Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anika

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2019
Umístění:
depozitum Hodonín II.

25.1.2020 - Dnes v Hodoníně na místě, kde se krmí plaché kočky nalezeno 4 měsíční kotě. Je to cca 4 měsíční kočička, dostala jméno Anika a je umístěna do karantény. 20.6.2022 - Anika odjela do nového domova, do Brna, do domku za Monami, které umřel kočičí kamarád. 17.7.2022 - Bohužel, Anika si ani po měsíci v novém domově nezvykla (více ve zprávách zde) a tak jsme ji dnes vzali zpátky k nám. 25.1.2024 - Anika je milá, zvídavá kočička, je k čověku mazlivá a v novém domově by měla mít kočičího kamaráda, v domku se zahradou může být i jedináček. K cizím lidem je ale nedůvěřivá a bude potřebovat čas, aby si v novém prostředí zvykla, obzvláště proto, že je u nás už neuvěřitelné 4 roky ... Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou a bezpečným plotem. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Anika byla adoptována na dálku - na krmivo i veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí do 20.6.2022 přispívali Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

Anika je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívají Martina a Steve Clements a kočky Micka a Isinka. Děkujeme!

Anice můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Co s tím

(Vlaďka, 24. 1. 2023 23:04)

Měla jsem kočičku, která takto reagovala na muže. Když jsem si ji brala z útulku, byla jsem pro ni sama, takže jevila obrovský zájem. Doma super. Přišel přítel na návštěvu....problém....tuším, že měla v mládí nějaký problém s mužem, kterému se tam množily kočky a od kterého prý byla vzata útulkem....otázkou je, jak reaguje na ženy....

Re: Co s tím

(Kočky SOS, 25. 1. 2023 0:04)

Kočka může mít tento problém.
Nedá se s tím dělat nic. V minulosti jsme to řešili vícekrát, kočka od nás odešla k majitelce, ale ta si po čase k sobě nastěhovala přítele nebo se vdala a problém obrovský, kočka i může kvůli tomu močit mimo WC, mít zdravotní problémy, které vzniknou ze stresu a nepohody. Jediným řešením, je najít kočce nový domov.
U Aniky to ale tento případ není. My se o kočky staráme ve vlastních domácnostech, v tzv. depozitech a dočaskách a tam kde je Anika je i manžel paní depozitářky a je to bez problémů ... Některá kočka prostě přemístění hůře snáší. Pokud Anice někdo nabídne domov, rádi to zkusíme znovu, když to nepůjde, bude muset zůstat u nás.