Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amálka(03)

8. 5. 2011

ObrazekMourečku Amálku našla sestra naší kolegyně Aleny v září v Mikulčicích. Je velmi temperamentní, hravá a mazlivá, vhodná k dětem i jako společnice  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 8.5.2011 byla na Výstavě pro kočku umístěna do Lysé nad Labem ke dvoum kočkám.

Děkujeme manželům Miarkovým & Apolence, Dominikovi a Oskarovi, kteří Amálku během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Z nového domova máme tyto zprávy:

15.5.2011:
Dobrý den zdravíme z Lysé nad Labem,vzali jsme si od vás z umístovací výstavy ve Chvalské Tvrzi kočičku Amálku. Zatím si u nás zvyká a je trochu bojácná, má tady další dva kočičí kamarády a věříme,že brzy spolu všichni tři budou provádět lumpárny Amálka spinká s paničkou v posteli,mazlí se a je určitě spokojená..máme ji všichni moc rádi.

5.6.2011:
Dobrý večer,tak opět zdravíme z Lysé nad Labem..
Musím Vám podat informace o Amálce,vzali jsme ji ještě z kočičáckého útulku brášku,aby si mohli spolu lumpačit:)
No a Kuky je teda velký srašpytel:),schovává se,ale stále je Amálce v patách.
Amálka je naprosto pohodová,lehne si kdekoli i tam kde se nám tro zdá úplně nemožné..nejraději má drbání na bříšku:)
Děkujeme za ni, ať se daří všem kočičkám.

2.1.2012:
Dobrý večer,
opět zdravíme z Lysé nad Labem,kde se nám kočičáci nějak rychle rozrůstají.:)
Nějak se k nám na návštěvu vždy přijde podívat nějaký kočičí kamarád a už neodejde.tak jako bělounkej kocourek,kterému říkáme Máca,byl zablešen,hladovej,ale mazel..po návštěvě veterináře nám bylo řečeno,že je snad zdráv,ale kastrace nás čeká asi už ted v lednu..no a ještě je chudák hluchej,tak mu hodně nadržujeme.:)
No a měsíc po něm přišlo další mourovaté kotě,také plné blešek a hladové..takže další přírustek:)..Přejeme štastný a pohodový Nový rok,všem kočičkám i kočičákům at si je brzy najdou hodní páníci..Amálka od vás je poklad,máme ji moc rádi a se všema ostatníma kočičkama se kamarádí.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář