Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mareček 02, Kryštof 08, Bohoušek 03, Picasso 03 a Tereza

4. 12. 2020

marecek350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Mareček je jedním s pěti koťat nalezených v Lednici, v parku u školy. Pět koťátek (Mareček, Mireček, Bohoušek, Kryštof a Nelinka) se drželo spolu a krčilo v křoví - někdo sem odložil celý vrh koťat své kočky. Mareček je hravý a veselý kocourek a dokonce se umí i usmívat :-) Nevhodný jako jedináček. 26.11.2016 byl Mareček umístěn do Jedovnice, do domku, ke dvěma kočkám a psům. Domov našel na VII.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

Mareček byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla L. a kočky Ája, Bodinka a Lála s psí kámoškou. Děkujeme!

krystof350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Kryštof je jedním s pěti koťat nalezených v Lednici, v parku u školy. Pět koťátek (Mareček, Mireček, Bohoušek, Kryštof a Nelinka) se drželo spolu a krčilo v křoví - někdo sem odložil celý vrh koťat své kočky. Milý, hravý a v novém domově potřebuje kamaráda. Nevhodný jako jedináček. 10.4.2017 byl Kryštof umístěn do Jedovnice, do domku, k Marečkovi, dvěma kočkám a psům.

Další fotky zde.

Kryštof byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Malotová Jana, Tomáš a kočička Micka. Děkujeme!

bohousek270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Bohoušek je jedním s pěti koťat nalezených v Lednici, v parku u školy. Pět koťátek (Mareček, Mireček, Bohoušek, Kryštof a Nelinka) se drželo spolu a krčilo v křoví - někdo sem odložil celý vrh koťat své kočky. Jako každý kočičí puberťák je i Bohoušek akční a hravý a potřebuje kamaráda. 7.8.2017 Bohoušek odjel do nového domova za svými sourozenci do Jedovnice. 18.10.2020 - Bohuška srazilo auta, je nám to moc líto.

Další fotky zde.

Bohoušek byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Darja Čablová. Děkujeme!
 

picasso300.jpgKocour, nar. 7/2017
Umístění:
dočasná péče Brno

Tato tři černá koťata s delší srstí někdo hodil do zahrady k prázdnému neobydlenému domku ve Skoronicích. Jsou dost bázlivá, syčí a vrčí, tak budeme doufat, že se to zlepší. Jsou to Tizian, Picasso a Suri. 22.9.2017 - Protože nemáme dost času se takto bázlivým koťatům věnovat, dali jsme na FB výzvu, že hledáme dočasnou péči. To se podařilo a koťátka jsme převezly do Brna. Už po pár dnech se situace velmi zlepšila:
Zprávy z dočasné péče:
27.9.2017
- Dobrý den, píšu info ohledně tří koťat, co máme v dočasce v Brně.
Koťata jsou na tom o moc lépe, už na nás neprskají a nebojí se. Jsou to dokonce velicí mazlíci.

2.10.2017 - Suri a Picasso jsou v pořádku. Je to společně se Suri velký mazel.
10.10.2017 - Piccaso umístěn k Marečkovi, Kryštofovi a Bohouškovi do Jedovnice. 18.2.2018 - Picasso podlehl FIP, je nám to moc líto.

 

tereza.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

14.8.2018  - Přijali jsme 4měsíční kočičku, paní ji našla v opuštěnou v chatové oblasti Radějov - Lučina. 23.10.2018 - Tereza je zdravá a může do nového domova! Možná to není kočka, ale opice! Je rychlá, hbitá, hravá a velice ráda ochutnává co máte na talíři. Je zároveň mazlivá, tulivá, milá, no prostě rozkošná. 20.6.2020 - Tereza je u nás už dva roky! Čeká a čeká ... Je to kočička temperamentní, hbitá, rychlá, zvídavá, bude vám u všeho asistovat ..., ale zároveň je k člověku také mazlivá  a tulivá. Za dva roky pobytu mezi větším množstvím koček se vůči nim začíná vyhraňovat, nemá tady kamaráda, jako by už toho měla dost. Moc ráda by měla své lidi jen pro sebe, kočičí kamarád vadit nebude (ale spíše odvážnější, nikoliv submisívní), ale pokud najde domov v domku a bude moci ven, může být i rozmazlovaným jedináčkem. 4.12.2020 - Tereza dnes odjela do nového domova, do Jedovnice, do domku, za Marečkem, Kryštofem a dalšími kamarády.

Další fotky zde.

Tereza byla adoptována na dálku - podporovala ji Michaela Klásková. Děkujeme!

 


Zprávy z nového domova:
 

marecek.jpg29.11.2016
Dobrý den,
Mareček se má dobře, je to úžasný kocourek, hned se u nás rozkoukal. S kočkama je kamarád a psů se vůbec nebojí. Zatím, než si na něho zvyknou psi, bydlí u dětí v pokoji. Postupně ho s nima seznamujem, ale nechceme nic uspěchat. Když jsou psi na zahradě, pouštím Marečka, aby si mohl prošmejdit celý dům, strašně ho to baví. Fotky pošlu  příště a doufám, že už budou se všema zvířecíma kamarádama.
S pozdravem J.


6.12.2016
Dobrý den,
posílám jen krátké info. Mareček je dnes poprvé celý den volně puštěný. Je po bitvě a všichni zvířecí bojovníci složili zbraně. Máme obrovskou radost, že jsme to zvládli tak brzo.
Musím vám napsat jak to všechno probíhalo,ale bude to denší vyprávění, tak se do toho pustím hned, jak bude trošku víc času.
Mějte se pěkně Jarka

12.12.2016
Ahoj,hlásím se z nového domova.
Moji noví páníčci mi dali jméno Felix. Nevím teda, co se jim na Marečkovi nelíbilo, ale radost jim kazit nebudu.
Vyhlídli si mě před čtrnácti dny na kočičí výstavě v Brně. Pořád tam postávali a radili se, až se nakonec dohodli, že si mě odvezou domů. V autě jsem si je prohlížel co jsou zač a usoudil, že se jich nemusím bát. Člověčí mrňata furt strkali prsty do přepravky a hladili mě, to se mě moc líbilo. Doma mě donesli do pokoje, kde ty mrňata bydlí a pustili mě ven. Chvíli jsem se rozkoukával a pak jsem se šel radši se všema pomazlit. Všichni mě drbali za uchem a na zádech a na břichu.... Večer jsem si zalezl k těm mrňatům do postele (div že se o mně neporvali) a spokojeně jsem tam zůstal až do rána. Druhý den přišla panička a prý že se budu seznamovat.

m300.jpegJako první přišel Béďa. Jak mě uviděl, šel mně očuchat. Trochu jsem se ho bál. Nedivte se, je to ostřílený kocour, který už ledaco zažil. A prý je taky z útulku. Lehl jsem si a ani nedutal. Očuchal mě ze všech stran a šel si po svých. Zjistil jsem, že mě udělat nic nechce tak jsem se ho bát přestal. Vycházíme spolu dobře, je to kamarád.
Pak přišel Čip. Je stejně starej jak já a taky je hrozně drzej. Bydlí o patro výš u rodičů a pořád chodí šmejdit dolů. Hned mě začal otravovat a utočit. Myslel si asi, že mě bude rozkazovat, já jsem se ale nedal. Párkrát jsem ho solidně odpálkoval. Když zjistil, že nevyhraje, vzdal to a už neotravuje, spíš se mě trochu bojí.
Další je Elly (britka), ta mě fakt pobavila. Zrovna něco zkoumám u sedačky, když prochází kolem. Vůbec o mě nevěděla, tak jsem se vydal za ní. Jak mě uviděla, vytřeštila oči a skočila 1,5 m dozadu, div neprobourala zeď! Otočila se a odkráčela pryč, jak kdyby se nic nestalo. Pak jsem ji dva dny neviděl. Asi se urazila DÁMA. Stejně jí to nedalo a už se chodí na mě dívat. Vždycky si někam kus ode mne sedne a sleduje. Fakt se bavím.
Pak tu máme Perry. To je kříženec netopýra buh ví s čím. S tou jsem byl hned kámoš, asi proto, že je taky z útulku.
A to nejlepší nakonec Bárt (německý boxer). Panička mě měla na klíně, když přišel na vodítku s pánečkem. Příšerně me poprskal a začal kňučet a skákat kolem mě, jak blázen. Panička řekla, že to takhle nepůjde a Bárta odvedli. Druhý den mě zavřela do přepravky, postavila na sedačku a zavolala toho blázna. Ten přilítl, narazil do dvířek tak, že je málem zlomil a začal zas skákat okolo. To jsem už ho měl plný zuby, tak jsem začal na něho vrčet, tak mě panička radši odnesla. Další den vymyslela, že zavře pro změnu toho cvoka.To se mně líbilo. Chodil jsem si kolem něho, provokoval a věděl, že na mě nemůže.Takhle to panička střídala každý den (asi je taky trochu cvok, že ju to furt bavilo), prodlužovala to naše ,,setkání", až to toho psa přestalo bavit a dal pokoj. Občas mě sice prožene, ale dělá to jen, aby nevyšel ze cviku. Já se ho už vubebec nebojím a vím, že mi nic udělat nechce

PS: Páníčci donesli pár větví na ozdobu. Ty se mě strašně líbí. Chodím je okusovat a prolízám skrz ně....
Jsem zvědavý kolikrát jim shodím vánoční stromeček.... doufám, že mají hodně ozdob.
Felix

4.1.2017
Dobrý den,
Vánoce jsme zvládli s Felixem bez újmy. Stromeček  to ustál, ozdoby skleněné nemáme, tak vše probíhalo jak má. Na Silvestra se Felix trošku bál petard, ale nic hrozného. Strašně se
marecek300.jpgskamarádil s Chipem, to je ten stejně starý kocour. Dělají spolu neskutečné věci. Bárt(boxér) si ho přestal úplně všímat, tak už nemusí být Felix ve střehu, dokonce i britka Elly ho pustí k sobě na víc než 30cm :-) Za mnou chodí Felix jak ocásek v podstatě celý den a v noci s nama spí v posteli. A hlavně nesmím zapomenout......naučil se otevírat dveře. Nebo to už uměl? Když chce někam nebo odněkud jít, skočí na kliku a je otevřeno.
Celá naše rodina přeje do nového roku hodně zdraví, pevné nervy, sílu a odhodlání nadále bojovat, protože pomoct za jeden rok  pětsetidvaceti kočkám, si zaslouží veliký obdiv.
Jarka a spol.


Další zprávy po příjezdu Kryštofa:

10.4.2017
Dobrý den,
zatím toho k napsání moc není. Kryštof mňoukal půl cesty, pak se uklidnil, jen sem tam se ozval. V pokoji kde zatím bude, si všechno prozkoumal, snědl pár granulek a pozoruje z postele dění okolo. Felix jak drbna sedí u dveří a chce se podívat kdo to tam je. Seznamování začne zítra, tak pak napíšu, jak to probíhalo.
Jarka a spol.

13.4.2017
Dobrý den,
Kryštof první noc hodně mňoukal, vzbudil i děti a to je co říct. Ráno jsem začla seznamovat s kočkama. Felix se už nemohl dočkat, tak byl první. Očuchali se a začli na sebe prskat a vrčet. Radši jsem je hned separovala. Pak se seznámil s Bédˇou, tam to bylo v pohodě a s Elly, ta se s ním samozřejmě nebaví a ignoruje ho, ale alespoň se baví s náma a neodstěhovala se na dva dny, jak minule. Celý den byly psi na zahradě nebo v kleci, tak měl Kryštof možnost všechno prošmejdit. S Felixem na sebe přestali vrčet a celý den jeden druhého pozorovali.
Druhá noc proběhla už bez mňoukání. Ve středu  se Kryštof už celkem otrkal a chodil si kolem psů jako by tam nebyli, ti byli samozřejmě v kleci, tak jsem pustila tu menší ven. Během půl hodiny si Kryštof zvykl. Krájela jsem maso na oběd a oba dva kocouři asistovali. Musím říct, že bráchové se nezapřou. Jak jsou dlouzí, tak došáhnou až na linku a tam se mě snažili maso ukradnout. Každej si stoupl z jedné strany a měla jsem co dělat, abych to uhlídala. Mají stejné pohyby a zvyky, teda až na to otvírání dveří. Kdyby byli stejně zbarvení tak si je budu pléct.
Večer jsem zavřela Kryštofa do přepravky a pustila Bárta. Oba mile překvapili. Bárt byl sice ve střehu, ale jen stál a nic nedělal a Kryštof se nalepil na mříž, takže se dokonale očuchali. Za chvíli začal Kryštof vytahovat packy přes mříž a začal šťouchat do  Bárta, ten tím byl tak vyvedený z míry (to se mu ještě nestalo, aby cizí kočka byla tak drzá), že zapomněl, že je cizí a dal pokoj.
Dnes ráno přišel do pokoje za Kryštofem Felix a nehnul se od něj. Zavřela jsem je teda oba a šla pryč. Za chvíli slyším, jak Felix skáče na kliku a pánové si to kráčí za mnou. Byl tam ale i Bárt, který byl samzřejmě puštěný. Kryštofovi to nijak nevadilo a promenádoval si to kolem něho. Bárt opět vyvedený z míry se nezmohl na nic. Nechala jsem tedy všechny puštěný a vypadá to, že si to srovnají mezi sebou sami.
Tak rychlý jsem to fakt nečekala, po seznamování s Felixem. Je vidět, že si všichni na naše nápady s novým členem začínají zvykat. Jsem sice pořád ve střehu, kdyby něco, ale o Kryštofa strach nemám. Je to veliký kocour, ten si to určitě vyřídí sám.
Jinak na Bohouška jsem myslela, bylo nám ho strašně líto, když jsme odjížděli. Snad ho to brzo přejde, lepší varianta bude, aby už šel taky domů, tam rychle zapomene.
Fotky pošlu příště, zatím nebylo fotit co.
Mějte se pěkně Jarka a spol.

krystof350.jpg1.5.2017
Dobrý den,
dnes jsou to tři týdny, co jsme si jeli pro Kryštofa.
Po prvním týdnu u nás si na sebe všichni zvykli a bylo po starostech. S Felixem jsou velcí kamarádi. Budˇ spolu řádí jak šílení nebo leží a olizují jeden druhého. Kryštof je neskutečně upovídaný, jen se na něho podíváme a on se už ozývá.
Všechny naše kočky (krom Kryštofa) chodí ven a on to težko snáší. Stojí u dveří a mňouká a mňouká. Chtěli jsme počkat měsíc než ho začnem pouštět taky, ale včera mě přemluvil a když jdu na zahradu, jde se mnou. On je spokojený, že může alespoň na chvíli a my, že je potichu :-)
Posílám slíbené fotky a brzy se zas ozvu, jak se Kryštof s Felixem mají.
Jarka a spol.


Další zprávy po příjezdu Bohouška:

7.8..2017
Dobrý den,
Bohoušek je zatím většinu času schovaný pod postelí. Když ho vytáhnu a postavím k misce, tak se nají, na záchodě už taky byl. Když si ho vezmu do náruče přede a mazlí se, ale když ho postavím na zem za chvíli je zas pod postelí. První noc spal s děckama chvíli v posteli, uvidíme co dneska. Viděl už i oba bráchy. S Felixem se očuchali a vše proběhlo bez problémů, Kryštof na něho zatím vrčí. Změnila jsem trochu plán a seznamování se psama zatím odkládám. Počkám až se přestane bát a kočky si na něho zvyknou. Je tu na něho asi větší šrumec, než byl zvyklý.
Jo a dcera tvrdí, že ho viděla v noci, jak si otvírá dveře. Tak uvidíme, jak se Bohoušek ,,vybarví".
Snad si u nás brzo zvykne. Průběžně budu informovat, jak pokračujem.
Jarka a spol.

8.8.2017
Dneska se Bohoušek odvážil prozkoumat spodní patro.Musela jsem ho ale vytáhnout z pod postelí.Od odpoledne už opustil bunkr a zabydlel se pod topením.Na zavolání příjde a přede a strašně se mazlí.Je vidět, že brzo zvědavost vyhraje.Ted večer se zase viděl s Kryštofem a ten přestal vrčet.Je to nejspíš tím, že ho Boboušek ignoruje. Myslím, že to bude za pár dní dobrý. Zase podám info.
Jarka a spol.

13.8.2017
Dobrý den,
tak nevím co se stalo, ale Bohoušek se přes noc změnil skoro o 360 stupnňů.
Přijela mamka na víkend a on celou noc řádil jak tajfun, že se vůbec nevyspala. Ráno se cpal za každou cenu ven z pokoje a chtěl zkoumat, tak jsem ho dala do přepravky, aby se seznámil se psama. Psi ho evidentně nerozhodili a on je taky ne, tak jsem ho pustila ven. Celé seznamování trvalo cca 15 min. Občas se ještě něčeho lekne, ale už je Bohoušek tu plnohodnotně s námi.
Teda musím se přiznat, že jsem měla trochu strach, aby si u nás zvyknul, ale teď vím, že zvykne. Příště pošlu už i nějaké fotky.
Jarka a spol...

boh-maly.jpg4.9.2017
Dobrý den,
Bohoušek se má přímo skvěle. Musím říct, že nám dal ale pěkně zabrat.
Asi za 14 dní, kdy se už přestal skoro úplně bát, jsem zrušila záchod co měl u děcek v pokojíčku. Nezbývalo mu tedy, než chodit na chodbu, kde mají záchod ostatní kočky. Tam ale Bohoušek chodit nechtěl, tak začal chodit ke psům do pelechu (dokonce jednou hodil bobek i na sedačku).To dalo impuls Bártovi boxerovi, který to po něm značkoval. Takže jsem dalších 14 dní v jednom kuse prala a umývala zem. Jedenoho dne, to už byl Bohoušek u nás skoro měsíc, mě došla trpělivost a pustila jsem ho ven, ať se venčí taky někde jinde. Jenže milej Bohouš obešel zahradu, procpal se přes plot k sousedům a zmizel neznámo kam.To bylo něco na moje nervy. Dvě hodiny jsem stála u plotu a volala ale nic. Po další hodině vidím Bohouška, jak si to kráčí po naší zahradě jako by nic. Lapla jsem ho, zavřela domů a další čtyři dny prala a umývala zem. Nastal pokus číslo dvě a ten vyšel. Bohoušek je nadšený, chodí si sem a tam, zdržuje se jenom na zahradě, na výlety nechodí a příjde na zavolání.
S kočkama si rozumí, jen Kryštof na něho pořád vrčí, ale Bohoušek je nekonfliktní flegmatik a nic si z něho nedělá.
Něco málo se mě po půldenním nošení foťáku na krku povedlo vyfotít tak posílám.
Mějte se pěkně a zas napíšu.
Jarka a spol.

Další zprávy po příjezdu Picassa:

11.10.2017
Dobrý den,
Picasso se postupně seznamuje se všema kočkama. Nejvíc se líbí Bohouškovi, ten ho  očuchává a olizuje. Ostatní se od něho drží dál a jen pozorují. Picasso se pomalu rozkoukává. První dva dny se schovával a jen nakukoval, dneska už leží na židli a sleduje vše. Brzy zas napíšu, jaké dělá Picasso pokroky. Picassa jsme předali mamince a taková byla reakce, posílám video :-)
Pěkný den, Jarka a spol.


 

picasso200.jpg9.1.2018
Dobry den,
všichni kočičáci se mají dobře.
Občas Bohouš vyprovokuje nějakou bitku, začal být hodně temperamentní (dokonce natrhl Kryštofovi ucho), ale to je asi mezi třema stejně starýma kocourama normální. Na oplátku zase oni proženou britku, ta se chudák zabydlela v pokoji u dětí a odmítá vylézt, tak jsme jí tam nastěhovali vše co potřebuje a ona bydlí prostě tam.
Picasso je pěknej raubíř, pořád vymýšlí nějaké lumpárny. Ze začátku se trochu bál, ale zvědavost nad strachem vyhrála. Ještě sice prská na psy, ale to doladíme : -). Bohoušek si ho hrozně oblíbil a nedá a něj dopustit. Posílám pár fotek, aby jste věděli, že jsou v pořádku.
Všechno nejlepší v roce 2018 přejí Jarka a spol.

18.2.2018
Dobrý den,
dnes bohužel nemám dobré zprávy. Včera  bylo Picassovi zjištěno FIP a musel být uspán. Bylo nám ctí poskytnout mu domov, i když nebyl moc dlouhý, snad si ho náležitě užil.
Jarka a spol.

18.10.2020
Dobrý den,
dnes přiházím se smutnou zprávou.
Z našich ,,třech bratrů'' zůstali už jen dva. Bohuška nám srazilo auto. Měli jsme ho moc rádi, byl to člen naší rodiny. Byl ze všech nejzvědavější a to se mu také i vymstilo. Zbylí dva kluci se mají dobře.
S pozdravem Jarka K.


Další zprávy po příjezdu Terezy:

6.12.2020
Dobry den,
zatim se hodne schovava. Je u decek v pokoji, je tam spousta zvuku, co nezna a taky pohyb. Na zavolani ale vyleze a pak vrni a chce se mazlit. S kockama i se psama se uz videla. S kockama se ocichali a sli si kazdy po svém. Buldocci si ji nevsimaji, Terezka je ve strehu, ale je zvedava, tak se pred nimi neschovava. Boxera se boji, tak ho k ni zatim nedavame. Pockam par dni a zkusim to znovu.

mensi.jpg3.2.2021
Dobrý den,
posíláme pozdrav do Hodonína. Terezku jsme přejmenovali na Temi.
Teda musím říct, že  jsem  vůbec nemohla uvěřit tomu popisku, co měla Temi ve svém albu. Trvalo měsíc, než se  úplně začlenila. Nechtěla se hnout z pokoje ve kterém bydlela, hodně se bála zvuků a jak někde něco zarachotilo, hned se schovala. Zabydlela se u dcery v posteli a nehnula se od tam.
Dnes po dvou měsících musím uznat, že jste měly pravdu. Je to opice a neřízená střela v jednom. Je strašně rychlá, tím jak je drobná se dostane snad úplně všude. Prolízá místama kam se ostatní kočky nedostanou a mám pocit, že nechodí vůbec po zemi. Přemísťuje se skákáním z věcí na věci... asi hraje nějakou hru. Už nám zlikvidovala dvě salátové mísy, rozbila akvárko se šnekama (šneci prežili), roztrhala záclonu (ráda se za ně věší) a určitě udělala ještě něco dalšího. Taky začala chodit ven. Tam naštěstí není taková sebevražedkyně jak jste si myslely. Drží se kousek ode dveří schovaná pod stolem a zatím spíš pozoruje. Krom dcery si oblíbila manžela, lehává mu v náruči a večer se mnou u televize.
Děkujeme za ni, je to ďáblík a anděl v jednom. Myslím, že k nám se hodí dokonale. Dva zbylí bratří se mají dobře. Pár fotek posílám v souboru.
Mějte se pěkně Jarka a spol

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak tahle zpráva ranila!

(Daniela se svou kočkopartou, 19. 2. 2018 18:37)

Malý Picasso byl zachráněn ze skoronického dvorku u domku po zemřelém majiteli spolu se svými sourozenci.Někdo je tam všechny vhodil.Moc jsem se potěšila,když našla všechna koťátka krásné domovy a nad radostí úžasné paní,když dostala k narozeninám malého ,nádherného kocourka jsem doslova zaslzela a moc jsem oběma lásku a oboustranou radost přála.O to více mne ranila zpráva o smrti malého,krásného kocourka.Vím,že nepláču jen já,ale především jeho milá panička.Pacassíčku,je mi to moc líto,tohle nemá být!!!!

Pěkné počtení

(H&kočičí parta, 9. 8. 2017 11:18)

Krásná zvířata, bezvadně vtipné zprávy. Ať se všem daří dobře - dvounožcům i čtyřnožcům!

Krásné čtení

(Daniela se svou kočkopartou, 12. 12. 2016 12:31)

a ještě krásnější zprávičky o Marečkovi-Felixíkovi,je ve skvělé rodině!Je vidět dle počteníčka,že je to rodinka podobná tý naší,čtyřnozí miláčkové jsou tam na dost výrazných postech a to je bájo,to potěší u sdíčka!
Přeji všem do Jedovnic co milují ty kočičí rošťáky krásný vánoce a stálé zdraví a lásku po další dlouhá léta.
Daniela se svojí maxikočkopartou a hafanem(králíčky,rybičky v akvárku a v jezírku,stejně jako želvu nesmím opomenouti....)

Krásné čtení

(Lada , 27. 12. 2016 8:33)

Sedím v obyváku a čtu si tento krásný článek. A chechtám se. Nádhera, ocenit to může jen majitel zvířat, jelikož představa je k tomu nezbytně nutná:-). Díky a gratuluji - vám i čtyřnožcům:-).

Mareček

(daajs, 26. 11. 2016 14:22)

Blahopřeji k výběru,"zrzouni" jsou jedničky!!