Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kuba 03 a Jonášek 02

10. 4. 2022

kuba2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

24.9.2018 - Paní v Moravské N. Vsi zemřel přítel a ona se musí z domu vystěhovat. U domu by však zůstala sama dvě koťata a tak jsme je přijali k nám. Jsou to kocourci, bílomourek je Kuba a je mazlivý, moureček Timmy se zatím dost bojí. 25.1.2020 - Kubíček je mazlivý kocourek menšího vzrůstu. Rád se tulí a spinká v posteli, ale nejraději si hraje a dovádí s ostatníma kočkama, proto potřebuje kočičího kamaráda.  Je zvyklý chodit ven a proto je vhodný jen do domku se zahrádkou. V DEPOZITU HO PROHÁNÍ DOMÁCÍ KOCOUR A TAK BY KUBÍK NOVÝ DOMOV MOC POTŘEBOVAL. 23.12.2020 - Kuba odjel do nového domova, do Břeclavi, do domku, kde ho čeká kocourek a dva pejsci.

Další fotky zde.

Kuba byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Olina a Milan s kočkami Milčou, Florou a kocourem Maxem. Děkujeme!
mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

2.2.2022 - Smutný příběh kocourka Jonáška a jeho kamarádů, kteří nám byli po několika letech vráceni z adopce najdete zde. Je to moc smutné. 7.3.2022 - Jonášek je statný kocour, je mazlivý, hodný a nekonfliktní. Ze začátku se hodně bál, byl nejdéle schovaný a až vylezl, tak se nemohl domazlit. Na ostatní kočky si rychle zvykl a rád se chová v náručí. Domov hledá u kočičího kamaráda. 10.4.2022  - Jonášek odjel do nového domova, do Břeclavi za Kubou, kterému umřel kočičí kamarád.

Další fotky zde.

Jonášek byl adoptován na dálku - krmivo hradili Katka, Barbora a kočičáci Max a Ladina. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

8.5.2021
Kubíček obsadil cizí pelíšek! :-) Nakonec vše dobře dopadlo a raději se uvelebil v posteli, spolu se svým kočičím kamarádem ...


 

Další zprávy po příjezdu Jonáška:

jonasek.jpg7.5.2022
Dobrý den,
Jonášek si zvyká. Vzhledem k tomu, že máme 3 psy, 2 děti a dalšího kocourka, je to běh na delší trať, ale všechno probíhá jak má. Foto Jonáška v mojí posteli přikládám.
Z.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

super dárek

(Mirka L., 27. 12. 2020 17:06)

Milý Kubíčku,dostal jsi nejkrásnější dárek od ježíška.Ať se ti v novém domově líbí a děláš svým páníčkům jen radost...