Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šantal 02, Martin 03 a Cyril 02

28. 1. 2022

s3.jpgKočka, lastrovaná, nar. 9/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

14.7.2020 - V Hodoníně na ulici Dukelská se delší dobu pohybovala tříbarevná kočička. Staří manželé se jí ujali a začali ji krmit, ale jsou hodně nemocní, často pobývají i v nemocnici a tak je to nad jejich síly a poprosili nás o pomoc. Kočičku jsme přijali a umístili do karantény. 25.8.2020 - Šantal je připravena na odchod o nového domova. Je to krásná kočička s delší srstí, mírná, k člověku mazlivá, s kočkami nemá problém. 30.8.2020 - Šantal odjela do nového domova, do Kostelan nad Moravou, do domku, kde mají další kočičky a pejska.

Další fotky zde.

Šantal byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Ludmila Tvrdoňová a kocouři Matýsek, Pitrýsek, Bertíček a Jasmínek. Děkujeme!

Šantal byla adoptována na dálku - veterinární péči a veškeré náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Eva J. s rodinou a kočandy Pihulka, Rocky a Mikeš. Děkujeme!

1-mensi.jpg

Kocour, kastrovaný, narozený 3/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

11.12.2020 - Před několika dny nám nahlásil oznamovatel, že našel v Dubňanech kocourka. Zkoušeli jsme pomocí FB hledat majitele, ale nikdo se nepřihlásil. Požádali jsme nálezce, aby si zatím kocourka nechal v dočasné péči (trvale si ho nechat nemůže, kvůli zdravotnímu stavu odjíždí mimo domov na léčebné pobyty). Kocourka jsme naočkovali, je po kastraci a bylo zjištěno, že má starší zlomeninu nožky, která už srůstá a je vytvořen svalek. Hledáme mu domov u kočičího kamaráda nebo pokud by chodil ven, může být i sám. Je přátelský a mazlivý. 15.1.2021 - Martin odjel za Šantal do Kostelan nad Moravou.

Další fotky zde.

Martin byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Ludmila Tvrdoňová a kocouři Matýsek, Pitrýsek, Bertíček a Jasmínek. Děkujeme!

mensi2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

27.11.2021 - Mramorované kotě původně nalezeno na autobusové zastávce v Rohatci, oznamovatel si ho vzal ve snaze dát mu domov, ale kotě na zahradě být samo nemůže, ztrácelo se a pořád ho někde hledali a tak po dohodě jsme kotě přijali k nám. Je to kocourek asi 4 měsíční, dostal jméno Cyril. 16.1.2022 - Cyrilek může do nového domova! Je to úžasné kotě, velice komunikativní, obrovský mazel, který se rád prohrabuje vlasy, sedí na ramenou a mazlí se a přede. U jídla neustále hudruje a dává najevo, který kousek je jeho. :-) Také si rád hraje s koťaty a určitě potřebuje podobně starého kočičího kamaráda nebo může do nového domova s někým od nás. Je zvyklý i na psy. 28.1.2022 - Cyrilek odjel do nového domova, do Kostelan nad Moravou, kde na něho čeká Šantal a Martin.

Další fotky zde.

Cyril byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Míša a Borek, kočky Otýlie a Filoména a pes Hugo. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

10.9.2020
Šantal v novém domově úplně rozkvetla a začala si hrát! Seznamování s kocourkem je také na dobré cestě. Podívejte se na videa
zde.

22.1.2021
Martin se s Šantal brzy skamarádil.

Další zprávy po příjezdu Cyrila:

31.1.2022
Jak si Cyrilek zvyká - videa zde.

15.10.2023
Cyrilek má nového kámoše - nalezeného kocourka Arnoštka se kterým si bezvadně rozumí!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šantal

(Eva J., 31. 8. 2020 10:46)

Měj se krásně Šantalko, jsi nádherná kočenka