Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jane

21. 2. 2014

jane-stranky.jpgKočka, nar. 6/2013

Jane
byla spolu se sourozenci Mary a Poseidonem nalezena u rybníka v části Hodonína zvané Nesyt. Jane je stejně jako její sourozenci velice živé, hravé, ale zároveň milé a mazlivé kotě, které nastavuje bříško k drbání.:-) Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 21.2.2014 byla Jane umístěna do Brna, do bytu, ke kocourkovi.

Fotky Jane najdete zde.

Zprávy z nového domova:


28.2.2014
Dobrý den, dnes je to týden co jsme si Jane přivezli. Z počátku se bála, byla opatrná a útočiště našla pod postelí. Přesunuli jsme jí tam záchodek a mističky s jídlem. Zpočátku jedla málo, lákali jsme ji hlavně na šunku. Záchodek používá od počátku vzorně. Druhý den jsme pustili do pokoje Maxe, k našemu překvapení na ni vůbec nesyčel, jen ji zvědavě a nevěřícně :-) pozoroval.
Dnes už Jane pobíhá po celém bytě, nechá se pohladit, dokonce se občas i ráda opatrně pomazlí, ale stále je ostražitá a leká se různých zvuků. S Maxem se pomaličku sbližují, dokonce si už dali i pusinku a jí vedle sebe, Myslíme, že budou kamarádi. Moc Vám za Jane děkujeme! Je to milá a vychovaná kočička.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krásná kočíčí holka!

(Daniela, 21. 2. 2014 20:02)

Jane,moc blahopřeji k novému domovu a Tvým novým pánečkům blahopřeji k Tobě-jsi krááááásná kočičí holčička.Hodně zdravíčka!
Pozdrav posílají kočičí kamarádi a Daniela

Jane

(Jana od Koblížka, 21. 2. 2014 17:28)

Překrásná Jane, ať se ti v novém domově líbí!