Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Suki 02

9. 6. 2013

suki1.jpgKočka, nar. 8/2011,kastrovaná

Mourečka Suki se přitoulala v Prušánkách k paní na dvůr. Paní zavolala nám s tím, že si ji nemůže nechat. U nás se Suki zatím velmi bojí, syčí a vrčí. 8.6.2013 byla Suki umístěna do Kuřimi ke 2 kočočkám do domku se zahrádkou. Děkujeme novým majitelům, že dali domov plaché kočičce.

Fotky Suki najdete zde.

Děkujeme adoptivní rodině, Janě a Tondovi Zapletalovi & kocourovi Flíčekovi a kočičce Míší, že Suki po dobou jejícho pobytu u nás podporovali.

 

Rozinka a Sazík

26. 5. 2013

persanci.jpgPerská kočka a kocour, nar. 2007, kastrovaní, vakcinovaní

Rozinka a Sazík jsou 6-ti letí perští sourozenci, kteří naléhavě hledají nový domov. Důvodem je silná alergie novorozeného miminka a také fakt, že kočky nesou jeho přítomnost jen velmi těžce. Vhodným domovem by proto byla ideálně domácnost bez malých dětí, nejlépe u člověka (lidí), který již má zkušenost s chovem interiérových koček. Sazík i Rozinka jsou oba zdraví, kastrovaní, očkovaní a odčervení. Jsou velmi čistotní, mazliví a tím, že jsou dva, tak i velmi časově nezávislí na majiteli. Vzhledem k tomu, že jsou na sebe zvyklí od narození a jsou tak na sebe fixovaní, mohou být umístěni pouze spolu. K dispozici je k nim i veškeré jejich vybavení - 2x přepravka, 2x kryté WC, misky, krmivo, stelivo, očkovací průkazy a hygienické potřeby. Jsou to mazlíci, kteří hledají hlavně lásku, péči a pohlazení. 26.5.2013 byli Rozinka a Sazík umístěny do Březnice u Příbrami do rodinného domku.

Fotky peršánků najdete zde.

 

Karkulka

25. 5. 2013

karkulka1.jpg

Kočka , kastrovaná, nar.10/2012

Potulovala se po ulici v Hodoníně a žebrala o jídlo. Je to milá a  mazlivá kočička.  Je vhodná k podobně staré kočce do  bytu se zasíťovaným balkonem, nebo do domku se zahrádkou. 25.5.2013 byla Karkulka umístěna do Hrušek ke 3 kočkám a 2 pejskům do domku se zahrádkou

Fotky Karkulky najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Šimon (02)

23. 5. 2013

simon.jpg

Kocour, nar. 11/2012

Šimon je asi půl roční kocourek, kterého našel pán na silnici zraněného po srážce autem. Vedle něj ležel ještě jeden mrtvý kocourek. Stalo se to na Slovensku, ve Skalici, v pátek, 17.5.2013, kolem půl desáté večer a žádný veterinář tam jaksi nebyl k mání, tak se kocour dostal až do Hodonína k naší paní doktorce Vičarové. Ta ho prohlídla, dostal antibiotika, inj. od bolesti. Bylo podezření, že má poškozenou míchu. Nemohl na zadní nohy a samovolně mu odcházela stolice a moč. Naštěstí se během soboty a neděle jeho stav hodně zlepšil a pravděpodobně má „jen“ zlomenou pánev. Zítra se bude dělat rentgen. Šimon pěkně jí a stále odpočívá.
20.5.2013 U Šimona se po rentgenu potvrdila zlomená pánev. Tento stav se neoperuje, kosti srostou. Ostatní kosti má v pořádku. Dostal naordinované 6-8 týdnů klidu.
23.5.2013 byl Šimon umístěn do Skalice na Slovensko.

Fotky Šimona z jeho pobytu u nás a z nového domova zde.

Děkujeme paní Janě Bartuškové a Daniele Vitouškové, které nám přispěly na léčbu Šimonka. Děkujeme!

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Sisinka

22. 5. 2013

sisinka.jpgKočka, nar. 8/2008, kastrovaná, britská modrá tečkovaná

Sisinka k nám přišla od paní, která trpí astmatickými záchvaty, poté co paní odvezla rychlá záchranná zdravotní služba a skončila v nemocnici. Sisinka je klidná kočička, je mazlivá, ale pro pomazlení musí přijít sama. Druhé kočky moc nemusí, ale toleruje je. Jednu maximálně 2 kočky by snesla. 22.5.2013 byla Sisinka umístěna do Skalice na Slovensku do domku se zahrádkou.

Fotky Sisinky najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Nora

9. 5. 2013

nora.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2011

Nora je mourečka, která se potulovala po sídlišti v Břeclavi. Byla tam celou zimu, spala ve sklepech činžáků, lidé ji krmili, ale vzít si ji nikdo nechtěl. Nora už byla kastrovaná, takže musela mít majitele celkem zodpovědného, přesto se ocitla na ulici. Je velice mazlivá k lidem, ale nesnáší druhé kočky, je tady velice nešťastná, musí jít do domova, kde bude sama. 8.5.2013 byla Nora umístěna místo Romea do Týnce do domku se zahrádkou.

Fotky Nory najdete zde.

Děkujeme paní Jarmile Teturové a kočičkám Káti a Klinger, že Noru po dobu jejího pobytu u nás podporovaly.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kora(02) nyní Karinka

28. 4. 2013

kora02-02.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 9/2011

Želvovinovou Koru jsme přijaly v březnu 2012 poté, co ji našla zuboženou a hladovou paní v Uherském Hradišti. Kora se tam prý takto potulovala asi 14 dní. Je moc milá, nekonfliktní, mazlivá, přátelská k lidem i k ostatním zvířatům.  28.4.2013 byla Kora umístěna do bytu ke kočičce do Brna.

 

Fotky Kory z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Mgr. Věrě Sukopové a kočičce Kitty, že Koru po dobu jejího pobytu u nás  podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Lotynka 02 a Sofinka

27. 4. 2013

lotynka.jpgsofinka.jpg

27.4.2013 byly Lotynka i Sofinka umístěny do domku do Ždáru nad Sázavou ke kočičce, kocourkovi a dvěma pejskům.

Fotky Lotynky z pobytu u nás a z jejich nového společného domova najdete zde.
Fotky Sofinky najdete zde.

Děkujeme paní Nadi Slavíkové a  kočičkám  Roxy, Angie a kocourkovi Tomovi , že Sofinku během jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Dežo

16. 4. 2013

1069426_542044162499509_1816769672_n.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2010

Černý kocour Dežo s bílým flíčkem na krku se přitoulal v květnu 2011 na zahradu rodinného domu, kde ho krmíme. Byl to velmi plachý kocourek, který se déle než rok vůbec nedal chytit. V červenci 2012 byl vykastrován a od té doby se stále více ochočuje. Nyní už chodí i dovnitř a stále častěji si zajde i pro pohlazení, které se mu moc líbí. Rád se i chová, i když je stále ještě trochu opatrný. S ostatními kočkami nemá problém, je zvyklý i na hodného psa. 19.12.2013 našel domov u naší bývalé kolegyně v Chýni u Prahy.

Fotky Deža najdete zde. 

Děkujeme Monice a Ivanovi Plachým, že ho po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Madlenka(02)

16. 4. 2013

madlenka02-02.jpg Želvovinovou Madlenku a její dvě sestřičky jsme 15.8.2012 přijaly od paní, která nenechala vykastrovat své kočky a koťata se jí nedařilo umístit. Kočky jsou již vykastrované, koťata jsme převezly k nám. Madlenka je milá a hravá, ideální jako kamarádka do domácnosti, kde již nějaké zvířátko je. 16.4.2013 byla umístěna do Prahy do bytu ke kočce Bublince.

Fotky Madlenky z doby jejího pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jezinka

8. 4. 2013

jezinka02.jpg

Nalezena na městě, u zubárny, chodila za lidma, snažila se k někomu připojit, vzala ji paní, která bydlí na svobodárně, nechat si ji nemohla. Nesnáší druhé kočky, musí jít sama. K lidem přítulná, milá. 8.4.2013 byla Jezinka umístěna jako jedináček do domku se zahrádkou do Rohatce.

Fotky Jezinky najdete zde.

Děkujeme manželům Břečkovým & Tosce, že Jezinku po dobu jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Eddie a Kim Deal

8. 4. 2013

kim-deal.jpgeddie.jpg

Mouratého kocourka Eddieho našla slečna u lesa a poponesla ho na druhý konec města k babičce. Ta ho ovšem nechtěla, a tak nakonec skončil u nás, když nám zavolala babiččina sousedka. Eddie je hodný, mazlivý kocour, s ostatními kočkami nemá problém, může být umístěn jako jedináček nebo jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou.Bílomourečka Kim Deal přišla jednoho dne celá zablešená na zahradu k jedné paní. Ta ji přinesla k nám. Je to milá, hodná, bezproblémová kočička, z počátku potřebuje citlivější přístup. Mazlí se ale jen v případě, že chce ona. Není vhodná k malým dětem. Vhodná jako společnice k podobně staré kočce (do nového domova může odejít i s kterýmkoliv kotětem od nás) do bytu nebo do domku se zahrádkou. 8.4.2013 byli umístěni Eddie a Kim Deal do Brna do bytu.

Fotky Eddieho najdete zde a Kim Deal zde.

Děkujeme paní Zuzaně Ševečkové, že Eddieho po dobu jeho pobytu u nás podporovala.

Děkujeme paní Ireně Strakové,
Kim Deal po dobu jejího pobytu u nás podporovala.

Zprávy z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Zola nyní Zoja

7. 4. 2013

zola02.jpgČerná Zola se přitoulala k pánovi na zahradu, jeho dcera ji tam ale nechtěla. Zavolala nám, že poškrábala její dceru a že má určitě vzteklinu. Nedali jí celou dobu ani najíst, byla velmi vyhublá. U nás je vůči kočkám i lidem je moc přátelská, bezproblémová. 7.4.2013 - Zola byla umístěna za pomoci o.s Dobré ruce do Ždáru nad Sázavou k dalším kočkám.

Fotky Zoly najdete zde.

Děkujeme paní Světlaně Hirtové & její pejskokočičí smečce Karlíkovi, Robinkovi a Montymu, že Zolu po dobu jejího pobytu u nás podporovali. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Brikitka

1. 4. 2013

Brikitbrikitka-008.jpgka byla přivezena s ostatníma kočka z Hluku ze stáje. Kočička byla velmi nemocná, po vyléčení může jít do bytu jako společnice k další kočičce.  2.4.2013 byla Brikitka umístěna do Olomouce do bytu ke kocourkovi.

 

 

Fotky Brikitky najdete zde

Zprávy z nového domova zde:

 

 

Daisy a Alenka Zelnicová

30. 3. 2013

daisy02.jpgMourečka Daisy pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Daisy a dalších 9 koček zůstaly opuštěné u domu. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a pro kočky hledáme nový domov. Nyní je zvyklá na výběh, je tedy vhodná do domku se zahrádkou. 30.3.2013 - Daisy byla společně s Alenkou umístěna do Přibyslavi.

Fotky Daisy najdete zde, fotky všech koček z Moravské Nové Vsi zde.

Děkujeme paní Jarmile Vrtalové a kočičkám Káti a Klinger, že Daisy po dobu jejího pobytu u nás podporovaly.

alenka-zelnicova01.jpgBílomourka Alenka Zelnicová a Daisy pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Alenka Zelnicová a dalších 9 koček zůstaly opuštěné u domu.. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a pro kočky hledáme nový domov. Nyní je zvyklá na výběh, je tedy vhodná do domku se zahrádkou. 30.3.2013 - Alenka byla společně s Daisy umístěna do Přibyslavi.

Fotky Alenky Zelnicové najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Zea

29. 3. 2013

zea03.jpgMourečku Zeu našli lidé s její sestřičkou v Boskovicích. Pro sestřičku našli nový domov sami, Zeu dovezli k nám. Zea je velice mazlivá (až vlezlá), ráda se chová, vhodná k dětem i jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo domku se zahrádkou. 29.3.2013 byla Zea umístěna do Ratíškovic jako jedináček do domku se zahradou.

Fotky Zey najdete zde.

Děkujeme Alici, Danielovi & Chiccovi, Timmymu, Emě a Tobymu, že Zeu během jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Pusinka 03

24. 3. 2013

pusinka.jpgBílá kočička Pusinka se potloukala u autobusového nádraží v Hodoníně. Když jsme pro ni po upozornění jely, schovávala se pod stánkem s pečivem. Byla vyděšená, špinavá a hladová. 24.3.2013 byla umístěna do Tišnova, do bytu, ke kocourkovi. Pusinka je kočka s pořadovým číslem 1.000 pro kterou jsme našly nový domov!

Fotky Pusinky najdete zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Nina(02)

9. 3. 2013

nina02-05.jpg Tříbarevná Nina běhala po Chýni mezi rodinnými domky a žebrala o domov. Zejména se snažila dostat do mateřské školky, kde jí občas dali najíst. Když jsme ji přijaly, veterinář zjistil, že už je kastrovaná. Majitel se však o ni přesto žádný nepřihlásil, i když jsme vylepily letáčky a OÚ Chýně rozeslal info o jejím nalezení e-mailem. Je moc vděčná a mazlivá, ostatních koček se bojí, takže by byla raději rozmazlovaným jedináčkem. 9.3.2013 byla umístěna do domku se zahrádkou v Hostivici.

Fotky Niny z doby jejího pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme rodině Šumberových & kočce Čiče, kocourům Ferdovi a Ondráškovi a fence Barunce, kteří Nina během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Matyáš02

5. 3. 2013

matyas.jpg

Kocourek Matyáš zůstal venku u domu, když mu umřel majitel. Za všema kdo šli kolem chodil a prosil, aby si ho vzali. 5.3.2013 byl Matyáš umístěn do Prahy do domku k pejskovi.

 

Fotky Matyáše z pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Zprávy z nového domova najdete zde.

 

 

 

Jimmy

5. 3. 2013

jimmy.jpg

Černý kocourek se dotoulal k paní na dvůr a zůstal tam, ale její kočky se ho bály, tak ho paní přivezla k nám. Je to veliký mazel, bezproblémový. Je vhodný jako kamarád ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.

5.3.2013 byl Jimmy umístěn jako jedináček do domku do Sušice.

Fotky Jimmyho najdete zde.

Zprávy z nového domova zde:


 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Očko (nyní Wiky)

3. 3. 2013

ocko-----mala.jpgOčko je jednou z koček, které jsme kastrovali v Mutěnicích. Jméno dostala podle linky, kterou má kolem levého oka. Je milá, mazlivá a hodně ukecaná. 3.3.2013 byla umístěna do bytu do Hloubětína. Společnost jí budou dělat další dvě kočičky.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Enzo

22. 2. 2013

enzo05.jpgEnza jsme spolu s dalšími třemi koťaty - jeho sourozenci - přijaly od sociálně slabé rodiny, na niž nás upozornila jejich sousedka. Koťata byla plná blech, kočka také, všechny jsme zbavily parazitů, kočku vrátily vykastrovanou zpět. Enzo je mazlivé kotě, živé, temperamentní. 22.2.2013 byl Enzo umístěn do Veselí nad Moravou do bytu ke kočce.

Fotky Enza najdete zde.

Děkujeme Andrei Kudláčové & kočkám Misha a Julča a kocourovi Diamondovi, kteří Enza během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Princezna

21. 2. 2013

princezna.jpgPrincezna je jednou z koček, které jsme kastrovali v Mutěnicích. Je milá, mazlivá a hodně ukecaná. 21.2.2013 byla umístěna do Bílovic nad Svitavou, do bytu, ke dvěma kocourkům. Zprávy z jejího nového domova najdete zde.
 


 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Osvald (nyní Monty)

17. 2. 2013

osvald01.jpg

Zrzavý kocour Osvald se narodil kočce v chatové osadě Lučina. Kočka tam nechala koťata a pak už se neobjevila. Koťat bylo původně pět, jedno se ztratilo, čtyři koťata přivezla paní, která má od nás Chulia, k nám. Osvald je hodný, pohodový kocour a velký mazel. S ostatními kočkami nemá problém, je tedy vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 17.2.2013 byl Osvald umístěn do Brna ke kocourkovi do bytu.

Děkujeme Vlastě Kocmanové & Majdě, Heidi, Páté, Sněhurce, Báře, Mie a Matesovi, že Osvalda během jeho pobytu u nás podporovali formou  adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Týna(02)

16. 2. 2013

tyna02-06.jpg Týnu nám v 12/2012 přivezla ještě spolu s dalšími dvěma koťaty pošťačka ze Strážnice, kde je odchytila pod auty. Týna je krásná, huňatá, moc milá kočička s krásným kožíškem, je to takový malý medvídek, velmi mazlivá, opravdové zlatíčko.  16.2.2013 byla Týna umístěna k majtelům, kteří u od nás mají Čany a Normu.
Norma bohužel v prosinci 2012 zemřela.

 

Děkujeme Jorze Liškové, která Týnu během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Týny z doby jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Nicky

10. 2. 2013

nicky01.jpgMourečka Nicky pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která     se  ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů (kočky měla vykastrované a někteří kocouři, které jsme vzaly na kastraci, byli od sousedů) a od té doby jsme tam pravidelně 1x měsíčně zavážely krmení. Paní Katzerová mezitím zemřela, tak jsme kočky začaly postupně umísťovat. Nicky zůstala u domu, kde ji krmila sestra paní Katzerové, až do 3.9., kdy jí onemocnělo oko a vzaly jsme ji k nám. U nás nemá ráda ostatní kočky, je tedy vhodná jako jedináček. Přestože byla zvyklá na výběh, je to klidná kočka, která bude ráda především za lidskou společnost, takže bude spokojená i v bytě10.2.2013 byla Nicky umístěna do Hodonína ke kočce do domku se zahrádkou, k paní, která od nás měla Trišu.

Děkujeme Ing. Miriam Sedláčkové, která Nicky během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Čiko(03)

3. 2. 2013

ciko03-03.jpg Mourečka Čika našla paní u silnice při vjezdu do Hodonína. Byl a zubožený, nemocný, nyní už je v pořádku. Je to velký mazel a moc vděčný kocourek. Miluje kočky i lidí, je vhodný i jako společník k podobně staré kočce (do nového domova může odejít i s kterýmkoliv kotětem od nás) do bytu nebo do domku se zahrádkou. 3.2.212 byl umístěn do Rokycan k pejskovi a kočičce. Zprávy z nového domova najdete zde.

Děkujeme Nadě Slavíkové & kočičím sestrám Roxy a Angie, které Čika během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Alex 02 a Stela (nyní Macíček a Mia)

2. 2. 2013

p1250027.jpgMouraté sourozence Alexe a Stelu jsme spolu ještě s dvěma sourozenci přijaly 28.12.2012 od paní z Moravské Nové Vsi, která v listopadu našla na své zahradě v kůlně 5 opuštěných koťat. Pro jedno domov našli, ale další čtyři se jim umístit nedařilo. 2.2.2013 byli společně umístěni do Brna do domku se zahradou k 17letému kocourovi.

Děkujeme Petrovi Elznerovi, Alfrédce a Mariance, kteří Alexe během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Alexe z doby jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Stely zde.
Fotky z jejich společného nového domova
zde
.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Oskar(05)

28. 1. 2013

oskar05-07.jpgOskara nám v 12/2012 přivezla ještě spolu s dalšími dvěma koťaty pošťačka ze Strážnice, kde je odchytila pod auty. Oskar je moc mazlivý, pohodový kocour a společník, vhodný jako kamarád ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 28.1.2013 byl umístěn do domku se zahrádkou do Novosedel k pejskovi.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mia(02)

26. 1. 2013

mia02-01.jpgMia je jedno ze tří koťátek zachráněných z romské osady na východním Slovensku. Miu jsem viděla sedět na parapetu okna u příbytku, kde lidé dřív měli kočku, ale jelikož měla koťata vyhnali ji ven a přestali se o ně starat. Všechna koťata byla plachá, ale jelikož byla Mia vyhladovělá a slabá podařilo se ji chytit. Byla celá od motorového oleje a lidem vůbec nedůvěřovala. Teď je z Mii přítulné, hravé kotě, ke kterému je nejlepší cesta přes jídlo. Ráda asistuje v kuchyni, při vaření sedí u nohy a čeká, jestli něco nespadne. Mia je velmi bystrá a ráda si hraje s hračkami, u koloudráhy vydrží i hodiny. Má krásný hebký kožíšek jako medvídek. Mia potřebuje trpělivou rodinu, která jí dá čas, aby si na ně zvykla a které se pak může odvděčit předením na klíně. S ostatními zvířátky vychází bezproblémově. 26.1.2013  byla umístěna do Prostějova do domku se zahrádkou. 

Děkujeme manželům Břečkovým &  Tosce, kteří Miu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »