Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzpomínáme

Příspěvky

Kety

24. 5. 2015

kety300.jpgMourečka Kety byla nalezena spolu s bílomourovatou Bety jako malá koťátka. Paní, která se jich ujala, je vypiplala, ale nyní se na nás obrátila s tím, že je často v nemocnici a o kočky se nemá kdo starat. Bety je odvážnější a rychle se otrkala, Ketynce zvykání trvalo trošku déle, ale nyní jsou z obou kočiček mazlivky - neustále by se válely na klíně, nebo se spolu kočkují. 4.9.2008 byly společně umístěny do Rozdrojovic do domku se zahrádkou.

24.5.2015 přišla z jejího domova tato zpráva:

Dobrý den,
tak Kettynka se nám nevrátila a ani jsme ji nikde nenašli, je to veliká záhada, Ketty se nikdy netoulala a držela se jen v okolí domečku, k lidem byla opatrná a sama od sebe by k cizím lidem nešla. Bála se i aut. Snad jedině co nás napadlo, že ji napadla kuna, máme je tady v okolí, ale zase ty kuny tady jsou už roky, tak si určitě za ty roky co máme kočičky na sebe museli zvyknout a naučili  se navzájem vyhýbat.
Tak nás to moc mrzí, Kettynka se narodila v květnu 2007. My jsme si ji dovezli se sestrou Betty myslím v roce 2009. Kettynka byla krásná, úžasná, milá a hodná kočička, moc nám bude chybět, i Bettynce, která ji neustále volá a hledá.
NIKDY NA TEBE KETTYNKO NEZAPOMENEME!

Více zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Kevin 03

13. 5. 2015

kevin300.jpgKocour, nar. 7/2014

Kevin je kocourek, který se hladový potuloval po Dolních Bojanovicích. Je to krásně vybarvený bílomourek, je hravý a k lidem přátelský a velký mazel. 24.12.2014 byl Kevin umístěn do domku, do Ratíškovic k Fidorce.
13.5.2015 přišla smutná zpráva, Kevina srazilo auto.

Další fotky zde.

Více zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Matyjáš

6. 5. 2015

matyjas270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2014

Matyjáš je nádherně zbarvený rezavý kocourek, který se objevil jednoho dne u obchodu v Rohatci. Paní prodavačky ho nějaký čas krmily a pak zavolaly nám. Matyjáš byl důvěřivý a hodný, nemusely jsme použít odchytovou klec, nechal se vzít do rukou. Je to příjemný a milý kocour. 13.2.2015 Matyjáš umístěn do Ratíškovic, do domku a za měsíc k němu přibude štěně.

Další fotky zde.

6.5.2015
Matyjáškovi nebyl dopřán dlouhý a spokojený kočičí život. Po jeho útěku všechno dobře dopadlo, na své páníčky si zvykl a už bydlel i u nich v domě, ale dostihla ho nevyléčitelná kočičí nemoc FIP, které podlehl. Je nám to líto.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 5

Koleta

30. 4. 2015

ObrazekKoleta je asi roční černá kočička s bílou náprsenkou, byla nalezena na sídlišti. Je velmi mazlivá, má ráda lidi. Je komunikativní, bude s vámi všechno dělat a pořád vám asistovat. 19.5.2009 byla umístěna do Strážnice.

30.4.2015
Koletka umřela na selhání ledvin. Ve své rodině byla moc šťastná. Koletko, je nám to moc líto.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 2

Merlin

11. 4. 2015

merlin400.jpgKocour, nar. 9/2014

Merlin kromě toho, že byl zřejmě vyhozen na ulici měl zatím veliké štěstí. Dostal se na silnici kde ho srazilo auto. Viděla to slečna, která jela hned za ním. Snažila se co nejrychleji otočit a pro malé koťátko se vrátit, i tak mezi tím projela další auta. Nehybné kotě odvezla na veterinu, kde bylo zjištěno, že je zřejmě jen otřesené a koťátko se začalo hýbat. Na rentgenu zjistili, že má proraženou lebku. Operace stála 70 Eur, které slečna byla ochotná uhradit. Poté se podělila o náklady na operaci s útulkem ve Skalici. Bohužel bydlí v nájmu, kde zvířata mít nesmí. Proto se po naočkování dostal Merlin  k nám a hledáme mu domov. Merlin je živý a ničím neohrožený kocourek. Vše dělá s velikým nadšením. S velikým nadšením si hraje, s velikým nadšením se mazlí, hrozně rád jí a když spí, tak je to taky s nadšením, protože ho nic nevzbudí.
merlin300.jpg
11.4.2015 - Merlinovi nebylo dopřáno, aby se dočkal nového domova, diagnostikována FIP, byl uspán. Merline, je nám to líto.

Další fotky zde.

Merlin byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 5

Žanetka a Pišta

10. 4. 2015

pista10.jpg Černý kocourek Pišta byl v srpnu 2009 odložen na sídlišti s krabicí a s miskou granulí. Byl plný parazitů, ale u nás jsme ho rychle daly do pořádku. 8.1.2013 byli Pišta s Žanetkou umístěni k Dominovi, více zde.

10.4.2015 - Přišla smutná zpráva - Pištu srazilo auto.

zanetka14.jpgČernobílou Žanetku si vzala v listopadu 2010 na burze v Hodoníně holčička, maminka jí ale nedovolila si ji nechat, a tak skončila u nás. 8.1.2013 byli Pišta s Žanetkou umístěni k Dominovi, více zde.

12.4.2013 přejelo Žanetku auto.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Štěpán

6. 4. 2015

stepan270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2014

Štěpán je krásný kocourek, který se objevil v Hodoníně na Měšťanské ulici v místě, kde paní krmí kočky. Paní se zapovídala se sousedkou a Štěpán mezi tím vešel sousedce do domu a neomylně si ustlal na peřinách v ložnici. To se ovšem nelíbilo manželovi ani jejich psovi a tak Štěpán skončil u nás. Je to milý a mazlivý kocourek a pokud máte v posteli kousíček volného místa, může být Štěpánek váš! Je vhodný jako společník ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou.  6.4.2015 Štěpán se nového domova nedočkal,  diagnostikována FIP a byl uspán. Je nám to líto, Štěpánku...
 

Další fotky zde.

Štěpán byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jana Kosňovská. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Pascal

28. 3. 2015

Obrazek Obrovského černobílého kocoura Pascala jsme odchytly v obchodě s potravinami, kde už týden přebýval. Přišli na to tak, že přes noc byly roztrhané kočičí granule a okousané rohlíky. Je to už starší, velice klidný a snášenlivý kocour, k lidem zpočátku opatrný a nedůvěřivý, ale později, když získáte jeho důvěru, velký mazel. 27.7.2012 byl umístěn do Prahy do bytu jako jedináček.

Fotky z Pascalova pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Aleně Čechové a Petrovi Ledvinovi, kteří Pascala během jeho pobytu nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme též manželům Jokešovým, kteří jej stejným způsobem podporovali do prosince 2011.

28.3.2014 odešel Pascal do kočičího nebe.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 5

Sabinka

23. 2. 2015

sabinka350.jpegKočka, nar. 8/2014

Sabinka je drobné koťátko, které se vyhublé a nemocné potulovalo po sídlišti Jihovýchod v Hodoníně. Jako všechna koťata, je milá a hravá, ke svým hrám potřebuje parťáka. Sabinka se uzdravila, přibrala a čeká na nový domov. 23.2.2015 - U Sabinky byl diagnostikován zhoubný lymfom a byla uspána. Sabinko je nám to moc líto.

Další fotky zde.

Sabinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Jana Horáková. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Barborka 03

20. 2. 2015

bara300.jpgKočka, nar. 8/2014, kastrovaná

Barborka byla schovaná před deštěm pod autem před domem naší kolegyně. Když otevřeli dveře od garáže, tak vběhla dovnitř a zůstala. Barborka byla podvyživená, samá kost a kůže, měla nemocné oči a byla nachlazená. Ted už je v pořádku, kastrovaná, vakcinovaná. Je mazlivá a kamarádka s Pupíčkem. Barborka se bohužel nového domova nedočkala, 20.2.2015 podlehla FIP, je nám to líto.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Rozárka 06

30. 1. 2015

rozarka300.jpeg

Kočka, nar. 5/2014

Rozárka je černá kočička, kterou někdo spolu s jejím bráškou kocourkem Oreo hodil do zahrady domu v Lužicích. Jeho majitelé si je oba ponechali v dočasné péči a prostřednictvím našich stránek jim hledají domov. Rozárka i Oreo jsou jako všechna koťata, roztomilá a hravá, v novém domově by neměla být sama, ke svým hrám potřebuje parťáka. 30.1.2015 - Dnes jsme bohužel dostali smutnou zprávu - Rozárku srazilo na frekventované silnici auto, nepřežila. Je nám to líto.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Pepino

18. 1. 2015

p300.jpeg

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2014

Pepino je kocourek, který se asi narodil v areálu EHO v Hodoníně, byl plachý, musely jsme ho odchytit pomocí klece, ale v depozitu se velmi dobře adaptoval, hraje si s ostatními kočkami a vypadá to, že je tu šťastný, ale k člověku je velmi nedůvěřivý až plachý. Mohl by být umístěn ke kočce nebo ke skupině koček, kde by si žil svůj život. Pouze ke zkušenému majiteli.

18.1.2015 Pepino podlehl FIP.

Další fotky zde.

Pepino byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Alice, Daniel & Chicco, Timmy, Ema a Toby. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Evelína (02)

16. 1. 2015

evelina250.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Evelína byla nalezena se svou sestřičkou Anuškou v zahrádkářské kolonii, paní, která se tam stará o kočky nám zavolala, protože holky byly nemocné. Evelíně zůstalo zakalené pravé oko po prodělání herpes viru, ale je to milá, hravá a velice mazlivá kočička. Je vhodná jako společnice  do bytu nebo do domku se zahrádkou29.7.2014 byla Evelínka umístěna do Ostrožské Nové Vsi, do bytu k britské kočičce Viki.
16.1.2015 byla Evelína uspána pro onemocnění slinivky břišní, je nám to moc líto.
Další fotky Evelíny zde.

Evelína  byla  znovu adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byly Anna a Jitka Říhovy s habešánkem Mominkem. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 4

Bartoloměj

9. 1. 2015

bartlomej350.jpegKocour, kastrovaný, nar. 2012

Bartoloměj je krásný černý kocour, podobný britské kočce. V Hodoníně se přitoulal na Velkomoravské ul. k místu kde se krmí venkovní kočky a protože nebyl plachý, vzaly jsme ho k nám a hledáme mu domov. Bartoloměj ostatní kočky moc nemusí, ale k člověku je přátelský a doprovází ho jako pejsek. 22.11.2014 Bartoloměj našel svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byl umístěn do Brna, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.
23.11.2014 Bartoloměj byl pro silnou alergickou reakci vrácen a hledá nový domov.

Další fotky zde.

Bartoloměj byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!
9.1.2015
Bartoloměj dnes odešel do kočičího nebe, pro onemocnění FIP musel být uspán. Je nám to líto.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 3

Goliáš

7. 1. 2015

golias350.jpegKocour, nar. 9/2014

Goliáš je kocourek, kterého někdo ještě slepého i s jeho sourozenci pohodil pod strom v Dubňanech a ponechal svému osudu. Více zde.
Goliáš byl největší a nejsilnější a jako jediný přežil. Zatím je to kočičí mimino, ale už se rozkoukává, hraje a dovádí s oostatními kočkami.

Bude vhodný jako společník ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

Goliáš byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl Alijev Vjačeslav & kocour Kuza s kočkou Lízou. Děkujeme!

7.1.2015
Goliáškovi nebylo dopřáno dočkat se nového domova, včera musel být uspán, diagnostikována FIP.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 1

Sun

25. 12. 2014

sun250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2014

Sun je kočička, která se v Hodoníně na Národní třídě přitoulala do obchodu "Slunce" a hodlala se tam ubytovat. Zavolaly nám prodavačky, že si neví rady a tak kočička putovala k nám a podle místa nálezu dostala jméno Sun - slunce. 21.10.2014 byla Sun umístěna spolu s Valentýnou do Brna, do bytu.

25.12.2014 Sun podlehla FIP.

 Fotky Valentýny a Sun zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Axl

18. 12. 2014

Aimg_9740-nabidka.jpgxl – perský kocourek se opuštěný pohyboval tři týdny kolem rodinných domků v Hodoníně na Výhoně. Když se dostal k nám, byl silně dehydrovaný. Nechtěl jíst, co vypil, vyzvracel. Testy ukázaly silný zánět v těle a špatné ledviny – vlivem dehydratace. Axl je tak rok starý, nekastrovaný. Nechybí někomu? Péče o něj ujala Mona, ač kotě, je moc trpělivá. 21.12.2013 našel Axl nový domov v Mikulově, v domku s bezpečným výběhem. Společnost mu budou dělat dvě další kočky a pejsek. Stránky jeho nových kamarádů zde. 18.12.2014 - Axl musel být dnes uspán. Je nám to moc líto. Byla jsem s ním až do poslední chvíle, hrob má na svém nejoblíbenějším místě na zahradě.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 27

Theo

7. 12. 2014

theo350.jpegKocour
Před měsícem jsme zahlédli u bývalého sběrného dvora - akce kastrace Mikulčice, nemocného kocoura , který velmi sípal, měl rýmu a nemocné oči a nechtěl ani žrát. Podařilo se nám ho odchytit, dostal ATB a doktorka řekla, že má silný zápal plic.  Je to obrovský mazel a vděčný kocourek, který pořád jen jí. Zatím se nesmí kastrovat. Dostal jméno Theo.
7.12.2014 - Ani skoro nevíme, jak to napsat, protože se nám nic podobného ještě nikdy nestalo. Theo je pryč, prostě odešel...

Další fotky zde.

Theo byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Lenka, Lukáš a kočičí kamarádi z Prahy. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 1

Míša 07

22. 11. 2014

misa250.jpegKocour, nar. 8/2014

Míša je bílomourovatý kocourek, kterého našla starší paní na sídlišti v Hodoníně, jak se schovával pod zaparkovanými auty. Nakrmila ho a přinesla naší kolegyni až domů, že si s ním neví rady, ale ponechat ho svému osudu jí bylo líto. Míša je hravé kotě, ale momentálně nemocný, má velkou rýmu a bere antibiotika.
Bude vhodný jako společník ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

22.11.2014 Míša přes naši veškerou snahu (infuze, antibiotika) podlehl kaliciviróze.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Zapa

20. 11. 2014

zapa06.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 2008

Černého Zapu a jeho 4 sestřičky k nám přinesly děti - někdo je hodil do stáje v Hodoníně ke koním. Zapa u nás pobyl celkem 16 měsíců a 19.11.2010 byl umístěn jako jedináček do domku se zahrádkou do Veselí nad Moravou. Bohužel ve svém novém domově si ani po 5 týdnech nezvykl, a tak jsme jej vzaly zpět a hledáme pro něj nový domov. Zapa je neobyčejný kocour, není plachý, ale velmi inteligentní a potřebuje citlivý přístup.

 

Děkujeme Dipl.-Ing. Daně Procházkové & kočičí čtyřce Leonovi, Darwinovi, Andělce a Emily, kteří Zapu během pobytu u  nás podporovali formou adopce na dálku.

Zapa je do doby, než najde nový domov, adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou jsou rodiny Vykoukalova a Koukalova & kočky Mau, Xena, Fren a Hubert. Moc děkujeme!  

20.11.2014
U Zapy byla diagnostikována nemoc
HCM, bohužel musel být uspán.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 1

Lavi

14. 11. 2014

lavi350.jpegKočka, nar. 6/2014

Lavi je kočička, kterou našla dcera naší kolegyně, když projížděla kolem lesa u Lednice. Kočička se pohybovala u krajnice a hrozilo, že ji srazí auto. Je velice vyhublá, byla hladová a nyní stále spí a nabírá sílu.
Později bude vhodná jako společnice ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

Nemůžete si  Lavinku osvojit? Adoptujte si ji na dálku.

Podmínky osvojení najdete zde.

14.11.2014
Lavi byla osabená, vyhublá a bohužel dnes podlehla kaliciviróze.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Micka 07

28. 8. 2014

micka270.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar.2008

Micka je jednou ze tří koček, které jsme na začátku roku 2014 kastrovali v průmyslovém areálu podniku ve slovenké Skalici, s tím, že tam kočky můžou žít. Slečna, co se o ně krásně starala a chránila je, odešla na mateřskou dovolenou a přes to, že jim posílala pravidelně jídlo, zjistila, že jim ho nikdo nedává. Kočky jsou hubené a hladové. Navíc se proti kočkám v areálu zvedla veliká nevole. Všechny jsme nakonec přijali k nám. Micka je velmi mazlivá kočička, ale ostatní kočky nese těžce, zvlášť, když si na ni jeden kocour zasedl. Je v útulku nešťastná, málo jí, apatická. Naštěstí u nás nebyla dlouho a 17.7.2014 byla Micka umístěna do Hulína, do bytu, jako jedináček.

Další fotky od nás i z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 2

Oreo

26. 8. 2014

oreo250.jpegKocour, nar. 5/2014

Oreo je mourovatý kocourek, kterého někdo spolu s jeho sestřičkou Rozárkou hodil do zahrady domu v Lužicích. Jeho majitelé si je oba ponechali v dočasné péči a prostřednictvím našich stránek jim hledají domov. Oreo i Rozárka jsou jako všechna koťata, roztomilá a hravá, v novém domově by neměla být sama, ke svým hrám potřebuje parťáka. 26.8.2014 - Dnes jsme bohužel dostali zprávu, že Orea srazilo auto a kocourek svému zranění podlehl.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Syki

26. 8. 2014

syki250.jpegKočka, nar. 5/2014

Syki je jedním z koťat, která porodila plachá kočka na zahradě jednoho domu v Hodoníně. Kočku jsme odchytily, vykastrovaly, ošetřily a vrátily na původní místo. Koťata jsou u nás, jsou to dvě kočičky Syki a Slečinka a kocourek Bady.
Syki je roztomilé a hravé kotě, ke svým hrátkám potřebuje parťáka a do nového domova může odejít s kterýmkoliv kotětěm od nás. 26.8.2014 - Syki se nového domova nedočkala a dnes podlehla kaliciviróze.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Bady

25. 8. 2014

bady300.jpegKocour, nar. 5/2014

Bady je jedním z koťat, která porodila plachá kočka na zahradě jednoho domu v Hodoníně. Kočku jsme odchytily, vykastrovaly, ošetřily a vrátily na původní místo. Koťata jsou u nás, jsou to dvě kočičky Syki a Slečinka a kocourek Bady.
Bady
je roztomilé a hravé kotě, ke svým hrátkám potřebuje parťáka a do nového domova může odejít s kterýmkoliv kotětěm od nás. Bude vhodný jako společník ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

25.8.2014
Bady se nového domova nedočkal
a dnes podlehl kaliciviróze.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Danuška

25. 8. 2014

danuska250.jpegKočka, nar. 23.4.2014

Danuška je jedním ze čtyř koťat, která se narodila kočce v Josefově. Ta žila v hrozném prostředí u slepic ještě s jednou kočkou, které se narodila koťata mrtvá a tak se obě společně staraly o tyto čtyři - Tulu, Ajku, Denise a Danušku. Obě kočky jsme vzaly i s koťaty k nám.
Danuška je roztomilé a hravé kotě, ke svým hrátkám potřebuje parťáka a do nového domova může odejít s kterýmkoliv kotětěm od nás.
Bude vhodná jako společnice ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou.


Další fotky zde.

Danuška byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Lenka a Michaela Mertovi.  Děkujeme!

 

25.8.2014
Danuška se nového domova nedočkala
a dnes podlehla kaliciviróze.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 1

Ajka

20. 8. 2014

ajka300.jpegKočka, nar. 23.4.2014

Ajka je jedním ze čtyř koťat, která se narodila kočce v Josefově. Ta žila v hrozném prostředí u slepic ještě s jednou kočkou, které se narodila koťata mrtvá a tak se obě společně staraly o tyto čtyři - Tulu, Ajku, Denise a Danušku. Obě kočky jsme vzaly i s koťaty k nám.
Ajka je roztomilé a hravé kotě, ke svým hrátkám potřebuje parťáka a do nového domova může odejít s kterýmkoliv kotětěm od nás.
Bude vhodná jako společnice ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

20.8.2014 Ajka podlehla onemocnění FIP

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Bucifálek

18. 8. 2014

bucifal300.jpeg

Kocour, kastrovaný, nar. 6/2012

Bucifálek byl jako malé koťátko odložen svými majiteli do útulku. Dali jsme mu jméno Shaun White, ale přezdívku Bucifálek má proto, že pořád někde "bucinká". Je to nekonfliktní, naprosto pohodový mladý kocourek, který vyjde s každým. Velmi rád se mazlí a ustele si opravdu kdekoliv. Společnost mu dělá kocourek Damiánek. Když si spolu zrovna nehrají, tak se vzájemně po vyčerpávajících hrách umývají. Je to mazlivý medvídek, který si nechá líbit skoro cokoliv. Vhodný do domku se zahrádkou i jako jedináček. 3.7.2013 byl Bucifálek i s Damiánkem umístěn do domku do Křenovic.
18.8.2014 - Bucínek dostal v zimě zánět dásní, který se nám sice po nějaké době podařilo vyléčit, ale na začátku prázdnin se zánět vrátil, daleko horší než předtím, a Bucínek dostal otravu krve a umřel nám.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Micka 06

1. 8. 2014

micka1.jpegKočka, kastrovaná, nar. 4/2012

Micka je zakladatelka celého rodu nechtěného chovu v jednom bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky. Micku našel jeden mladý muž, potloukala se na smetišti, hledala jídlo, bylo mu jí líto a tak ji vzal domů. Micka je asi dvouletá kočka, je zpočátku trochu bojácná a opatrná, ale když si zvykne, je to mazlivá a hravá kočička. 1.8.2014 - Micka se bohužel nového domova nedočkala, diagnostikována FIP a byla uspána.

Fotky Micky najdete zde.

Micka byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byl Alijev Vjačeslav & kocour Kuza s kočkou Lízou. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 0

Harry

29. 7. 2014

harry01.jpg

Harry, kocour, kastrovaný

Mourek Harry byl 7.8.2012 hozený přes plot do útulku v ZOO, odkud zavolali nás. Byl již kastrovaný, ale uši měl plné svrabu. Je mazlivý a moc vděčný, milý, ostatním kočky ale nesnáší. V novém domově bude potřebovat výběh. 29.3.2013 byl Harry umístěn do Uherského Hradiště jako jedináček do domku se zahrádkou.

Fotky Harryho z jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Alijevovi Vjačeslavovi & kocourovi Kuzovi s kočičce Líze, že Harryho po dobu jeho pobytu u nás podporovali. 

29.7.2014

Harry se bohužel od 20.7. domů nevrátil a paní se rozhodla vzít si od nás Hawkeye.

Na Harryho budeme vzpomínat, byl to Pan kocour a u paní Marie prožil rok a půl krásného kočičího života.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Vzpomínáme | Komentářů: 11

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »