Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lucinka (06)

18. 7. 2014

lucinka250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 8/2013

Lucinka je krásně zbarvená mourečka, která se narodila ve Strážnici na zahrádkách. Má za sebou velké dobrodružství, když ji paní vezla na kastraci, tak špatně dovřela přepravku a Lucinka utekla. Hledaly jsme ji vytiskly letáčky, ale Lucinky nebylo. Asi za necelý měsíc se nám ozvala paní, že na náměstí v hospodě, je kočka, hladová a lísá se k lidem, kteří sedí na zahrádce. Jely jsme pro ni a ona to byla naše Lucinka. Je veliká mazlivka, může do bytu i domku, ke kočce i sama. Je vhodná jako společnice ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou. 18.7.2014 byla Lucinka umístěna do Moutnice, ke štěňátku a kotěti.
 

Další fotky zde.

Lucinka byla po dobu pobytu u nás  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

18.7.2014
Dobrý den, cesta proběhla celkem v klidu, ke konci dokonce usnula. Jakmile jsem ji pustila, vše očichala a potom se utíkala schovat. Kotě co máme doma se naježilo a trochu zasyčelo, ale předpokládám, že si zvykne.

21.7.2014
Dobrý večer, posílám další novinky, Lucinka si už zvykla na všechny z rodiny. Je to velice mazlivá kočička, pro pohlazení si vždy přijde. Naše malá Micka už na ni nesyčí a chtěla by si hrát a je vidět, že Lucinka už je velká dáma a na takové provokace není zvyklá a tak ji odhání. V domě cítí taky naše štěně, ale ještě se navzájem neviděli. Ještě ji v naší
nepřítomnosti nenecháváme volně běhat a hlavně na noc ji zavíráme do omezeného prostoru.

6.9.2014
Dobrý den, posílám podrav od Lucinky a přikládám poslední fotky. S kotětem a s naší fenkou Bellou si hrají, jsou to nerozluční kamarádi. :-)

 



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář