Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Vinnie

12. 10. 2021

20210815_101204.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

8.7.2021 - Přijali jsme mourovaté kotě, které někdo přinesl na stanoviště veterináře v Mikulčicích. Je to kočička, asi tříměsíční. 28.8.2021 - Vinnie je kotě, mazlivé, veselé a hravé. V novém domově potřebuje podobně starého parťáka nebo může odejít s kotětem od nás. 12.10.2021 - Vinnie dnes odjela do nového domova, do Dubňan, do bytu, kde ji čekali tři kočičí kamarádi. 

Další fotky zde.

Vinnie byla adoptována na dálku - krmivo hradila Věra Kubů. Děkujeme!

Vinnie byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradila Věra Kubů. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Trixie

10. 10. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2020
Umístění:
dočasná péče Popice

8.7.2021 - Přijali jsme mladou tříbarevnou kočičku i s jejími třemi koťaty. Někdo je přinesl na stanoviště veterináře v Moravské Nové Vsi. 8.9.2021 - Majitele se nepodařilo najít, koťata jsou už odstavená a Trixie může do nového domova. Je to mladá, roční kočička, moc milá, upovídaná a umazlená. Pokud se jí něco nelíbí, neváhá to svým lidem vysvětlit. Miluje blízkost lidí a drbání na břiše. Ostatní kočky moc nemusí, ale spory nevyhledává. Do nového domova může k jedné kočičí kamarádce nebo s některým se svých koťat - Rozárka, Jessie, Bobina. V případě, že by mohla chodit ven, může být i jedináčkem. 10.10.2021 - Trixie odjela dnes do nového domova, do Lipiny u Valašských Klobouk, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Trixie byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Aneta Turečková a Lily, Jožin, Lojzík a Bělouš. Děkujeme!

Trixie byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradil Roman Gazárek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Maruška ze statku

27. 9. 2021

img_20210228_113450.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2/2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

5.10.2020 - Maruška je mladá kočička, která žije s plachými kočkami na statku v Mutěnicích, kde zajišťujeme i krmivo a letos jsme ji přes náš Kastrační program kastrovali. O víkendu však byla Maruška nalezena zraněná, pravděpodobně sražená autem. Na veterině byla zjištěna zlomenina pánve a zadní nožky. Léčba bude klidová a protože venku by byla ohrožená, umístili jsme ji do dočasné péče. Tady se ukazuje, že s tou plachostí to nebude "tak vážné" a Maruška při denním kontaktem s člověkem roztává a nechá se i pohladit. Má před sebou několika týdenní léčbu a potom se uvidí zda se vrátí na statek nebo jí budeme hledat domov. 10.11.2020 - Maruščiny zlomeniny se zahojily, ale zadní nožička je kratší a kočička trošku kulhá, ale to jí nebrání v tom, aby se neproháněla s ostatními ... Maruška je moc milá, nekonfliktní, veselá drobnější mourečka zelenoočka. K člověku velmi mazlivá, otírání o obličej, tulení, ležení na nohách, to vše má moc ráda. Není suverénní, ale je zvědavá, upovídaná, umí na sebe upozornit. Ke kočkám má bezproblémový vztah a v novém domově by měla mít kamaráda, kvůli svému handicapu vhodná spíše do bytu. 27.9.2021 - Maruška odjela do nového domova, do Hodonína, do bytu, kde ji čeká kočička.

Další fotky zde.

Maruška byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Fornůskovi a kocouři Sting a Pierre. Děkujeme!

Maruška byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Tonička 04

26. 9. 2021

tonicka6.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

15.5.2021 - Dnes nám oznamovatelé z Prušánek přivezli kočku se 4 koťaty, které jim porodila na zahradě v kůlně. Kočička je mazlivá, hodná, celá šťastná, že má útočiště a chlubí se svými koťátky. Dali jsme jí jméno Tonička a koťata jsou Rufus, Žofka, Adinka a Frodo. 27.8.2021 - Tonička odstavila svá koťata, majitel se nenašel a tak může do nového domova! Je to to kočička vzhledem "obyčejná", ale moc hodná, mazlivá, může být společnicí seniorům, ale klidně i v rodině s dětmi. Kočky nemá ráda, je v jejich společnosti nervózní, ale mohla by odejít i s některým svým kotětem, v domku se zahradou může být i jedináčkem. 26.9.2021 - Tonička dnes odjela do nového domova, do Brna, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným skoro jedináčkem, domácí kocouři jsou převážně venku a domů chodí pouze na jídlo.

Další fotky zde.

Tonička byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Mikulášek, Stelinka, Lenka, Aleš, kocour Mourek a pes Nero. Děkujeme!

Tonička byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Nelinka 03 a Daisy 03

23. 9. 2021

1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

26.3.2021 - Dnes jsme odchýtavali ke kastraci nováčky mezi plašankama v areálu Armaturky - více zde. A odchycená tříbarevná kočička je velký mazlík, tak ji vracet nebudeme a najdeme jí nový domov. Dostala jméno Nelinka, je po kastraci a v karanténě si užívá odpočinku, je moc hodná a milá. 26.5.2021 - Nelinka je krásná kočička, je mazlivá a přátelská, vhodná i do rodiny s dětmi, k mladému kočičímu kamarádovi. 23.9.2021 - Nelinka odjela do nového domova spolešně s Daisy, do Rozdrojovic, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Nelinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Michaela Klásková. Děkujeme!

Nelinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Katka s kočičákem. Děkujeme!

8.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

6.4.2021 - Z Velké nad Veličkou nám oznamovatelka nahlásila, že se jí na zahradě zabydlela kočka, že ji začala krmit, ale že další kočku už by si nerada nechávala, protože už jich má doma několik přitoulaných, které u ní postupně našly domov. Navíc - kočička se celou dobu zdržuje v boudě, protože se velice bojí jejích koček. Kočičku jsme přijaly a umístily do karantény, dostala jméno Daisy, po kastraci odpočívá. 28.4.2021 - Daisy je mladá kočička, která vyžaduje mazlení, hned jak si sednete nebo lehnete. Kočky nemusí, hlavně když bude mít svého člověka. Je vhodná buď k jedné kočičí kamarádce (s kočkami si nehraje, toleruje je, u nás úžasně vychází s Nelinkou) nebo spíše jako jedináček. Dobře vychází i s dětmi - video zde. 23.9.2021 - Daisy odjela do nového domova spolešně s Nelinkou, do Rozdrojovic, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Daisy byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Gabriela Bašnárová a kočičáci. Děkujeme!

Daisy byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradil Honzík Studýnka s kamarády - kocourkem Mikešem a fenkou Chelsea. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Bílá z Mikulčic

1. 9. 2021

mikulcice-bila-kocka.jpgKočka
Umístění:
dočasná péče

3.7.2021 - V Mikulčicích přišla na stanoviště ke kulturáku tato bílá, hluchá kočička. Kdo ji postrádá? Volat můžete na 724 142 463. AKTUALIZACE: Kočka předána do dočasné péče paní Martině Švábové, stále se hledá majitel, který může volat na 724 142 463. 1.9.2021 - Vyřešeno, ozvala se majitelka, která si zatím kočku vzít nemůže zpět, ale už se bude sama dále domlouvat s paní Švábovou, zda a kdy si kočku převezme.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Zara

25. 8. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

20.7.2021 - Tato kočička se přitoulala na zahradu k lidem, kteří opravují v Mikulčicích dům po zásahu tornádem. Kočička se bála a přiblížila se jen večer, když byla vypnutá elektrická centrála. Byla vylekaná, hladová, zanedbaná, zacuckovaná srst. Nyní je v karanténě, už vyčesaná, klidná a je to velká mazlivka. 14.8.2021 - Zara může do nového domova! Je to milá a mazlivá kočička, s ostatními kočkami se bez problémů seznámila a pejsci ji taky nevadí. Nejraději si hraje s hračkami a provázky a nebo asistuje u vaření. 25.8.2021 - Zara dnes odjela do nového domova, do Lužic, do domku, kde mají tři pejsky.

Další fotky zde.

Zara byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Jarmila Poizlová s kočičáky. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Máša 06

12. 8. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2020
Umístění:
depoztum Hodonín II.

9.5.2021 - V Hodoníně, na místě, kde se krmí plaché kočky se už nějakou dobu objevovala tato kočička. Hladová, plná klíšťat, má stará zranění po kousnutí na zádech i na břichu, možná i zlomeninu ... Umístěna do karantény, dostala jméno Máša. 12.7.2021 - Máša je velice mazlivá a kontaktní kočička. Ve velkém kolektivu koček se ale moc nehýbe a nehraje si. Polehává v pelíšku a sebemenší pozornost je vděčná a chce si hrát, odejít by chtěla s každou návštěvou, kdy se zvedne a doprovází ji až ke dveřím. NALÉHAVĚ PRO MÁŠU HLEDÁME DOMOV! Je vhodná k jedné či dvěma hodným kočkám nebo jako jedináček s dostatkem pozornosti. 22.7.2021 - Máša dnes odjela spolu s Avou do nového domova, do Hodonína, do domku se zabezpečeným výběhem. 12.8.2021 - Máša se v novém domově bez koček úplně změnila! Nabyla sebevědomí, ovládla území a začala být útočná i na Avu, která se jí bála a schovávala se před ní. Majitelka chtěla Mášu vrátit k nám, ale nakonec se Máše podařil najít domov v Bučovicích, v domě se zahradou, kde bude mít dost prostoru vybít svou aktivitu.

Další fotky zde.

Máša byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Barbora Svinková, Petr Novák a kocourek Simon. Děkujeme!

Máša byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Vanda Bočková a kocourek Pipi a kočička Mášenka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Simonka 02 a Hvězdička 02

11. 8. 2021

mensi.jpgKočka, nar. 6/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

12.8.2020 - Turistka  z Čech dnes našla v Čejkovicích u fotbalového hřiště 2 měsíční kotě. Je to kočička, vyhladovělá, ouška plná svrabu. Po své nálezkyni dostala jméno Simonka. 22.8.2020 - Simonka dnes odjela do nového domova, do Prahy, do domku, kde mají dva pejsky. Vrátili se pro ni do Hodonína její nálezci, kteří na ni nedokázali přestat myslet.

Další fotky zde.

Simonka byla adoptována na dálku - podpořili ji její nálezci Síma a Tom. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, nar. 3/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

7.8.2021 - Přijali jsme kočičku, kterou našli turisté z Prahy na parkovišti v Čejkovicích. Kočička má asi 4,5 měsíce, je velmi vyhladovělá. 11.8.2021 - Hvězdička dnes odjela do nového domova, do Prahy za Simonkou Čejkou. Historie se zopakovala, její nálezci se pro kočičku vrátili a dali jí domov.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Ned 02

9. 8. 2021

ned6.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

27.5.2019 - Dnes jsme přijali tři koťata z Lužic. Našel je pán na půdě neobydleného domu, slyšel je už včera, ale myslel si, že se k nim kočka vrátí, když nepřišla ani dnes, zavolal nám. Koťata jsou vyhladovělá, zesláblá, byla čtyři, ale jedno nepřežilo. Koťata jsme nakrmili mlíčkem pomocí stříkačky, všechna pila pěkně, tak věříme, že to zvládnou. Mourovatý kocourek je Ned, mourovatá kočička Felina a černá kočička Fiona. 2.10.2019 - Ned je mazlivý, krásný moureček a může do nového domova, kde by může mít kočičího kamaráda, ale pokud bude chodit ven, může být i sám. 10.9.2020 - Ned se začal vůči některým kočkám vyhraňovat, jako by mu prostor by malý a měl toho u nás dost ... Budeme rádi, když se podaří najít domov v domku se zahradou, klidně jako jedináčkovi. 9.8.2021 - Ned se dočkal a dnes odjel do nového domova, do Vřesovic, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Ned byl adoptován na dálku - do 1/2020 ho podporovala Jitka Šimková a kočičáci Mego, Cassie, Teo, Buči, Majky, dočasková Xena a pejskové Terezka, Tommi a Nora. Děkujeme!
Ned byl od 4/2020 opět adoptován na dálku - krmivo mu hradila Anna Kubištová a kočičí kluci Kominíček a Bobešek. Děkujeme!

Ned byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Markéta Dobiášová a kočička Daenerys. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Niel

31. 7. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

13.7.2021 - V Hodoníně, za sídlištěm Jihovýchod, mezi slunečnicovým polem nalezen tento kocourek. Má asi 10 měsíců, nekastrovaný. HLEDÁ SE MAJITEL! Volat můžete na 724 142 463. 31.7.2021 - Majitel se našel a Niel dnes odjel zpátky domů! Kastrovaný, odčervený, očkovaný. Děkujeme.

Další fotky zde.

Niel byl adoptován na dálku - krmivo hradila Věra Kubů. Děkujeme!

Niel byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradila Věra Kubů. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Ava 04

22. 7. 2021

1-mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

20.10.2020 - Dnes nám nahlásila oznamovatelka, že v rybářství na Písečném v Hodoníně je kotě, které není v pořádku, má průjem a vyhřezlý konečník. Tady v rybářství žije několik koček, protože lidé se nechtěných koťat zbavují odkládáním na toto místo, mimo město. Pravidelně tady kastrujeme, monitorujeme. Kotě, je to kočička, jsme vzali na veterinu, kde byl proveden chirurgický zákrok a střevo přišito k dutině břišní, nasazena ATB. Kočička dostala jméno Ava a je umístěna do karantény. 7.7.2021 - Ava je drobnější, kulatá kočička s velmi milou a přátelskou povahou. Ráda při mazlení nastavuje bříško a je vděčná za každou pozornost a hlazení, u kterého se labužnicky natahuje a krásně přede. Ke kočkám má přátelský vztah a potřebuje kamaráda. 22.7.2021 - Ava dnes odjela spolu s Mášou do nového domova, do Hodonína, do domku se zabezpečeným výběhem. 12.8.2021 - Máša se v novém domově bez koček úplně změnila! Nabyla sebevědomí, ovládla území a začala být útočná i na Avu, která se jí bála a schovávala se před ní. Majitelka chtěla Mášu vrátit k nám, ale nakonec se Máše podařil najít domov v Bučovicích, v domě se zahradou, kde bude mít dost prostoru vybít svou aktivitu.

Další fotky zde.

Ava byla adoptována na dálku - krmivo jí hradil Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

Ava byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradili manželé Pospíšilovi a kočičáci Sárinka, Bertík, Charlík, Denísek, Matýsek, Olivka, Datlička, Rupi a Ava. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Oříšek

20. 7. 2021

orisek.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

20.9.2018 - V Mutěnicích se pánovi na zahradu přitoulala kočka, porodila koťata, kočku jsme nechali kastrovat a s jedním kotětem na místě zůstane, tři koťata jsme dnes vzali k nám - mramorovaná kočička je Brusinka, černý kocourek Čoko a mourovatý Oříšek. POZOR! Pokud se vám přitoulá na zahradu kočka a vy ji začnete pomáhat a denně ji krmit, NEZAPOMÍNEJTE ŘEŠIT I KASTRACI! Kam myslíte, že kočka půjde rodit, když se zabydlela na vaší zahradě a má tam denně jídlo? 1.7.2020 - Oříšek čeká na domov už druhý rok! Je to rošťák, který se nebojí nikoho a ničeho, ale je to i velký mazel, zvyklý na psa. S kočkami vychází dobře, ale pokud by mohl chodit ven, může být i jedináček. 1.4.2021 - Oříšek je po extrakci zubů. 20.7.2021 - Oříšek se dočkal a dnes odjel do nového domova, do Ratíškovic, do domku, kde na něj čeká fenka Žofinka.

Další fotky zde.

Oříšek byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Pavel Motejzík a Tereza Žižková. Děkujeme!

Oříšek byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku mu hradila Darja Čablová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Vilibald a Emma 05

25. 6. 2021

6.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

15.5.2020 - Tento kocourek se objevil hladový na půdě domu, kde máme dočasnou péči pro kočky z našeho útulku. Nenechal se pohladit, ale bylo vidět, že by chtěl. Bál se. Dnes se ho podařilo odchytit do klece. Srst měl zacuckovanou, samé dredy a spoustu klíšťat a je silně začervený, je jasné, že se o něj nikdo nestará. Je mladý, může mít něco přes rok, dostal jméno Vilibald a je umístěn do karantény. Video zde. 11.7.2020 - Vilibald odjel do nového domova, do Dubňan, do domku, kde se na něj těší tři děti.

Další fotky zde.

Vilibald byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Šumberovi & kočka Matylda, kocouři Šmudlík, Ferda a Ondrášek a pejsek Gerry. Děkujeme!

Vilibald byl adoptován na dálku -  veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Simona Jedlová, kočička Kačenka, kocourek Zrzek a pejsek Bárny. Děkujeme!

2mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

5.10.2020 - Dvě koťata byla nalezena v obci Tasov, oznamovatelka, která je našla na zahradě sem dojíždí jen na chalupu. Koťata převzal do péče obecní úřad v Tasově, my jsme se jim snažili pomocí FB najít domov, ale nepodařilo se a tak jsme dnes pro koťata do Tasova zajeli. Zrzavý kocourek dostal jméno Jack, bílomourovatá je kočička Emma. 26.12.2020 - Emma je roztomilá a důvěřivá mladá kočička. Ničeho a nikoho se nebojí, u všeho musí být první. Je velmi mazlivá až vlezlá, vhodná i do rodiny s malými dětmi. V novém domově potřebuje k hrám kočičího kamaráda. 25.6.2021 -  Emma odjela do nového domova, do Dubňan, do domku za Vilibaldem.

Další fotky zde.

Emma byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Emma byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradila Leona Bočková a kocourci Fido a Hug. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Lolek 02 a Bolek 02

17. 6. 2021

2.jpgKocour, nar. 3/2021
Umístění:
dočasná péče

Kocour, nar. 3/2021
Umístění:
dočasná péče

11.6.2021 - Lolek a Bolek jsou milounká koťátka, dva kocourci, kteří hledají nový domov. Narodili se v jední firmě v Hruškách, kde žili dvě kočky s koťaty a kocourek. Firma se stěhovala pryč a majitelka objektu se o kočky odmítla postarat. Koťata první kočky už domov našla (jsme domluveni na jejich kastraci) a obě kočičky se zbývajícími koťaty i odrostlého kocourka si vzala oznamovatelka k sobě do dočasné péče, než se to nějak podaří vyřešit. Nakonec kočkám maminám, kocourkovi i jednomu kotěti dá domov trvalý a my HLEDÁME SPOLEČNÝ DOMOV pro zbývající koťata - kocourky Lolka a Bolka. Zavolat nám můžete na 724 142 463. 17.6.2021 - Lolek a Bolek našli společný domov v Mikulčicích.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Fabio 03 a Mika 02

9. 6. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

26.12.2020 - Kocourek nalezen na benzínce OMV v Lužicích, HLEDÁ SE MAJITEL! Mohl sem přijet i v motoru auta. Zavolat nám můžete na 724 142 463. 23.4.2021 - O Fabia se majitel nepřihlásil a tak hledá nový domov. Je to úžasný kocourek. Chodí za člověkem jako pejsek a zbožně kouká, chce se chovat, mazlit nebo něco dobrého zbaštit. Je to mazel a hračička, ale dovede se i pořádně proběhnout. S Mikou jsou jako bratři, oba stejné povahy, kamarádi a chtěli bychom, aby mohli do nového domova spolu. Pro svou důvěřivost k lidem jsou vhodní pouze do bytu nebo pokud máte u domu dobře zabezpečený pozemek nebo voliéru. 9.6.2021 - Fabio a Mika odjeli společně do nového domova, do Brna, do domku se zabezpečeným výběhem.

Další fotky zde.

Fabio byl adoptován na dálku -  krmivo mu hradila firma SleepFox.cz. Děkujeme!

Fabio byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Petra, Anton a kočičí kamarádi Matýsek, Nikiček a Nelička. Děkujeme!

mensi1.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

2.1.2021 - Oznamovatel nám nahlásil kocourka, který se už delší dobu zdržuje na stavbě v Mutěnicích. Je to 5 měsíční kotě, umístěn do karantény. 23.4.2021 - Mika je úžasný. Chodí za člověkem jako pejsek a zbožně kouká, chce se chovat, mazlit nebo něco dobrého zbaštit. Je to mazel a hračička, ale dovede se i pořádně proběhnout. S Fabiem jsou jako bratři, oba stejné povahy, kamarádi a chtěli bychom, aby mohli do nového domova spolu. Pro svou důvěřivost k lidem jsou vhodní pouze do bytu nebo pokud máte u domu dobře zabezpečený pozemek nebo voliéru. 9.6.2021 - Fabio a Mika odjeli společně do nového domova, do Brna, do domku se zabezpečeným výběhem.

Další fotky zde.

Mika byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Olina a Milan s kočkami Milčou, Florou a kocourem Maxem. Děkujeme!

Mika byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Mikulášek, Stelinka, Lenka, Aleš, kocour Mourek a pes Nero. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Coco

6. 6. 2021

coco1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

5.5.2021 - Oznamovatelka nám nahlásila kočičku, kterou našla v zahrádkářské kolonii za EHO v Hodoníně, vyhladovělou, ale přítulnou. Kočka dostala jméno Coco a je umístěna do karantény. 19.5.2021 - Coco je u nás krátce, ale je vidět, že jí pobyt mezi mnoha kočkami nedělá dobře, nechce opustit karanténní klec. Naléhavě jí hledáme domov jako jedináčkovi nebo u jedné klidné kočky, v domku se zahradou. K člověku je přítulná, mazlivá. 23.5.2021 - Coco odjela do nového domova, do Lanžhota, do domku, kde ji čeká jedna kočička. 26.5.2021 - Coco je zpátky v depozitu. V novém domově se chovala jako doma, ale domácí kočička situaci nezvládla, nežrala a zvracela ze stresu, odmítala opustit místnost. U nás je Coco nešťastná, chodí po vyvýšených místech, zdržuje se na kuchyňské lince a NALÉHAVĚ HLEDÁME DOMOV! 6.6.2021 - Coco odjela do nového domova, do Kyjova, do domku, kde bude jedináčkem.

Další fotky zde.

Coco byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Pavla a Libor Adamíkovi. Děkujeme!

Coco byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila firma SleepFox.cz. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Laděnka a Glorie

27. 5. 2021

img_20200421_100237.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2018
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

1.11.2019 - Dnes jsme přijali kočičku, kterou majitelé ponechali svému osudu u domku ve Veselí nad Moravou a odstěhovali se. 17.1.2020 - Laděnka může do nového domova. Je to drobnější kočička, jemná, milá, mazlivá slečna. Ráda se nosí, ráda si hraje s bičíky. Je submisívní a s kočkami nemá problém. Maličko kulhá, zřejmě následek starší zlomeniny. Na jedno očičko bohužel téměř nevidí, má v něm srůsty, je to buď vrozená vada nebo důsledek neléčených zánětů. Nijak ji to neomezuje, druhé očičko má v pořádku. 20.4.2020 - Dnes byla Laděnka na operaci a poškozené očičko jí bylo odstraněno, oční důlek zašitý. 9.5.2020 - Laděnka odjela do nového domova, do Hlovovce, do domku, kde mají kocoura.

Další fotky zde.

Laděnka byla adoptována na dálku - podporovala ji Jitka Nešporová a psi Bobinka, Čenda, Kuba a kočky Julča, Jonáš, Mína a Lemur. Děkujeme!
1a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2019
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

4.5.2020 - Dnes jsme přijali dvě kočky a kotě z Mutěnic. Před několika týdny přivedla kočka na zahradu domu svá tři koťata, paní je na zahradě všechny začala krmit. Po čase se kočka začala ukazovat pouze z jedním kotětem, na zahradě jsou psi, případně je mohli napadnout i kuna nebo kocouři, těžko říct. Kočka dostala jméno Glorie a vzali jsme ji i s kotětem (Evička) k nám. Ale u paní se objevila minulý týden další kočka (!) a přímo tam porodila. Bohužel její koťata byla nalezena mrtvá. Tato kočka je ale plachá a tak byla po kastraci vypuštěna zpět do zahrady, krmení má zajištěno. 18.6.2020 - Evička už je velká a samostatná a tak máma Glorie může do nového domova. Je to taková hodná a nenápadná kočička, asi by uvítala klidnou domácnost jako jedináček nebo může k jedné submisívní kočičce. Dříve žila venku a občas se zdá, že je jí v bytě smutno, takže ideálně v domku se zahradou. 27.5.2021 - Glorie odjela do nového domova, do domku v Hlohovci, kde už na ni čeká Laděnka, které umřel kočičí kamarád.

Další fotky zde.

Glorie byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Ruprecht

17. 5. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

17.3.2021 - Dnes jsme přijali kocoura z Mikulčic. Je ve velmi špatném stavu - zubožený, vyhublý, špinavý, se zadredovanou srstí, která je na některých místech z podvýživy vybledlá a vylíňaná až je vidět holá kůže. Byl plný klíšťat, jen během prvního dne se jich vyndalo čtyřicet! Byl umístěn do karantény, najezený, v teple a klidu se začíná i sám čistit ... 7.5.2021 - Ruprecht může do nového domova! Je to krásný kocour s delší srstí, hodný, chytrý, k člověku mazlivý. Co je to pohlazení a že se může přijít pomazlit a že se nemusí bát, poznal až u nás ... Z předcházejícího života na ulici si přinesl již své návyky a rád by si svůj revír ohlídal sám, takže hledáme domov v domku se zahradou, kde bude Ruprecht kočičím jedináčkem. 16.5.2021 - Ruprecht odjel do nového domova, do Brna, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Ruprecht byl adoptován na dálku - krmivo mu hradil Pavel Hrubý. Děkujeme!

Ruprecht byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku mu hradila Michaela Hrubá. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Šunka a Štrúdl

14. 5. 2021

img_20201127_125740.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2020
Umístění:
dočasná péče Hodonín

1.12.2020 - V zahrádkářské kolonii v Hodoníně, kde řešíme kastrace plachých koček (více zde) se ukázalo, že všechna koťata nejsou plachá a když se dvě z nich začala mazlit a nastupovat do auta, aby jim jejich lidé neujeli, byli všichni umístěni do dočasné péče a bude se jim hledat domov. Jsou černá, s delší srstí. 3.3.2021 - Šunka a Štrúdl zůstavají bázlivější a proto bychom chtěli, aby do nového domova odjeli společně. 14.5.2021 - Šunka a Štrúdl našli společný domov v Hodoníně, v bytě, kde je čekají další kočičky a pejsek.

Další fotky zde.

Šunka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Ludvíkovi, kocouři Max, Chip, Muf, Márty a kočička Bezinka. Děkujeme!

Šunka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradili Helena a Jaroslav Blosgeber a kocouři Leo a Bertik. Děkujeme!
Kocour, kastrovaný, nar. 8/2020
Umístění:
dočasná péče Hodonín

1.12.2020 - V zahrádkářské kolonii v Hodoníně, kde řešíme kastrace plachých koček (více zde) se ukázalo, že všechna koťata nejsou plachá a když se dvě z nich začala mazlit a nastupovat do auta, aby jim jejich lidé neujeli, byli všichni umístěni do dočasné péče a bude se jim hledat domov. Jsou černá, s delší srstí. 3.3.2021 - Šunka a Štrúdl zůstavají bázlivější a proto bychom chtěli, aby do nového domova odjeli společně. 14.5.2021 - Šunka a Štrúdl našli společný domov v Hodoníně, v bytě, kde je čekají další kočičky a pejsek.

Další fotky zde.

Štrúdl byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Pavla a Libor Adamíkovi. Děkujeme!

Štrúdl byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradili Helena a Jaroslav Blosgeber a kocouři Leo a Bertik. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Šira 02 a Kira 03

11. 5. 2021

p4200170.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2020
Umístění:
dočasná péče Hodonín

20.10.2020 - Dnes telefon z Generali pojišťovny v Hodoníně, se sídlem na Štefánikově ulici, že jim ke dveřím někdo položil přepravku s kočkou! A co víc - na přepravce je naše vizitka! Co se mohlo stát, proč tam přepravku někdo nechal, nevíme.  Je to kočička cca 5 měsíční, silně začervená, kýchá, nasazena ATB. 27.2.2021 - Šira je po kastraci, ale zatím je to kočička bázlivá ... 10.5.2021 - Šira může do nového domova. Je to kočička bázlivější a moc jí pomohlo, kdyby mohla odejít spolu s Kirou.

Další fotky zde.

Šira byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Lenka, Lukáš a kočičí kamarádi z Prahy. Děkujeme!

Šira byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Vanda Bočková a kocourek Pipi a kočička Mášenka. Děkujeme!

p4150146.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2020
Umístění:
dočasná péče Hodonín

11.11.2020 - Dnes k nám děti přinesly kotě, které našly pod viaduktem v Hodoníně. Je to 4 měsíční kočička a dostala jméno Kira. 10.5.2021 - Kira je hluchá a pokud se cítí opuštěně a nikoho nevidí, hlasitě volá. Její oblíbená činnost se dá popsat jako "všechno musí pryč". Všechno co vidí, to shazuje ze stolu, z polic ... neobstojí před ní obrázky, sošky, tužky, telefon, foťák ... zkrátka nic co někde leží. Žaluzie ji "rozčilují" natolik, že na ně večer co večer útočí, láme je a překousala ve všech oknech vodící silony. Poté, až domácnost uspořádá podle svého, mění se na hebké vrnící klubíčko. Zkrátka anděl s ďáblem v těle a je potřeba mít s ní trpělivost. V novém domově potřebuje kočičí kamarády jako sůl a mohla by odejít s kamarádkou Širou. 11.5.2021 - Kira odjela společně s Širou do nového domova, do bytu v Hodoníně, kde je čeká kočička.

Další fotky zde.

Kira byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Marie Báčová. Děkujeme!

Kira byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradil Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Artuš a Merlin

7. 5. 2021

a-mensi.jpgKocouři, kastrovaní, nar. 6/2020
Umístění:
u majitele v Dubňanech

27.11.2020 - V Dubňanech řešíme už od léta případ u staršího nemocného pána, kterému se v domě po smrti matky namnožily kočky. Dospělé kočky jsme vykastrovali a vrátili, ale byli tady také čtyři nádherná šedá koťata, kterým se už podařilo najít domov. Teď zbývá najít domov těmto dvěma kocourkům. Oba jsou velmi bázliví, zpočátku žili venku, bez lidí, nyní už jsou na pobyt v místnosti zvyklí, od pána se nechají i hladit, ale cizích lidí se bojí. Hledáme jim SPOLEČNÝ DOMOV, POUZE U ZKUŠENÉHO CHOVATELE, který bude mít dostatek tpělivosti, porozumění a dá jim čas. Už jsou po kastraci, očkovaní a  budeme se je snažit umísťovat přímo z Dubňan, od majitele. 7.5.2021 - Kocouři se nikam "neposunuli", zůstávají abnormálně plašší a nejsou vhodní k přemísťování do nového domova. Je jim umožněn pobyt na zahradě a zůstanou na místě.

m-mensi.jpgDalší fotky zde.

Artuš byl adoptován na dálku -  krmivo i veterinární péči a další náklady mu hradila firma SleepFox.cz. Děkujeme!

Merlin byl adoptován na dálku - krmivo mu hradily Zrzky v Kostce. Děkujeme!

Merlin byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady mu hradila firma SleepFox.cz. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mikeš 03, Miňonka, Mojmír, Viola a Bořek 02

4. 5. 2021

mikes300.jpeg

 

mino350.jpg

mojmir350.jpg6.jpgborek.jpg

 

 

 

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Denisek 06

3. 5. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

18.3.2021 - V areálu firmy Dendra v Moravské Nové Vsi se objevila koťata. Majitelé areálu je tam krmí a postupně odchytávají ke kastracím, první z nich byla Anetka a dnes jsme přijali kocourka, který je mazlivý a tak ani jeho vracet nebudeme, najdeme mu domov. 10.4.2021 - Denisek je hodný a mazlivý kocourek, který velice dobře vychází s kočičími kamarády a není vhodný jako jedináček. Více by se mu líbilo v domku se zahradou. 3.5.2021 - Denisek odjel do nového domova, do Mutěnic, do domku se zahradou, kde ho čekají dva kocourci a pejsek.

Další fotky zde.

Denisek byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Barbora Svinková, Petr Novák a kocourek Simon. Děkujeme!

Denisek byl adoptovan na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradila Pavla a Žaneta s kočkami Chapmanovou a Kamilkou. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mia 06

3. 5. 2021

img_20190804_082256.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2017
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

6.7.2019 - Dnes jsme přijali bílou kočičku po srážce autem. Kočku jsme kastrovali již dříve, žije spolu s plašankami na statku v Mutěnicích. Má zlomenou pánev, zatím se nedokáže ani postavit. 4.8.2019 - Miuška tento víkend opustila klec! Je šikovná, začíná se pohybovat, ale ještě ji čeká amputace ocásku, protože ten zůstal "mrtvý". Video zde. 8.9.2019 - Mia je po amputaci ocásku, je v pořádku a může do nového domova. Žila venku mezi plachými kočkami a tak potřebovala trošku času, aby pochopila, že člověk může být i zdrojem příjemných pocitů. Dnes už si pro pomazlení chodí ráda a ráda se vám usídlí na klíně ... Miluje jídlo a tak cesta  jejímu srdci vede přes něco dobrého ... S kočkami nekamarádí, ale toleruje je, může být umístěna ke klidné kočce nebo spíše jako jedináček. Ráda tráví čas na balkóně, zasíťovaný balkón je podmínkou. 3.5.2021 - Mia odjela do nového domova, do Hodonína, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Mia byla adoptována na dálku - krmivo i veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu jí hradila Šárka z Krumvíře, kartouzák Remmy a zachráněná Zombie. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Evelína 03

24. 4. 2021

evelina2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2020
Umístění:
dočasná péče Strážnice

1.4.2021 - Oznamovatelka našla opuštěnou kočičku ve Strážnici, nikdo se k ní nehlásil. Dala jí jméno Evelínka a nechala si ji doma, ale kočička se bojí domácích koček a musí být oddělena, proto u oznamovatelky nemůže zůstat. Zajistili jsme kastraci, očkovámí a odčervení a budeme kočičce hledat nový domov. 23.4.2021 - Evelínka může do nového domova, nejlépe jako jedináček, do domku se zahradou. 24.4.2021 - Evelínka odjela do nového domova, do Újezdu u Brna, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Evelínka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila oznamovatelka.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Janička

22. 4. 2021

1.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

1.12.2020 - Dnes jsme přijali mourovatou dospělou kočku z Tvdonic. Oznamovatelka nám sdělila, že kočka se celé léto zdržuje na ulici mezi domy, že ji se sousedy krmili, mysleli si, že se třeba vrátí domů, ale začala zima a kočka byla pořád na místě. Jméno dostala podle oznamovatelky. Zatím je smutná a nežere ... 11.2.2021 - Janička je v pořádku a může do nového domova! Je to velká kočička s mírnou, hodnou povahou a přátelská k lidem i ke kočkám, ale pokud bude mít dostatek pozornosti, může být i sama. Žila venku a u nás toužebně vyhlíží z okna, proto do domku se zahradou. 22.4.2021 - Janička odjela do nového domova, do Vrbice, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným kočičím jedináčkem a kamarádem jí bude pejsek.

Další fotky zde.

Janička byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Jana, kočičky Nikita a Josefínka 02 a kocourek Bučivoj. Děkujeme!

Janička byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradila  Stáňa z Liberce a kočičky Micka, Uhlinka a Matylda. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kriket

22. 4. 2021

kriket5a.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

14.10.2020 - Oznamovatelka nám nahlásila, že v zahrádkářské kolonii ve Veselí nad Moravou se zdržují nějaký čas malá koťata, ale už několik dní prší a zahrádky jsou pod vodou a je tu vyhlášen 3. povodňový stupeň a tak jsme dnes tato koťata přijali k nám. Koťata mají 6 týdnů a zatím syčí ... 21.10.2020 - Koťata onemocněla, jsou nasazeny ATB, ale dnes jedno z koťátek umřelo. 28.10.2020 - Druhé z koťat umřelo a zůstává mourovatý kocourek, dostal jméno Kriket. 20.1.20201 - Kriket může do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s kotětem od nás. Je to krásný moureček, hravý a přítulný. 22.4.2021 - Kriket odjel do nového domova, do Kyjova, do domku, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.

Kriket byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Michaela Skřivanová s rodinou. Děkujeme!

Kriket byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Jiřina a Klára Maršálková a kocour Mikeš. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Šmudlinka 02

18. 4. 2021

7mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

8.1.2021 - Sociálně slabá rodina se dostala do potíží a musela se vystěhovat z domku v Moravské Nové Vsi. Na zahradě domu by zůstala tři koťata, začervená s nafouklými bříšky, v uších svrab. Přijali jsme je k nám, černý kocourek dostal jméno Vendelín, tříbarevná kočička je Šmudlinka a bílomourovatá Sisinka. 16.2.2021 - Šmudlinka je zdravá, mazlivá a hravá kočička, miluje honičky po celém domě, loví myšky a svádí boje s kožešinou. V novém domově potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým kamarádem od nás. 18.4.2021 - Šmudlinka dnes odjela do nového domova, do Brna, do bytu, kde na ni čeká kočička.

Další fotky zde.

Šmudlinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili manželé Pospíšilovi a kočičáci Sárinka, Bertík, Charlík, Denísek, Matýsek, Olivka, Datlička, Rupi a Ava. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kulička 04

14. 4. 2021

11.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2020
Umístění:
dočasná péče Lanžhot

30.9.2020 - Oznamovatelka našla dnes v Lanžhotě opuštěné kotě. Je to maličká černá kočička, dostala jméno Kulička a paní byla ochotná si ji ponechat v dočasné péči. 3.12.2020 - Kulička může do nového domova, kde potřebuje ke svým hrám kočičího kamaráda. Je zvyklá na malé děti, mazlivá, hravá a nevhodná jako JEDINÁČEK, pouze do domku. 14.4.2021 - Kulička dnes odjela do nového domova, do Bošovic, do domku, kde ji čekají dva kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

Kulička byla adoptován na dálku - krmivo jí hradili Simona, Marek, Chelsík a Dorinka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »