Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bublina 03

22. 4. 2012

bublina03-08.jpgMourečku Bublinu a její dva sourozence našly dvě děvčata opuštěné v trávě u bývalého JZD v osadě Nesyt, když tudy šly se psy. Po nějaké době se pro ně vrátily a odnesly je na veterinu, kde dostaly kontakt na nás. Koťata měla sice svrab v uších, ale jinak byla v pořádku, a jsou i vymazlená a moc přítulná. Do té doby tedy musela být někde u lidí a je evidentní, že je tam jejich majitel odložil.  Bublina je moc milá, hravá a mazlivá, je vhodná jako společnice k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkouNový domov našla 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byla umístěna do Kostelce nad Labem.

Děkujeme Evě Studničkové, která Bublinu během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Bubliny zde.

 

Z nového domova máme tyto zprávy:

22.4.2012:
Dobrý den,
dnes jsme si od Vás z umisťovací výstavy odvezli kočičku Bublinu. Cestu domů prožila naprosto klidně, dokonce chvíli spala, čímž nás velmi překvapila :-)
Teď již čile pobíhá po domě a snaží se seznámit s čím může. Ani se nezdá být příliš unavená - první dvě hodiny zkoumala kde co mohla, pak chvíli spala u mě na posteli a teď již zase dovádí. Moc děkujeme za hračky, které jste nám s ní dali, je z nich přímo nadšená. Našeho kocourka jsme přinesli jen na chvíli se na níc podívat. Chvilku se packovali a více z toho zatím nebylo. Ale nenechali jsme ho u ní dlouho, jen jsme chtěli, aby věděl, že už zase není sám. Další seznamování bude probíhat, až se Bublina trochu zabydlí.
Momentálně má Bublina pelíšek i suchý záchodek u mě v pokoji, stejně jako misku s vodou a misku na suché. Zatím nejvíce vysedává na parapetu a na psacím stole a vyhlíží ven. Jinak již nevím, co bych napsala, vše se zatím zdá být v pořádku.
V příloze posílám tři fotky, když mi Bublina zrovna okupovala postel.
Budu Vás dále informovat jak se má a opravdu doufám, že se jí u nás bude líbit.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz. a ve fotogalerii jejích majitelů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bublina v Novém

(Jiřina Dunková, 22. 4. 2012 20:15)

Dobrý den,
Bublina se má v novém domově k světu. Běhá a zkoumá co ji síly stačí :-)

Zde je fotka v novém:
http://www.flickr.com/photos/ryekatcher/7102387563/sizes/c/in/photostream/

Ješte jednou moc děkujeme.
JD

Re: Bublina v Novém

(Eva Lukešová, 22. 4. 2012 20:57)

Dobrý den, děkujeme za zprávu a přejeme Bublince hodně štěstí a spokojenosti v novém domově. Podrobné info jsem poslala už do emailu.

Re: Bublina v Novém

(Eva Lukešová, 22. 4. 2012 20:57)

Dobrý den, děkujeme za zprávu a přejeme Bublince hodně štěstí a spokojenosti v novém domově. Podrobné info jsem poslala už do emailu.