Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoro (nyní Flíček)

28. 11. 2010

ObrazekČernobílého Zora hodil jeho majitel naší známé v Bojanovicích ke dveřím. Je milý hodný, hravý, bezproblémový, vhodný jako společník  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 28.11.2010 byl umístěn ke kočce Barbouše do domku se zahrádkou do Bělče u Tábora.

Další fotky zde.

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

28.11.2010
Jsme v pořádku doma a začínám se zvykáním. Zoro je objevitel, musí to tu prozkoumat. Barbouša občas syčí, ale kapsička ten šok trošku zmírnila. Dobrou noc.

8.12.2010
Krásný dobrý den všem do Hodonína,
posílám pozdrav od nás, Barboušky a Flíčka (tak jsme přejmenovali Zora). Vypadá to, že už si na sebe šelmičky zvykly, dokonce i prý dvakrát spali s páníčkem v jedné posteli - sice každá na jiném konci, ale i tak  On tu totiž byl páníček pár dní sám a měl tu určitě pěknou zimu.
Jinak Barbouška na Flíčka ze začátku hodně syčela, skoro jakoby se ho bála. Ale už je to v pohodě, snad si zvykla. Je prý teď i mnohem živější, než když tu byla sama. Holt staré dobré - dvě kočky jsou lepší než jedna.
Flíček je ohromný mazlík, stačí se na něj podívat a on hned vrní, skáče mi na stůl nebo na klín a hned se chce tulit  Ještě ho tedy musíme naučit, že pokojové kytky nejsou na hraní a bude to v pohodě. Je taky krásně hravý, kostička nebo korková zátka mu vydrží na dlouho. Teď sedí na okně a kouká se ven, vidím, jak mu visí ocásek zpod záclony. Jo a už je zase tady, sedí mi mezi rukama a povídá, že vás speciálně pozdravuje.

18.6.2017
Všechny Vás do Hodonína zdraví i Váš odchovanec Flíček (dříve Zoro).
Je to pořád velký mazel, vrní, mazlí se, tulí se. Miluje i naše děti, od malička jim dělal chůvu a když zaplakaly, tak nás na to chodil mňoukáním upozorňovat. Teď si spolu často krásně hrají nebo spolu chrní v posteli. Synek už má za povinnost kontrolovat, jestli mají Flíček s Barbouškou dost granulí a tak se pomalu začíná učit péči o domácí mazlíčky.
Mějte se moc krásně!
Petra

f-maly.jpg15.7.2017
A v příloze máte konečně i pár fotek Flíčka (Zora).Mějte se krásně, zdraví vás
Petra s rodinou, Flíček a Barbouška

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář