Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nany, Vojtíšek, Juliánek, William 02 a Ferdinand

24. 11. 2020

oprava-nany.jpgBílomourečka Nany se jednoho dne objevila u domu ve Strážnici, kam ji přivedla jedna z venkovních koček. Objevila ji tam paní, která tam venkovní kočky krmí. Nanynka byla velice nemocná, nyní je z ní hravá, milá a velmi mazlivá kočka, učiněné zlatíčko. 19.3.2010 - Nany a Vojtíšek byli umístěni do Hodonína, do bytu.

 

 

oprava-vojtisek.jpgBíločerný Vojtíšek se spolu se svou sestřičkou Mášenkou potuloval po ulici v Moravské Nové Vsi. Oba byli velmi hladoví, špinaví a nachlazení. Vojtíšek je milý kocourek, hravý a mazlivý. 19.3.2010 - Nany a Vojtíšek byli umístěni do Hodonína, do bytu.



julianek350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

2.12.2017 - Johanka a Juliánek jsou koťata, která jsme přivezli ze Skoronic. O případu více zde. Oba jsou zatím trošku bázliví.
9.1.2018 - Juliánek je už zdravý. Je veliký mazel a vydrží si hrát celý den a nejraději se honí po celém domě a miluje hračky s peříčky, které si nosí v tlamičce jako myšky. Nevhodný jako jedináček. 16.2.2018 - Juliánek odjel do nového domov, do Hodonína, do bytu, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

Juliánek byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Veronika Bendlová. Děkujeme!

k-william2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

16.10.2018 - Na zahradu jednoho domku přivedla kočka svá vyhladovělá koťata. Majitelé domu jim poskytli azyl a snažili se koťatům najít domov, ale nepodařilo se. Koťata jsme přijali, kočičí matka se vrátila po kastraci zpět. Jsou to modrý kocourek Harry, černobílý William a černá kočička Stela. 11.11.2018 - William odjel do nového domov, do Hodonína, do bytu, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

William byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Pavel Motejzík a Tereza Žižková. Děkujeme!

20200519_175331.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2019
Umístění:
depozitum Hodonín II.
6.12.2019 - Dnes nám přivezla obecní policie z Lužic asi 2,5 měsíčního kocourka, byl nalezen sám u školky, je nemocný a byl umístěn do karantény. 1.4.2020 - Ferdinand je obrovský mazlík. Momentálně dobírá ATB a čeká ho kastrace. 19.5.2020 - Ferdinand je miloučký, rád se chová, je to velký mazel a neohrožený 8 měsíční kocourek, nebojí se ani cizích lidí, proto by neměl chodit volně ven. Hledá domov u kočičího kamaráda. 24.11.2020 - Ferdinand odjel do nového domova, do Hodonína, do bytu za dalšími kočičkami.

Další fotky zde.

Ferdinand byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili manželé Pospíšilovi a kočičáci Sárinka, Bertík, Charlík, Denísek, Matýsek, Olivka, Datlička, Rupi a Ava. Děkujeme!

Ferdinand byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Věra Albrechtová, syn Jenda a kocouři Vendelín a Mazlík. Děkujeme!

 


Zprávy z nového domova:

19.3.2010
Zatím jsou pod skříní a jen občas vykouknou. Bude to dobrý - ještě to chce čas trpělivost a zvyknou si. Jinak moc díky.

24.3.2010
Už je vše ok a jsou to ďáblíci.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Další zprávy po příjezdu Juliánka:

17.2.2018
Juli první noc vůbec neplakal a ve 3 hodiny ráno jsem zjistila, že spí vedle mě na kočičím polštáři. Dnes ráno mě mazlivě vítal, vlezl mně na klín, otíral se. Na záchod chodí bez problémů, ale nejí.
Naše dvě kočky zatím nevěřícně hledí, co je to za živel v jejich poklidném domově a zatím sem tam zasyčí. Ale věřím, že časem budou kámoši a až se trošku posuneme dál, dám vědět.

18.2.2018
Juliánek krásně posnídal, rozpovídal se, běhá a hraje si. Leonek zřejmě přes noc přehodnotil situaci, přestal syčet a přidal se do hry a honění po celém bytě. Vypadá, že by to mohlo fungovat :-)

jul2.jpg5.3.2018
Fotky z domova Juliánka.

 

Další zprávy po příjezdu Williama:

12.11.2018
Vikisek dnes vyšel ze skrýše, zatím nejí, rád by se kamarádil, ale ti dva si zatím zachovávají odstup. Bábu klasický vrčí a Leonek vyčkává stejně jako u Julianka. Alespoň už se nechá hladit, vrni ... Je to na dobré cestě.


Další zprávy po příjezdu Ferdinanda:

2.12.2020
Slíbila jsem do týdne napsat zprávu. Bobatko, stále ještě nepřišel na princip průchozích dvířek na balkon, vždycky mu tam bráška zmizí a on jen nešťastně očichává kolem. Je tam zima a on není zvyklý, že? Tak to zatím nechávám tak. Jinak hezky papame, chodíme poctivě na zachudek a je milý. Už na něj nikdo nevrci a mazlime se. Fotky se mi moc nedaří, je stále v pohybu nebo spí.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

"náš" Juliánek

(Daniela se svou kočkopartou, 18. 2. 2018 10:32)

Dobrý den,do nového domova Juliánkova:Mám obrovskou radost,že se Juliánek dostal, k určitě hodným lidem a do láskyplného domova.Jsem s Juliánkem "stará známá"-opečovávala jsem ho od jeho útlého dětství a také jsem ho odvezla z místa,kde prožil velmi mnoho nepěkného(kopance,pronásledování zlých lidí a také usilování mu o život) a to bohužel i přes jeho velmi vstřícnou povahu a dobré srdíčko.Ve snaze o lidskou přízeň a v naději,že bude pohlazen,se doslova motal lidem pod nohy,ale ne vždy se najde ruka,která hladí!......V té vesnici plné zla odkud jsem ho odvezla si prožil opravdu přemnoho zlého.Je až s podivem,že nezatrpknul a,že i v dočasce u paní Janičky byl stále mazlínek a zlatíčko.Moc mu přeji,aby se měl jen a jen krásně a žil život plný zdraví,lásky a stálého pohlazení.V Juliánkovi bude mít jeho nová rodina vděčné stvoření,dobračisko,ale také živel,který všechny pobaví.Ahoj Juliánku,budu se těšit na pěkné zprávičky od Tebe!Daniela Jestřábová se svou kočkopartou a zbytek kočiček, které žijí v domečku ve Skoronicích,kde jsi se narodil.

Re: "náš" Juliánek

(Daniela se svou kočkopartou, 18. 2. 2018 10:46)

Ještě k tomu jídlu,on se rozpapká,nebojte se,miluje kočičí mlíčko,nebo kondenzované neslazené mlíčko(to co si dáváme do kávy),také syrové masíčko,kuřecí syrové krky a syrová jatýrka na malé kousky nakrájené.