Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čiko(03)

3. 2. 2013

ciko03-03.jpg Mourečka Čika našla paní u silnice při vjezdu do Hodonína. Byl a zubožený, nemocný, nyní už je v pořádku. Je to velký mazel a moc vděčný kocourek. Miluje kočky i lidí, je vhodný i jako společník k podobně staré kočce (do nového domova může odejít i s kterýmkoliv kotětem od nás) do bytu nebo do domku se zahrádkou. 3.2.212 byl umístěn do Rokycan k pejskovi a kočičce.

Děkujeme Nadě Slavíkové & kočičím sestrám Roxy a Angie, které Čika během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

Fotky Čika z doby jeho pobytu u nás a z jeho nového domova najdete zde.

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

5.2.2013:
Dobrý večer, omlouvám se, že píši až teď. Čiko se má snad v novém domově dobře. Hned si adoptoval moji postel a starý pelíšek po pejskovi. Nejprve se po vypuštění z bedničky schoval pod stůl, ale zanedlouho již vrněl mému příteli na klíně. S naší kočičkou Niki se očichali a prozatím kolem sebe chodí a opatrně se očichávají. Trošku jsem se bála reakce pejska, je přeci jen velký (německý ovčák), ale před ním se Čiko schoval. Ben si očichal jeho místečko a jen trochu kňučí, když se Čiko odváží kolem něj proběhnout ke mně na klín. Čiko se pak statečně nahrbí a zasyčí na Bena, ten se mu pak klidí z cesty. Dnes odpoledne jsme již koukali na zprávy v 17hodin všichni spolu. Já s Čikem na klíně na gauči, Niky vedle nás a Ben(pejsek) pod mýma nohama :o)
Myslím tedy, že si Čiko brzy zvykne a snad se mu bude u nás líbit. Fotky Vám brzo pošlu. Jinak moc děkuji za přítulného kamaráda.

13.3.2013
Dobrý den, tak jsem konečně z foťáku překopírovala fotky, tak Vám je posílám. Čiko se má dobře, jen měl minulý týden rýmu, ale to jsme zpravili u veterináře injekcí s vitamínama. Před pejskem už Čiko ani nezaleze, s kočičkou Niky se navzájem olizují a hrají si. Na očkování jdeme v pátek a pak za 14 dní kastrace, pokud bude Čikoušek v pořádku.

14.3.2013
Na fotkách měl ještě rýmu, ale tu už jsme úspěšně zvládli... zítra jdeme na očkování. Čikoušek je zlatíčko a vrní jako motůrek.. nejradši spí u mě v posteli:-)


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář