Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čertík 03

7. 11. 2022

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2015
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

21.1.2021 - V Moravské Nové Vsi řešíme kočky ze sociálně slabé rodiny, která se dostala do tíživé situace a musí opustit pronajatý domek. Více zde.
Před několika dny jsme tady odebrali tři koťata - Šmudlinka, Sisinka a Vendelín a dnes zbývající čtyři kočky. Jsou to dvě 6 leté kočky - tříbarevná Míňa a černá Čertík, které už jsme této rodině kastrovali před několika lety a bílomourka Líza, cca 8 měsíců a mourovatý kocourek Mourek - tito dva byli dnes na kastraci. Jsou umístěni do karantény v dočasné péči. 13.5.2021 - Madam Čertíková je 6letá, velice hodná a klidná kočička, k lidem je hodně opatrná a nedůvěřivá a v novém domově bude potřebovat čas a trpělivost. 13.10.2021 - Kočička Čertík se lidí straní čím dál více, u nás má umožněn pobyt na zahradě a rozhodli jsme se ji dalším přemísťováním nestresovat, zůstane u nás. 7.11.2022 - Čertíkovi selhaly ledviny a dnes jsme ji nechali odejít do kočičího nebe. Je nám to líto.

Další fotky zde.

Čertík byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívali Bauerovi a kočičky Julinka a Kokeša a kocourci Simirek a Mareček 03. Děkujeme!

Čertík byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívali Ivana, Luděk a kocourci Celestýn a Kryštof. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář