Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Bella (02)

25. 7. 2015

bella200.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2008

Bela se k nám dostala z Mikulčic, byla docela vyčerpaná z neustálých porodů a měla rakovinu uší, protože žila jen venku a bílé kočky jsou na trvalý pobyt venku na slunci citlivé. Uši má po operaci, jsou amputované a je to v pořádku. 21.6.2012 byla společně s Fíkem umístěna do bytu do Hodonína.

Fotografie z prvního domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Další foto zde.

Po dvou letech byla společně s Fíkem vrácena, protože v rekonstruovaném bytě si majitel už kočky nepřál, pouští prý chlupy.
Bellinka je hodná, milá a hlavně klidná kočka. Měla by žít převážně v bytě, aby uši nebyly dlouhodobě vystavovány slunci. 25.7.2015 byla Bella umístěna do Veselí nad Moravou, do domku jako jedináček.


Bella byla adoptována na dálku- její adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková  & kočičí sestry Roxy a Angie. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Hope a Hyde

12. 7. 2015

hope350.jpg

hyde350.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Rozi

10. 7. 2015

rozi300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2014

Rozi je kočička, která se přitoulala v Čejči k jedné paní na dvůr a nemínila odejít. Byla už kastrovaná, dávali jsme výzvu na naše stránky i FB, zda ji někdo nepostrádá, ale nikdo se nepřihlásil. Hledáme pro ni nový domov. 10.7.2015 - Rozi byla umístěna spolu s Floydem do Českého Těšína, do bytu. 21.7.2015 byl po dohodě Floyd vrácen zpátky k nám. Kočka Rozi  s kterou byl společně umístěn ho napadala a pronásledovala, Floyd se ze stresu začal pokakávat. Budeme mu hledat nový domov.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 12

Popi

6. 7. 2015

popi1.jpegKocour, kastrovaný, nar. 2011

Popi je přibližně čtyřletý kocourek, který žil delší dobu venku. Kocourek byl velmi přátelský, k lidem chodil sám a před prodejnou je prosil o jídlo.  Byl velmi vyčerpaný a zanedbaný, špinavý, se svrabem v uších, velmi tvrdým, začerveným bříškem a se silným zánětem v krku. První dva týdny jen ležel v pelíšku a byl na antibiotikách.
K lidem je  přátelský, hodný a mazlivý kocourek, velmi nenáročný. Jediné, co potřebuje, je pelíšek, plnou misku a pohlazení. Už si na ulici prožil hodně, teď je zdravý hledá domov, kde by mohl jen odpočívat a dělat radost. S ostatními kočkami si moc nerozumí, je dominantní a některé kočky u nás se ho bojí, proto je vhodný spíše jako jedináček do domku se zahrádkou. 6.7.2015 byl Popi umístěn do Prušánek, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem místo Lízinky.

Další fotky zde.

Popi byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jarmila Teturová & kočičky Káťa a Klingr. Děkujeme! 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Slečinka a Frýda

21. 6. 2015

slecinka250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2014

Slečinka je jedním z koťat, která porodila plachá kočka na zahradě jednoho domu v Hodoníně. Kočku jsme odchytily, vykastrovaly, ošetřily a vrátily na původní místo. Koťata jsou u nás, jsou to dvě kočičky Syki a Slečinka a kocourek Bady. Slečinka je roztomilá, hravá a ke svým hrátkám potřebuje parťáka. 21.6.2015 byla Slečinka umístěna spolu s Frýdou do Prahy, do bytu se zasíťovaným balkónem.

Další fotky zde.

Slečinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Moc děkujeme!

fryda400.jpegKočka, kastrovaná, nar. 6/2014

Frýda je nádherná bílomourovatá kočička, která se potulovala hladová v kempu ve Strážnici. Jedna z pracovnic kempu ji chytila a přivezla k nám. Frýda je mladá kočička, mazlivá a hravá, bude vám dělat radost. 21.6.2015 byla Frýda umístěna spolu  se Slečinkou do Prahy, do bytu se zasíťovaným balkónem.

Další fotky zde.

Frýda byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Lucie Pokorová a Sunny, Ella, Lotta a Toffy. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Marlin a Mick Jagger

21. 6. 2015

marlin250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2013

Marlina jsme spolu s jeho třemi sourozenci zachraňovaly ze ZD Vracov poté, co je někdo hodil k telátkům. Na záchrannou operaci se můžete podívat zde. Marlin je dnes už dospělý nádherný mladý pan kocour, je hodný, čistotný a přijde se rád pomazlit. Přesto je už více jak rok a půl v útulku, nový domov by si moc přál. 1.3.2015 byl Marlin umístěn do Prahy, ke kočce, do bytu s předzahrádkou.


Fotky Marlina najdete zde.

Marlin byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla paní Eva Křemenová. Děkujeme!



mick250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2012

Mourečka Micka Jaggera jsme i s jeho maminkou odchytly na podzim 2012 u zdravotního střediska v Dubňanech. Kočku jsme tam po kastraci vrátily a paní, která je tam krmila, pro ni už našla nový domov. Mick je hodný, mazlivý, snášenlivý kocourek, s ostatními kočkami nemá problém, přesto žije v útulku už dva roky! Nový domov by si moc přál.
21.6.2015 byl Mick Jagger umístěn do Prahy, do bytu s předzahrádkou k Marlinovi, nyní Charliemu, protože ten přišel o svou kamarádku Mínu, kterou srazilo auto.

Fotky Micka Jaggera z pobytu u nás najdete zde.

Mick Jagger byl do 5/2014 adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Martina Svobodová & kočky Anetka a Aretka. Děkujeme!

Mick Jagger je do doby, než najde nový domov adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou je od 6/2014 Jana Srbová.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 12

Sting a Pierre

20. 6. 2015

sting400.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2012

Bílomourek Sting se přitoulal na dvůr ke slečně, která ho přivezla k nám. Je to mazel, hodný, bezkonfliktní kocour, vhodný i jako jedináček do domácnosti, ale pouze tam, kde mu bude věnována patřičná pozornost. Sting je totiž velmi inteligentní, zvídavý, u všeho vám bude asistovat, protože musí všechno vědět, u nás mu říkáme "Inženýr". 31.12.2014 Sting je v útulku už druhý rok! Nový domov by si moc zasloužil.
20.6.2015 po 2,5 roku dlouhém pobytu v útulku našel Sting domov u paní Marie, v domku v Uherském Hradišti. Společně s Pierrem se budou snažit nahradit Čika.

Fotky Stinga najdete zde.
Sting byl, adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Adéla Procházková & chlupáči Amís, Dori a Mia. Děkujeme!

 

pie250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 10/2014

Pierre je nádherně zbarvený černobílý kocourek s hebounkou srstí, který se přitoulal na zahradu u domku v Násedlovicích k důchodcům, kterým jsme v minulosti pomáhaly s kastracemi. Měly na nás kontakt, volali nám a my jsme si pro kocourka přijely. Pirre je nejenom krásný, ale i umazlený a roztomilý, je zdravý a čeká na svůj nový domov.  20.6.2015 byl Pierre umístěn společně se Stingem do domku, do Uherského Hradiště.  

Další fotky zde.

Pierre byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Darja Čablová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 9

Ušanka

4. 6. 2015

usanka250.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2013

Ušanku našli v Brně manželé, opuštěnou a naříkající. Vzali si ji domů, ale jejich pes se s ní nedokázal spřátelit a hrozilo, že kočičce ublíží, proto skončila v depozitu v Brně. Ušanka je milá a mazlivá kočička, s klidnější kočkou se určitě snese, ale psa by se asi bála. 4.6.2015 byla Ušanka umístěna do Brna, do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Bety, Kety a Pružinka

29. 5. 2015

 

bety01.jpg kety01.jpg

O Bety,Kety a Pružince si můžete přečíst zde.
pruzinka300.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Míca

22. 5. 2015

mica350.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Míca je britská čistokrevná kočka a její příběh je trochu zvláštní. Mícu si pořídili v jedné rodině, ale slečna, která k nim docházela hlídat děti, měla silnou alergii na kočičí chlupy. A protože slečnu velmi potřebovali, dali Mícu z domu ven a mysleli si, že si bude žít venku a chytat tam myši, ale Míca byla zvyklá bydlet v domě u svých lidí, a tak myši nechytala a celé dny prostála u dveří a snažila se dostat dovnitř. S majiteli jsme se dohodli, že Míce najdeme nový domov a k nim na zahradu dodáme dvě plaché kočky, které ani v nejmenším netouží dostat se do domu, naopak, budou mít na zahradě zázemí a budou si žít svobodný život podle svých představ. 22.5.2015 byla Míca umístěna do Uherského Hradiště, do domku, jako jedináček.

 

Další fotky zde.

Míca byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Šotek a Kikina

10. 5. 2015

sotek350.jpegKocour a kočka,  kastrovaní, nar. 5/2014

Šotek a Kikina jsou sourozenci a byli nalezeni jako malinkatá koťátka u silnice v Bučovicích, kde je někdo ponechal svému osudu, pršelo a bylo chladno, obě koťata byla podchlazená.
Dnes jsou to veselí a hraví parťáci, oba mazliví. Do nového domova mohou jít spolu, ale i jednotlivě.  10.5.2015 byl Šotek společně s Kikinou umístěn do Jidašky, pošta Mnichovice, Praha východ, do domku se zahradou. 

Další fotky zde.

Šotek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!

Kikina byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byl Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Split

8. 5. 2015

split350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2014

Split je kocourek, kterého našla naše kolegyně na dovolené v Chorvatsku, při cestě do Splitu. Kocourek se krčil v blízkosti rušné silnice. Podrobný příběh najdete v jeho fotoalbu. Split je temperamentní, zvědavý a milý kocourek. 8.5.2015 byl Split umístěn do Brna, do domku k pěti kočkám.

Další fotky zde.

Split byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 11

Piha a Špagetka

2. 5. 2015

piha.jpgKočka, kastrovaná,  nar. 8/2012

Bílá Piha s černými flíčky po kožíšku a pihou na nosíku byla v srpnu 2012 se svým bráškou nalezena jako třídenní odložené koťátko u cestičky u ZOO. U nás se jich ujala kočka Vada, bohužel přes naší i její péči Pihy bráška nepřežil. Piha je drobnějšího vzrůstu, jinak je to milá, mazlivá a velice hodná kočička. 31.12.2014 Piha žije v útulku už druhý rok, ocitla se tu v podstatě hned po narození a nic jiného zatím nepoznala. Nový domov by si moc a moc přála. 2.5.2015 byla Piha umístěna spolu se Špagetkou do Rájce Jestřebí, do bytu.

Fotky Pihy najdete zde.

Piha byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jana Bartušková a Michal Adamopulos. Děkujeme! 


spageta300.jpgKočka, kastrovaná, nar.10/2013

Tato malá hubená kočička dělá čest svému jménu, je to prostě Špagetka. Je bílá s barevným ocáskem. Byla se svými sourozenci na zahrádce u Mutěnic. Je mazlivá, nekonfliktní a kočky snáší dobře. 2.5.2015 byla Špagetka umístěna spolu s Pihou do Rájce Jestřebí, do bytu.

Špagetka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jarek, Eva a kocour Dexter z Brna.  Děkujeme!

Další fotky Špagetky z pobytu u nás zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Zoe 03

30. 4. 2015

zoe350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2014

Zoe je nádherná mourovatá kočka s delší srstí. Byla jako kotě nalezena v kartonové krabici u starého Kauflandu v Hodoníně spolu se svými sourozenci - Pružinkou, Barnabášem a Koudym. Všichni mají delší jemnou srst. Zoe je veselá, hravá a k člověku velmi mazlivá. 30.4.2015 byla Zoe umístěna do Strážnice, do domku ke dvěma kocourům.

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova  zde.

Zoe byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda a Toníček. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Chlupáček

27. 4. 2015

chlup300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2014

Chlupáček je nádherný dlouhosrstý kocour, který se potuloval v objektu továrny v Potštejně, kde ho našel pan Vilém, který poskytl domov našim handicapovaným kočkám - Anežce a Zachariášovi
Nyní hledáme Chlupáčkovi domov - Anežka se Zachariášem o jeho hrátky nestojí, Chlupáček by potřeboval kočičího kamaráda nebo kamarády a také volnost pohybu - možnost proběhnout se venku. Rád si hraje a dovádí, je přítulný a mazlivý. Nemá někdo kočičáka, kterému je doma smutno a hodil by se k němu tento nádherný kocour? JE V DOČASNÉ PÉČI V POTŠTEJNĚ, pro další informace volejte nám na tel. 724 142 463
27.4.2015
Chlupáček už nový domov nehledá,  zůstane v Potštějně u
Anežky a Zachariáše!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 12

Richie Porte

24. 4. 2015

richie250.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 10/2014

 

Richie Porte je nádherný šedivě zbarvený kocourek, který se přitoulal na dvůr rodinného domku ve Veselí nad Moravou. Rodina však už má několik svých koček a další si nemůže dovolit, proto kocourka přivezli k nám. 24.4.2015 Richie umístěn do Brna, do bytu ke kočce.

 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Domino, Pišta, Žanetka, Merynka a Eda

22. 4. 2015

domino06.jpgpista10.jpgzanetka14.jpgmerynka.jpgbarnabas250.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Betynka 02 a Klára

20. 4. 2015

betynka350.jpgKočka, nar. 4/2013, kastrovaná

Betynka je kočička, která zůstala u domku v Žadovicích, když jí zemřela panička. Je to hodná a mazlivá kočička, ale v současné době je nemocná, bere léky a až se zotaví a nabere sílu, bude očkována a kastrována, proto je v přednabídce.
29.12.2014 - Betynka se uzdravila, je očkovaná a vykastrovaná a čeká jenom na vás!
20.4.2015 byla Betynka umístěna spolu s Klárou do Zlína, do domku.

Další foto Betynky z pobytu u nás a z nového domova společného s Klárou zde.

Betynka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byl Bedřich Vymyslický. Děkujeme!

klara200.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Klára je  bílomourovatá kočička, kterou i z jejími sourozenci Viktorem a Zlatkou přivedla na zahradu u jednoho domu ve Vacenovicích kočka. Paní se koťat ujala, ale nemohla si je ponechat na trvalo a tak, když jim byli 4 měsíce, obrátila se na nás. Klára je miloučká, mazlivá kočička a čeká u nás na svůj nový domov.  20.4.2015 byla Klára umístěna spolu s Betynkou do Zlína, do domku.

Další fotky zde.

Klára byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Eva, Klára, Roman, pes Barney a kočka Sofie. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Babetka (02)

19. 4. 2015

babetka250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2012

Babetka
je drobná kočička, hodná a mazlivá. Měla společný domov s Hugem - byli 23.4.2013 umístěni ke kocourkovi Edovi do Vracova. 23.5.2014 byli všichni tři vráceni, z finančních důvodů, protože si jejich majitelka nedokázala spočítat peníze a k těmto třem si pořídila ještě další tři kočky (
více zde).
Eda už nový domov má a Hugo je v nabídce. Babetka má bohužel potravinovou alergii a potřebuje speciální krmivo, proto je zařazena mezi kočky vhodné pouze k adopci na dálku. Pokud by to ale někomu nevadilo a zodpovědně by o Babetku pečoval, může od nás odejít do nového domova.
19.4.2015 byla Babetka umístěna do Brna, do bytu k pejskovi. Babetko, přejeme ti ať je to konečně domov opravdový!
Fotky Babetky z pobytu u nás a z druhého domova zde.

Fotky Babetky z prvního domova společného s Hugem a Edou zde.  

Babetka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Marie Šišáková.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Alžbětka 02 a Pecka

18. 4. 2015

alzbetka400.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Alžbětka je krásná černobílá kočička, kterou někdo odhodil do areálu ZOO v Hodoníně a jejich zaměstnanci nám volali, protože ZOO má útulek pouze pro psy, ale to zřejmě majitele Alžbětky vůbec nezajímalo. Alžbětka je mladá, milá a hravá kočička, jejího budoucího majitele však musíme upozornit, že je velmi vybíravá v jídle, odmítá kočičí konzervy a kapsičky, ale velice ráda má syrové maso, případně konzervy pro kočky, které obsahují 100% maso a má ráda i lidské jídlo. Poslední dobou začíná baštit i granule, ale musí být drobné. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byla Alžbětka umístěna spolu s Peckou do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

pecka400.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2014

Pecku jsme našli naříkat na vlakovém nádraží v Hruškách, pobíhala po peronu a hrozilo, že spadne do kolejiště. Je to milá, hravá a mazlivá kočička. Zatím není kastrovaná. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byla Pecka umístěna spolu s  Alžbětkou do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Pecka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jana a Tonda Zapletalovi & kocourci Flíček a Mourinek a kočička Míša. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Viktor a Verunka 02

18. 4. 2015

viktor350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2014

Viktor je pěkně zbarvený bílomourovatý kocourek, kterého i z jeho sourozenci Klárou a Zlatkou přivedla na zahradu u jednoho domu ve Vacenovicích kočka. Paní se koťat ujala, ale nemohla si je ponechat na trvalo a tak, když jim byli 4 měsíce, obrátila se na nás. Viktor je milý, příjemný a mazlivý kocour a čeká u nás na svůj nový domov. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byl Viktor umístěn spolu s Verunkou do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Viktor byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!


verunka400.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Verunka přišla přímo na Silvestra na zahradu rodinného domu v Břeclavi. Je to krásně zbarvená bílomourovatá kočička. Nemínila se ze zahrady hnout i když tam byl pes. Je velice nebojácná, hravá a kamarádská. U všeho musí být, se vším se musí hrát. Vhodná i k malým dětem. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byla Verunka umístěn spolu s Viktorem do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Verunka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda a Toníček. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Mourinka

18. 4. 2015

mourynka400.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 3/2014

 

Mourinka je kočička, která byla odchycena při kastrování plachých koček v Sedleci, ale ukázalo se, že se malinko bojí jen zpočátku, avšak netrvá jí dlouho a hned se nechá mazlit. Zvykne si ve větším počtu koček, je nekonfliktní, mazlivá a přátelská. Je to zkrátka taková kouzelná mourečka. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byla Mourinka umístěna do Brna, do bytu jako jedináček.

 

Další fotky zde.

Mourinka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla paní Eva Křemenová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Zrzina

18. 4. 2015

zrzka400.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 10/2013

Zrzina je mladá kočička, která byla nalezena v příkopu u silnice za Valticemi, v okolí žádné obydlí, jen vinohrady a pole. Vypadala dezorientovaně a vyděšeně. Že by se jí takto někdo zbavil? Nevíme, ale je z ní neuvěřitelná mazlivka. Nevadí ji další kočky, ani není dominantní. Je to moc milá a přítulná micinka. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byla Zrzina umístěna do Brna, do bytu ke kočce.

Další fotky zde.

Zrzina byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli manželé Břečkovi a Toska - nejlepší kočka na světě. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Nelinka

18. 4. 2015

nelinka300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2014

Nelinka je kočička, kterou našla paní jako koťátko u hotelu v Luhačovicích, kde pracovala i bydlela. Vzala ji k sobě a starala se o ni, ale přišla o práci, musela se z hotelu odstěhovat a požádala nás, abychom Nelinku vzaly k nám a našly jí nový domov. Nelinka je milá a krásná kočička, pravděpodobně kříženka britky, která bohužel nesnáší dobře velké společenství koček. Není vhodná k dětem, před těmi se schovává. Budu dobrou společnicí ke starší kočce, nebo pejskovi. Je velice mazlivá, ale chce Vás jenom sama pro sebe. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byla Nelinka umístěna do Čebína, do domku k pejskovi.

Další fotky zde.

Nelinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Renata Zrníková a Josef Brychta. Děkujeme! 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 7

Ferdík

18. 4. 2015

ferdik350.jpeg

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2014

 

Ferdík se narodil v Holíči kočce, která porodila tři koťátka u jednoho obchodu. Dvě koťátka zmizela a tak prodavačky volaly k nám. Nejdříve jsme chtěly kočku vykastrovat a vrátit a nechat u nás jen Ferdíka, ale kočička je přítulná a tak jsme jí daly jméno Valinka, nechaly jsme ji u nás a budeme jí také hledat domov. Ferdík je roztomilý a hravý, ke svým hrátkám potřebuje parťáka. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byl Ferdík umístěn do Brna, do bytu ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Ferdík byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Eva Horáková, Eduard Valentík a kočička Mazlinka. Děkujeme!

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Fík

18. 4. 2015

fik300.jpgKocour, kastrovaný, nar.4/2012

Fíka vyhodili jeho majitelé do lesa u ZOO, kde jej našla paní zoufale naříkat. Když nám jej přivezla, celý se třásl zimou, ani jíst nechtěl. Nakrmily jsme jej aspoň trochu stříkačkou a na noc dostal termofor. Ráno už se pak s chutí pustil do vařeného kuřecího masa. 21.6.2012 byl společně s Bellou umístěn do bytu do Hodonína. Po dvou letech byl společně s Belou vrácen, protože v rekonstruovaném bytě si majitel už kočky nepřál, pouští prý chlupy. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byl Fík znovu umístěn, tentokrát do Ostopovic, do domku jako jedináček.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Další foto z pobytu u nás a z nového domova  zde.

Fík byl po dobu pobytu u nás adoptován na dálku - jeho adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 7

Cipísek a Zoubek

18. 4. 2015

cipisek250.jpg

Kocour kastrovaný, nar. 8/2013

 

12 koček ze zahrádek "na Mutěnce". Už cca 4 měsíce jim zajišťujeme krmení a postupně kastrujeme - ošetřujeme příšerný svrab a velké hnisavé záněty uší. Teď nastala kritická situace, kdy sousedé zahrádkáři vyhrožují fyzickou likvidací koček. Z jedné strany otravou a z druhé roztrháním psy. Navíc paní, co se na zahrádce o kočky stará, musí zahrádku opustit. Zatím jsme převezli k nám do depozitů 9 koček, mezi nimi Cipíska a Zoubka, zbývá převzít ještě tři. Cipísek je trochu plachý, ale po čase si určitě zvykne, najde důvěru a je mazlivý a hravý, hlavně s prsty u nohou, když koukají z postele, hraje si rád i s jinými kočkami. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byl Cipísek umístěn spolu se Zoubkem do Dětkovic, do domku se zahrádkou.
Další fotky zde.

 

Cipísek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Fornůskovi a kocour Harry. Děkujeme!

 

zoubek250.jpgKocour kastrovaný, nar. 8/2013

Zoubek je velký mazlík, rád se chová nebo sedí na klíně a chce hladit a hladit. Hraje si na honěnou s jinými kočkami, ale nejraději honí balónek. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byl Zoubek umístěn spolu s Cipískem do Dětkovic, do domku se zahrádkou. 27.7.2015 přišla zpráva, že Zoubek je po smrti, příčina není zcela jasná, více ve zprávách z nového domova.

Další fotky zde.

Zoubek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla  MUDr. Daniela Vitoušková, kočičky Jonáška, Dan a Aminka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Moby

3. 4. 2015

moby250.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 3/2014

 

Kocourka Moby někdo odložil ve Strážnici na sídlišti, před dům paní, která s námi spolupracuje. Když šla ven, viděla ho, jak se hraje u popelnice se spadlými odpadky. Moby je povahy velmi přátelské, nebojácné, nekonfliktní, ale také řádně divoké. :-)
Moby je vhodný jako společník ke kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou.
3.4.2015 Moby byl umístěn do Bzence, do domku ke kocourovi.

 

Další foto zde.

Moby byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Lucie Strmisková a kocourek Amorek. Děkujeme!!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Matýsek (04)

23. 3. 2015

matysek200.jpgKocour, kastrovaný, nar. asi r. 2013

Matýsek je krásný rezavý kocourek, kterému se přihodila málo uvěřitelná věc. Jeho majitelka se odstěhovala, kocourek už se jí asi nehodil a tak ho nechala stát zavřeného v přepravce před domem! Matýsek se tak dostal k nám a čeká na svůj opravdový domov. 22.3.2015 byl Matýsek umístěn do Rakvic, do domku se zahrádkou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Sophia a Molly

22. 3. 2015

sofie300.jpeg

molly300.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »