Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sheron a Shenaj

3. 3. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

23.11.2021 - Oznamovatelka nahlásila, že v Moravské Nové Vsi u školní družiny se krčí dvě maličká koťata. Koťata by ještě měla být u kočky, ale někdo už je kočce sebral a strategicky umístil v místě, kde se pohybují děti, to už prostě hlava nebere ... Nechat vykastrovat kočku je tak jednoduché, navíc potřebným lidem nabízíme kastraci zdarma. Obě jsou to kočičky - Shenaj a Sheron. 6.2.2022 - Sheron a Shenaj jsou 4 měsíční koťata, krásné kočičky, mazlivé, hravé a hledají společný domov! 3.3.2022 - Sheron odjela spolu s Shenaj do nového domova, do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Sheron byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Sedlákovi s chlupatci. Děkujeme!

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

23.11.2021 - Oznamovatelka nahlásila, že v Moravské Nové Vsi u školní družiny se krčí dvě maličká koťata. Koťata by ještě měla být u kočky, ale někdo už je kočce sebral a strategicky umístil v místě, kde se pohybují děti, to už prostě hlava nebere ... Nechat vykastrovat kočku je tak jednoduché, navíc potřebným lidem nabízíme kastraci zdarma. Obě jsou to kočičky - Shenaj a Sheron. 6.2.2022 - Shenaj a Sheron jsou 4 měsíční koťata, krásné kočičky, mazlivé, hravé a hledají společný domov! 3.3.2022 - Shenaj odjela spolu s Sheron do nového domova, do Brna, do bytu.

mensi1.jpgDalší fotky zde.

Shenaj byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Renata a Slávek Oborníkovi, kočičáci Morrisek, Tadeáška, Jurášek, Leila a  Malina, Miky, Monty, Matěj, Mario a pejsci Oliver a Ajlínka. Děkujeme!

Shenaj byla adoptována na dálku -  veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v našem depozitu jí hradili Pješčakovi. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

25.3.2022
Dobrý večer,
dnes jsou to tři týdny, co je máme, a snad můžu říct, že jsme se spolu sžili a je nám dobře.
První dva dny samozřejmě vůbec nevěděly, co se kolem nich děje, a tak zůstávaly schované v převozním boxu, i když po nocích vyrážely na průzkum okolí. Nechtěly jíst, pít, ani chodit na záchod (alespoň žádné z těch věcí jsme si nevšimli), což se brzy zlomilo. Záchodek se začal rychle plnit, misky vyprazňovat. Děvčata velice rychle našla škrabadlo, které jsme jim dali do kuchyně, kde se jim evidentně velice dobře odpočívá. Shenaj byla od začátku odvážnější než Sheron, která před námi vždy utíkala. To už se naštěstí změnilo a občas už si sama přijde pro pohlazení nebo si vyskočí na gauč a válí se s námi. Obě jsou hodně válecí a mazlící, a to je vidět i na fotkách. Koupili jsme jim pár hraček, které je hodně baví (nejvíc asi malá myška, o kterou se dělí - i když mají tři), a pokud ho zrovna nekoušou, tak kartáčem se vyčesávat taky nechají. Jsme velice rádi, že si rychle zvykly (i když Sheron je stále opatrnější), že při příchodu nás přivítají, že jsou hodné a ani jednou nás úmyslně (ani ze strachu) neškrábly ani nekously. Pomáhají nám s vařením, válením se, uklízením (až na vysavač), praním a občas nám chtějí vlézt skoro až do sprchy. Určitě jsme rádi, že jsme si vzali obě dvě, protože si spolu vyhrají a vypadají spolu spokojeně. Řádí tu jak šílené, pak se spolu najedí a spolu i zalehnou.

mensi.jpgZkusili jsme jim jako první koupit ze Zoohitu konzervy Animonda Carny Kitten, které jim chutnají. Granule Royal Canin Sensible 33, ty pojídají přes den a zdá se, že je mají taky rády. A do záchodku Cat's Best Original kočkolit, který jim asi vyhovuje. Na kupované pamlsky moc nereagují, zato trocha jogurtu či tvarohu, to je jiná. Od rodičů jsme dostali fontánku na vodu a jak tak pozorujeme, líbí se jim z ní pít. Vody v normální misce neubývá a ve fontánce ano, a to mají oboje denně čerstvé.
Samozřejmě zážitků už za ty tři týdny máme hodně, no kdyby mě ještě něco napadlo, můžu napsat.
Děkujeme za možnost mít miciny od vás a za to, že takovou službu děláte. Přejeme hodně úspěchů do budoucna, spokojené kočky a spoustu zájemců.
S pozdravem Jaromír a Eliška

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář