Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vilibald a Emma 05

25. 6. 2021

6.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

15.5.2020 - Tento kocourek se objevil hladový na půdě domu, kde máme dočasnou péči pro kočky z našeho útulku. Nenechal se pohladit, ale bylo vidět, že by chtěl. Bál se. Dnes se ho podařilo odchytit do klece. Srst měl zacuckovanou, samé dredy a spoustu klíšťat a je silně začervený, je jasné, že se o něj nikdo nestará. Je mladý, může mít něco přes rok, dostal jméno Vilibald a je umístěn do karantény.  Video zde. 11.7.2020 - Vilibald odjel do nového domova, do Dubňan, do domku, kde se na něj těší tři děti.

Další fotky zde.

Vilibald byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Šumberovi & kočka Matylda, kocouři Šmudlík, Ferda a Ondrášek a pejsek Gerry. Děkujeme!

Vilibald byl adoptován na dálku -  veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Simona Jedlová, kočička Kačenka, kocourek Zrzek a pejsek Bárny. Děkujeme!

2mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

5.10.2020 - Dvě koťata byla nalezena v obci Tasov, oznamovatelka, která je našla na zahradě sem dojíždí jen na chalupu. Koťata převzal do péče obecní úřad v Tasově, my jsme se jim snažili pomocí FB najít domov, ale nepodařilo se a tak jsme dnes pro koťata do Tasova zajeli. Zrzavý kocourek dostal jméno Jack, bílomourovatá je kočička Emma. 26.12.2020 - Emma je roztomilá a důvěřivá mladá kočička. Ničeho a nikoho se nebojí, u všeho musí být první. Je velmi mazlivá až vlezlá, vhodná i do rodiny s malými dětmi. V novém domově potřebuje k hrám kočičího kamaráda. 25.6.2021 -  Emma odjela do nového domova, do Dubňan, do domku za Vilibaldem.

Další fotky zde.

Emma byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Emma byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradila Leona Bočková a kocourci Fido a Hug. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

vilibald.jpg17.7.2020
Dobrý den,
kocour Wili se má fajn. Je to hlavně lenoch a rád se valí v posteli. Ale jinak velkej mazel a je hodný. Sní za dva, takže chuť k jídlu mu nechybí. Zvykl si na nás velice rychle a vyhledává naši přítomnost.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář