Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maxík

28. 9. 2013

maxik.jpgKocour, nar. 2009, kastrovaný

Max je čtyřletý velký bílý kocour, kterého jeho majitelka trestala za to, že kadil mimo záchod. Žárlil na jejího syna, který má dva roky. Kocour to začal dělat když dítěti bylo půl roku a od té doby se spustil kolotoč trestů a křiku, takže kocour trávil dny zalezlý, nikdo se s ním nepomazlil a musím říct, že je to obrovský mazel. K nám ho přinesla paní, která krmí ve škole naše vykastrované kočky, protože se už na to nemohla dívat, je to totiž její snacha. Ještě říkala, že kocoura vyhodí za to že to dělá. Max tedy skončil u nás, a když chudák omylem schodil misku, tak nevěděl kde se má strachy schovat, myslel si, že dostane. Na záchodek chodí pěkně vzorně, a žádná nehoda mimo se nestala. Druhé kočky mu až tak nevadí, ale myslím, že by se lépe hodil ke kočce, která je méně mazlivá, protože on chce být první:-). Nehodí se k malým dětem, může být i rozmazlovaným jedináčkem nebo jako společník  k podobně staré kočce do  bytu nebo do domku se zahrádkou28.9.2013 byl Maxík umístěn do Bzence do domku jako jedináček.
 
Fotky Maxíka z jeho pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme paní Daniele Jestřábové s manželem Romanem z Milotic a jejich početné zvířecí rodince, že Maxe během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

30.9.2013
Dobé ránko paní Tomalová!
Moc moc Vás zdravíme z Bzence i Maxík, který mě dělá asistenci při psaní tohoto e-mailu, ještě někdy si zasteskneme, ale už je to lepší, už mě stále asistuje v kuchyni, mám parťáka při úklidu kuchyně a koupelny, už se ani moc nebojíme schodů do dalšího patra, teď chvíli máme odmlku, protože nemůžu psát Maxíček mi lehl na písmenka a odpočívá:-), jinak je moc šikovný na papání, všecko sníme, a šikulka na záchod, no prostě jsme šťastní že ho máme, je to naše zlatíčko, pro mne jako paničku, to je moje druhé miminko:-) Moc moc zdravíme a přejeme pěkný den!

14.3.2015
Dobrý den, p. Tomalová, zasílám fotečky z Bzence, od Maxíčka, a pozdravy Vám od všech.  :-)

25.7.2016
To je náš Maxík :-)
maxik400.jpg


 

 

Fotky Maxíka z jeho pobytu u nás i z nového domova najdete zde.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jééééééééé konečně Maxííííík!!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami+dalšími třemi nalezenci, 2. 8. 2016 21:47)

Milá pani Petro a rodinko "našeho"Maxíčka,ani nevíte jakou mám radost,že jste poslala fotečku maxispokojeného Maxíčka.Děkuji!!!!!Nemohl najít lepší rodinu a žít u hodnějších lidiček,patří vám všem obrovský dík a přání všeho nejlepšího všem u vás doma!Jeho spolubydlící z hodonínského bytu,kde neměl on,ani kočička Sárinka pěkný život se má taky náramně.Je u nás v Miloticích,žije v naší kočkopartě,chodí si kdykoliv ven,kdykoliv domů-prostě maxispokojená Sára!Oba si už určitě ani nevzpomenou na hodonínské útrapy a to je to nejkrásnější!Jen tak dále!!!Moc všechny zdravím a Maxíkoviposílám pohlazení a poškrabkání.Budu se těšit,až se zase ozvete!
Daniela

Maxíkovy fotečky mi udělaly velkou radost!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 17. 3. 2015 11:51)

A hlavně,že se u Vás,pani Petruško má tak úžasně a máte ho tak moc rádi-zaslouží si to.
Já mám doma Sárinku-jeho parťačku,která z původního domova musela odejít ze stejného důvodu jako Maxíček.Je u nás už rok a je skvělá,poslušná a našeho kočkolendu si náležitě užívá se vším všudy!
Také sem na stránky pošlu její fotečky,vždyť koneckonců se jí hledal nový domov přes sos kočky Hodonín.Jsem strašně ráda,že ji mám!Posledním přírůstkem je kočička,která byla vyhozena ze svého domova a ošklivě poraněná.Také našla trvalý domov u nás a já bych ji nedala ani za všechny poklady světa.
Mějte se pěkně a pohlazení Maxíčkovi-je to stále stejný krasavec!!!!Gratuluji!
Pěkně všechny u Vás doma zdraví
Daniela

Děkuji.......

(Daniela, 1. 10. 2013 17:03)

Dobrý den,do Bzence a moc velké poděkování za tak suprové zprávy o Maxíkovi.Sleduji osudy umístěných kočiček na těchto stránkách pravidelně,ale na zprávy o Maxíkovi jsem čekala s napětím a s nadějí,že budou pozitivní.Jsem totiž onou paní,která do útulku k paní Tomalové Maxíčka přivezla,jelikož mám doma sedm kočičích mazlíků,zkoušela jsem si ho nechat,ale nedělalo to nějak dobrotu(možná to chtělo jen čas a trpělivost!Trpělivost bych měla,ale času, když na víc jak půl dne odjedu z domu bohužel nebylo)Ale Maxíček, jak správně poznala paní Tomalová stejně chce být jedináčkem ve zvířecím osazenstvu domu,takže to,že se dostal k Vám,milá paní, a do Vaší láskyplné rodiny je obrovská výhra a pro mne velká radost a úleva.Ze zprávy i z fotek je vidno,že ho milujete a má, a bude se mít u Vás velice dobře.
Moc Vám ještě jednou děkuji,Znám ho od úplného kočičího miminka,takže mi jeho osud není lhostejný a budu šťastná za další krásné zprávy a fotečky,budu je neustále vyhlížet.
Přeji Vám,Maxíčkovi a celé jeho nové rodince jen to nejkrásnější,především zdravíčko a klidný,dlouhý život-všem!!!!!
Srdečně Vás zdraví
Daniela Jestřábová s manželem Romanem a sedm kočičích uličníků+hafina Lusina

Re: Děkuji.......

(petra němcová, 11. 10. 2013 14:17)

Dobrý den pí.Danielko,moc děkuji za krásné slova,co zde píšete,Maxík je mazlík,a přsně to co,jsem potřebovala:-)trošku jsem měla obavy,jak to bude,mám pěti-letého Adámka,ale musím říct,že oba dva jsou skvělí,ale musím tedy podoktnout,že mého muže klín si více oblíbil,je jeho mazlíček,asi si říkám :chlapi sobě:-))),je ale bezvadný,už vůbec nemnouká,když chce mít klid,tak spí pod rybičkama,nebo pod televizí,dále miluje pohled z okna,ale manžel musel zvětšit rám,je to pořádný kocour,a nejvíce jak pí.tomalová mi říkala,miluje vodu,takže když se maluji nebo i koupu je v umyvadle a pozoruje,jak bude možnost,hned pošlu další fotečky moc Vás zdravím a děkuji:-)Petra Němcová

pani Daniela musí být super žena!

(Jára B., 2. 10. 2013 15:49)

Tato pani Daniela co zde občas reaguje na články musí být správná ženská,která kočky opravdicky zbožńuje.Moc vás pozdravujeme celá rodina i tu Vaši kočičí partu!Fandíme všem,v sos v Hodníně jsou taky bezva ženy a všechny zasloužíte poděkování a úctu za to jak se staráte o kočky a máte je rády.Ten kocour Maxík je neskutečně nádherný kocourek,gratulujeme jeho majitelům,mají být nač pyšní!!!!A pište a posílejte fotky,budeme se těšit jak se kocourek má.Děkujeme za něj.

Re: pani Daniela musí být super žena!

(Daniela, 2. 10. 2013 18:18)

Děkuji za pěkná slova,láska je láska a to je celé..........
Daniela

Dík :-)

(., 2. 10. 2013 13:41)

Připojuji se k poděkování za pěkný domov pro Maxíka.
Ŕíkával jsem si, kdy už takový krasavec najde své páníčky, a je to tu! Blahopřeji majitelům... :-)