Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kolombína

23. 7. 2013

kolombina.jpgKočka, nar.4/2013

Kolombína a Pierot, jsou dvě nádherná zrzavobílá koťata, která se narodila Vendulce, tříbarevné kočičce, kterou přinesli lidi do psího útulku ve Skalici.Koťata byla tři, ale jedno bohužel zemřelo. Jsou to milá a mazlivá koťátka, ale umí i pěkně pozlobit. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 20.7.2013 byla Kolombína umístěna do Neratovic, do bytu ke 2 kočkám.

Fotky Kolombíny najdete zde.

Zprávy z nového domova:

21.7.2013
Dobrý večer,
posílám první obrázky z nového domova. Kolombínka se celkem rychle zabydlela a syn jí přejmenoval na Tany (podle jeho minulé kočičky). Zatím se jí nejvíc líbí na gramofonu. Ještě ji čeká seznamování s našimi kočkami a to určitě v nejbližších dnech bez problémů zvládne. Jen mám dojem, že jste ji nekrmila kočičí stravou, ale tlačenkou s cibulí - u večeře ji nekompromisně vyžadovala :-) Teď právě předvádí eskamotérské kousky na gauči.
Přeji příjemný večer.I
va


4.8.2013
Dobrý večer,
posílám zase pár foteček. Kočičky si na sebe už krásně zvykly, takže se často dobře bavíme u jejich her. Příští týden se vrátí z chalupy pejsek, kterého mi pan doktor zázračně uzdravil, takže nastane další seznamování.
Přeji příjemný večer.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krása!

(Daniela, 5. 8. 2013 20:58)

Dobrý večer do Neratovic.
Potěšující a velice milá zpráva z krásného domova maličké Tany.Přeji hodně zdraví,lásky a krásný kočičí život.Malá, i ostatní kočičky jsou překrásné.
Daniela a její kočičí parta z Milotic