Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dickens

25. 2. 2011

dickens10.jpgBílomouratého Dickense jsme přijaly v prosinci, když nám zavolala paní, která ho asi 3 měsíce krmila venku na sídlišti a měla o něj strach, protože lidé začali zavírat okénka do sklepů a on se neměl kam schovat. Dickens byl zdravý, vykastrovaný, ale nikdo se o něj nehlásil. Je to hodný, mazlivý, klidný kocour, vhodný i jako společník k podobně staré kočce nebo kocourovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 25.2.2011 byl umístěn do Podomí do domku se zahrádkou. Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

1.3.2011:
Takhle se ma Dickens v novem domove. Myslime ze uz je vsechno v poradku, je moc pritulny a na velky barak si uz zvykl, s toaletou neni nejmensi problem. Jediny problem je, ze moc malo ji. Myslite ze je to normalni?

Naše odpověď:
Dobrý den,
moc Vám děkuji za zprávu a fotku! :-) Dickens je proste nádherný! :-) Myslím, že pokud jí aspoň něco, tak mu to stačí. Třeba přijdete na to co mu chutná. Taky myslím, že se časem rozjí... Pokud nebude nějak dramaticky hubnout, je to v pořádku.
Ještě jednou moc děkuji, zase se ozvěte a mějte se pěkně.
Lucie Malečková

8.3.2011:
Dobrý den,tak Vám posíláme další dokumentaci ohledně kocourka.Už se naučil chodit všude kde nejsou zavřené dveře. Hlina z květináčů je venku, všechny parapety už vyzkoušel. Posilame další foto. V žádném případě si nestěžujeme,je snim legrace a už si 100% zvyknul. Je to náš mazlík.

Naše odpověď:
Dobrý den,
děkujeme Vám za další zprávu! Zní skvěle, i když žádné foto nedorazilo, tak snad příště.:-) Jsem moc ráda, že se Dickens už rozkoukal a s ničením bytu snad dá pokoj, až bude chodit ven. Jinak do květináčů se doporučují dát větší oblázky, aby kočky hlínu nevyhrabávaly...
Hezký večer Vám všem! :-)

Videa, kde je Dickens:


Večeře 20.1.2011

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dickens na dveřích

(Kočky SOS, Petra, 10. 3. 2011 12:16)

Odpověď od majitelů cituji: "Synek to viděl a říkal, že z postele vyskočil a dveře se ani nepohnuly. Je to prostě šikula. Děkujeme za něho."
Prostě jak jsme psaly v legendě - je to "hodný, mazlivý, klidný kocour" :-)))

Re: Dickens na dveřích

(Iveta, 10. 3. 2011 16:31)

No jo, jako náš Kubíček, ale ten skáče z komody :-) a nejen na dveře, ale i mě na záda :-)

Šikulka

(Iveta, 10. 3. 2011 11:56)

Je to krásný a jistě šikovný kočičák :-)
Jak se probůh vyhrabal na ty dveře? :-)