Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vada 04 Lejla 02

25. 3. 2022

vada-mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2019
Umístění:
depozitum Mikulčice

3.8.2019 - Dnešní příjem z Petrova, ráno nám volala paní, že jim někdo k rekreační chalupě hodil přes plot dvě koťata! Je to kocourek a kočička, oba nádherně vybarvení, kocourek stříbrný, kočička šedá, mají asi 4 měsíce, Vada a Fido. 12.8.2019 - Vada je očkovaná, zdravá a může do nového domova. 18.6.2020 - Vada je mazlivá a hravá kočička, je zvyklá na psy a moc ráda si hraje na zahradě. Má velkou chuť k jídlu a u misky je vždycky první. Po celodenním lítání si přijde lehnout na klín a čeká na pohlazení. Má nádherně zbarvený kožíšek a je škoda, že se před návštěvou schová. Hledá domov u kočičího kamaráda, POUZE V DOMKU SE ZAHRADOU. 21.6.2020 - Vada odjela do nového domova, do Brna Ivanovic, do domku, kde ji čeká kocourek.

Další fotky zde.

Vada byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Bohuslava Machaňová  s neteří Leničkou. Děkujeme!

img_7274.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

10.8.2020 - V Rohatci řešíme případ rozmnožených koček ke kterým se nikdo nehlásí, kočky odchytáváme, kastrujeme. Většina se bude vracet na původní místo, ale kočka (Sára) a dvě koťata (Lejla a McPhee) nejsou plaché, mají krásnou šedivou barvu a tak jsme je přijali a budeme jim hledat nové domovy. 23.8.2020 - Lejla odjela do nového domova, do Kyjova, do domku se zahradou, kde na ni čeká kočičí kamarádka. 20.2.2022 - Dnes byla Lejla vrácena z adopce zpět k nám. Majitelé nás neposlechli, nekastrovali včas, nechali kočku procházet mrouskáním a ta jim označkovala celý byt. 22.3.2022 - Leila je milá, klidná a mazlivá kočička. Už si zvykla na ostatní kočky a pomalu prozkoumává dům. K člověku je přítulná, mazlivá, ráda spinká v posteli, olizuje ruce a při mazlení poskakuje jako pejsek. U nás je čistotná a hned od prvního dne používá WC. Myslíme si, že se jí v bývalém domově něco nelíbilo, proto čurala mimo. 25.3.2022 - Lejla odjela do nového domova, do Brna Ivanovic, za Vadou.

Další fotky zde.

Lejla byla adoptována na dálku - krmivo hradila Nikola Sobotová a kočky Kája a Máša, kocouři Koko, Jingle a Bells, fenka Honey, králík Poppy, korela Nina a 3 afričtí šneci. Děkujeme!

Lejla byla adoptována na dálku - veterinární péči a náklady spojené s pobytem v depozitu hradila Eva J. s rodinou a kočandy Pihulka, Rocky a Mia. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

2.8.2020
Dobrý den,
Vada se mě krásně. S pejskem i s kocourkem se už sžili, společně ji a odpočívají. Teď se chystáme Vadu učit v přízemí našeho bytu a potom hurá ven. Vaděnka nechce se nosit s postrojkem, takže jsme ještě nebyli vůbec venku ale chtěla by moc. Ráda si hraje se vším co je pro ni zajímavé a taky se mazlí a hladí. Moc rada i papá a to vše nejvíce má rada hovězí maso a syrové.  

Další zprávy po příjezdu Lejly:

mensi.jpg7.5.2022
Dobrý večer,
vše je v pořádku. Lejla už od prvních dnů se rozkoukávala a začala spát s námi v posteli. Zkoušíme dávat různé dobrůtky, dali jsme povařené kuřecí játra tak to má ráda, přítel dal lososa na kostičky, tak to nejprve nevěřila svým očím, že to může sníst a pak to zblajzla, sardinky ve vlastní šťávě a tvaroh sem tam dáváme. S kamarádkou Vadou teď už Chelsea na začátku na sebe prskaly, ale teď už jsou kamarádky. Kolikrát Lejlu chytne "blbá" a z radosti začne běhat z jednoho konce bytu na druhý. Předminulý týden jsme ji seznámili s maminčiným psem, tak to jsou také kamarádi. Teď už pomalu pouštíme ven, když jsme doma a zatím se drží blízko dveří a když chce, tak se vrátí a na večer nebo když už je dlouho venku tak ji zavoláme zpět. Každé ráno přítele doprovází na ranní hygienu a ke dveřím, když jde do práce.
Zasílám několik fotek, děkujeme za ně a hlavně za Vaši práci pro kočičky.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lejla

(Eva J., 27. 3. 2022 10:53)

Lejlo, zlatíčko, přeji ti krásný domov a už trvalý, měj se krásně