Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šošana

3. 5. 2014

sosana02.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2011

Mourečku Šošanu dovezla jedna naše sponzorka v 11/2011, která ji krmila na dvoře svého domu, měla na boku velký abces a po vyléčení už u nás zůstala. Je milá, ostatní kočky moc nemusí, déle trvalo, než si na ně zvykla, s jednou kočkou by se ale snesla. Je vhodná jako jedináček nebo společnice k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou.
Na II. umisťovací výstavě opuštěných koček 19.4.2014 v Brně byla Šošana umístěna do Brna, do domku jako jedináček. 23.4.2014 by Šošana po 4 dnech vrácena do útulku, důvodem je alergie vnuka, který by nemohl k babičce. 3.5.2014 byla Šošana umístěna do Ponětovic, do domku se zahrádkou, jako jedináček.

Další fotky Šošany najdete zde.   Krátký fotopříběh zde.

Děkujeme Markétě a Martinovi z Brna, že ji po dobu jejího opakovaného pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak Šošanko,

(Jorga Bucík Liduška Jenda, 4. 5. 2014 11:41)

držíme palce a tlapky, že teď tedy doopravdy!...:) Snad se ten příděl blbých lidí pro letošek už vyčerpal.

Drahoušek Šošana!!!!!

(Daniela, 3. 5. 2014 18:37)

Každé kočičce a kocourkovi,kteří jsou umístěni a najdou nový domov přeji to nejlepší,ale Tobě,drahá trápená Šošanko,ho přeji obzvláště moc,moc,moc,moc,moc!!!!!!!!
Děkuji těm,kdo si Tě vzali,dávejte si vzájemně lásku a prosím už ji nevracejte a pište jak se holčina má,budeme určitě všichni její fanoušci s nadějí v srdci očekávat ty nejlepší zprávy.
Hodně štěstí a zdraví a ten NEJKRÁSNĚJŠÍ A NEJSTÁLEJŠÍ DOMOV,milá,pěkná Šošanko.
Daniela+sedm kočkolásek

Šošana

(Denisa, 23. 4. 2014 22:00)

Souhlasím s p.Danielou, za 4 dny zjistit alergii vnuka na kočky, to snad nedokáže ani lékař ani výsledek vyšetření. Nechápu ,proč ti lidé vůbec chodí na výstavy koček, holt asi nemají nic jiného na práci, tak terorizují zvířata zbytečným přemísťováním. Taky máme doma dost "plno", včetně pejska vráceného do útulku, který nikdy nejspíš nenabude zdravé seběvědomí, díky "dobrým "lidem. Prostě někteří z nás budou mít doma fullhouse of animals a jiní to budou zkoušet,jestli je to nebude obtěžovat :-W.

To je nepochopitelné!

(Daniela, 23. 4. 2014 21:39)

Ach BOŽE!Raděj Ti milá Šošanko,popřeju štěstí a brzké nalezení toho pravého,správného a láskyplného domova!Holka zlatá,mám doma kočiček sedm a venku co jich chodí na papenu dalších x,ale mít jich méně(je dobře ,že je všechny mám!!!!!)bych si Tě vzala hned!Buďme však všichni rádi,že se vrátila tam,kde to zná a mají ji rádi-sos a nezůstala u lidí,kteří si myslím,hodně moc přehánějí.Kdyby byla kočička v bytě a vnuk tam denně docházel,ještě pochopím,ale v domku,kde číča může ven a na zahradu,navíc kam kluk nechodí denně a nemusel by se s ní cicmat,tak to je nepochopitelné!!!!!!
Neboj Šošanko,jsi moc pěkná kočička a určitě se zadaří najít Ti milé lidičky,kteří si Tě oblíbí a budou mít rádi,držím pěstičky a moje kočeny tlapičky!

Šošana

(Magda, 23. 4. 2014 19:31)

Tak té je mně strašně líto. To ta paní to nevěděla? Způsobovat kočce takový stres... A jak píše Jarmila, když tam vnuk přímo nebydlí, tak je to přehnané, lidi by měli více přemýšlet - dvakrát měřit a jednou řešit.

Šošana

(Jarmila, 23. 4. 2014 18:56)

Chuderka má smůlu, ale je to opravdu takový důvod? Můj vnuk má taky alergii na kočky a přitom se v pohodě snese s našemi kočkami bez problémů. Věřím, že ten opravdu správný majitel si ji brzo najde.

Hodně štestí v nalezení

(Daniela, 23. 4. 2014 10:48)

nového,spokojeného domova a už stálého,Šošanko!