Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sněženka 03

22. 4. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

20.1.2023 - Tato malá kočička se zdržovala v Moravské Nové Vsi u masny. Nakonec vběhla pánovi, co bydlí naproti, do dvora. Byla špinavá, vyhublá a uši měla plné svrabu. Dostala jméno Sněženka. 16.3.2023 - Sněženka si u nás brzy zvykla, hraje si s ostatními koťaty a je velký mazel. Nyní je zdravá, naočkovaná a může do nového domova, ke kočičímu kamarádovi. Proč by koťata neměla být sama? Čtěte zde.  Je vhodná i k malým dětem. 22.4.2023 - Sněženka našla nový domov v Praze, v domku se zahradou, kde na ni čeká kočičí kamarádka a děti.

Další fotky zde.

Sněženka byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívali Petra Filipová, Miroslav Filip a kocourek Čoky. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

21.5.2023
Posílám informaci po 4 týdnech o Sněžence.
Má se u nás dobře, krásně si zvykla jak na nás, tak původní kočku, pořádají honičky a kočkují se, sice spolu zrovna nespí v klubíčku, ale už se navzájem párkrát olizovaly. Řekla bych, že Sněženka i trochu vyrostla. Už taky vyzkoušela na chvíli párkrát pod dozorem naši zahradu a moc se jí tam líbí. Fotek moc nemám, jelikož je buď v pohybu a nebo na mě zrovna leží. Tak dvě ze dneška posílám.
Děkuji a přeji hezký den, Martina

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář