Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Žili

9. 4. 2021

z2a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hrušky

17.9.2020 - Malá tříbarevná kočička se přitoulala k našemu depozitu v nočních hodinách. Nebojácná, nenechala se zastrašit ani velkým čuvačem a rozhodla se k nám nastěhovat. Ani po výzvě na FB se žádný majitel nepřihlásil. 26.12.2020 - Žili je hodně mazlivá, vděčná za každé pohlazení, ale i akční, hravá, je proto vhodná i do rodiny s dětmi. Je zvyklá na psa, větší skupinu koček nemusí, ale může být umístěna k jedné mladé kočce nebo, pokud bude chodit i ven, může být i jedináček. 9.4.2021 - Žili odjela do nového domova, do Brna, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Žili byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Veronika Maňáková. Děkujeme!

Žili byla  adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradili Šumberovi & kočka Matylda, kocouři Šmudlík, Ferda a Ondrášek a pejsek Gerry. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Ivánek

8. 4. 2021

8.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

11.1.2021 - Tato dvě koťátka se dnes dopoledne schovávala pod keřem v Moravské Nové Vsi. Koťata byla žíznivá, vyhladovělá a prochladnutá. Byla vyděšená a myslime si, že je tam někdo vyhodil. Jsou moc mazlivá a vděčná a jakmile se najedla a napila, tak už leží na křesle v kanceláři a spí. Zůstanou tady v karanténě, pak přejdou do depozita. Je to kočička a kocourek - Týnuška má černý čumáček a Ivánek bílý. 1.2.2021 - Týnuška a Ivánek jsou báječná, roztomilá, mazlivá koťata a můžou do nového domova - spolu (není podmínkou), ale kočičí kamarád je nutný. 16.2.2021 - Ivánek dnes našel domov v Mikulčicích, v domku se zahradou, kde ho čeká kočička a dva pejsci. 18.3.2021 - Ivánka jsme dnes vzali zpátky k nám, domácí kočička si na něj nezvykla. Ivánek je pohodový umazlený medvídek, který nejraději dovádí s kočičími kamarády, nejvíce se Šmudlinkou, ale také rád asistuje při vaření. Je zvyklý na pejsky a malé děti, nechá se od nich i chovat a náruč a mazlení miluje. Hledáme pro něj domov u kočičího kamaráda. 8.4.2021 - Ivánek odjel do nového domova, do Břeclavi, do domku se zahradou, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Ivánek byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Ludmila Tvrdoňová a kocouři Matýsek, Pitrýsek, Bertíček a Jasmínek. Děkujeme!

Ivánek byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Teodor 04

3. 4. 2021

20200704_113013.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

1.9.2019 - Kotě bylo nalezeno v Lanžhotě, ve velice špatném stavu, podvyživený, průjem, špatná srst. Je to kocourek, dostal jméno Teodor, odpočívá v karanténě, dostává léky a dobré papání. 21.1.2020 - Z ošklivého kačátka vyrostla nádherná labuť a z Teodora vyrostl opravdu nádherný kocour. Je hodný, s ostatními kočkami se snáší, je zvyklý na psy. Po čase jsme Teodorovi museli umožnit chodit ven, byt mu byl s jeho temperamentem opravdu málo. A od té doby, co chodí ven je jako vyměněný. Moc rád se hraje a prohání všechny kočičí kamarády i ty psí. Je to mazel, v novém domově musí mít kočičího kamaráda a musí chodit ven 20.12.2020 - Teodor dnes odjel do nového domova podle svých představ, na statek v Chlumu u Zlína, kde ho čekají děti, dva vlkodavové a další zvířectvo. 29.1.2021 - Teodor si v novém domově nezvykl a dnes jsme ho přivezli zpátky. Misto něj odjeli Toník 03 a Tutu a ti jsou spokojeni. Více zde. 3.4.2021 - Dnes odjel Teodor do nového domova, na statek v Úvalech u Valtic, kde ho čekají dvě kočičky a dva pejsci. Je to jeho druhý pokus a věříme, že to tentokrát vyjde.

Další fotky zde.

Teodor byl adoptován na dálku - krmivo mu hradil M Salon Brno. Děkujeme!

Teodor byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku mu hradili až do 12/2020 Mau a po jeho návratu do depozita Darja Čablová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jack 02

2. 4. 2021

jack2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2020
Umístění:
depozitm Hodonín II.

22.2.2021 - Oznamovatelka k nám přinesla kocoura s tím, že její kamarádka je ve svízelné životní situaci, přišla o bydlení a s děmi se na čas stěhuje k ní, ale má kocoura a ona sama je těhotná a kocoura ve svém bytě nechce. Kocourka jsme přijali, ale žádali jsme oznamovatelku, aby se s námi spojila majitelka. Kocour není kastrovaný a chybí mu část ocásku. Je umístěn do karantény. 8.3.2021 - Kocour velmi onemocněl, nežere, dostává ATB a snažíme se krmit po troškách výživnou kaší. 28.3.2021 - Jack se uzdravil a majitelka, která si našla nové bydlení, projevila zájem vzít si kocoura zpátky. 2.4.2021 - Dnes byl Jack vrácen majitelce oproti úhradě za kastraci, léčbu a očkování, domov má na Slovensku v Radimově.

Další fotky zde.

Jack byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Renata Čížková. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mirabelka 03

1. 4. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

21.1.2021 - Na stránkách FB skupiny Mikulčice se objevil příspěvek, že u obchodu s potravinami Hruška se zdržuje kočička, která tam naříkavě mňouká. Nikdo se o ni nepřihlásil a tak se tam večer naše paní depozitářka z Mikulčic zajela podívat. Našla tam vyděšenou kočičku, vyhladovělou (první porci spořádala hned po cestě v autě) a neuveřitelně mazlivou, je špinavá a má omrzlá ouška. Dstala jméno Mirabelka. 16.2.2021 - Mirabelka je úžasná kočička, mazlivá, hravá a měla by mít v novém domově kočičího parťáka, sama může být jedině pokud bude moci i ven. 1.4.2021 - Mirabelka odjela do nového domova, do Hodonína, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.          

Mirabelka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili kocourci Tobiášek a Čičmánek. Děkujeme!

Mirabelka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v depozitu jí hradila Ivana Strejčková, Bohdanka a Lojzík, Ája, Elinka, Kačenka, Kubíček, Tedík a Mikeš. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Dominik 05

30. 3. 2021

img_20210316_072900.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2021
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

11.2.2021 - Dnes jsme přijali kocourka, cca 5 měsíců, zdržoval se na benzínce v Mutěnicích, kde se snažil dostat do tepla. V ouškách má svrab a jelikož je celý špinavý a se skvrnami od oleje, myslíme si, že se sem dostal v motoru auta. 26.3.2021 -  Dominik je divoch, akční zvědavé kotě, má rád koulodráhy, bičíky, cokoliv, do čeho jde šťouchat, poličky, ale hlavně hravé kamarády. Nezkazí žádnou legraci. K člověku je mazlivý, během chvilky se promění ve vrnivého mazla, který si člověka užije se stejným nadšením, jako jeho nohy pod peřinou. Hravý kámoš v novém domově je podmínkou. 30.3.2021 - Dominik odjel do nového domova, do Svatobořic, do domku, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.

Dominik byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradila Leona Bočková a kocourci Fido a Hug. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Dino 04

20. 3. 2021

1mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2018
Umístění:
dočasná péče Milovice

3.12.2020 - Dnes jsme přijali kocoura, kterého oznamovatelka našla na silnici v Hruškách, směr Břeclav, při nájezdu na dálnici. Kocour byl několik dní u oznamovatelky a snažili jsme se pomocí FB najít majitele, nikdo se neozval. Kocour byl dnes na kastraci a je umístěn do karantény a dostal jméno Dino. 28.2.2021 - Dino je velký huňatý medvídek, mazlivý kocour, který svého člověka miluje velkou kocouří láskou, dobře vychází i s kočičími kamarády. Ze svého minulého života si přinesl návyky svobodně žijícího kocoura a přestože je hluchý, pobyt v uzavřeném prostoru pro něj není a potřebuje chodit ven. Důležité je však zajistit jeho bezpečnost a proto musí mít pozemek u domu dobré oplocení (vysoký plot nepřeleze, nedokáže vyskočit na vyšší místa).  20.3.2021 - Dino odjel do nového domova, do Přibic, do domu s bezpečnou zahradou, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Dino byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Michaela Klásková. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Sisinka 02 a Týnuška

17. 3. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

8.1.2021 - Sociálně slabá rodina se dostala do potíží a musela se vystěhovat z domku v Moravské Nové Vsi. Na zahradě domu by zůstala tři koťata, začervená s nafouklými bříšky, v uších svrab. Přijali jsme je k nám, černý kocourek dostal jméno Vendelín, tříbarevná kočička je Šmudlinka a bílomourovatá Sisinka. 16.2.2021 - Sisinka je zdravá, mazlivá a hravá kočička a v novém domově potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým ze sourozenců. 16.2.2021 - Sisinka je zdravá, mazlivá a hravá kočička a v novém domově potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým ze sourozenců. 27.2.2021 - Sisinka dnes odjela do nového domova, do Brna, do domku, kde na ni čekají dvě kočičky.

Další fotky zde.

Sisinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Moravcovi. Děkujeme!

Sisinka byla adoptována na dálku -  veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu jí hradili Pješčakovi. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

11.1.2021 - Tato dvě koťátka se dnes dopoledne schovávala pod keřem v Moravské Nové Vsi. Koťata byla žíznivá, vyhladovělá a prochladnutá. Byla vyděšená a myslime si, že je tam někdo vyhodil. Jsou moc mazlivá a vděčná a jakmile se najedla a napila, tak už leží na křesle v kanceláři a spí. Zůstanou tady v karanténě, pak přejdou do depozita. Je to kočička a kocourek - Týnuška má černý čumáček a Ivánek bílý. 17.2.2021 - Týnuška je nádherně vybarvená kočička, mazlivá, hravá a v novém domově potřebuje kočičího kamaráda, Ivánek už domov našel. 17.3.2021 - Týnuška dnes odjela do nového domova, do Brna, do domku, za Sisinkou.

Další fotky zde.

Týnuška byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Týnuška byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spjené s pobytem v depozitu jí hradila Ludmila Tvrdoňová a kocouři Pitrýsek, Bertíček a Jasmínek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Toby a Petty 02

15. 3. 2021

toby-a.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hrušky

3.6.2020 - Dnes nám oznamovatelé nahlásili tři opuštěná koťata, která nalezli u polní cesty v Lanžhotě. Jsou to černí Ajša, Kenny a mourovatý kocourek Toby. Koťata mají asi 6 týdnů a ještě by měla být u kočíčí mámy. Toto je důsledek nezodpovědnosti majitelů, kteří nekastrují své kočky a pak se jich zbavují takovým způsobem. 14.7.2020 - Toby je očkovaný, zdravý a může do nového domova, buď spolu s kotětem od nás nebo k vašemi kotěti. 15.3.2021 - Petty a Toby odjeli společně do nového domova, do Vacenovic, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Toby byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Šumberovi & kočka Matylda, kocouři Šmudlík, Ferda a Ondrášek a pejsek Gerry. Děkujeme!

pett.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hrušky

5.6.2020 - Dnes další koťata nalezena na polní cestě v Lanžhotě! Jsou to opět dvě černé kočičky - Selma a Petty. Koťata mají 4 - 5 týdnů a ještě by měla být u kočíčí mámy. Toto je důsledek nezodpovědnosti majitelů, kteří nekastrují své kočky a pak se jich zbavují takovým způsobem. 14.7.2020 - Petty je očkovaná, zdravá a může do nového domova, buď spolu s kotětem od nás nebo k vašemi kotěti. 15.3.2021 - Petty a Toby odjeli společně do nového domova, do Vacenovic, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Petty byla adoptována na dálku - krmivo jí hradil Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jack a Meduňka 02

1. 3. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

5.10.2020 - Dvě koťata byla nalezena v obci Tasov, oznamovatelka, která je našla na zahradě sem dojíždí jen na chalupu. Koťata převzal do péče obecní úřad v Tasově, my jsme se jim snažili pomocí FB najít domov, ale nepodařilo se a tak jsme dnes pro koťata do Tasova zajeli. Zrzavý kocourek dostal jméno Jack, bílomourovatá je kočička Emma. 26.12.2020 - Jack je nádherně vybarvený, roztomilý a důvěřivý mladý kocourek. Ničeho a nikoho se nebojí, u všeho musí být první. Úžasně mazlivý a přede jen se na něj podíváte, je vhodný i do rodiny s malými dětmi. V novém domově potřebuje k hrám kočičího kamaráda. 1.3.2021 - Jack našel nový domov společně s Meduňkou, v Hodoníně, v bytě.

Další fotky zde.

Jack byl adoptován na dálku -  krmivo mu hradila firma IZOVELLA s.r.o., kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!

Jack byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Klára Chmelová. Děkujeme!

med1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

17.12.2020 - Dnes jsme přijali 4 měsíční kotě, které se zdržovalo už několik dní u obchodu v Mutěnicích. Je to kočička, dostala jméno Meduňka. Má nějaké staré zranění, které se špatně hojí, pravděpodobně se jedná o granulom, jsou nasazeny léky a je umístěna do karantény na pozorování. 27.2.2021 - Meduňka se uzdravila a může do nového domova! Je to mazlivá, zvídavá a hravá kočička, která v novém domově potřebuje kamaráda. 1.3.2021 - Meduňka našla nový domov společně s Jackem, v Hodoníně, v bytě.

Další fotky zde.

Meduňka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradil Pavel Hrubý. Děkujeme!

Meduňka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradila Michaela Hrubá. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Andělka 04

1. 3. 2021

andelka351.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2016
Žije v dočasné péči v Moravské Nové Vsi

Koťátka - Teddy, Tummy, Andělka a Minnie spolu s jejich kočičí mámou Mínou nalezla paní z Brna, když přijela na chalupu do Čejkovic. Andělka je bázlivá a hodně se bojí cizích lidí, potřebuje čas, aby si zvykla. Dlouho se držela své mámy Míny, ale velice ráda si hraje a řádí s ostatními. 2.1.2017 - Andělčina bázlivost se nezlepšila ani po roce a půl. 1.3.2021 - Původně dočasná péče v Moravské Nové Vsi se stala pro bázlivou Andělku domovem trvalým. Děkujeme!

Další fotky zde.

Andělka byla adoptovaná na dálku - podporovali ji Koneční a Princezna, Mikeš, Viky a Vinci. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Monetka 02

28. 2. 2021

m3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

13.10.2020 - Oznamovatelka z Mikulčic nám ohlásila, že se jí na zahradu přitoulala kočka a porodila v kůlně koťata, nyní ale už je to dva dny co se k nim nevrátila. Koťata jsme přijali, mají cca 3 týdny a krmíme střílačkou. 4.11.2020 - Mourovatého kocourka se nepodařilo zachránit. Zůstává černá kočička Monetka. 7.1.2021 - Monetka měla 3 měsíce a může do nového domova! Je přítulná, mazlivá, hravá a v novém domově musí mít podobně starého kamaráda nebo může odejít s kotětem od nás. 28.2.2021 - Monetka dnes odjela do nového domova, do Brna, do bytu, kde ji čeká kocourek.

Další fotky zde.

Monetka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradil Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Naďka a Michalka

28. 2. 2021

img_20190808_175814.jpgKočka, kastrovaná,  nar. 2018
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

2.8.2019 - Dnes nám ohlásila městská policie nález dvou černých koček v lokalitě Na Výhoně v Hodoníně. Jedná se o dvě černé kočky, čisté, v dobrém stavu, ale k smrti vyděšené, paralyzované strachem se krčily u plotu. Je zřejmé, že kočky jsou bytové, nikdy nebyly venku a někdo je sem přivezl. A představte si, že sem ke kočkám hodil otevřenou konzervu a natržený pytlík granulí. Jaká péče! :-( Nevšiml jste si někdo, že váš známý, soused měl dvě černé kočky, které už nemá? Kočičky jsou nejen nezvyklé na pobyt venku, ale v depozitu s velkým množstvím koček, plném pachů se převelice bojí. Protože měly doposud domov, neví, co a proč se s nimi děje a jsou ve stresu. Pokud by jim někdo chtěl nabídnout domov nebo jim pomoci dočasnou péčí, telefon je 724 142 463. 3.9.2019 - Po měsíci je Naďka připravena na nový domov! Je to asi roční kočička, která miluje hlazení, ráda si lehne na postel, sleduje dění. Člověka má ráda, otírá se o něj a s náruživostí přijímá pohlazeníčko. Je to nebroušený diamant, svou lásku k člověku stále vylepšuje ... Ostatní kočky nevyhledává, je tak trochu samotářka. Parťáka by snesla, ale raději jen jednoho. 16.11.2019 - Naďka našla domov na XIII. umísťovací výstavě v Brně, odjela do Brna, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Naďka byla adoptována na dálku - podporovala ji Kamila a kočička Čertice, kocourci Matýsek a Toníček, pejsci Rex a Míša. Děkujeme!

img_20190519_094616.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2018
Umístění:
dočasná péče u Lady, Mutěnice

19.2.2019 - Dnes brzy ráno nám byla nahlášena tato kočička, nalezena před vlakovým nádražím v Hodoníně. Je velice vyděšená. Hledáme majitele.
18.5.2019 - Majitel se nenašel a tak Michalka hledá domov. Je to kočička mladá, aktivní, k člověku mazlivá, přítulná a ráda si ustele ve vaší posteli, měla by mít kočičího kamaráda, ale pokud bude mít dostatek pozornosti a bude moci chodit i ven, může být i jedináčkem. 28.2.2021 - Po dvou letech se nového domova dočkala Michalka a dnes odjela do Brna, do bytu za Naďkou.

Další fotky zde.

Michalka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Stáňa z Liberce a kočičky Micka, Uhlinka a Matylda a kocour Srdíčko. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Mikuláška

26. 2. 2021

mikulaska6a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

6.12.2018 - Dnes jsme přijali mourovatou kočičku, která se snažila v Dolních Bojanovicích dostat do drogerie. Dostala jméno Mikuláška. 25.1.2020 - Mikuláška je jemná a milá kočička, čeká na nový domov už druhý rok ... V novém domově může mít kočičí kamarádku a nebo může být i jedináček, pokud nebude celý den sama a nebo bude moci chodit i ven. Velké množství koček jí nevyhovuje. 26.2.2021 - Mikuláška se dnes dočkala a odjela do nového domova, do Lužic, do domku, k babičce, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Mikuláška byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Simona Mrázová s manželem Peťou, dcerou Šarlotkou a kočičkami Cherry, Skvrnkou a kocourkem E.T. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Lexinka

25. 2. 2021

img_20210207_200112.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

25.11.2020 - V Mutěnicích nalezeno vyhublé 2,5 měsíční kotě, kostičky by se daly počítat, průjem, svrab, začervené, očička zahnisané, zřejmě kaliciviroza, má i afty v tlamičce. Je to kočička, velmi mazlivá, vděčná. 22.2.2021 - Lexinka je zdravá, kastrovaá a může do nového domova! Je to krásná kočička, umazlená, miluje člověka a je vhodná i do rodiny s dětmi. Ráda si hraje a dovádí a potřebuje mladého kočičího parťáka. 25.2.2021 - Lexinka dnes odjela do nového domova, do Šitbořic, do domku se zahradou, kde ji čeká kocourek a pejsek.

Další fotky zde.

Lexinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Katka, Barbora a kocour Max. Děkujeme!

Lexinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Vanda Bočková a kocourek Pipi a kočička Mášenka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Alf 04

21. 2. 2021

1.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

13.12.2020 - Na statku v Mutěnicích, kde krmíme plaché kočky se dnes objevilo kotě. Je to kocourek, hladový, zasvrabený. Umístěn do karantény. 11.2.2021 - Alf je extrémně mazlivý, hravý kocourek, vodný i do rodiny s dětmi. Ustele si ve vaší náruči, stejně tak v umyvadle nebo ve vaně. Miluje lidi i kočky a kvůli jeho důvěřivosti ho doporučujeme pouze do bytu. Nevhodný jako jedináček, potřebuje parťáka na hraní. 21.2.2021 - Alf dnes odjel do nového domova, do Prahy, do bytu, kde ho čeká 6 měsíční kočička.

Další fotky zde.

Alf byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Mikulášek, Stelinka, Lenka, Aleš, kocour Mourek a pes Nero. Děkujeme!

Alf byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady mu hradili Sylva, Josef a kocouři Brumelo a Dron. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Vendelín 06

18. 2. 2021

mensi.jpgKocour, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

8.1.2021 - Sociálně slabá rodina se dostala do potíží a musela se vystěhovat z domku v Moravské Nové Vsi. Na zahradě domu by zůstala tři koťata, začervená s nafouklými bříšky, v uších svrab. Přijali jsme je k nám, černý kocourek dostal jméno Vendelín, tříbarevná kočička je Šmudlinka a bílomourovatá Sisinka. 16.2.2021 - Vendelín je zdravý, je to hravý kocourek a v novém domově potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým ze sourozenců. 18.2.2021 - Vendelín odjel do nového domova, do Tovačova, do bytu, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Vendelín byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Lia 04

17. 2. 2021

lia4a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

24.5.2019 - Dnes jsme přijali dvě zubožená, vyhublá a nemocná koťata, která našla paní na cestě při venčení psa v Hruškách. Někdo je tady ponechal svému osudu. Je neuvěřitelné, kolik je všude kolem nás bezcitných lidí, bez kapky soucitu nebo empatie. Mramorovaná kočička dostala jméno Lia a černý kocourek je Igi. 2.10.2019 - Lia je zdravá a může do nového domova. Je to kočička mazlivá, přítulná a měla by mít kočičího kamaráda. 17.2.2021 - Lia dnes odjela do nového domova, do Mirotínku, do domu se zahradou, kde ji čekají další kočičky a také pejsci.

Další fotky zde.

Lia byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mazel 04

12. 2. 2021

mensi2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2/2020
Umístění:
dočasná péče Hodonín

28.12.2020 - Dnes ráno se ke známému přidal v centru Bílovic, okres Uh. Hradiště, nedaleko autobusové zastávky a zámeckého parku, černý kocour s bílou náprsenkou, asi necelý rok starý. Kocourek ho doprovázel až do pozdního večera a nehodlá ho v žádném případě opustit. Je velmi kontaktní a mazlivý. Když oznamovatel zjistil, že kocourek má na břiše tržnou ránu, přivezl ho sebou do Hodonína. 29.12.2020 - Dnes bylo kocourkovi zranění ošetřeno a zároveň byl vykastrován. 12.1.2020 - Mazel je prostě mazel. Vemi milý, přítulný kocourek, který hledá domov u kočičího kamaráda. 12.2.2021 - Mazel dnes odjel do nového domova, do Střelic, do domku se zahradou, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Mazel byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu hradil Jan Kocman a kočička Galina. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Miky 05

6. 2. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

23.1.2019 - Kocourek naříkal na stromě v sousední zahradě našeho depozita v Mikulčicích. Dostal papání, ohřál se a už se mu nechtělo odejít. Nyní je už očkovaný i kastrovaný, majitel se nenašel a tak mu hledáme domov. Miky je mazlivý, přátelský, dobře vychází s kočkami i psy, takže může k vaší kočce nebo pejskovi, ale může být i jedináček - pouze do domku se zahradou, musí chodit ven.  23.8.2020 - Miky odjel do nového domova, do Brna, do bytu s možností chodit i ven a bude rozmazlovaným jedináčkem. 31.8.2020 - Paní dnes Mikyho vrátila s tíím, že se ukvapila a ještě není připravena po smrti svého kocoura dát domov jinému. Naštěstí Miky je velký pohodář a návrat do depozita snáší velmi dobře, tváří se, jako by byl jen na dovolené ... 6.2.2021 - Miky dnes odjel do nového domova, po náhlém úmrtí Nugátka, do Hustopeč, do domku, kde ho čekají dva psí kamarádi.

Další fotky zde.

Miky byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Bauerovi a kočičky Julinka a Kokeša a kocourci Simirek a Mareček 03. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Enzo 02

5. 2. 2021

enzo.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2020
Umístětí:
depozitum Hodonín II.

21.7.2020 - Toto kotě našel cyklista vyděšené na silnici v Čejkovicích, aby ho nepřejelo auto, dal ho do sběrného dvora v Čejkovicích. Je to kocourek, vystresovaný, hodně plakal. Říkáme to pořád dokola, kotě nesmíte nechávat venku, nemá orientační schopnosti, žádné zkušenosti a takto to dopadá! 9.9.2020 - Enzo je krásně zbarvený moureček, ze světle pískového kožíšku mu září oči jako diamanty. Je to rošťák, plný energie a nápadů, jak zlobit, vyzývat ke hře, bojovat se smetákem nebo vaší nohou. Z toho se dovede proměnit v předoucí motorek, který si užívá mazlení. V novém domově potřebuje podobně starého kamaráda. 5.2.2021 - Enzo odjel do nového domova, do Ratíškovic, do domku, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.

Enzo byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Pavla z Brna a kočičky Siraelka a Lilinka. Děkujeme!

Enzo byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Judáš, Verdel a Štěpánka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Filípek 07 a Vilíček 02

31. 1. 2021

filpek-mensi.jpgKocour, nar. 8/2020
Umístění:
dočasná péče Rohatec

9.11.2020 - Už srpna řešíme případ přemnožených koček v Rohatci, více zde. Postupně odchytáváme ke kastracím, některé kočky se vrátily zpátky, ale kontaktním mazlivým se snažíme najít domov. Koťata Filípek, Kubíček, Vilíček a Vilemína jsou v dočasné péči a čekají na své nové domovy. Jsou krásní, zdraví, očkovaní a čekají jen na vás, stačí zavolat. 31.1.2021 - Filípek a Vilíček odjeli společně do nového domova, do Mladkova u Boskovic, do domu se zahradou.

Další fotky zde.

Filípek byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Kateřina Povýšilová, Milutín Kubík a kočička Lotty.  Děkujeme!

vilicek-mensi.jpgKocour, nar. 8/2020
Umístění:
dočasná péče Rohatec

9.11.2020 - Už srpna řešíme případ přemnožených koček v Rohatci, více zde. Postupně odchytáváme ke kastracím, některé kočky se vrátily zpátky, ale kontaktním mazlivým se snažíme najít domov. Koťata Filípek, Kubíček, Vilíček a Vilemína jsou v dočasné péči a čekají na své nové domovy. Jsou krásní, zdraví, očkovaní a čekají jen na vás, stačí zavolat. 31.1.2021 - Filípek a Vilíček odjeli společně do nového domova, do Mladkova u Boskovic, do domu se zahradou.

Další fotky zde.

Vilíček byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady mu hradili Sylva, Josef a kocouři Brumelo a Dron. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Phoebe a Ziggy

30. 1. 2021

phoebe7.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hrušky

18.7.2020 - Opravdu patří kočka s koťaty do odpadu? Další otřesný případ nám byl nahlášen 13.7.2020. Paní našla v Kostelci, okres Hodonín, u kontejneru na plast odloženou krabici. Jaké bylo její překvapení, když krabici otevřela a v ní našla kočku s šesti koťaty! ... dnes jsme pět z koťat přijali do depozita v Hruškách (Chesse, Mac, Ola, Phoebe a Ziggy). Matku a zbývající kotě vykastrujeme a nálezkyně se o ně postará. 23.9.2020 - Phoebe je milá, hravá kočička, která může do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým sourozencem. 14.11.2020 - Phoebe byla umístěna do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Phoebe byla adoptována na dálku - krmivo i veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradili Tihonovi a kočička Nora. Děkujeme!
ziggy8.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hrušky

18.7.2020 - Opravdu patří kočka s koťaty do odpadu? Další otřesný případ nám byl nahlášen 13.7.2020. Paní našla v Kostelci, okres Hodonín, u kontejneru na plast odloženou krabici. Jaké bylo její překvapení, když krabici otevřela a v ní našla kočku s šesti koťaty! ... dnes jsme pět z koťat přijali do depozita v Hruškách (Chesse, Mac, Ola, Phoebe a Ziggy). Matku a zbývající kotě vykastrujeme a nálezkyně se o ně postará. 23.9.2020 - Ziggy je trošku bázlivější a potřebuje se co nejdřív dostat do nového domova, je to milý, hravý kocourek, který potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým sourozencem. 31.1.2021 - Ziggy dnes odjel do nového domova, za Phoebe.

Další fotky zde.

Ziggy byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Míša Müllerová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mac

29. 1. 2021

mac9.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hrušky

18.7.2020 - Opravdu patří kočka s koťaty do odpadu? Další otřesný případ nám byl nahlášen 13.7.2020. Paní našla v Kostelci, okres Hodonín, u kontejneru na plast odloženou krabici. Jaké bylo její překvapení, když krabici otevřela a v ní našla kočku s šesti koťaty! Oznamovatelka provizorně jako první pomoc umístila koťata k sousedům do uzavřeného návratí a my jsme se snažili pomocí FB hledat koťatům domovy. To se nepodařilo a situace byla neudržitelná a tak dnes jsme pět z koťat přijali do depozita v Hruškách (Chesse, Mac, Ola, Phoebe a Ziggy). Matku a zbývající kotě vykastrujeme a nálezkyně se o ně postará. 23.9.2020 - Mac je trošku bázlivější a potřebuje se co nejdřív dostat do nového domova, je to milý, hravý kocourek, který potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým sourozencem. 29.1.2021 - Mac odjel do nového domova, do Břeclavi, do domku, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.

Mac byl adoptován na dálku - krmivo, veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradili Helena a Jaroslav Blosgeber a kocouři Leo a Bertik. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mimi 03

29. 1. 2021

mimi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2018
Umístění:
depozitum Hrušky

22.8.2018 - Tříměsíční kočička nalezena opuštěná a přinesena do ZOO v Hodoníně. 1.7.2020 - Mimi čeká na svůj domov už druhý rok. Přitom je to kočička mazlivá, milá, a pokud bude moci chodit ven, může být i rozmazlovaným jedináčkem. Je zvyklá na psa. 29.1.2021 - Mimi dnes odjela do nového domova, do Brna, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Ariel 03

28. 1. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

25.8.2020 - Tuto kočičku našla přímo naše depozitářka. Kočička ležela vyčerpaná v Mikulčicích u atletické dráhy. Je zubožená, vyhladovělá, špinavá a nemocná, teče jí z nosu i očí, srst je zadredovaná, má polámané a vypadané zuby, přitom stará není. To si jí nikdo nevšiml? Nikdo ji za celou dobu neviděl, nepomohl? Kočička je velmi vděčná a každou pozornost vrací mazlením ... 11.12.2020 - Ariel může do nového domova. Jo to kočička klidná, nenáročná, které stačí pohlazení, plná miska a pelíšek. Z většího počtu koček je nervózní, ale umí si sjednat pořádek a u koček má respekt. Může být umístěna k jedné kočce a nebo, pokud nejste většinu dne mimo domov, může být i sama. 23.1.2021 - Ariel ještě čeká trhání zubů, krevní testy ukázaly zvýšené jaterní hodnoty a bude muset dostávat speciální granule. 28.1.2021 - Ariel odjela do nového domova, do Hodonína, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Ariel byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Olga a Mirek Rajchlovi, kočičí dáma Kitty, kocouři Dusty, Tom, Čert (původně Danny) z Mikulčic a zlaťák Jack.

Ariel byla adoptována na dálku - veterinární péči a veškeré náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Eva J. s rodinou a kočandy Pihulka, Rocky a Mikeš. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Dixi 02

28. 1. 2021

img_20191211_142339.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2018
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

21.11.2019 - Na bývalý statek v Mutěnicích, kde se krmí plaché kočky, se přitoulala tato mourečka. Je mazlivá, stále se snažila dostat dovnitř k lidem, tak jsme ji přijali a budeme jí hledat domov. 8.1.2020 - Dixi může do nového domova. Je to krásná tmavá mourinka, mazlivá, zvědavá, velmi hravá. Z většího množství koček je nervozní, doporučujeme max. 1 parťáka a nebo pokud bude moci chodit ven, může být i jedináček. K malým dětem není vhodná. 28.1.2021 - Dixi odjela do nového domova, do Novosedel, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Dixi byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Blanka Rybová a kočičky Amálka a Eliška. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Liby 02 a Theo 03

23. 1. 2021

liby2.jpgKočka, nar. 8/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

14.9.2020 - Oznamovatelka nám nahlásila, že u silnice, u rybníku Lužák našla tři malinká naříkající koťata. Jsou evidentně zvyklá na lidi, nebojí se a hned se k paní přidali. Jsou to dvě světle šedé kočičky a tmavší kocourek, bohužel nemocní, zahnisaná očka. Nejmenší kočička je Hanička, větší Liby a kocourek Kleo. 9.11.2020 - Hanička a Kleo nepřežili, zůstává kočička Liby. Video zde. 5.1.2021 - Liby může do nového domova! Je to krásná šedá kočička, ale není jako většina koťat ("chovací, vlezlá"), nechá se pohladit i se přijde pomazlit, ale když sama chce. O to víc miluje společnost kočičích kamarádů. Je vhodná k dalšímu kotěti (nebo mladé kočce) a nebo může odejít s kotětem od nás, např. Monetkou. 23.1.2021 - Liby odjela do nového domova spolu s Theem, do domku v Lysé nad Labem.

Další fotky zde.

Liby byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

theo2a.jpgKocour, nar. 9/2020
Umístění:
dočasná péče Hodonín

5.11.2020 - V Mikulčicích nalezli oznamovatelé maličké kotě, které by ještě mělo být u mámy. Doma mu mohli nabídnout pouze sklep, protože jejich pes není ke kočkám tolerantní, tak jsme kotě umístili do dočasné péče. Je to kocourek a dostal jméno Theo. 6.1.2021 - Theo je připraven na nový domov. Je to 4 měsíční kotě, mazlivé hravé a v novém domově potřebuje podobně starého kamaráda. 23.1.2021 - Theo odjel do nového domova spolu s Liby, do domku v Lysé nad Labem.

Další foty zde.

Theo byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Ivana, Luděk a kocourci Celestýn a Kryštof. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Brusinka 03

22. 1. 2021

b5.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2018
Umístění:
depozitum Hrušky

8.8.2020 - Majitelka našich dvou koček Brusinky a Bukyna (více zde) těžce onemocněla a dnes už bohužel ví, že se domů nikdy nevrátí ... Hledali jsme jim oběma pomocí FB nový domov, to se nepodařilo, nikdo domov nenabídl a tak jsme dnes Bukyna i Brusinku vyzvedli v Brně. U Bukyna Felixe jsme se obávali, že by návrat do útulku mezi velké množství koček nesl velmi těžce a tak je v dočasné péči v Hodoníně. Brusinka se vrátila zpátky do depozita v Hruškách. 1.9.2020 - Brusinka byla po návratu do depozita vyděšená, ale teď už je to v pořádku a je normálně mezi ostatními kočkami. Je to krásná 2 letá mourečka, domov by mohla najít u jedné kočičky a nebo, pokud bude chodit ven, může být i jedináček. Je zvyklá i na psa. 22.1.2021 - Brusinka dnes odjela do nového domova spolu s Lorou, do Ostrožské Nové Vsi, do domku se zahradou. 24.1.2021 - Loru bohužel přivezli zpátky, protože se bála a byla schovaná. Ale jeden den v novém domově je málo! Obzvláště když kočička u nás žije od kotěte a na domov čeká celý rok a půl. Potřebuje pochopení a čas a to nikoho nic nestojí. Je nám to líto.

Další fotky zde.

Brusinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Radka Jirčíková. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Rose a Lily 02

20. 1. 2021

rose250.jpeg

img_20201209_221722_499.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »