Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Jeníček(02)

21. 8. 2013

dscf2833.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2012

Černobílého Jeníčka jsme odchytily v 12/2012 u činžáků. Někdo jej pravděpodobně vyhodil. Když jsme ho našly, tlačil se v takovém maličkém výklenku k činžáku, na kusu papíru. Byla mu veliká zima, byl vyděšený a hladový....  Byl nemocný, zprvu bojácný. Dnes už je velký pohodář a moc rád se mazlí. 21.8.2013 byl Jeníček umístěn ke kočce do domku se zahrádkou v Hodoníně.

Fotky Jeníčka z doby jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Evě, Daně, Renatě a Lucce z Ratiškovic, že ho po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Zprávy z jeho nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Jasněnka

28. 7. 2013

jasnenka.jpg

Kočka, nar. 8/2012

Bílomourka Jasněnka byla nalezena ve sklepě rodinného domu v Čejči. Je to milá mazlivá krasavice. 27.7.2013 byla Jasněnka umístěna jako jedináček do bytu do Brna.

Fotky Jasněnky u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme paní Zuzaně Kmeťové, že Jasněnku po dobu jejího pobytu u nás podporovala. 

Majitelka Jasněnky byla nezaměstnaná, musela vzít práci, při které bude převážně mimo domov, po dohodě s námi byla Jasněnka převezena do rodiny, kam byla před časem umístěna Uschi, na její stránce můžete sledovat zprávy z jejich společného domova.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Kolombína

23. 7. 2013

kolombina.jpgKočka, nar.4/2013

Kolombína a Pierot, jsou dvě nádherná zrzavobílá koťata, která se narodila Vendulce, tříbarevné kočičce, kterou přinesli lidi do psího útulku ve Skalici.Koťata byla tři, ale jedno bohužel zemřelo. Jsou to milá a mazlivá koťátka, ale umí i pěkně pozlobit. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 20.7.2013 byla Kolombína umístěna do Neratovic, do bytu ke 2 kočkám.

Fotky Kolombíny najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Lentilka

23. 7. 2013

lentilka02.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2011

Černou Lentilku donesl 5.5.2011 spolu s bráškou Cumlem pán z Dubňan, který je našel na zahradě. Buď je tam nechala kočka nebo jim je někdo hodil přes plot. Lentilka je hravá a mazlivá. Byla už jednou umístěna spolu s Jituškou, ale v novém domově se příliš bála a ani po 14 dnech si tam nezvykla, a tak nám byla vrácena. Vůči cizím lidem je zpočátku bojácná, ale k lidem, které zná, je milá a mazlivá. V novém domově bude potřebovat trpělivý přístup. 21.7.2013 byla Lentilka umístěna do domku se zahrádkou do Starého Poddvorova jako jedináček.

Fotky Lentilky z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde. 

Děkujeme Zdeňce Hegerové, která Lentilku do jejího prvního umístění podporovala formou adopce na dálku.

Děkujeme rodině Šumberové & kočičce Čiči, kocourům Ferdovi a Ondráškovi a fence Barunce, že Lentilku po dobu jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Nugeta (nyní Míša)

20. 7. 2013

nugeta03.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2012

Nugeta přišla v 11/2012 na dvůr k paní, která krmí plaché kočky na Komenského ulici. Ta ji nahlásila nám. Jedná se o velmi mazlivou, milou, bezproblémovou kočku. Je přátelská jak k ostatním zvířatům tak k lidem. 20.7.2013 byla Nugeta umístěna do Němčiček ke 2 kočkám do domku se zahrádkou.

Fotky Nugety najdete zde.

Děkujeme paní Haně Karasové, Tomáši Michalcovi a kočičce Mii, že Nugetu po dobu jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Steve

17. 7. 2013

steve.jpgKocour, nar.21.4.2013

Steve je koťátko od Mášenky , kterou jsme přivezli jako rodící z ubytovny v Kyjově. Steve byl největší z koťat. Je to  takový malý jedlík smlsne si na kapsičkách i vařeném masíčku. Ostatní kočky snáší dobře. Je velmi hravý a mazlivý. Určitě by potřeboval v novém domově nějakého parťáka. Je vhodný jako společník ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.

17.7.2013 byl Steve umístěn do Moravské Třebové do domku se zahrádkou.

Fotky Steva najdete zde:

 


 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sára(05) a Sleš

12. 7. 2013

sara05.jpgsles.jpgKočka s kocour, nar. 5/2013

Sáru a Sleše jsme spolu s jejími dalšími dvěma brášky zachraňovaly ze ZD Vracov poté, co je někdo hodil k telátkům. Na záchrannou operaci se můžete podívat zde. Sára a Sleš jsou jako všechna koťata velice hravá a dovádí se svými sourozenci. Ale dokáží se i pořádně pomazlit. Jsou vhodní jako společnici ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 11.7.2013 byla Sára a Sleš umístěni společně  do Rohatce do domku se zahrádkou.

Fotky Sáry najdete zde.

Fotky Sleše najdete zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Vojtíšek 04

7. 7. 2013

vojtisek04-01.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 9/2012

Zrzavobílý Vojtíšek je veliký mazel, rád se rozvaluje na gauči a vydrží tam i celé odpoledne. Jeho záliba je lašování po bytě a hledání nejrůznějších hraček, zabaví se s kuličkami, balonky, myškou apod. Je velký jedlík a jeho bříško je plné až když sní všechno, co dostane. Je to takový náš filmový Garfield. K ostatním kočkám je kamarádský, je tedy vhodný i jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo domku se zahrádkou. Vojtíšek byl 6.7.2013 umístěn ke kocourkovi do Lužic do domku se zahrádkou.

Fotky Vojtíška z jeho pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme Lindě Šildové & Drobkovi , že Vojtíška po dobu jeho pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Khaleesi

4. 7. 2013

img_3619.jpgKočka,kastrovaná, nar.10/2012

Khaleesi byla nalezena v Holíči u autobusové zastávky. Pokorně seděla, celá špinavá a zraněná. Khaleesi měla podezření na rakovinu uší, ale nakonec se ukázalo, že je "jen" důkazem lidské krutosti a lhostejnosti. Někdo jí záměrně opaloval uši a típal jí o ně cigarety. Proč ji někdo tak trápil a jak se dostala k zastávce, to ví jen ona, ale možná jí tím někdo zachránil od úplného upálení. Khaleesi je ten typ kočičky, která se citově upne na člověka a všude ho následuje. Je velmi hodná, mazlivá a chce být rozmazlovaným miláčkem. Nejraději sedí u zasíťovaného okna a kouká ven. Ostatní kočky moc nemusí, ale zvykne si vedle nich v klidu žít.  Kvůli velmi citlivým uším a možnosti rakoviny nesmí trávit dlouhou dobu na přímém slunečním světle. Je vhodná jako společníce  k podobně staré kočce do  bytu se zasíťovaným balkonem nebo do domku se zahrádkou s omezeným přístupem ven. 3.7.2013 byla Khaleesi umístěna do bytu do Mikulova.

Fotky Khaleesi najdete zde.

Děkujeme paní Adéle Blahové, že Khaleesi po dobu jejího pobytu u nás podporovala.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Damián (03)

4. 7. 2013

damian03-01.jpg

Kocour, nar. 9/2012

Damiánka se zlomeným ocáskem našli děti vyhozeného venku, odkud se dostal k nám. Přišel s chronickým průjmem, od kterého měl zalepený celý zadeček a zadní nohy. Kolem zadečku a na ocásku už mu začínala i slézat srst. Po příchodu jsme mu slepené výkaly jemně umývali a nasadili přísnou dietu. Zároveň měl i nález na plicích a často se kašláním i dusil. Po přeléčení silnými ATB se z něj stal čiperný malý kocourek, který se skamarádí s každým. Má velmi hravou povahu, většinou se mazlí až je unavený z hraní. Potřebuje přítomnost jiné kočky. K umístění buď s dalším kotětem, nejlépe Bucifálkem, nebo k přátelské kočce, ze které si může udělat nového nejlepšího kamaráda.
3.7.2013 byl Damián umístěn spolu s Bucifálkem do domku do Křenovic. V létě 2014 dostal Bucifálek otravu krve a zemřel.

Děkujeme Jorze Liškové, že Bucifálka po dobu jeho pobytu u nás podporovala.
Děkujeme paní Andree Kudláčové & kočičkám Mishi a Julči a kocourovi  Diamondovi, že Daminánka po dobu jeho pobytu u nás podporovali.

Více zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Homie a Squishi

28. 6. 2013

1.jpg

Britské kočičky s PP Homie modrá 9 let  a Squishi lilová  7 let, kastrované

Více zde:

Fotky kočiček najdete zde:

28.6.2013 byly kočičky společně umístěny do Votice u Tábora do bytu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kryšpín (04) a Bubu (02) nyní Maxík a Lili

23. 6. 2013

kryspin.jpgbubu.jpgKocour a kočka, nar. 5/2013

Kryšpína a Bubu hodil někdo do zahrady paní ve Strážnici, která tam má asi 13 koček a tito sourozenci byli moc malí než aby tam mohli zůstat. Kryšpín je mazlivý a milý kocourek. V novém domově by měl mít parťáka ke kočičím hrám. Je vhodný jako společník ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. Kryšpín a Bubu byli 23.6.2013 umístěni do Rohatce

Fotky Kryšpína u nás a z obou z nového domova najdete zde, fotky Bubu u nás najdete zde.

Zprávy z nového domova zde:

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Emička

22. 6. 2013

emicka.jpgKočka, nar. 4/2013

Emička byla nalezena se svou sestrou Evičkou v Bojanovicích. Emička je, stejně jako její sestřička, roztomilé, hravé a zvídavé kotě. Ráda se nechá pochovat a mazlit. Nevhodná jako jedináček. 22.6.2013 byla Emička umístěna do Šumperku, do bytu, ke 2 kočičkám.

Další fotky zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Jimmy a Jerry 02

15. 6. 2013

img_3753.jpg

Kocourci  nar. 21.4.2013

Jimmy a Jerry jsou kotátka od Mášenky, kterou jsme 21.4.2013 přivezly i s koťátky z ubytovny z Kyjova, kde porodila u pána, který se o ní staral ve svém pokoji. Jelikož ji pán na ubytovně nemohl mít tak zavolal k nám. 14.6.2013 byli Jimy a Jerry umístěni společně do Rohatce.

 

Fotky koťátek s maminkou zde.
Fotky z nového domova zde.

Zprávy z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Suki 02

9. 6. 2013

suki1.jpgKočka, nar. 8/2011,kastrovaná

Mourečka Suki se přitoulala v Prušánkách k paní na dvůr. Paní zavolala nám s tím, že si ji nemůže nechat. U nás se Suki zatím velmi bojí, syčí a vrčí. 8.6.2013 byla Suki umístěna do Kuřimi ke 2 kočočkám do domku se zahrádkou. Děkujeme novým majitelům, že dali domov plaché kočičce.

Fotky Suki najdete zde.

Děkujeme adoptivní rodině, Janě a Tondovi Zapletalovi & kocourovi Flíčekovi a kočičce Míší, že Suki po dobou jejícho pobytu u nás podporovali.

 

Rozinka a Sazík

26. 5. 2013

persanci.jpgPerská kočka a kocour, nar. 2007, kastrovaní, vakcinovaní

Rozinka a Sazík jsou 6-ti letí perští sourozenci, kteří naléhavě hledají nový domov. Důvodem je silná alergie novorozeného miminka a také fakt, že kočky nesou jeho přítomnost jen velmi těžce. Vhodným domovem by proto byla ideálně domácnost bez malých dětí, nejlépe u člověka (lidí), který již má zkušenost s chovem interiérových koček. Sazík i Rozinka jsou oba zdraví, kastrovaní, očkovaní a odčervení. Jsou velmi čistotní, mazliví a tím, že jsou dva, tak i velmi časově nezávislí na majiteli. Vzhledem k tomu, že jsou na sebe zvyklí od narození a jsou tak na sebe fixovaní, mohou být umístěni pouze spolu. K dispozici je k nim i veškeré jejich vybavení - 2x přepravka, 2x kryté WC, misky, krmivo, stelivo, očkovací průkazy a hygienické potřeby. Jsou to mazlíci, kteří hledají hlavně lásku, péči a pohlazení. 26.5.2013 byli Rozinka a Sazík umístěny do Březnice u Příbrami do rodinného domku.

Fotky peršánků najdete zde.

 

Karkulka

25. 5. 2013

karkulka1.jpg

Kočka , kastrovaná, nar.10/2012

Potulovala se po ulici v Hodoníně a žebrala o jídlo. Je to milá a  mazlivá kočička.  Je vhodná k podobně staré kočce do  bytu se zasíťovaným balkonem, nebo do domku se zahrádkou. 25.5.2013 byla Karkulka umístěna do Hrušek ke 3 kočkám a 2 pejskům do domku se zahrádkou

Fotky Karkulky najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Šimon (02)

23. 5. 2013

simon.jpg

Kocour, nar. 11/2012

Šimon je asi půl roční kocourek, kterého našel pán na silnici zraněného po srážce autem. Vedle něj ležel ještě jeden mrtvý kocourek. Stalo se to na Slovensku, ve Skalici, v pátek, 17.5.2013, kolem půl desáté večer a žádný veterinář tam jaksi nebyl k mání, tak se kocour dostal až do Hodonína k naší paní doktorce Vičarové. Ta ho prohlídla, dostal antibiotika, inj. od bolesti. Bylo podezření, že má poškozenou míchu. Nemohl na zadní nohy a samovolně mu odcházela stolice a moč. Naštěstí se během soboty a neděle jeho stav hodně zlepšil a pravděpodobně má „jen“ zlomenou pánev. Zítra se bude dělat rentgen. Šimon pěkně jí a stále odpočívá.
20.5.2013 U Šimona se po rentgenu potvrdila zlomená pánev. Tento stav se neoperuje, kosti srostou. Ostatní kosti má v pořádku. Dostal naordinované 6-8 týdnů klidu.
23.5.2013 byl Šimon umístěn do Skalice na Slovensko.

Fotky Šimona z jeho pobytu u nás a z nového domova zde.

Děkujeme paní Janě Bartuškové a Daniele Vitouškové, které nám přispěly na léčbu Šimonka. Děkujeme!

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Sisinka

22. 5. 2013

sisinka.jpgKočka, nar. 8/2008, kastrovaná, britská modrá tečkovaná

Sisinka k nám přišla od paní, která trpí astmatickými záchvaty, poté co paní odvezla rychlá záchranná zdravotní služba a skončila v nemocnici. Sisinka je klidná kočička, je mazlivá, ale pro pomazlení musí přijít sama. Druhé kočky moc nemusí, ale toleruje je. Jednu maximálně 2 kočky by snesla. 22.5.2013 byla Sisinka umístěna do Skalice na Slovensku do domku se zahrádkou.

Fotky Sisinky najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Nora

9. 5. 2013

nora.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2011

Nora je mourečka, která se potulovala po sídlišti v Břeclavi. Byla tam celou zimu, spala ve sklepech činžáků, lidé ji krmili, ale vzít si ji nikdo nechtěl. Nora už byla kastrovaná, takže musela mít majitele celkem zodpovědného, přesto se ocitla na ulici. Je velice mazlivá k lidem, ale nesnáší druhé kočky, je tady velice nešťastná, musí jít do domova, kde bude sama. 8.5.2013 byla Nora umístěna místo Romea do Týnce do domku se zahrádkou.

Fotky Nory najdete zde.

Děkujeme paní Jarmile Teturové a kočičkám Káti a Klinger, že Noru po dobu jejího pobytu u nás podporovaly.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kora(02) nyní Karinka

28. 4. 2013

kora02-02.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 9/2011

Želvovinovou Koru jsme přijaly v březnu 2012 poté, co ji našla zuboženou a hladovou paní v Uherském Hradišti. Kora se tam prý takto potulovala asi 14 dní. Je moc milá, nekonfliktní, mazlivá, přátelská k lidem i k ostatním zvířatům.  28.4.2013 byla Kora umístěna do bytu ke kočičce do Brna.

 

Fotky Kory z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Mgr. Věrě Sukopové a kočičce Kitty, že Koru po dobu jejího pobytu u nás  podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Lotynka 02 a Sofinka

27. 4. 2013

lotynka.jpgsofinka.jpg

27.4.2013 byly Lotynka i Sofinka umístěny do domku do Ždáru nad Sázavou ke kočičce, kocourkovi a dvěma pejskům.

Fotky Lotynky z pobytu u nás a z jejich nového společného domova najdete zde.
Fotky Sofinky najdete zde.

Děkujeme paní Nadi Slavíkové a  kočičkám  Roxy, Angie a kocourkovi Tomovi , že Sofinku během jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Dežo

16. 4. 2013

1069426_542044162499509_1816769672_n.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2010

Černý kocour Dežo s bílým flíčkem na krku se přitoulal v květnu 2011 na zahradu rodinného domu, kde ho krmíme. Byl to velmi plachý kocourek, který se déle než rok vůbec nedal chytit. V červenci 2012 byl vykastrován a od té doby se stále více ochočuje. Nyní už chodí i dovnitř a stále častěji si zajde i pro pohlazení, které se mu moc líbí. Rád se i chová, i když je stále ještě trochu opatrný. S ostatními kočkami nemá problém, je zvyklý i na hodného psa. 19.12.2013 našel domov u naší bývalé kolegyně v Chýni u Prahy.

Fotky Deža najdete zde. 

Děkujeme Monice a Ivanovi Plachým, že ho po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Madlenka(02)

16. 4. 2013

madlenka02-02.jpg Želvovinovou Madlenku a její dvě sestřičky jsme 15.8.2012 přijaly od paní, která nenechala vykastrovat své kočky a koťata se jí nedařilo umístit. Kočky jsou již vykastrované, koťata jsme převezly k nám. Madlenka je milá a hravá, ideální jako kamarádka do domácnosti, kde již nějaké zvířátko je. 16.4.2013 byla umístěna do Prahy do bytu ke kočce Bublince.

Fotky Madlenky z doby jejího pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jezinka

8. 4. 2013

jezinka02.jpg

Nalezena na městě, u zubárny, chodila za lidma, snažila se k někomu připojit, vzala ji paní, která bydlí na svobodárně, nechat si ji nemohla. Nesnáší druhé kočky, musí jít sama. K lidem přítulná, milá. 8.4.2013 byla Jezinka umístěna jako jedináček do domku se zahrádkou do Rohatce.

Fotky Jezinky najdete zde.

Děkujeme manželům Břečkovým & Tosce, že Jezinku po dobu jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Eddie a Kim Deal

8. 4. 2013

kim-deal.jpgeddie.jpg

Mouratého kocourka Eddieho našla slečna u lesa a poponesla ho na druhý konec města k babičce. Ta ho ovšem nechtěla, a tak nakonec skončil u nás, když nám zavolala babiččina sousedka. Eddie je hodný, mazlivý kocour, s ostatními kočkami nemá problém, může být umístěn jako jedináček nebo jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou.Bílomourečka Kim Deal přišla jednoho dne celá zablešená na zahradu k jedné paní. Ta ji přinesla k nám. Je to milá, hodná, bezproblémová kočička, z počátku potřebuje citlivější přístup. Mazlí se ale jen v případě, že chce ona. Není vhodná k malým dětem. Vhodná jako společnice k podobně staré kočce (do nového domova může odejít i s kterýmkoliv kotětem od nás) do bytu nebo do domku se zahrádkou. 8.4.2013 byli umístěni Eddie a Kim Deal do Brna do bytu.

Fotky Eddieho najdete zde a Kim Deal zde.

Děkujeme paní Zuzaně Ševečkové, že Eddieho po dobu jeho pobytu u nás podporovala.

Děkujeme paní Ireně Strakové,
Kim Deal po dobu jejího pobytu u nás podporovala.

Zprávy z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Zola nyní Zoja

7. 4. 2013

zola02.jpgČerná Zola se přitoulala k pánovi na zahradu, jeho dcera ji tam ale nechtěla. Zavolala nám, že poškrábala její dceru a že má určitě vzteklinu. Nedali jí celou dobu ani najíst, byla velmi vyhublá. U nás je vůči kočkám i lidem je moc přátelská, bezproblémová. 7.4.2013 - Zola byla umístěna za pomoci o.s Dobré ruce do Ždáru nad Sázavou k dalším kočkám.

Fotky Zoly najdete zde.

Děkujeme paní Světlaně Hirtové & její pejskokočičí smečce Karlíkovi, Robinkovi a Montymu, že Zolu po dobu jejího pobytu u nás podporovali. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Brikitka

1. 4. 2013

Brikitbrikitka-008.jpgka byla přivezena s ostatníma kočka z Hluku ze stáje. Kočička byla velmi nemocná, po vyléčení může jít do bytu jako společnice k další kočičce.  2.4.2013 byla Brikitka umístěna do Olomouce do bytu ke kocourkovi.

 

 

Fotky Brikitky najdete zde

Zprávy z nového domova zde:

 

 

Daisy a Alenka Zelnicová

30. 3. 2013

daisy02.jpgMourečka Daisy pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Daisy a dalších 9 koček zůstaly opuštěné u domu. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a pro kočky hledáme nový domov. Nyní je zvyklá na výběh, je tedy vhodná do domku se zahrádkou. 30.3.2013 - Daisy byla společně s Alenkou umístěna do Přibyslavi.

Fotky Daisy najdete zde, fotky všech koček z Moravské Nové Vsi zde.

Děkujeme paní Jarmile Vrtalové a kočičkám Káti a Klinger, že Daisy po dobu jejího pobytu u nás podporovaly.

alenka-zelnicova01.jpgBílomourka Alenka Zelnicová a Daisy pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Alenka Zelnicová a dalších 9 koček zůstaly opuštěné u domu.. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a pro kočky hledáme nový domov. Nyní je zvyklá na výběh, je tedy vhodná do domku se zahrádkou. 30.3.2013 - Alenka byla společně s Daisy umístěna do Přibyslavi.

Fotky Alenky Zelnicové najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Zea

29. 3. 2013

zea03.jpgMourečku Zeu našli lidé s její sestřičkou v Boskovicích. Pro sestřičku našli nový domov sami, Zeu dovezli k nám. Zea je velice mazlivá (až vlezlá), ráda se chová, vhodná k dětem i jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo domku se zahrádkou. 29.3.2013 byla Zea umístěna do Ratíškovic jako jedináček do domku se zahradou.

Fotky Zey najdete zde.

Děkujeme Alici, Danielovi & Chiccovi, Timmymu, Emě a Tobymu, že Zeu během jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »