Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Majda

30. 8. 2017

majda350.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2016
Umístění:
depozitum Dubňany

Majda je roztomilá mourečka, která se jednoho dne objevila hladová u obchodu v Dubňanech.
29.8.2017 - Je to hravá, milá, bezkonfliktní kočička, je hodně temperamentní a akční a v novém domově by měla mít kočičího parťáka. Nevhodná jako jedináček. 30.8.2017 - Majda byla umístěna do Brna, do bytu ke kočce Gáje.

Další fotky zde.

Majda byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byly Jana a Madlenka s Mikeškou, Simem a Ellí. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Terezka 09

12. 8. 2017

terezka350.jpgKočka, nar. 4/2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

Terezka byla nalezena v Moravské Nové Vsi kousek od místa, odkud k nám strážnici přivezli kočku s koťaty. Myslíme si, že Terezka patřila k nim. Byla hladová a naříkala u silnice. Přijali jsme ji k nám, je to mazlík. Nevhodná jako jedináček. 12.8.2017 Terezka byla umístěna do Brna, do bytu, ke dvěma kočkám a pejskovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Tim 02

12. 8. 2017

tim350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Tima našel náš kamarád v Petrově, v přístavu u restaurace. Nikdo se k němu nehlásil. Timeček je úžasný kocourek, velký pohodář, uvrněný mazlíček, ale také divočák a raubíř, který nutně potřebuje kamarády -  nevhodný jako jedináček. 12.8.2017 Tim byl umístěn do Šardic, do domku ke třem kočičkám.

Další fotky zde.

Tim byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli manželé Pospíšilovi a kočičky Sárinka, Olivka, Datlička  a kocouři Bertík, Charlík, Denísek a Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Rubby a Jimmy 02

12. 8. 2017

rubby350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2013
Umístění:
depozitum Hrušky

Rubby je kocourek, který se svými dvěma sourozenci (Jimmy, Rubby a Lyzzy) zůstal opuštěný u jednoho domku v Moravském Žižkově, když majitel odešel do domova důchodců. Byl velice plachý a bojácný, ale pokud bude mít nový majitel dostatek trpělivosti ( jako my) získá skvělého parťáka a velikého mazla. Rubby nemá rád hluk a bojí se dětí, na psy je zvyklý.
1.4.2017 -  Rubby je u nás už tři roky. 
Vhodný jako společník ke kočce, ale pouze do domku se zahrádkou. 12.8.2017 - Rubby a Jimmy 02 byli společně umístěni v Hruškách, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Rubby byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl Alijev Vjačeslav a kocour Kuza. Děkujeme!
jimmy370.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2013
Umístění:
depozitum Hrušky

Jimmy je kocourek, který se svými dvěma sourozenci (Jimmy, Rubby a Lyzzy) zůstal opuštěný u jednoho domku v Moravském Žižkově, když majitel odešel do domova důchodců. Zprvu je trošku bázlivý, ale když si zvykne je Jimmy veliký mazel, má rád děti a je to kliďas. 27.4.2014 byl Jimmy umístěn do Hodonína, do bytu ke kocourkovi. 28.4.2014 byl Jimmy vrácen zpět.
1.4.2017 Jimmy je v útulku už tři roky. Je vhodný i jako společník ke kočce, ale pouze do domku se zahrádkou. 12.8.2017 - Jimmy 02 a Ruby byli společně umístěni v Hruškách, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Děkujeme Markétě a Martinovi z Brna, že ho do 27.4.2014 podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!
Jimmy by znovu adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Plačkovi.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Raduška

11. 8. 2017

r270.jpgKočka, nar. 2015
Umístění:
depozitum Hodonín II.

12.6.2017 - Zavolala nám paní, že v hospodě na Radějově je kočka, kterou si prý noví majitelé koupili i s hospodou, ale nechtějí ji tam a proto ji schválně nekrmí. Kočička tam žebrá o jídlo u hostů, kteří sedí venku na zahrádce a ti ji odhání. Má holé břicho bez chlupů a ztrácí srst i po těle. Kočičku jsme přijali k nám. Byla tak hladová, že snědla celou konzervu. Vypadaná srst je z podvýživy. Je tak moc vděčná a mazlivá, jen se tulí a baští.
13.7.2017 - Během měsíce se Raduška ukázala, jako nesmírně vděčné a mazlivé stvoření. První dny se jen tulila, předla a baštila ... Když leží vedle Lucky, drží se jí tlapkami .. A nejraději by adoptovala všechna koťata, stará se o ně, olizuje je a na videu je spolu s Kristýnkou, která si její péči náležitě užívá - podívejte se na video. Tak vyjímečná a skvělá je Raduška z Radějova a majitelům hospody nestála ani za misku jídla ... 11.8.2017 Raduška našla domov ve Zbyslavicích, v domku, kde jsou  čtyři kočky a dvě koťata, takže se bude mít zase o koho starat ...

Další fotky zde.

Raduška byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla Marta Jindrová a kocour Frištenský. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Natálka 04

8. 8. 2017

natalka350.jpgKočka, nar. 21.4.2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

Kočka Jaruška u nás v depozitu porodila šest koťat, více zde. Jedno zemřelo a pět je u nás - Natálka, Nataša, Leila, Oliver a Jonáš. Nevhodná jako jedináček. 8.8.2017 Natálka byla umístěna do Hodonína, do bytu, ke kočce a pejskovi.

Další fotky zde.

Natálka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Alexandra Čechová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Halinka a koťata Emička, Šínka a Kašpar

3. 8. 2017

halina-kolaz-400.jpgVíce zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Zlata a Adámek 03

25. 7. 2017

zlata370.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Zlata je  bílomourovatá kočička, kterou i z jejími sourozenci Viktorem a Klárou přivedla na zahradu u jednoho domu ve Vacenovicích kočka. Paní se koťat ujala, ale nemohla si je ponechat na trvalo a tak, když jim byli 4 měsíce, obrátila se na nás. 1.4.2016 - Zlata je miloučká, mazlivá kočička a čeká u nás na svůj nový domov už víc jak rok! Když přijde návštěva, schová se, nejde se ukázat a nechat pohladit, ale věřte, že svého člověka bude velmi milovat. Vyberte si Zlatušku a nebudete litovat16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Zlata umístěna do Frenštátu pod Radhoštěm, do domku, jako jedináček.

Další fotky zde.

Zlata byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Fornůskovi a kocouři Sting a Pierre. Děkujeme!
adamek240.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Adámek se jednoho dne objevil u směnárny na konci Hodonína směrem na Holíč. Kde se tam vzal, těžko říct. Je to černý kocourek, zlaté povahy - velice mírný a hodný, dobře vychází s kočkami.
12.7.2017 - Adámek je loňské kotě, vyrostl z něho nádherný, baculatý, bezproblémový a strašně rád se mazlící kocour. Když se podává papání, nikdy nesmí chybět! 25.7.2017 Adámek dnes odjel do svého nového domova do Frenštátu pod Radhoštěm za Zatuškou.

Další fotky zde.

Adámek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Lenka, Libor, pes Justýnka, kočky Gája a Bína. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Šípek

20. 7. 2017

sipek270.jpgKocour, nar. 10/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Na zahradu jednoho domu v Dubňanech přivedla kočka pět koťat, když je paní našla, dvě koťata byla mrtvá, zbylá tři - Bořek, Šípek a Toša i jejich matka Liduška jsou u nás a hledáme jim domov. Šípek je milý, hravý a mazlivý. Jen se ho dotknete, už přede. U nás mu není moc dobře, někteří kocouři ho šikanují. Nevhodný jako jedináček. 20.7.2017 Šípek odjel do nového domova, do Brna, do bytu ke kočce a pejskovi.

Další fotky zde.

Šípek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Ríša 05 a Rebeka 03

4. 7. 2017

risa250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Ríša byl nalezen v Žeravicích u jednoho domu, bylo velké horko a kocourek naříkal. Měl zahnisané oko, hubený. Byl tam asi dva dny, pak ho k nám dovezl soused, kterému ho bylo líto. 14.6.2017 - Ríša je loňské kotě. Právě měl rok a vyrostl z něho moc milý a mazlivý kocourek a veliký fešák a NĚŽNÝ MEDVÍDEK. 4.7.2017 - Ríša byl umístěn spolu s Rebekou do Brna, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Ríša byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Klára Chmelová s kocoury Maxíkem a Santafem. Děkujeme!

rebeka300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2014
Umístění:
depozitum Hodonín I.


Rebeka je mourovatá kočička, kterou našli lidé naříkat na zahradě u domu v Rybářích v Hodoníně, tehdy měla asi  2 měsíce. Přinesli ji k nám a dnes už je z Rebeky nádherná kočičí slečna, která čeká na svůj nový  domov. Je to naprosto úžasná kočička, která bude svého člověka velmi milovat, dokáže vás tlapičkami obejmout a můžete ji držet za packu a koukat spolu na televizi, a to doslova! Rebeka nemá ráda návštěvy a když někdo přijde, schová se, podobně jako to dělala Zuzanka, ale pokud dáte na nás a vyberete si ji, nebudete litovat!  9.4.2016 byla Rebeka umístěna do Uherského Hradiště, do domku se zahrádkou, jako jedináček. ALE 10.4.2016 byla Rebeka vrácena zpět. 4.7.2017 - Rebeka byla znovu umístěna, tentokrát s Ríšou, do Brna, do domku.

Další fotky zde.

Rebeka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou  byla Jana Horáková. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Nugát 02

4. 7. 2017

nugat300.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2015
Umístění:
depozitum Mikulčice

Nugát - kocourek, kterého se někdo zbavil tak, že ho vyhodil ke školce v Mikulčicích a jeho další osud mu byl lhostejný. Asi spoléhal na dobré srdce dětí a jejich rodičů a čekal, že se hladového a zoufalého koťátka někdo ujme. Nugátek byl velmi unavený a vysílený, lehl si ve školce ke dveřím a spal. A prospal celý den, kolem chodili lidi, křičely děti, ale Nugátka nic nevzbudilo. A tak se dostal k nám do mikulčického depozita. Je to velice energický, dobrodružný kocourek, ale především velký mazel. Není moment, kdy by Nugátek odmítl pohlazení, nebo vzít do náruče. Miluje lidskou společnost. U nás rád chodí ven, vyhřívá se na sluníčku a do toho občas honí mouchy, pouze do domku se zahrádkou. Na domov čeká už 1,5 roku! 4.7.2017 Nugát odjel do nového domova, do Újezdu u Brna.

Další fotky zde.

Nugát byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl Alijev Vjačeslav & kocour Kuza s kočkou Lízou. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Princezna 03

1. 7. 2017

princezna270.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2012
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Princezna je krásná bílá kočička s modrýma očima, není hluchá. Její majitelka zemřela a kočička zůstala u domku poblíž Uherského Brodu a přežívala zde 2 roky. Bohužel nebyla ani kastrovaná a tak rodila koťata. Když se letošním koťatům podařilo najít domovy, obrátila se komunita "Nalezené kočičky Uherské Hradiště" na FB s žádostí o pomoc. A protože kočka měla mléko, vzali jsme ji k našim koťatům nalezeným na hnojišti, ale Princezna je nepřijala.
25.6.2017 - Princezna je zdravá, očkovaná, kastrovaná a může do nového domova. Je mazlivá a přítulná, větší skupinu koček nemusí a dokonce si v poslední době na jednu zasedla a šikanuje ji!
Je vhodná pouze jako jedináček. 1.7.2017 Princezna umístěna do Strážnice, do domku, k pejskovi. 25.12.2018 - Z domova Princezny přišla smutná zpráva, kočička podlehla selhání ledvin. Je nám to moc líto.

Další fotky zde.

Princezna byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Jarmila, kocour Wilda, kočičky Sofi, Sisi, Evženka a Ajša. Děkujeme

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Jonáš 07

1. 7. 2017

jonas280.jpgKocour, nar. 21.4.2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

Kočka Jaruška u nás v depozitu porodila šest koťat, více zde. Jedno zemřelo a pět je u nás - Natálka, Nataša, Leila, Oliver a Jonáš. Nevhodný jako jedináček. 1.7.2017 Jonášek byl umístěn do Prušánek, do domku, ke kočičce.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Bobeš 05

1. 7. 2017

bobes270.jpgKocour, nar. 3/2016, kastrovaný
Umístění:
depozitum Hodonín I.

1.12.2016 - Včera po 23. hodině jsme měli telefon, že v Hodoníně na ulici Anenská se zdržuje už třetí den hladový kocourek. Nevíme, co paní vedlo k tomu, že volala až v noci, nicméně jsme na místo jeli a máme další příjem. Bobeš je zatím v karanténě.  11.1.2017 Majitele se nepodařilo najít a Bobeš může do nového domova. Po vyšetření zjištěno, že v jednom oku má srůsty a toto oko mu trvale slzí. Jinak je to hodný, pohodový kocour a mazel. 1.7.2017 Bobeš odjel do nového domova, do Mikulova, do domku, ke třem kočkám.

Další fotky zde.

Bobeš byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Michaela Klásková. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Tony

27. 6. 2017

tony270.jpgKocour, nar. 5/2017
Umístění:
dočasná péče Starovičky

21.6.2017 - dnes nám byla nahlášena tři opuštěná koťata v parku na Mírovém náměstí v Hodoníně. Jsou to kocourci - Žako, Žoly a Tony. Nevhodný jako jedináček.
27.6.2017 Tony byl umístěn do Veselí nad Moravou, do bytu, ke kotěti a pejskovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Buráček 03, Barnabáš 06 a Leoš Janáček

27. 6. 2017

burak370.jpg

 

barnabas270.jpg

 

leos50.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Kaira

27. 6. 2017

kaira270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum I.

Kaira je kočička, kterou našla paní na silnici směrem na Holíč, přivezla ji k nám a podporuje ji adopcí na dálku. Kaira byla dehydrovaná, podvyživená, začervená a nemocná. Kaira dostává antibiotika a odpočívá.
8.9.2016 - Kaira je zdravá a může do nového domova.
1.6.2017 - Kaira je poslední dobou z množství koček nervózní a asi by se jí líbilo v novém domově i jako jedináčkovi
27.6.2017 Kaira byla umístěna do Podivína, do bytu, jako jedináček.

Další fotky zde.

Kaira byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Tereza Knapová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Amigo 03 - Chanel

25. 6. 2017

amigo350.jpgKocour, kastrovaný
Umístění:
depozitum Hodonín I.

21.6.2017 - Velký, bílorezavý kocour, kastrovaný, dobře živený, nalezen v Hodoníně na třídě Bří Čapků s vážným poraněním přední končetiny. Po vyšetření na veterině rohodnuto, že nožička se musí amputovat.
25.6.2017 - Na našem FB Amiga poznala jeho majitelka a dnes si pro kocoura přijela! Kocourek Chanel se dostal omylem na balkón, který je sice zamřížovaný, ale jemu se podařilo mezi mřížemi protáhnout a vypadl. Kocoura hledali, letáky roznesli, volali i k nám, ale tehdy jsme o něm ještě nic nevěděli. Jak se kocour dostal ze sídliště Jihovýchod na druhý konec Hodonína se asi už nedozvíme, ale hlavně, že, je zase doma.
Operaci majitelka uhradí a tak pokud jste Amigovi poslali nějaký příspěvek, použijeme ho pro koťátka. Děkujeme.

 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Bětka 03

12. 6. 2017

betuska370.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

15.5.2017 - Dnes jsme přijali kočičku z Vlkoše. Má sotva rok, je vyhublá, vyhladovělá, pokousaná psem ... Dostala jméno Bětka. 12.6.2017 Bětka odjela do nového domova, do Vlkoše, do domku ke dvěma kočičkám. Lidem, kteří ji našli a umístili k nám, bylo kočky líto, a tak zavolali a dnes si pro Bětku přijeli.

Další fotky zde.

Bětka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Jana a kočičky Asinka a Elsinka z Ostravy. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Lili

9. 6. 2017

lili350.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Lili byla nalezena u brány ČEZu v Hodoníně. Je to krásná mourečka, milá, hravá, mazlivá a tulivá. 9.6.2017 Lili byla umístěna do Brna do bytu, ke kočce, která přišla o kamaráda.

Další fotky zde.

Lili byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli manželé Pospíšilovi a kočičky Sárinka, Olivka, Datlička  a kocouři Bertík, Charlík, Denísek a Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Katty

4. 6. 2017

katty300.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 05/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Katty byla nalezená opuštěná v Lužicích. Milá, hravá a mazlivá. Měla by mít kočičího kamaráda na hraní, ale pokud nebudete celý den z domu pryč a bude mít vaši společnost, může být i jedináčkem. 4.6.2017 Katty byla umístěna do Oslavan, do domku, jako jedináček.

Další fotky zde.

Katty byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Olina a Milan s kočkami Milčou a Florou. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Tuli

24. 5. 2017

tula350.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/2015
Umístění:
depozitum Dubňany

Tuli je jedním z koťat (Bobo, Sába, Murin, Čiko, Tuli a Suri), která našla paní v Dubňanech ve své garáži. Před tím našla před domem kočku, kterou srazilo auto, kočka nebyla její a tak nevědělĺa, že má v garáži šest koťat! Ta dala o sobě vědět, až byla hladová, bylo jim asi měsíc. Tuli je hravé a zvídavé kotě. 24.5.2017 byla Tuli umístěna do Vracova, do domku, jako jedináček.
21.11.2016
Tuli vyrostla a dospěla. Je to mazlivá kočička a ráda si chodí pro pohlazení a přitulit se. V novém domově může být jako jedináček nebo s kočičími kamarády.

Další fotky zde.

Tuli byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Zuzka a kocour Monty. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sheba

19. 5. 2017

sheba400.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Sheba jedno ze tří koťat (Kokkie, Sheba a Dusty) ze skládky odpadků mezi obcemi Mutěnice a Čejkovice, kde je našli turisté z Čech. Hravá, milá, zvídavá - jako všechna koťata. 19.5.2017 Sheba byla umístěna do Brna, do bytu, ke kočce Ajše.

Další fotky zde.

Sheba byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Dagmar Stolínová a kočička Mici, kocourek Jazz a fenka Majda. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Barny, Prcek 02, Malenka 02 a Ernest

13. 5. 2017

Obrazek Obrazek

malenka350.jpg

Více Barnym, Prckovi, Malence a Ernestovi si můžete přečíst zde.
ernest300.jpg

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Erin 02, Fanfán, Jonatán 03, Teddy a Zázvorka

1. 5. 2017

 

erin02-01.jpg fanfan05.jpg

 

jonatan300.jpeg

 

zazvorka320.jpgteddy350.jpg

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Mia 05

28. 4. 2017

mia350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2015
Umístění:
depozitum Hrušky

Mia je krásná kočička, která se přitoulala na pozemek jedné paní v Hodoníně, ale domácí kocour ji odháněl a paní ji tam nechtěla. Mia je milá a mazlivá kočička. Je vhodná spíše jako jedináček. 28.4.2017 Mia byla umístěna do Kyjova, do bytu jako jedináček.

Další fotky zde.

Mia byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Matýsek 06

28. 4. 2017

matysek350.jpg

Kocour, kastrovaný, asi 6 let
Umístění:
dočasná péče
Police, Olomoucký kraj

28.4.2017 Matýsek onemocněl - má HCM a nemocné ledviny a paní v dočasce se rozhodla si ho ponechat.

Více zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Monty 06 a Sirena

11. 4. 2017

monty350.jpgKocour, kastrovaný, nar.
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Monty byl nalezen opuštěný v lese, když se přidal k lidem na procházce. Měl veliký svrab a byl plný klíšťat. Hladový a žíznivý, podvyživený. Je pravděpodobné, že se kocoura někdo zbavil odvezením do lesa a ten nenašel cestu domů. Monty je upovídaný, živý, milý a přítulný kocourek. Ostatní kočky mu nevadí, ale může být i jedináček. Měl by mít výběh. Bude vhodný jako společník ke kočce, raději do domku se zahrádkou. 12.11.2016 Monty byl umístěn do Hodonína, do domku se zahradou, ke kočce.

Další fotky zde.

Monty byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou je Stáňa z Liberce a šest koček a kocourů v domě. Děkujeme!
sir.jpg Kočka, nar. 5/2016
Umístění:
dočasná péče Hodonín

Sirena je jedna z moureček ze Struhařova u Prahy - obrátil se na nás pán z Hodonína, že pracuje na rekonstrukci chalupy ve Struhařově a jsou zde dvě mladé mourovaté kočky. Majitel chalupy mu řekl, že neví, kde se tam vzaly a že on je rozhodně nechce a kočky musí pryč. Tyto dvě kočičky přivezl pravděpodobně na místo v létě někdo z rekreantů a nechal je tady. Pán, který provádí rekonstrukci přes týden v chalupě bydlí a o kočky se začal starat a vzal je i dovnitř, ale má strach co bude s kočkami, až stavební práce skončí. Poté jsme těmto kočkám hledali domov na našem FB, ale nepodařilo se a po vánocích našel pán jednu z koček mrtvou. Sirenu vzal do dočasné péče a hledáme jí tímto domov. 11.4.2017 Sirena byla umístěna do Hodonína, do domku k Montymu.

Další fotky zde.

Sirena byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Moc děkujeme! 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Melinda

4. 4. 2017

melinda220.jpgKočka, kastrovaná, cca 10 let
Umístění:
dočasná péče Starovičky


Melinda k nám byla vrácena po víc jak 9 letech, více ve zprávě zde. Znovu jí hledáme domov, spokojí se s bytem, byla sama, takže spíše jako jedináček, třeba u starších lidí. Melinda k nám byla vrácena po víc jak 9 letech.
11.3.2017 jsme Melindu vzali zpět a hledáme jí nový domov. Zatím se velmi bojí a je ve stresu.
27.3.2017 Melinda je stále opatrná, ale už se začala mazlit a moc nutně by potřebovala domov!
4.4.2017 Melinda našla svůj druhý nový domov v Brně, v bytě, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Miňonka 02

2. 4. 2017

min350.jpgKočka, kastrovaná
Umístění:
dočasná péče Starovičky

Miňonka se přitoulala na dvůr k jedné paní v Dobroníně. Kočičce chybí kousek zadní tlapky, jedná se o staré zranění, ale nožička se bude muset amputovat, protože zkrácená délka způsobuje potíže s chůzí. Miňonka je milá a mazlivá mourečka. 3.3.2017 Miňonka je po amputaci. 29.3.2017 Miňonce se rána pěkně zhojila a může do nového domova. 2.4.2017 byla Miňonka umístěna do Brna, do bytu, k jedné kočičce.
Další fotky zde.

Miňonka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Libor a Pavla Adamíkovi. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »