Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Silva

3. 3. 2017

silva300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Silva byla v mrazech nalezena v Mikulčicích u silnice. Jelikož tady byla podle místních z okolí viděna často a nikdo se k ní nehlásil skončila u nás, jinak by mrazy v noci venku nepřežila. Přišla k nám zanedbaná a se svrabem v uších, ale poctivě se už stihla hezky vykrmit. Je to vymazlená kočička, hodná a přátelská k ostatním kočkám. Má ráda společnost a ráda pomáhá při všech domácích pracích. Také se ráda nechá nosit nebo si zdřímne v klíně. Nevhodná jako jedináček. 3.3.2017 Silva byla umístěna do Moravské Nové Vsi, do domku, ke kocourkovi a pejskovi.

Další fotky zde.

Silva byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Libuše Žáková s kočičkami Ájou, Bodinkou, Klárinkou, kocourkem Lálou a borderkou Berettkou. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Edison 02

17. 2. 2017

edison-350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Naříkajícího Edisona našla paní v Hodoníně, v Bažantnici. Byl velmi hladový, uši plné svrabu. Dali jsme výzvu na FB, zda kocourka někdo nepostrádá, ale nikdo se nepřihlásil. Edison je obrovský mazel a nehne se od vás. 17.2.2017 Edison byl umístěn do Lanžhota, do domku, k pejskovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Tamarínek

13. 2. 2017

tamarinek-350.jpgKocourek, nar. 19..9.2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Tamarínka našla v lese v Ratíškovicích paní, když venčila psy. Je malinký, zatím krmíme mlíčkem stříkačkou.
11.1.2017 Tamarínek vyrostl, jeví se trošku bojácnější, ale jamile si zvykne, je to mazlík. V novém domově musí mít kamarády. Nevhodný jako jedináček. 13.2.2017 Tamarínek byl umístěm do Brna, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Tamarínek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Pavla a kočičky Miki a Kuky z Prahy. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Benjamín 03

12. 2. 2017

benjamin320.jpgKocour, nar.9/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Malý Benjamínek se potuloval v Moravské Nové Vsi poblíž obchodu a prosil lidi o jídlo. Byl velmi špinavý, vyhladovělý a měl nafouklé bříško. U nás si hned zvykl na ostatní kočky a stal se z něj velký mazel. Nevhodný jako jedináček. 12.2.2017 Benjamínek byl umístěn do Hrušovan u Brna, do domku, ke kočičce Micince a kocourovi Mourkovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Pinky

12. 2. 2017

pinky270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2015
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Pinky byla nalezena u vchodu do činžovního domu u kasáren v Hodoníně. Byl mráz, ale ona odmítala odejít. Bohužel domov tam neměla... Pinky je krásná, štíhlá, milá a mazlivá kočičí slečna. Má trvale "zakalené" jedno oko, ale jí to vůbec a ani jí to nezpůsobuje problémy (ani do budoucnosti). S kočkami nemá problém a miluje lidi. Bude si rozumět i s dětmi. 12.2.2017 byla Pinky umístěna do Rohatce, do domku ke kocourovi Kočímu.

Další fotky zde.

Pinky byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jamie

10. 2. 2017

jamie350.jpgKocour, nar. 9/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Stříbrného kocourka Jamieho a jeho sourozence někdo vyhodil v Uhřicích ke koňským stájím. Koťata se v mrazu krčila pod keři a snažila se dostat do stájí. Jsou to tři kocourci (Jamie, Jonatán a Gabriel) a jedna kočička (Tia). Jamie je moc mazlivý společenský kocourek, který se rád nosí v náručí. Nevhodný jako jedináček. 10.2.2017 Jamie byl umístěn do Bojkovic, do domku se zahradou, ke kočičce.

Další fotky zde.

Jamie byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Kristýna Kubínová a kocourek Fufík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kulíšek 04

8. 2. 2017

kulisek350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015
Umístění:
depozitum Mikulčice

Kulíšek je jedním z koťátek zachráněných s maminkou z opuštěného areálu firmy Dendra v Mikulčicích. Firma se zavřela a kočku tam nechali hladovět a strádat celou zimu. Hlídač tam kočku krmil zbytky jídla, kočka v květnu porodila. Všichni byli nalezení ve velmi zuboženém stavu, byli nemocní a vyhladovělí na kost. Kulíšek je největší dobrodruh. Ničeho se nelekne  nic ho nezastraší. Je nejvíc průbojný, ale ihned po hraní je z něho velký mazel. Nevhodný jako jedináček. 21.11.2016 Kulíšek u nás čeká na nový domov už víc jak rok. 8.2.2017 byl Kulíšek umístěn do Hůrek u Rokycan, do domku, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Kulíšek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme! 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Žolík 2004

5. 2. 2017

20150725_000231-kopie.jpg2.2.2017 jsme dostali email:

Dobrý den,
už je to téměř třináct let, co jsme si od Vás přivezli domů Žolíčka. Je to náš miláček. Má svoje mouchy, je to někdy uřvaný protiva a když není okamžitě po jeho, tak si na truc trošku škube kožíšek, ale jinak je zdravý a (doufám) spokojený a my jsme moc rádi, že ho máme. Má ještě dva spolubydlící, kteří přišli o dva roky později. Tomáška (dlouhosrstý) jsme v zimě našli jako koťátko na nádraží a Felix (zrzek) si spíš našel nás, když se začal potulovat kolem domu. Posílám Vám fotky, aby jste viděli, jak ti naši starouši vypadají. Moc Vás do Hodonína zdravíme a držíme Vám pěsti, aby jste měli čím dál méně práce a více podporovatelů.
P.S. Žolík nám dal letos jasně najevo, že i on má na to být modelem ve Vašem kalendáři a že to máme zkusit. S pozdravem a přáním hezkého dne
Karolína

Žolíček už má tak dlouho svůj domov, že jsme ho na našich stránkách nenašli - tehdy jsme začínali a webové stránky jsme ještě neměli. No není to krásné? Moc nás to potěšilo!

Další fotky Žolíka najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Dorotka 07

1. 2. 2017

dorotka250.jpgKočka, nar. 6/2016, kastrovaná
Umístění:
dočasná péče Milotice

Dorotku našla paní ve Skoronicích a ponechala si ji v dočasné péči. Kočička je to hodná, přítulná a krásná - má delší srst. S ostatními kočkami se snese dobře. 1.2.2017 byla Dorotka umístěna do Dolních Bojanovic, do domku ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Tia a Miky 03

27. 1. 2017

tia350.jpgKočka, nar, 9/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Kočičku Tiu a její sourozence někdo vyhodil v Uhřicích ke koňským stájím. Koťata se v mrazu krčila pod keři a snažila se dostat do stájí. Jsou to tři kocourci (Jamie, Jonatán a Gabriel) a jedna kočička (Tia). Tia je moc umazlená a ráda se nechá nosit v náručí. Miluje lidskou společnost. Nevhodná jako jedináček. 27.1.2017 Tia byla spolu s Mikym umístěna do Hodonína, do bytu.
Další fotky zde.
miky300.jpgKocour, nar. 10/2016
Umístění:
dočasná péče Starovičky

Miky byl nalezen opuštěný, hladový a špinavý v Hustopečích. Je to kotě, milé a dovádivé a v novém domově potřebuje parťáka na hraní. Nevhodný jako jedináček. 27.1.2017 Miky a Tia  byli spolu umístěni do Hodonína, do bytu.
Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Sisi 04 a Didi

26. 1. 2017

sisi350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Sisi je krásná mourovatá kočička. Spolu se svými sourozenci zůstala na zahradě jednoho domku v Kosticích - babička zemřela a děda, který koťata kočce vždy utratil je nedovedl pochytat  tak zdárně přežila. Nahlásila nám to jeho sousedka. Kočku mámu jsme vykastrovali a koťata si vzala sousedka do dočasné péče, než jim najdeme domov. Zajišťujeme jim krmivo, koťata jsme očkovali a později budeme i kastrovat. Nevhodná jako jedináček. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Sisi umístěna do Brna, do bytu, ke kočce.
Další fotky zde.

Sisi byla adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!

didi300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Kočičky Bája a Didi byly nalezeny v bytě v Hodoníně, který museli opustit feťáci a neplatiči. Odstěhovali se a kočičky tam ponechali. Didi je milá a mazlivá kočička. 26.1.2017 byla Didi umístěna k Sisi místo Wikyho.
Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Žanda 02

25. 1. 2017

zanda350.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2012
Umístění:
dačasná péče Starovičky

Žanda je milá, černobílá kočička, která se objevila jednoho dne vyhladovělá s malým kocourkem (asi její kotě) v Hodoníně na Lesní. Lidé, kterým se objevila na dvoře, se rozhodli si kotě ponechat, ale Žandu nechtěli a ta se ocitla u nás. Nevíme, kde žila předtím a čím vším si prošla (má jen polovinu ocásku), jisté je, že po příchodu do našeho depozita mezi velké množství koček, je velmi stresovaná. Koček se bojí a zdržuje se ve výškách na policích a škrabadlech, kde se dokonce občas (když nejsou ostatní kočky dost vzdáleny a má strach slézt) počurá. Žandu jsme přestěhovali do dočasné péče, kde je koček méně a hledáme jí domov velmi velmi naléhavě, nejlépe jako jedináčkovi, ale pokud máte jen jednu hodnou, klidnou kočku, myslíme si, že problém nebude.  25.1.2017 Žanda byla umístěna do Brna, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Žanda byla adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Melichar 03

21. 1. 2017

melichar350.jpgKocour, nar. 8/2015
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Melichar byl nalezen u večerky ve Strážnici, hladový, ale mazlivý, k lidem přátelský. Kastrovaný nebyl. Majitele se nepodařilo najít. 21.1.2017 byl Melichar umístěn do Blažovic u Brna, do domku, jako jedináček.

 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Packa

14. 1. 2017

packa250.jpgKočka, nar. cca 2015, kastrovaná
Umístění:

depozitum Hodonín I.

Packa - kočička byla nalezena u statku v Mutěnicích, kde se krmí palché kočky. Má zraněnou nožičku, odpočívá a bere léky.
11.1.2017 - Pacce zůstal trvalý následek, kulhá. Nemá ráda kočky a bude spokojenější jako jedináček! Vhodná jako jedináček,  pouze do bytu. 14.1.2017 byla Packa umístěna do Hodonína, do bytu jako jedináček.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Jeníček 03

30. 12. 2016

jenicek350.jpgKocour, nar. 7/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Jeníčka někdo odložil v Hodoníně v Bažantnici u cihelny, na místo, kde se krmí plaché kočky - asi aby se už postaral o sebe sám ... Jeníček má dva měsíce a nedokáže si venku sám poradit. 16.11.2016 - Jeníček má 3 měsíce a může do nového domova k podobně starému kamarádovi. Je to malý černý ďáblík a medvídek. Z počátku opatrný, když si zvykne, nechá ze sebou dělat cokoli. Nevhodný jako jedináček. 30.12.2016 byl Jeníček umístěn do Bzence, do domku, ke stejně starému kocourkovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kokoska

27. 12. 2016

kokoska350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Kokoska se objevila jednoho dne u penzionu pro důchodce. Jeho zaměstnanci ji tam nějaký čas krmili a později zavolali nám. Kokoska je velice hodná, mírná a mazlivá. Z velkého počtu koček je nervózní, v novém domově by mohla být jedna klidná kočka nebo by Kokoska mohla být i jedináček. 27.12.2016 byla Kokoska umístěna do Ústí nad Orlicí, do bytu k jedné kočce.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Minnie

27. 12. 2016

minnie271.jpgKočka, nar. 6/2016
Umístění:
dočasná péče Moravská Nová Ves

Koťátka - Teddy, Tummy, Andělka a Minnie spolu s jejich kočičí mámou Mínou nalezla paní z Brna, když přijela na chalupu do Čejkovic. Nevhodná jako jedináček. 27.12.2016 byla Minnie umístěna do Brna, do domku, ke dvěma kočkám a dvěma pejskům.

Další fotky zde.

Minnie byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Koko 02, Žofík a Vlastík

27. 12. 2016

koko300.jpg
 

zofik250.jpeg
vlastik300.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 7

Evička 03

23. 12. 2016

e250.jpgKočka, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Evička byla nalezena jako 14 dní staré kotě, velice drobná, ale s velikým odhodláním žít. Byla objevena v opuštěné sýpce v Hodoníně, druhé černé kotě tam leželo mrtvé. Je velice maličká, ale už lítá po celém bytě, jen na noc a po obědě jde do klece. Je celá střapatá a rozkošná a velká kamarádka dalšího koťátka - slepého Toníčka.
8.9.2016 - Evička má 3 měsíce a může do nového domova. 23.12.2016 byla Evička umístěna do Hodonína, do bytu jako jedináček.

Další fotky zde.

Evička byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byly Martina s Ellenkou a kočičky Chaosík, Kulička, Leprouš, Adámek a Čoko.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Dorotka 05 a Tymián

22. 12. 2016

dorotka270.jpgKočka, kastrovaná,
nar. 8/2015

Dorotka je nádherná dlouhosrstá kočička, kterou někdo odložil v lokalitě Nesyt. My tady krmíme plaché kočky a tak někoho občas napadne odložit sem nechtěná koťata. Dorotka měla uši ucpané svrabem a nemocné očičko. Všechno se už vyléčilo a Dorotka může do nového domova. Je to úžasná, roztomilá a hodná kočička, která vám bude dělat radost. 1.2.2016 byla Dorotka umístěna do Topolné, do domku ke kočce a dvěma pejskům. 9.5.2018 - Dorotka se nevrátila domů a bohužel, byla nalezena mrtvá, viz zpráva níže. Je nám to moc líto.

Další fotky zde.

 

tymian250.jpgKocour, nar. 9/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Zavolala nám městská policie, zda přijmeme tři koťata. Přivezla je k nim paní, která je našla opuštěná a vyhladovělá u železniční trati ve směru na Mutěnice.
Je to jeden kocourek (Tymián) a dvě kočičky (Zázvorka a Bazalka), byli velice hladoví, jsou zablešení a zasvrabení, ale jinak zdraví.
Nevhodný jako jedináček. 22.12.2016 odjel Tymiánek do nového domova k Dorotce.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Barnabášek 05

21. 12. 2016

barnab2.jpgKocour, nar. 9/2016
Umístění:
dočasná péče v Dol. Bojanovice

Barnabáška našla slečna v Dolních Bojanovicích, kočky už má a finančně si další nemůže dovolit, ale souhlasila s dočasnou péči a Barnabášek se bude umísťovat od ní. Nevhodný jako jedináček. 21.12.2016 byl Barnabášek umístěn do Hodonína, do bytu ke kocourkovi.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Danny

19. 12. 2016

dany300.jpgKocour, kastrovaný
Umístění:
depozitum Mikulčice

Byli jsme upozorněni, že u benzinky u kruhového objezdu u starého Kauflandu v Hodoníně se zdržuje černá kočka. Je to kastrovaný kocour a prý se pohyboval u nemocnice a od ní k benzínce doprovázel nějakou slečnu a už tu zůstal. Byl tak hladový, že žral i suchý chleba. Je v našem depozitu, odpočívá, spí, krmí se a mazlí ... 20.11.2016 - Danny je bezvadný, nekonfliktní a mazlivý kocour, který si v depozitu velice brzy zvykl i na ostatní kočky. 19.12.2016 Danny byl umístěn do Prahy, do bytu ke třem kočkám ragdoll a štěněti.

Další fotky zde.

Danny byl  adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Darja Čablová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Beruška (nyní Žofinka) a Jůlinka 07

19. 12. 2016

Bílou Obrazekkočičku Berušku našly dcery naší kolegyně Aleny, když se bezprizorně potulovala po Mikulčicích a žadonila u kolemjdoucích o nový domov. 20.8.2009 byla umístěna do Luhačovic a přejmenována na Ginger.
14.6.2013 byla Ginger vrácena, z důvodu, že byla napadána domorodým kocourem.
21.6.2013 byla umístněna do krásného prostředí na Vysočinu, do Dudína u Pelhřimova ke 4 kočičkám a 3 pejskům a přejmenována na Žofinku.

Fotografie z původního nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.
Fotky se současného domova Žofinky zde.

julinka300.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2013
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Jůlinka se hladová a nemocná potulovala na sídlišti v Brně, paní se snažila zjistit v okolí, zda někomu nepatří, ale nikdo nevěděl. Jůlinka je zdravá, milá a mazlivá a čeká u nás na nový domov. Bude vhodná jako společnice ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. 19.12.2016 byla Jůlinka umístěna k Berušce-Žofince a dalším chlupáčům.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Klárka 03

16. 12. 2016

klarka350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2015
Umístění:
dočasná péče Brno

Klárka je krásná tříbarevka a je kočičí mámou dvou zrzavých koťat - Kristýnky a Karolínky. Našla se v Hovoranech, v domě, který majitelé prodali a kočku i s koťaty tam nechali. Kočka tam mohla zůstat jen do doby, než se nastěhují noví majitelé. Neměla tam zázemí, koťata byla v bedně s ramínky a střepy, byla už zima. Sporadicky je chodila krmit sousedka. Je to hodná a mazlivá kočička, ze začátku trochu zdrženlivější. 16.12.2016 byla Klárka umístěna do Hustopeč nad Bečvou, do domku ke kočce a britskému kocourovi.

Další fotky zde.

Klárka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Kristýna Kubínová a kocourek Fufík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Johanka 02

10. 12. 2016

johanka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2015
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Johanka je sestra Jůlinky - koťata jsme odchytávali v lesíku u Nesyta v Hodoníně. Johanka byla bázlivější, nedařilo se nám ji odchytit, strávila v lesíku dvě noci sama, zatímo Jůlinka byla už u nás. Johanka je krásná, světlá mourečka se zelenýma očima. Hravá, milá a až si u vás zvykne, tak i mazlivá. Může být umístěna i jako jedináček. 10.12.2016 - Johanka byla umístěna jako jedináček, do domku, do Pozořic.

Další fotky zde.

Johanka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Tomášek 02

7. 12. 2016

tomasek270.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2015
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Tomášek je zvláštně vybarvený bílý kocourek s šedými znaky, kterého našli opuštěného v Uherském Hradišti majitelé našeho Pierota a Andrejky. Zrovna jsme jeli na veterinární kliniku a tak jsem si Tomáška převzali. Má nádherně zelené oči, které podtrhují jeho něžný vzhled, podle kterého se i dokáže chovat, hlavně, když se chce mazlit. Je i velmi hravý a rád řádí s kamarády. Na nový domov čeká už rok! 7.12.2016 byl Tomášek umístěn do Brna, do bytu, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

Tomášek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o., kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!

Adoptivní rodina - kocour Markus a kočička Sofi.
 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Darling

6. 12. 2016

d270.jpgKocour, nar. 8/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Darling (čti dárlink - miláček) a jeho sourozence Silver, Gold a Shadow porodila kočka v zahrádkách Na štěpnici v Hodoníně, více o případu zde. Koťata jsou nemocná, léčí se a zotavují. 1.10.2016 - Darling je zdravý, mazlivý kocourek a může do nového domova! Nevhodný jako jedináček. 6.12.2016 byl Darling umíístěn do Dubňan, do domku, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Majka a Kaj

2. 12. 2016

majka300.jpgKočka, nar. 8/2015

Majka je dlouhosrsté kotě, které k nám přinesla naše známá. Krmí v Miloticích plaché kočky a má doma také své chlupáče a tak někdo, kdo o ní ví, že je kočkomilka jí položil ke dveřím krabici, ve které bylo malé nemocné kotě. Ke krabici byl přiložen papír s tímto textem:
"Paní J., kotě by zastřelil, tak ho zachraňuju a dávám vám. Je hodné, ale má rýmu, ke zvěrolékaři s ním nikdo nepůjde, to ho prý raději zastřelí! Ostatní koťata, co našel, zabil, toto si kočka schovala kdesi venku. Říkám jí malá Majka. Je mně jí líto, ale nevím co s ní a venku by pošla. Nezlobte se!"
O kom je v tomto anonymu řeč - o sousedovi, o manželovi? Nevíme a je to škoda, mohli jsme nechat vykastrovat kočku, kterou majitel nechává rodit a koťata zabíjí. Majka je nemocná, dostává antibiotika a až se uzdraví bude vhodná jako společnice ke kočce, nevhodná jako jedináček. 6.11.2015 byla Majka umístěna do Vizovic, do domku se zahradou, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

Majka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Míša, Alda, Stelinka a Micinka z Valtic. Moc děkujeme!
kaj320.jpgKocour, nar. 9/2016

Umístění:
depozitum Hodonín II.
Kaj je malinký kocourek, kterého jsme vzali z kolonie koček, kterou nám nahlásili v Ratiškovicích na "Baťovce", kočky jsme tam kastrovali a vraceli zpět, ale Kaj byl velmi nemocný, zahnisaná očka, kočičí rýma, od průjmu měl rozleptané zadní nožky. Zatím je dost plachý, tak ochočujeme a léčíme. Nevhodný jako jedináček. 2.12.2016 byl Kaj umístěn do Vizovic, do domku se zahradou, k Majce a dalším kočkám. Nová majitelka si je vědoma kocourkovi bázlivosti a bude se mu věnovat.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Azim a Aisha

1. 12. 2016

a-270.jpgKocour, nar. 10/2016
Kočka, nar. 10/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Azim a Aisha - tato koťata našel pán v Mikulčicích. Byla schovaná pod jeho autem a celá špinavá se třepala zimou. Koťata jsou zablešená a začervená a hlavičky špinavé od šmíru, jak ležela pod autem. Jsou moc mazlivá a při umývání houbičkou i vrněla. 1.12.2016 byli Azim a Aisha umístěni spolu do Žarošic, do domku, ke kočce a pejskovi.

Další fotky zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Rozita 02

26. 11. 2016

rzita350.jpgKočka, nar. 7/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Rozita je jedním s koťat, která jsme brali ze Štěpnice. Více zde. Rozitá je milounká, mazlivá a hravá. Nevhodná jako jedináček. 26.11.2016 byla Rozita umístěna do Vyškova, do bytu ke dvěma kočkám. Domov našla na VII.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »