Jdi na obsah Jdi na menu
 


Denis(03)

22. 4. 2012

denis03-04.jpgBílomourka Denise našli lidé na své zahradě. Byl čistý, zdravý, pravděpodobně se narodil někomu doma a ten jej poté, co jej kočka odkojila, vyhodil. Denisek je milé, hravé, mazlivé kotě. Bude rád společníkem podobně staré kočce v bytě nebo do domku se zahrádkou. 22.4.2012 byl umístěn do Říčan u Prahy.

Fotky Denise z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

23.4.2012:
Dobrý večer,
Denis zpočátku v autě mňoukal, ale pak se uklidnil a usnul. Doma chvíli otálel v přepravce - ani se mi nedivím, protože se k němu samozřejmě nahrnula celá rodina, naše malé holky (3,5, 2 roky) mu strkaly hlavu skoro až dovnitř a nakonec za ním vlezla kočka Moura, která si ho pořádně očuchala, pak vylezla a začala hrozně drškovat. Mňoukala, prskala, vyhrožovala, když vylezl ven, tak na něj pořádně syčela, ale on se jen ohradil (hřbet a prskání) a šel zkoumat prostor. Je to teda velkej zvědavec, všude šmejdil, na všechno číhal a pral se s tím...Moura celou dobu jen naříkala a prskala, někdy ho zahnala...Ještě před obědem Denis zaběhl do ložnice, kde se houpal na záclonách a pak usnul schovaný za postelí. Odpoledne mu asi vy mezila prostor - on ložnice, ona zbytek :-) Takže Denis dováděl v ložnici a když vystrčil čumák mimo, tak ho zahnala. Odpoledne se už nechal i vydrbávat a předl. Večer usnul u medvěda na mém nočním stolku (viz fotka), když se probral a já si četla, tak po mě začal skákat a běhat jak šílenec. Byla to legrace, mám celou ruku podrápanou...Noc strávil s námi v posteli a ráno nás probudil skákáním po hlavě...
Dnes už je Moura mnohem lepší, už jsou oba v celém bytě, i když se stále ohrazuje, pokud jí bere hračku nebo se přiblíží moc blízko. Ale myslím, že to bude dobré. Zabrala mu záchod, ale on stejně chodí na ten druhý, co jsme mu dali do ložnice (a chodí fakt vzorně, pašák!). Jídlo mu chutná, jen se obávám, že jestli budu takhle dál krmit i Mouru, tak bude jak koule :-) Jak se tohle dělá, aby ona neměla pocit, že jí šidím? Jemu dávám jídlo do ložnice, ona ho má v jiné místnosti.
Tak zatím tak, myslím, že se má dobře. Jak dopadla výstava. Podařilo se umístit hodně koček? Drželi jsme palce...

25.4.2012:
Denis je správnej rošťák, naší Mouru neustále provokuje ke hře a i když ona zatím stále odmítá, tak už ho všude pouští - i do své blízkosti. Takže dobrý. Jinak nejradši leze holkám do hraček, houpá se na záclonách a peleší se v posteli.

27.4.2012:

Dobrý den,

tak ruka je v rukávě, ve středu už Moura nechala Denise po sobě skákat a včera už jedli z jedné misky. Spí promotaní, Moura ho stále čistí a Denis se snaží od ní pít mléko...

 

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ahoj

(alena , 28. 4. 2012 22:54)

Denisek je hezký