Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zrzek z Bažantnice

18. 2. 2016

zrzek.jpgZrzek z Bažantnice - kocour, kastrovaný

Zrzek žil venku, v Hodoníně v Bažantnici. Začal chodit na krmící místo pro plaché kočky. Paní, která ho krmila si jednoho dne všimla, že kocour je nějaký nemocný, zapáchal a navíc ho ostatní kočky začaly napadat. V tu dobu už byl Zrzek na paní docela zvyklý a nechal se chytit. Kocoura jsme vzali na veterinu, měl tlamičku a zuby v zoufalém stavu. Zuby se musely vytrhat, dostal antibiotika, byl vykastrován. Po dobu léčení zůstal Zrzek u paní doma v kleci. Postupem času se začal s paní mazlit, nechá se kartáčovat, chovat a vůbec nechce ven! Nás se ale bál a zalezl pod gauč (viz foto). Paní se nabídla, že by Zrzek u ní mohl zůstat, ale nemá na kocourka už dost financí - Zrzek už je třetí v pořadí. Paní měla svého jednoho kocoura a k němu přibyla trojbarevná kočička, kterou zrovna jako Zrzka krmila venku a kočička si na ni zvykla tak, že si ji později vzala domů. Zrzkovi budeme platit krmivo, proto je adoptován na dálku.

Další fotky zde.

Zrzek byl po dobu svého života venku jako plachý kocour do 2/2016 adoptován na dálku - podporovala ho Lucie Pokorová a Sunny, Ella, Lotta a Toffy. Děkujeme!

Zrzek byl adoptován na dálku - podpořila ho Iva Hrabcová a kocour Václav. Děkujeme!

Zrzek je adoptován na dálku - na krmivo přispívají Petra Filipová, Miroslav Filip a kocourek Čoky. Děkujeme!

Zrzkovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář