Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nemo

22. 4. 2012

nemo05.jpgKocourka Nema našla v dubnu 2011 paní v areálu kasáren, kde ho nejspíš zapomněla kočka, když stěhovala koťata. Byly mu tak 2 dny. Nyní je z něj hravý mazlivý kocourek, vhodný jako společník  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. Nový domov našel 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byl umístěn do Prahy.

Děkujeme Mgr. Věře Sukopové & kočce Kitty, které Nema během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku. 

Fotky Nema najdete zde.

 

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

22.4.2012:
Dobrý den,
kocourek Nemo Vás zdraví ze svého nového domova. Je ze všeho trošku vyjevený, tak jsem ho zatím ani netrápila focením, fotky tedy pošlu až zítra.
Zatím jsme ho s jeho novými psími bratříčky seznámili jen na bezpečnou vzdálenost a přes přepravku. Nemo statečně syčel a psi vrčeli, což se dalo očekávat, ale aspoň se nesnažili na sebe skákat nebo opravdu útočit, spíš byli všichni překvapení a nesví. Bonny si ještě pamatuje našeho předchozího kocoura Míšu, kterého měl vyloženě rád (hráli si spolu a kocour s námi chodil i na kratší procházky), takže s tím problémy nečekáme. A Clyde je zase v osmi měsících dostatečně malý, aby si rychle zvykl. Nemo se zatím zabydluje ve svém domečku, umístěném v místnosti, kam nemají psi přístup a je tam klid. Určitě se mu stýská, takže jeho jménem pozdravuju.

Fotografie z nového domova najdete ve fotoalbech Nemových nových majitelů. Fotky Nema jsou zde, fotky jeho psích kamarádů zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář