Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pavlík

25. 11. 2017

pavlik30.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hrušky

21.6.2017 - Koťátko v Dubňanech někdo hodil přes plot do zahrady k psům, přijali jsme ho do dubňanského depozita. Je to kocourek a dostal jméno Pavlík.
18.10.2017 - Pavlík je zdravý, očkovaný a těší se do nového domova.  25.11.2017 -  Pavlík byl umístěn do Brna, do bytu, ke kocourkovi místo Lojzíčka, který podlehl HCM. Domov našel na IX. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

Pavlík byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Jitka Slavíková a kocourci Toník, Honzík, Lojzík a Tim. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

pavlik1.jpg29.11.2017
Dobry den.
Cesta do noveho domova probehla bez problemu. Pavlik (Miky) byl klidny a doma vsechno prosmejdil. Nechtel byt sam tak spal v loznici a byl moc spokojeny. Nas kocour Simon sice trochu zarli, ale to se urcite podda.
Miky je nadherny a vymazleny kocourek a vubec se neboji. Moc za nej dekujeme. Budeme vas informovat.
Diky Š.


29.1.2018pavlik300.jpg
Dobrý den,
posíláme vám pár fotek spokojeného kocourka Mikyho (Pavlíka). Mají se s naším kocourkem rádi a stále to dokazují svou hrou. Děkujeme za něj a zase se ozveme. Helena s rodinou

21.6.2019
Dobrý den,
dlouho jsme nenapsali, tak to musíme napravit. Kocourek je velký parťák našemu 8 letému Simonovi. Všude ho doprovází a mají se rádi. Milují balkón (samozřejmě zasiťovaný). Je to náš miláček, bez kterého si už každodenní život neumíme představit. Je to prostě mazel. Ještě jednou děkujeme. Přejeme hezké léto a držíme palce ať je hodně kočiček spokojených v novém domově.  S pozdravem Helena

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář