Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ozzy 02 a Oggy 02

17. 9. 2017

ozzy-270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2015
Umístění:
dočasná péče Dolní  Bojanovice

Ozzy je kocourek, které se jako kotě ukrýval v keři u silnice v Dolních Bojanovicích, kde si ho všimla slečna, když šla se psem na procházku. Kontaktovala paní, která si ho v Dolních Bojanovicích vzala do prozatímní péče. Ozzy je milý a hravý mladý kocourek.  Je zvyklý chodit ven, takže pouze do domku se zahrádkou. 17.9.2017 - Oba kocourky Ozzyho i Oggyho si vzala rodina paní, která měla kocourky v dočasné péči, do domku se zahradou v Dol. Bojanovicích.

Další fotky zde.

Ozzy byl do 2/2017 adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla paní Eva Křemenová. Děkujeme!

Ozzy byl od 8/2017 znovu adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Michaela Miklíčková. Děkujeme!

oggy-350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2015
Umístění:
dočasná péče Dolní Bojanovice

Oggy je čistotný, hravý a umazlený kocourek, který byl nalezen v obci Dolní Bojanovice v blízkosti velmi frekventované hlavní silnice, kde se vystrašeně choulil v křoví a příšerně naříkal. Ujala se ho paní, která v blízkosti bydlí a Oggyho osud jí nebyl lhostejný, ale jelikož má již svých kočiček pět, nemohla si kocourka ponechat, proto se obrátila na nás a vzala Oggyho do dočasné péče. Je zvyklý chodit ven, takže pouze do domku se zahrádkou. 17.9.2017 - Oba kocourky Ozzyho i Oggyho si vzala rodina paní, která měla kocourky v dočasné péči, do domku se zahradou v Dol. Bojanovicích.

Další fotky zde.

Oggy byl adoptován na dálku do 30.9.2016 - jeho adoptivní rodinou byla Adéla Blahová. Děkujeme!
Oggy byl znovu od 11/2016  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Stáňa z Liberce a pět koček a kocourů v domě. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář