Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tea a Tristan 02

9. 11. 2015

tea250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 2013

Tea je kočička, která žila u ubytoven v Holíči, kde ji obyvatelé krmili. Jeden z nich nám zavolal, že Tea asi nemůže porodit, že má velmi tvrdé břicho. Když jsme pro ni přijely, zjistily jsme, že Tea už rodila, ale o koťata asi přišla nebo se o ně nestarala, nevíme, ale to tvrdé břicho bylo zatvrdlé mléko. Tea byla ošetřena na veterině, užívala antibiotika a dnes už je zdravá a připravená odejít do nového domova. Je to velice milá a mazlivá kočka, nádherně vybarvená. 22.11.2014 Tea našla svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byla umístěna do Brna, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova zde.

 

tristan240.jpgKocour, kastrovaný

Tristan je kocourek, kterého srazilo auto v Ratíškovicích u Hodonína. Paní, která ho našla nás přivolala a my jsme kocourka okamžitě odvezli na operaci na veterinární kliniku v Uh. Hradišti. Přestože byl kocourek kastrovaný, na naši výzvu na stránkách a na FB se o něj nikdo nepřihlásil. Celý příběh Tristana najdete zde. 8.11.2015 našel Tristan nový domov v Brně, v domku, kde na něj čeká Tea-Ťapka a pejsek Eimi.

Fotky Tristana z pobytu u nás zde.

 

 

Zprávy z nového domova:

24.11.2014
Dobrý den, moje kamarádka Tea vám posílá pozdrav z nového domova. Je úžasná - milá, mazlivá, jakoby nás ani neviděla poprvé. Vnouček dostal cestou domů poučení že nesmí na Teu spěchat a musí vydržet po otevření dvířek doma na okamžik až sama bude chtít přijít. Jaké bylo naše překvapení, že ihned nás všechny obešla a přitulila se, dávala pozor, aby nikoho neošidila a  jak přijel  druhý vnouček s maminkou, tak se věnovala nám všem. V neděli se dětem ani nechtělo domů a už se těší na pátek nejen za babičkou jako obvykle, ale i za kočičkou. Tea má ráda svůj pelíšek, papá-darované granulky, ale přednost dala kapsičce s lososem-používá WC, hraje si a je opravdu pozorná. Dnes jsem jí nechala otevřené dveře i na verandu, kde je chladněji. Sama tam nešla, jen nahlídla, ale za mnou na verandu přišla, prohlížela si každý kout a po chvíli se vrátila zase zpět do kuchyně. Včera dostala kočičí strom s pelíškem, škrabátkem a hned ho její drápky okusily, pelíšky má tedy dva a střídá je, tak myslím, že se jí líbí. Mám radost, že se Tea tváří spokojeně a tak si snad na nové prostředí brzy zvykne k naší oboustranné spokojenosti. Vždy jsem si přála kočičku, do domečku přece patří, abych měla na ni čas, plánovala jsem si ji do důchodu, ale choroba můj sen uspíšila. Jsem po slabší mozkové příhodě, sice už v pořádku, ale mám těžkou práci v zaměstnání, tak jsem ještě na neschopence a vypadá to, že to už do práce nestihnu a přejdu rovnou do starobního důchodu. Máme tedy na sebe s Teou spoustu nikým nerušeného volného času na zvykání, tak budeme určitě obě spokojené. Moc Vám děkuji za skvělou péči, které se ve vašem zařízení kočičkám dostává.
Marcela L. a má kamarádka Tea

4.1.2015
Přejeme šťastný a spokojený celý rok 2015 všem skvělým lidičkám SOS Hodonín a kočičkám ty správné nové domovy.
Naše Tea je mazlivá a veselá kočička určitě díky vaší skvělé péči, je to naše sluníčko, máme ji všichni moc rádi. A ona má ráda celou naši rodinu-dospěláky i děti, které se u mne střídají o víkendu, přes týden si užíváme jen spolu a chodíme na vycházky zatím jen na vodítku, kterému nasazování poprvé nevěřila, ale když kouká déle z okna a ukážu její kšandy, sama už si přijde a trpělivě čeká na nasazení. Jdeme na dvorek, na zahradu si netroufá /tam za plotem je sousedův pejsek a taky když uvidí cizí lidi ,tak se bojí/, ale dvůr obejde a prozkoumá celý a jak vede ke dveřím domů, tak jdeme a vypadá opravdu spokojeně. Líbí se jí tato mini vycházka každý den, tak snad se naučí a potom až bude teplo se bude ráda procházet venku a vracet se domů. Ještě se ale bojím aby se něčeho nepolekala a neutekla, ale za oknem je jak dítko při domácím vězení, takto je spokojená Tea a já se nemusím bát. Mějte se krásně a děkuji Vám za péči o všechny kočičky.          
Zdraví Vás  Marcela a Ťapka Te
a

Fotky zde.

14.3.2015
Dobrý den, pěkný pozdrav posílá Tea. Má dnes týden doma 2měsíční kamarádku Boloňku Eimi a už ji ráda pozoruje, oňufávají se, jsou obě zdá se spokojené. Tea je při Eimi mazlivější - je nám spolu moc fajn. Zdraví Vás 3 holky v chalupě, kde je veselo!  

3.4.2015
Dobrý den,
přejeme Vám všem příjemné prožití svátků jara. Tea už si běhá po dvoře a po zahradě sama jak má zájem, vždy tak asi po 2 hod. přiběhn, zkontroluje nás doma, popř.si zdřímne, pohoní se s psí kamarádkou Eimi a zase jde na průzkum. Pokud se vyleká, peláší tryskem domů, tak snad už vše natolik zná, že se neztratí. Večer si přijde pravidelně po 19.hod na večeři a pak už čeká u dveří do obýváku a volá kde jsem, zvykla si že se díváme na televizi a ráda se uvelebí se mnou na pohovce. Slyší na jméno Ťapinka a je stále mazlivější, přijde si sama často pro pomuchlání a se psím miminem je úžasná kamarádka, ty jejich honičky a hry na schovávanou jsou neuvěřitelně krásné. Myslím že je tu Ťapka opravdu doma a spokojená. Je nám spolu moc fajn. Mějte se moc krásně!!!                     
Zdraví Vás   Marcela+Tea=Ťapka+Eimi  


7.8.2015
Dobrý den,
posíláme poděkování za péči o kočičky a pěkný pozdrav z Holásek.
Ťapinka má už v tlapkách široké okolí, kde si našla své kočičí kamarády a kamarádky. Několikrát se mi poštěstilo pozorovat jejich hrátky a povídání, je to opravdu krásná podívaná. Myšky nosí a tajně předává pejsině Eimi, je úžasné jak ji volá a když se ozvu já, schová se do keře a dělá, že tu není /už ví že je kradu/. Eimi se už naučila při vyběhnutí na dvůr zkontrolovat keřík, jestli v něm není dáreček. Musím být rychlejší a myšičku odstranit.
Jsou parádní dvojka, dělají mi velkou radost. Eimi na oplátku naučila Ťapku používat kočičí dvířka, když ji viděla sedět a mňoukat, několikrát proskočila tam a zpět a Ťapinka pochopila. Eimi je malá dračice a hned po namontování proletěla, až pán dveřník z toho byl vykulený a nevěřil, že opravdu vidí dvířka poprvé. To Ťapulka je opatrná a vždy zkouší packou, jestli není zamčeno, ale zamyká se jen na noc a ona už to zná.
Po celý den si obě užívají volného pohybu-pejsina jen po dvoře, jinak pod dozorem, čičinka má  i půdu, zahradu a okolí bez omezení, všude má svá dvířka. Poznám kde byla podle toho jakou vůni přinese-někdy cítím koně, někdy ryby a číča je ještě trochu mokrá a nejčastěji voní travičkou a čerstvým vzdouškem. Tyto expedice pořádá dopoledne, několikrát za den to přijde domů zkontrolovat, nechat se pohladit a něco smlsnout, večer už chodí čistá a voňavá na večeři, k televizi a spí se mnou-někdy v pelíšku, jindy v nohách na posteli. Je vždy v tom pokoji, kde jsem já. Je milá a hodná, obojek proti parazitům si nechá spokojeně nasadit, ví že pak může běhat kam chce a opravdu to funguje, zatím jen jedno lezoucí klíště, zakousnuté žádné, kéž by to vydrželo a mazlíčci zůstali zdravoučcí a spokojení.
Přejeme všem aby si dělali navzájem radost a měli se rádi. Nám se to daří, věřím, že to zlé máme už vybráno.
Zdraví Vás všechny v SOS Hodonín i díky Vám
spokojené 3 holky z Holásek  

21.10.2015
Byla jsem týden mimo domov a po tu dobu se k Ťapce nastěhoval syn s rodinkou a vzorně se všichni starali v jejím /našem/ domečku, aby nestrádala. Byli všichni spokojení a po mém návratu čičinka vymyslela úžasný a miloučký ranní rituál - budí mě doteky ťapkou do obličeje. Nikdo ji to neučil, dřív to nikdy neudělala a tak jsme byli  překvapení a vykulení. Prostě je to úžasná miloučká kočička bez které si to tu nedovedu vůbec představit. Moc Vám za ni děkuji!!!!
Marcela

7.11.2015
Dobrý den paní Tomalová,
přijede Tristánek v pondělí? Kdy a kde si ho budu moct vyzvednout? Nechci přidělávat starosti, do Tuřan to není problém. Tuřanský kostel mám na dohled. A prosím, co Tristánek papá? Abych mohla nachystat, pokud nemám, aby netrpěla bolavá tlamička a taky mu pomoct známou baštou s novým domovem. Doufám, že se holky vynasnaží, aby byl v našem doposud holčičím království co nejdřív doma a spokojený.
Ťapka mi celou sezonu asistovala při práci na zahrádce, objevila se náhle za keříkem, tu vyletěla z mrkvové natě, pak zase koukala z koruny stromu, ráda si hraje na schovku a chytá za rukavice při pletí - je to prima společnice a zahradnice. Už máme na zahradě hotovo a víc se drží doma, když změním pokoj, za chvíli přijde taky a když je sebemenší místečko, uloží se vedle a přede, to je balzám! Na klín jen chviličku, ale nechá se hladit po hlavičce, jen ne na konci zad, to mňoukne a když hned nepřestanu tak odejde a zkusí to za chvíli. Bála jsem se úrazu, ale na očkování při prohlídce se na nic nepřišlo, je zdravoučká, tak snad to tam jen nemá ráda. Vyčistit očka a ouška, vyčesat se nechá bez problémů, je trpělivá. S Eimi se dobře snáší, když už jí její hrátky nebaví, vyskočí si výš než Eimi zvládne a s pocitem blaha pozoruje, jak se snaží. Myslím si proto, že právě je vhodná doba na nového kamaráda, máme na sebe až do jara spoustu volného času na zvykání, tak snad budeme společně dobrá parta.
Mějte se krásně a přejeme hodně nových domovů pro útulkové kočičky
Marcela s mazlinkama


Další zprávy z nového domova po příjezdu Tristana:

8.11.2015
Dobrý den,
tak Tristík hned vyšel z přepravky a třel se. Ťapka oňufkala Tristanovu přepravku a uvelebila se tam. Tristík to sleduje - leží na radiátoru. Tak uvidím. Jindy chodí Ťapka ven, dnes je doma :-)
M.

13.11.2015
Dobrý den Vám všem,
Tristánek krásně papá-moc mu chutná, dodržuje pitný režim-do fontánky napřed strčí na zkoušku pacinku a pak teprve čumáček a bumbá, rád si hraje a když má náladu tak přijde drcat hlavičkou a pomazlit se. Vzorně používá toaletu, je to miloučký kocourek. Po příjezdu si vše pomaličku prošel a tvářil se důležitě, ale spokojeně. Vůbec se nebojí a to je dobře. S Eimi jsou kamarádi, ale Ťapka zatím dodržuje odstup, jak se přiblíží Tristánek na metr, tak na něj syčí a on se jakoby po špičkách pomaloučku vzdálí. Snad ji to brzy přejde, protože se pro ni krom nováčka nic nezměnilo, dál dodržujeme vše jako dřív a Tristánka rozmazluju, když je Ťapula venku, kde je přes den moc ráda a domů chodí na kontrolu a na mlsky. A večery u televize jsou její stále jako dřív.

Tristánek ale od příjezdu pšíká a má průjem. Myslela jsem si že je to ze změny prostředí, z cesty a ze stresu nebo změna krmení nebo třeba po odčervení. Uvařila jsem mu rýži+mrkev +hovězí, ale jako granulky mu to nechutnalo, baštil jen aby neurazil. Radila jsem se telefonicky jak krmit. Včera /čtvrtek/ jsem ho raději zavezla na vyšetření za paní doktorkou. Vzala jsem jí ofocené vše o Tristánkovi, aby mohla co nejlépe posoudit. Teplotu nemá, váží 3,60 kg, má nafouklé bříško. Dostal injekci, léky na týden, mám dávat jen granulky, odpoledne podám po kakání zprávu a pokud se zlepší, tak na kontrolu za týden. Měla jsem o něj strach, aby se nebál, ale byl vzorný pacient. A doma jsme tabletku a pastu taky spolu zvládli, večer si krásně hrál-honil motýlka, vrněl mazlil se, spokojeně spinkal a papá, tak snad bude zdravoučký bobánek. tristan300.jpg
Krmíte ROYAL CANIN SENSIBLE 33, taky jsem mu je pořídila, aby neměl změnu, ale když jsem ještě netušila, že tak kaká, tak ochutnal trochu z kapsičky.
Fotečky se mi nedaří nacpat do PC, tak pošlu až se zadaří.
Marcela,Ťapka,Tristánek a Eimi

19.12.2015
Tristánek a Teuška posílají všem kamarádům do SOS Hodonín krásný pozdrav. Jsou společně s Eimi úžasná veselá a spokojená partička. Ze všech mám velkou radost, moc se líbí i paní doktorce, jak jsou zdraví, veselí a spokojení. Tristánek už je výstavní kocourek, má 5kg a tak mohl být taky naočkovaný a pro jistotu dostává ještě dávku medicínky na posílení imunity, tak věřím, že už se bude mít jen dobře. Doma je spokojený, upovídaný, zvědavý a asistuje úplně u všeho, hlasitě přede a co uvidí, s tím si vyhraje-prostě mazlík a pohodář. Ven se mu zatím nechce, pozoruje rád jen přes okno a sám je nejraději v teplíčku.
Přejeme Vám všem spokojené vánoce a po celý rok 2016 zdraví+štěstí+pohodu a co nejvíc milujících domovů pro kočenky!!!!
Marcela+Tea Ťapka+Eimi+Tristan

10.1.2016
Srdečně Vás zdravíme,
Tristík už je přímo výstavní kocourek, zdravý, stále akční a spokojený. Už si získal i Ťapku, dokonce mu dovolí ochutnávat ze své misky /jestli náhodou nemá něco jiného/. A při odpoledním klidu ulehli kousek od sebe, tak jsem tam večer zkusila dát pelíšky a oni tam opravdu zalehli a už 2 noci spokojeně spí kousek od sebe v jedné místnosti. To je nádhera. A Eimi je má pěkně pohromadě - odpočívají i hrají si společně.
Máme úžasný leden 2016!!!
Přejeme Vám zdraví, štěstí, pohodu a nové domovy pro kočeny, které díky Vám mají šanci na spokojený život.
Marcela,Ťapka,Tristan,Eimi

23.2.2016
Dobrý den všem do Hodonína.
Tak už i Tristánek si chodí na vycházky od 7.února sám a moc se mu to líbí. Týden jsme trénovali na kšírách i okolí a když jsem ho měla při úleku okamžitě za krkem /hlavně pokud uslyšel v dáli auto/ nebo běžel vždy rovnou domů, se strachem jsem nechala dvířka odemčená. Hned jak to zjistil, vydal se na průzkum. Přiběhne na zavolání a na dvoře dovádí s Eimi i s Ťapkou - honí se a hrají na schovávanou, úžasná podívaná, jak si to spolu užívají. Na zahradě a v okolí pak sám nebo ve společnosti Ťapky. Jsou spolu opravdu spokojení a chodí pravidelně na večeři a pak už se dvířka do rána zavírají. Je zajímavé jak poznají čas a pravidelně přiběhnou k miskám a mňouknou si o oběd i o večeři.T ak už se pomalu přestávám bát a doufám, že se vždy v pořádku a rád vrátí domů.Tristánek je asistent, u všeho musí být a spolupracovat, s Ťapkou už jsou kamarádi, jen ji nesmí zlobit dlouho, ona má ráda svůj klídek, takže chvilku a dost. Ale už i spát umí vedle sebe, tak je to príma. Eimi a Tristík - to je dvojka na rošťárny - náramně se doplňují a nikdy se nenudí. Užiju si s nima spoustu legrace. I sousedka si k nám chodí spravit náladu a chce si je natočit, ale jsou moc rychlí, musí se spokojit s přímým přenosem. Byla svědkem večerní hygieny, kdy Tristík důkladně olízal Eimi a ta pak na oplátku jeho, byla překvapená a upřímně záviděla tu jejich pohodu. Má taky psa a kočku, ale nesnesou se.
Pro úžasné kočičky se prostě musí k úžasným tetám do Hodonína.
Moc a moc Vám všem děkuji za Vaši lásku ke kočenkám, ony si ji pak nesou dál svým životem a předávají ji ve svých nových domovech. A my se tak díky Vám máme všichni báječně!!!
Moc Vás zdravíme
Marcela+Ťapka Tea+Eimi+Tristan


27.4.2016
tristan300.jpgKrásný  pozdrav  všem do Hodonína!
Máme se dobře a moc se nám  líbí běhání po dvoře, zahradě i po okolí při pěkném počasí, když je venku nevlídno - to utíkáme domů pro pomazlení a proháníme se společně i s pejsinkou Eimi. Jsou z nás úžasní kamarádi.
Při jedné z honiček se Tristík netrefil na parapet, zhoupnul se na zácloně a tentokrát se i s ní snesl k zemi. Naštěstí ho nic neuhodilo a představte si že neutekl, ale skočil mi s mňoukáním do klína a nešťastně koukal co se to stalo. Při pohlazení se vděčně přitulil  a vrněl jak motůrek. Když on chudáček nevěděl, že už je o tolik těžší, dřív se nic nestalo a včil tohle... Mám díky němu novou a hezčí garnyž.
Mám ohromné štěstí, protože všichni 3 jsou miloučcí, bezvadní kamarádi a vzájemně si pomáhají. Jsou to moji miláčci a je nám spolu moc fajn.
Přejeme všem čičinkám spokojené domovy a moc a moc vám děkujeme za vaši práci a záchranu  tolika kočiček.   
S pozdravem Tea+Tristan+Eimi+Marcela

18.7.2016
Moc pozdravujeme do Hodonína.
Máme se dobře a společně si užíváme krásné léto. Jsme báječná parta, líbí se nám doma i venku, rádi dovádíme a s chutí papkáme, spokojeně pak ve svých pelíškách spinkáme.
Přejeme všem kočičkám opravdové domovy.
Tea, Tristan, Eimi a Marcela

tristan-kolaz-350.jpgProměna Tristana je neuvěřitelná!

 

 

 

Další fotky z nového domova Tey a Tristana zde.
     

 

 

8.11.2016
Zdravím do Hodonína!
Právě to byl rok, co bydlím v Holáskách. Můžu si běhat venku, po zahradě, po dvorečku, na půdě - to se mi moc líbí-ale stejně se chodím často dívat domů, jestli jsou misečky plné granulek a zdřímnout si v teplíčku. Je prima že máme svá dvířka a můžeme se s Ťapkou courat jak chceme - hlavně já chodím často na kontrolu domů, u všeho musím asistovat a radit, ta kočena ráno vyběhne a přiletí se v poledne pomazlit s paničkou, protože ví že dostaneme kapsičky na obídek, zdřímne si a zase někam letí a vrací se až kolem 19.hod. Moc nechápu co ji tak dlouho venku baví, nosí myšky, ale to já taky. A heč, už jí vůbec nevadím, neprská, občas si otře hlavičku o mou, půjčujeme si pelíšky a i z její misky můžu ochutnávat a to já rád. Pohrát si můžu kdykoliv s Eimi, to je správná kamarádka na rošťárny. A moc rád se mazlím s paničkou a holkám to nevadí, nikdo tady nežárlí, umíme se vystřídat - takové jsme šikulky. Večer se  dvířka zamykají - panička se o nás bojí a hrajeme si a spinkáme doma. Dovádím hlavně s pejsinou Eimi, to je běhání a skákání, hračky jsou všude a když se panička přidá - to je bájo. Tea Ťapka si s námi hraje jen chvilku, asi je z toho jejího toulání unavená. Je ale pravda, že ona ještě nic nezničila, to nám dvěma se to povedlo, potrestaní jsme nebyli, jen se muselo čekat dokud nebylo uklizeno. Jsme dobrá parta, panička nás má všechny stejně a moc ráda a je nám spolu fajn a veselo. Moc zdravím všechny tety a kočenky v Hodoníně, tetám hrozně moc a moc děkuji za vyléčení a nalezení nového domova.
Přeju všem kočičkám a kocourkům taky spokojené domovy, aby mohli dělat radost svým páníkům, je to opravdu bezva.
Váš spokojený a vděčný
T
ristan - Miki  

9.1.2017
Posíláme krásný pozdrav do Hodonína!
Miky-Tristan moc děkuje paní Tomalové za tabletky, které sice papkal s odporem a po dlouhém přemlouvání, ale úžasně pomohly, tlamička se opravdu brzy uzdravila a kocourek je spokojený a ještě větší mazlínek. Musí asistovat opravdu u všeho a vše komentuje - je správně upovídaný. A pomáhá všem, nejen domácím, vůbec se nestydí ani nebojí-je to šikulka.
Ťapka-Tea už se dokonale skamarádila a vyhledává společnost nejen mou, Eimi, ale konečně i Mikyho a pořádají společné honičky a hry na schovávanou, půjčují si pelíšky - úžasně spolupracují i při loudění masíčka střídají se v ťukání packou na linku, že si mám pospíšit, že už mají velkou chuť. Jsou to ohromní společníci. Běhají po dvoře a zahradě chvíli po sněhu, delší výlety včil nedělají a utíkají domů do teplíčka. Jak jdu do jiného pokoje, za chvilku jsou tam uvelebení všichni tři, takže je nám spolu opravdu moc fajn. Posíláme nějaký ten obrázek a přání zdraví+štěstí+lásku+pohodu všem lidičkám i zvířátkům.....dělejme si radost navzájem!!!!
Zdraví Vás Ťapka+Miky+Eimi+Marcela

15.7.2017
Moc zdravíme tety a všechny do Hodonína.
Máme se prima, z Teušky je mazlinka a zároveň
t.jpgšéfová, poslouchá ji Tristík i Eimi. Kočendy nosí myšky snad z celých Holásek, naštěstí už Tristík pochopil proč s plnou tlamkou se domů nechodí, že je nemůže mít živé v pelíšku. Je to všudybýlek a pomocník, moc rád si hraje se vším a s každým je hned kamarád, u ničeho nemůže chybět a Eimi přímo miluje. Když byla po operaci, stále ji opečovával, nemohl se dočkat dalších společných rošťáren.Všichni si společně užívají teploučka na dvoře, v zahradě a okolí, moc dobře znají hodiny a pravidelně se hlásí u misek o příděl a večer poslušně na večerku a ven zase až ráno. Jsou opravdu výborná parta, velký dík za ně!!!
Mějte se všichni moc krásně!!!
Tea, Tristan, Eimi, Marcela

2.11.2017
Dobrý a pohodový den přejeme všem do Hodonína!
Už je tu opravdu podzim a všichni kožíšci mi pomáhají při zazimování zahrádky, jsou tak pracovití, že je nestíhám vyfotit v akci. Díky vaší péči jsou hodní,miloučcí a krásní.
Poslala jsem nové fotečky, tito krasavci žijí díky hodným tetám v Hodoníně spokojený kočičí život a to je důkaz o smyslu VAŠÍ SKVĚLÉ PRÁCE!!!!! A to jsou tito dva úžasňáci jen kapka v moři Vámi zachráněných tvorečků!!!  DÍKY ZA TO ŽE JSTE!!!
Tea,Tristan,  Marcela,  Eimi

2.1.20120
Milé tety a všichni kožíšci v Hodoníně!
Posíláme krásný pozdrav a přání šťastného a spokojeného celého roku 2020! Moc Vám děkujeme za Vaši úžasnou péči a záchranu naši a spousty dalších kamarádů!
Tea a Tristan s kamarádkou Eimi a vděčnou paničkou

Další fotky z nového domova Tey a Tristana zde.
                                         

