Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dag

19. 8. 2020

dag270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2015
Umístění:
depozitum Mikulčice

Dag a jeho sourozenci Gobi, Guči a Flip jsou týrani kocourci, kteří prožili svůj život uvěznění v kotci králíkárny s nedostatkem vody a jídla. Více se dozvíte zde. U nás si pomaloučku zvykají, ale zatím jsou stále velmi bázliví a zatím nevíme, jestli někdy bude možné umístit je do nových domovů. 3.8.2016 - Dag zůstal stále velmi plachý. Rozhodli jsme se, že Daga přestěhujeme na oplocený pozemek a myslíme si, že mu tady bude mnohem lépe, než v bytě.
15.10.2016 - Dag na volném prostoru úplně rozkvetl, přibral a vypadá moc spokojeně!
7.1.2018 - Dag začal být opakovaně nemocný a tak se paní depozitářka rozhodla vzít ho na veterinu a poté do depozita:

img_0766.jpg"Dag z voliéry bývá často nemocný a poslední dobou byl velmi zahleněný a tak jsem se rozhodla, že na zimu ho vezmeme do tepla a pořádně přeléčíme. Nyní je v depozitu v Mikulčicích, užívá antibiotika a paní doktorka mu vytrhla pár zubů. V depozitu je spokojený a s kočkami vychází bez problému a asi u nás už zůstane. Je trochu bázlivý, ale to se časem poddá.
Jana"

19.8.2020 - Dag byl dnes uspán pro selhání ledvin. Jsme rádi, že po všem utrpení, které zažil první rok svého života, byly další čtyři roky spokojené. Jeho strach z člověka ustoupil natolik, že se z voliéry před dvěma lety stěhoval do depozita v Mikulčicích, tady byl šťastný, milovaný a rád spinkal v posteli u Jany.

Další fotky zde a z pobytu u nás zde.

Dag byl adoptován na dálku - podporovala ho Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář