryštůfek a je umístěn do karantény. 6.5.2020 - Kryštůfek se uzdravil, běhá tady s kočičími kamarády, ale k člověku zatím moc kontaktní není, proto byl dnes převezen do dočasky, kde je méně koček a kde bude možné se mu více věnovat. 18.6.2020 - Kryštůfek potřebuje delší čas, aby si zvykl, potom je z něj úžasný mazlík. Velmi by mu pomohlo, kdyby mohl odejít do nového domova s kočičí kamarádkou Evičkou. Video s Evičkou zde a zde. 27.6.2020 - Kryštůfek odjel spolu s Evičkou do nového domova, do Brna, do domku.

Další fotky zde.

Kryštůfek byl adoptován na dálku - krmivo mu hradil Adam Ivičič a kočky Laďa a Šery. Děkujeme!

Kryštůfek byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradila Magdaléna Nováková. Děkujeme!

img_20200608_164846a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

4.5.2020 - Dnes jsme přijali dvě kočky a kotě z Mutěnic. Před několika týdny přivedla kočka na zahradu domu svá tři koťata, paní je na zahradě všechny začala krmit. Po čase se kočka začala ukazovat pouze z jedním kotětem, na zahradě jsou psi, případně je mohli napadnout i kuna nebo kocouři, těžko říct. Kočka dostala jméno Glorie a vzali jsme ji i s kotětem (Evička) k nám. Ale u paní se objevila minulý týden další kočka (!) a přímo tam porodila. Bohužel její koťata byla nalezena mrtvá. Tato kočka je ale plachá a tak byla po kastraci vypuštěna zpět do zahrady, krmení má zajištěno. 18.6.2020 - Evička je zdravá, očkovaná a může so nového domova, nejlépe se svým kamarádem Kryštůfkem. Video s Kryštůfkem a Evičkou zde. 27.6.2020 - Evička odjela spolu s Kryštůfkem do nového domova, do Brna, do domku.

Další fotky zde.

Evička byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Kateřina Povýšilová, Milutín Kubík a kočička Lotty.  Děkujeme!

Evička byla adoptována na dálku - veterinární péči a veškeré náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Eva J. s rodinou a kočandy Pihulka, Rocky a Mikeš. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

27.6.2020
Zdravíme do Hodonína,
tak jsme před chvílí dorazili domů. Cesta byla dlouhá ale fajn, děcka byly celou dobu moc hodná, Evička byla pravda živější, ale oba jsou moc stateční. Teď jsou zalezlí u krbu a přepadá je dřímota. Zatím s náma moc nekamarádí, ale jsou hodně zvědaví a myslím, že to bude jen otázka času a budeme společně řádit.
Z domečku se zahrádkou z Brna Slatiny zdraví Renata, Martin, Eva a Marťa a samozřejmě Evička a Kryštůfek.

29.6.2020
Dobrý den,  
hlášení z Brna: Evča je správný ušatý torpédo ... s Kryštůfkem je to trošku horší,  ale nechá se pohladit. Pak se nám ztratí za pohovkou a oba spí ..., nejdřív vyleze Evča,  prozkoumá terén a pak pomalu Kryštof ..., zato v noci,  to řádí oba. Tak snad se jim tady bude líbit. :-)

1.jpg28.7.2020
Evička a Kryštůfek odjeli do nového domova před měsícem a podívejte se, jak mají parádně zasíťovanou terasu!
Síťovala firma pana Martina Chovance z Brna a majitelé byli velmi spokojeni jak s kvalitou práce, tak z rychlostí - do týdne od objednání bylo hotovo. Firmu najdete tady: https://sitemacho.cz/
A pozor! Pokud budete objednávat, nezapomeňte zmínit, že to je na základě informací od nás. V tom případě dostaneme finanční odměnu ve prospěch koček z našeho útulku!

9.3.2021
Dobrý den,  
musím vám napsat jaký je Kryštof zachránce a rytíř malé Evičky.
Dělala jsem pořádek ve sklepě a samozřejmě jsem si nevšimla, že za mnou přiběhla Evča. Myslela jsem si, že je venku, protože můžou dvířkama přes den kdykoliv ven. Najednou přiběhl Kryštof,  strašně mňoukal a pořád utíkal ke sklepu. Už jsem zvyklá, že když takto mňouká, tak něco chce, hlavně nějaké kokino.  I když ho dostal, tak mě pořád hnal do sklepa. Šla jsem za ním a tam jsem za dveřmi uslyšela Evču. No prostě jak říkám, zachránce. Nechodím do sklepa každý den, jen pro zeleninu. Spíš bych Evču zoufale hledala po domě a zahradě. Je to CHLAPÍK!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Evička a Kryštůfek

(Eva J., 29. 6. 2020 20:53)

Krásný kočičí život zlatíčka

Chci kocourka

(Eva Řezková, 4. 4. 2020 19:54)

V únoru jsme tragicky přišli o našeho milovaného kocourka Fabiánka.
Chtěli bychom dát domov a lásku jinému. Líbí se mi Krištůfek, je podobný Fabimu. Prosím nabídněte. Info mob. 723 784 782 Velm děkuji.

Re: Chci kocourka

(Kočky SOS, 4. 4. 2020 20:32)

Paní Řezková,
nacházíte se v rubrice PŘEDNABÍDKA a jak je v úvodu napsáno, tady v přednabídce najdete kočky, které už jsou u nás, v našich depozitech, ale kvůli karanténě, nemoci, léčbě, rekonvalescenci nebo velké bázlivosti ještě nejsou připraveny na odchod do nového domova.
Až bude Kryštůfek připravený na nový domov, tak určitě bude potřebovat kočičího kamaráda a samotného ho do nového domova nedáme. Podívejte se prosím do rubriky v menu - PROČ KOŤATA DVĚ.
Pokud chcete kočičku jenom jednu, podívejte se do rubriky KOČKY,KTERÉ ČEKAJÍ NA NOVÝ DOMOV a pokud najdete vhodnou, napište nám na email. Také by bylo vhodné, kdybyste nám napsala, jaký domov nabízíte,zda v domku a bude kočka chodit ven nebo v bytě, zda máte psa či jiná zvířata - pomůžeme vám vybrat vhodnou kočku.