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marcelko,Vaše zvířátka

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 13. 11. 2015 20:08)

nemohla nalézti hodnější a láskyplnější náruč,než je ta Vaše.Moc Vám přeji všechno krásné,hlavně zdravíčko,zdravíčko,zdravíčko,to je nejdůležitější!!!Pozdrav všem a budeme se těšit na fotečky miláčků.

srdečný pozdrav

(Mirka L., 8. 11. 2015 19:31)

Milá paní Marcelo,
Vaše psaní je tak krásné a pozitivní!
Přeji Vám hodně radosti,kterou Vám jistě dají kočinečky,které jste přijala do své náruče!
Krásné společné zážitky a hodně, hodně společných let přejí
Mirka + Páťa, Zuzi, Čiki, Šedík

přání

(daajs, 25. 11. 2014 23:02)

Přejeme Vám zdraví a oběma hodně spokojenosti.Vnoučata jsou skvělá,ale kočičky míň rozčilují,nicméně všeho je třeba a všichni nás důchodce snad aspoň trochu potřebují.Mějte se a užívejte se.

Re: přání

(Marcela a Tea, 15. 8. 2015 11:30)

Moc Vám děkuji za přání a plníme ho s radostí a věřím že to vydrží co nejdéle.Já i Tea se máme spolu opravdu moc dobře a pomáhá nám i pejsina boloňka Eimi,se kterou je Tea úžasná kamarádka a pozorovat jejich hry je balzám na duši.Tea má svá kočičí dvířka a tak dle libosti běhá nejen po zahradě a po dvoře,ale i po okolí,kde si našla své kočičí kamarády a kamarádky,několikrát denně přijde něco smlsnout a zkonrolovat nás domů,večer pak na večeři a už zůstane a přitulí se když koukám na televizi,pak vklouzne do ložnice a někdy spí ve svém pelíšku,jindy v mé posteli,ráno se přihlásí o snídani a jde zase ven zjistit co je nového.Je nám spolu opravdu moc fajn a děláme si radost navzájem.Přála bych toto zažít všem lidičkám,hned by bylo líp na světě.Mějte se báječně!!!!Zdraví Vás Marcela+Tea+Eimi=3nejspokojenější baby v baráku

Kamarádky

(Věra, 27. 11. 2014 12:20)

Paní Marcelo, Vaše zprávička je tak příjemná a pozitivní, vlastně ani nedokážu napsat jak moc mě Vaše psaní potěšilo. Vypadá to, že další kočička bude mít moc hezký domov. Oběma vám přeji abyste spolu byly šťastné a také přeji hodně zdraví.

Re: Kamarádky

(Marcela a Tea, 15. 8. 2015 11:10)

Díky za Vaše milé přání a přejeme dobrý den.Ozývám se po delší době.Máme společně s Teinkou a ještě s boloňkou Eiminkou opravdu krásný a spokojený domov.Tea je spokojená a už i velmi mazlivá kočička,kamarádí se s pejsinou,běhá si dle libosti díky svým dvířkům nejen po dvoře a zahradě,ale i po okolí,kde si našla kočičí kamarádky a kamarády,několikrát za den přijde zkontrolovat domov a něco smlsnout,večer se vrací na večeři a přitulí se se mnou na televizi a pak vklouzne do ložnice a uvelebí se někdy do pelíšku,jindy do mé postele a ráno si řekne o snídani a pak zase běží na kontrolu ven.Vypadá opravdu velice spokojeně a já jsem vděčná SOS a paní Tomalové že jsme se našly.Moc Vám děkuji za Vaše přání a s radostí ho stále plníme a plnit budeme,je nám spolu opravdu moc fajn a pevně věřím že to tak co nejdéle zůstane.Zdraví Vás Marcela+Tea+Eimi

Skutečně krásná zpráva!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 24. 11. 2014 15:40)

Holky-gratulujeme vám oběma,že jste se našly!Vše nejlepší a mnoho přemnoho krásných společných let!

Re: Skutečně krásná zpráva!

(Marcela a Tea, 15. 8. 2015 10:40)

Dobrý den,Vaše přání se plní znamenitě,máme se společně báječně a děláme si radost navzájem.Zdravíčko nám zatím slouží,tak nic nebrání krásnému a spokojenému užívání si lásky a pohody.
Zdraví Vás Marcela a mé lásky-kočička Tea a pejsina Boloňka Eimi,které spolu nádherně kamarádí a pomáhají si