Jdi na obsah Jdi na menu
 


Justýnka 03

21. 6. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

27.7.2021 - Dnes nám oznamovatelka nahlásila, že u lesa v Dubňanech někdo odložil koťata! Jsou stará asi 3 měsíce, velmi vyhladovělá ... Pokud se vám zdá, že už jste tento text četli, tak se nepletete! Na stejné místo v Dubňanech, u lesa kam někdo vyvezl 4 koťata (Miranda, Samanta, Šarlota a kocourek Silver) před týdnem, tak na toto stejné místo dnes někdo odložil další 4 koťata! Mourovaté kočičky Justýnka a Judy, černá Hedvika a černý kocourek Pavlík. 31.1.2022 - Justýnka je úžasná, milá a mazlivá kočička. Je vhodná i do rodiny s dětmi, potřebuje kočičího kamaráda. 21.6.2022 - Justýnka dnes odjela do nového domova, do Mor. Nové Vsi, do domku, kde ji čeká kocourek.

Další fotky zde.

Justýnka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Renata a Slávek Oborníkovi, kočičáci Morrisek, Tadeáška, Jurášek, Leila a  Malina, Miky, Monty, Matěj, Mario a pejsci Oliver a Ajlínka. Děkujeme!

Justýnka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradili Radka s Lubou a Carrie, Sutinka, Bublina 05 a Silvinka 02. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

just2.jpg19.7.2022
Dobrý den,
Justýnku jsme přejmenovali na Blešku (jako památku na naši mourovatou kočičku, která zemřela loni na podzim). Jsem ráda, že jsme se rozhodli pro dospělou kočku, která už je vychovaná, všechno umí a nedělá po domě žádnou podvratnou činnost. :-)
Jsme rádi, že se Bleška stala dalším členem domácnosti. Nejraději spí ve své kukani nebo na našem gauči v obýváku, takže je jasné, kdo je tady paní domu. Je hodně milá, ráda se lísá a přešlapuje. Na dvůr zatím chodí jen s námi, nenecháváme ji tam samotnou. Ráda šmejdí mezi kytkami, žere trávu a fascinují ji ptáci, to se v ní probouzí šelma. S kocourem si zatím hrát nechce. On by teda chtěl, lehne si před ni na záda a čeká nějakou společnou zábavu, ale Blešula se na něj podívá a odkráčí pryč. Tak na tom ještě budeme muset zapracovat.
Hezký den, Eva

9.8.2022
Dobrý den,
Bleška (Justýnka) už postavila do latě i našeho kocoura, dala mu najevo, kdo se stal pánem domu a on takový starý dobrák chce mít od ní klid. Bleška totiž děsně řádí, když je doma, tak skáče po okně a loví mouchy a dnes bohužel ulovila kosa, že jsme našli jen hromádku peří, tak nevím, jestli ho i sežrala. Jinak si ted hodně užívá pobyt venku na zahradě. Je to živel, ale umí se i hezky mazlit, jsme rádi, že ji mame. :-)

17.12.2022
Dobrý den,
v červnu jsme si od vás odvezli Justýnku, kterou jsme přejmenovali na Blešku. Je to náš miláček, bezvadně se u nás zabydlela, je krásně mazlivá. Když s ní mluvíme, vypadá, že nám opravdu rozumí. Jsme moc rádi, ze ji máme a přeji Vám i kočičkám hodně zdraví a štěstí v novém roce! K.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář