Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Darinka 03

28. 11. 2014

darinka250.jpegKočka, nar. 6/2014

Darinka je krásná rezavá kočička, kterou našli zaměstnanci ZOO v Hodoníně v krabici před vchodem a protože v ZOO je útulek pouze pro psy, volaly k nám a my jsme si pro Darinku přijely. Darinka má kratší a jakoby nalomený ocásek, může to být i vrozená vada, ale to Darince nic neubírá na kráse. Je milá a přítulná. 28.11.2014 byla Darinka umístěna do Brna, do domku ke dvěma kočkám a psovi.

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

Darinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Natan 02 a Josefínka

28. 11. 2014

natan250.jpegKocour, nar. 5/2014

 

Natan je krásný kocourek s delší srstí, kterého našli v Lužicích u železniční tratě spolu s jeho sourozenci, kteří dostali jména Lulu, Kvido a Berry. U tratě koťata někdo odložil, aby se jich zbavil a lidé, kteří je našli je přinesli k nám do útulku. 16.7.2014 - Natan se narodil s vyhřezlým konečníkem, pro onemocnění prozatím přesunut do přednabídky, operace bude možná až trochu povyroste. 13.11.2014 - Natan operaci úspěšně zvládl, je zdravý a může do nového domova. Natan je velmi milý a přítulný. 28.11.2014 byl Natan umístěn spolu s Josefínkou do Vlkoše, do domku se zahrádkou.

Další fotky  Natana z pobytu u nás a ze společného domova s Josefínkou zde.

Natan byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Jirka a Dana, Princezna, Mikeš, Vinci, Lucky a Rona. Moc děkujeme!

 

josef270.jpgKočka, nar. 5/2014

Josefínka je kočka, kterou někdo odložil jako koťátko v Hodoníně po burze domácího zvířectva, našli ji dva školáci a přinesli k nám. Josefínka se od ostatních našich koťat lišila svou chytrostí a zvědavostí, nechtěla být zavřená u koťat, ale mašírovat po celém bytě a pozorovat velké kočky a hrát si na dospělou :-) Je roztomilá, hravá a o všechno se zajímá, bude vám pomocníkem ve vaší domácnosti. 28.11.2014 byla Josefínka umístěna spolu s Natanem do Vlkoše, do domku se zahrádkou.

Další fotky z pobytu u nás zde.

Josefínka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková a kočky Angie a Roxy. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Mourek

22. 11. 2014

mourek300.jpegKocour, kastrovaný, nar. 2011

Mourek je kocourek, který se přitoulal ve Veselí nad Moravou jedné paní na zahradu, paní odjížděla za prací a nemohla si ho ponechat. Mourek je velice společenský a mazlivý kocourek, ostatní kočky nemá rád, o to více miluje lidi. Je hravý, přítulný  a také velký jedlík. Na jednu kočku by si určitě zvykl. 22.11.2014 Mourek našel svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byl umístěn do Brna, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

José Armando

22. 11. 2014

chose300.jpegKocour, nar. 8/2014

Chose Amando je jedním ze 4 koťátek z Mikulčič, které donesla kočka k lidem na zahradu. Paní chtěla po manželovi, aby je svázal do pytle a vyhodil do lesa, ale tomu jich bylo líto a kontaktoval nás. Kočku jsme vykastrovaly a Chose teď hledá nový domov. Chose je velký mazel, na dotek i na pohled připomíná plyšáka. Má dobrodružnou povahu, rád objevuje nové věci a pohraje si se vším, co najde. Cucá všechno plyšové a jedny papuče si tady adoptoval jako maminku. K ostatním zvířatům je velmi přátelský, vhodný i k dětem. Je to malý přítulný medvídek. 22.11.2014 Chose Amando našel svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byl umístěn do Brna, do bytu k pejskovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Chip

22. 11. 2014

chip350.jpeg

Kocour  nar. 5/2014

 

Černobílý kocourek Chip je ze Skalice, kde žil v nevyhovujících podmínkách. Chip je velký mazel a dobrodruh, ničeho se nebojí a rád zkoumá nové věci. Je přítulný k lidem i k ostatním zvířatům, kočky ani psi mu nevadí. Rád se nechá chovat, mazlit a spinká na klíně. Je vakcinovaný a odčervený. K umístění jako společník ke kočce, nebo od nás s kočičkou Molly, Jiřinkou nebo Romeem. 22.11.2014 Chip našel svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byl umístěn do Brna, do bytu k siamské kočce.

Další fotky zde.

Čip byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 10

Puntík 02 a Rozinka 02

22. 11. 2014

puntik300.jpeg

Kocour a kočka, nar. 4/2014, kastrovaní

Puntík  a Rozinka jsou koťata, která se narodila plaché kočce na půdě domu v Rohatci, kde má svůj domov kocour Kája, u nás Medvídek Pú. Kočku jsme vykastrovaly a koťata zůstala v dočasné péči v Rohatci a nyní jsou již připravena odejít do nových domovů. Jsou zvyklí být venku, takže pouze do domku se zahrádkou. 22.11.2014 Puntík a Rozinka našli svůj nový společný domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byli umístěni do Vrbovce, k jedné kočce, prozatím do bytu, ale čeká je brzké stěhování do domku se zahradou.

Další fotky Puntíka z pobytu u nás zde.

Další fotky Rozinky z pobytu u nás zde.rozi300.jpeg
 


 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Andělka z Brna

22. 11. 2014

andelka.jpegKočka, kastrovaná, nar. 4/2013

Andělku někdo vyhodil jako malé kotě, přečkala mrazivé dny loňského roku ve vzduchotechnice jednoho brněnského hotelu, než ji objevil personál. Chtěli Andělku otrávit, ale  náhodou se o ní dověděla paní, která v okolí bydlí a společně jsme Andělku chytili. Byl to nemocný špinavý a ustrašený uzlíček chlupů. Andělka prodělala zápal plic. Nyní je však úplně zdravá. Ukázalo se, že je to bílá, mazlivá kočička. Přesto, co  prožila, má ráda lidi a dobře se snáší i  s ostatními kočičkami. Jedinou vadou a nepříjemnou vzpomínkou na dny strávené venku jsou  zakulacené špičky oušek, způsobené vlivem mrazu nebo naopak horka. Umístěna musí být pouze do bytu. 22.11.2014 byla Andělka umístěna do Zlína, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky Andělky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Alvin

22. 11. 2014

alvin350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2010

Alvin je čtyřletý perský kocourek, kterého naše kamarádka získala od sousedů. Sousedka se jí ptala, jestli nechce kočku, že ona ji už nechce. Kamarádku to začalo zajímat, protože věděla, že měli víc koček, ba i psa. Šla se tam podívat. Paní dělala, že kocoura hledá a pak ho vyndala z gauče! Alvin tam byl zavřený, hubený, srst samý dred, snad mu ani nedávali jíst a drželi ho tam. Když to kamarádka viděla, sebrala kocoura a ptala se, kde mají další kočky a prý že je rozdali i psa a teď by chtěli pro děcka zase nové štěně. Alvin se musí ostříhat, až se trochu vykrmí, navakcinuje se a může jít do nového domova. 8.3.2014 byl Alvin umístěn do Želetic, do domku k perskému a britskému kocourkovi.
7.10.2014 byl Alvin vrácen zpět k nám, více se dočtete níže.

22.11.2014 Alvin našel svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byl umístěn do Brna, do bytu k perským kočkám.

Alvin byl adoptován na dálku - jejho adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Fotky Alvina zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 15

Fido 04

21. 11. 2014

fido.jpegKocour, kastrovaný, nar. 4/2014

Fido byl opuštěn svým majitelem, který si původně pořídil kocourka domů, ale pak začal odjíždět na týden i déle do práce a kocourek zůstal celou dobu sám venku. Byl hladový, hledal potravu i lidskou společnost. Je to mazlivý, přátelský a velmi hodný mladý kocourek. Je velmi hravý a zabaví se naprosto se vším, co najde. Radost mu udělá i zmačkaná kulička z papíru. Fido je velmi vhodný k dětem, momentálně čeká na svůj nový domov v domácnosti s dětmi. K ostatním kočkám je přátelský a nekonfliktní. Má moc rád lidskou společnost a na klíně vydrží vrnět i hodiny. 21.11.2014 byl Fido umístěn do Frýdlantu nad Ostravicí, do bytu ke kočičce.

Další fotky zde.

Fido byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o.  a kocour Markus. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jaroušek

17. 11. 2014

jaro300.jpeg

Kocour, nar. 8/2014

 

Jaroušek byl nalezen v Hodoníně na ulici Jarošova, v zahradě dětského domova. V domově si ho nechat nemohli, tak volali k nám. Jaroušek je jako všechna koťátka, velice milý, temperamentní a mazlivý. V novém domově by neměl být sám, ke svým hrám potřebuje kočičího parťáka. 17.11.2014 byl Jaroušek umístěn do Zlína, do bytu ke kocourovi Morisovi.

 

Další fotky od nás i z nového domova  zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Kryštof(07)

24. 10. 2014

krystof.jpg Kocour, kastrovaný, nar. 9/2012

Kryštof se spolu se sourozenci narodil kočce Mary v Dubňanech u zdravotního střediska. Paní, která tam o nich věděla, je donesla k nám, když byly koťatům 3 dny. Kryštof je milý, hravý, veselý a společenský.  Kryštof byl už jednou  umístěn, ale po dvou měsících se nám vrátil, jelikož se mu v novém domově nelíbilo. 24.10.2014 byl Kryštof umístěn do Hustopeč, do domku ke kočce.

Další fotky zde.

Kryštof byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Darja Čablová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Valinka

17. 10. 2014

valinka300.jpegKočka, kastrovaná, nar. 4/2013

Valinka je kočička, která porodila u obchodu v Holíči koťátka, zavolaly nám prodavačky, které ji tady krmily, že ze tří koťat už zbývá jen jedno a tak jsme Valinku i malého Ferdíka přijali k nám. Valinka je moc hodná a přítulná kočička, šťastná bude jak v bytě, tak v domku se zahrádkou. 17.10.2014 byla Valinka umístěna do bytu v Hodoníně, jako jedináček.

Další fotky zde.

Valinka byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Karolínka 07

15. 10. 2014

karolinka300.jpegKočka, nar. 5/2014

Karolínka je jednou ze čtyř kočičích slečen, které jsme přijali z útulku pro psy v ZOO Hodonín, kam je někdo přinesl, protože je našel v zahrádkářské kolonii. Karolínka je jako každé koťátko, roztomilá, hravá a dovádivá a ke svým hrám potřebuje parťáka. Do nového domova by mohla odejít s kterýmkoliv kotětem od nás. 15.10.2014 - Karolínka byla umístěna do Čerčan, do domku ke třem kočkám a dvěma pejskům.

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Čip a Dášenka

3. 10. 2014

Kocoucip300.jpegr, kastrovaný, nar. 10/2013

28.4.2014 u málo frekventované silnice na Pánově v Hodoníně uviděl projíždějící muž dva pytle. V každém svázaném pytli byl asi půlroční kocourek. Muž je odevzdal do psího útulku v Hodoníně a odtud volali nám. Kocourci byli umístění do nijak nekrytých klecí, byli zoufalí a vystresovaní. A tak náš pokus kocourky přendat do přepravek skončil u obou prokousnutím ruky. Klece jsme přikryly dekami a kocourky nechaly v klidu du druhého dne. Dnes už to bylo lepší a odvezly jsme je na veterinu a už jsou i po kastraci. Kocourci jsou oba černí, s delší srstí, oba jsou zdraví, byli čistí a dobře živení.
U nás dostali jména Čip a Deyl. Deyl bohužel zatím zůstává velmi plachý, ale Čip je šikovný, mazlivý,  bezproblémový kocourek s krásnou delší srstí a čeká na svůj nový domov. 3.10.2014 byl Čip umístěn spolu s Dášenkou do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Čip byl po dobu pobytu u nás adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková a kočky Angie a Roxy. Děkujeme!

 

dasenka300.jpegKočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Dášenka přišla v Lužicích k Naftě a zdržovala se u dveří do firmy, cpala se dovnitř, aby si jí někdo konečně už vzal do tepla. Je to hodná a umazlená kočička, takový malý tahací medvídek, vhodná i k dětem. Ovšem pozor! Umí si i pěkně zadivočit. :-). Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 3.10.2014 byla Dášenka umístěna spolu s Čipem do Brna do bytu.

Fotky Dášenky najdete zde.

Dášenka byla po dobu pobytu u nás  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Lenka, Lukáš a kočičí kamarádi z Prahy. Děkujeme!!

 

Fotky z nového společného domova Čipa a Dášenky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Rendy 02 a Petřík

1. 10. 2014

rendy250.jpegKocour, nar. 6/2014

Rendy je jedním z koťat kočky, kterou jsme kastrovaly v Kosticích.
Je to milé a hravé kotě, jako všechna koťata a proto bude ke svým hrám potřebovat parťáka. Do nového domova může odejít s kterýmkoliv kotětem od nás. 1.10.2014 byl Rendy spolu s Petříkem umístěn do Poličky, do domku se zahrádkou, ke kočce.

Další fotky zde.

petrik250.jpegKocour, nar. 6/2014

Petřík je jedním z koťat kočky, kterou jsme kastrovaly  v Kosticích.
Je to nádherný kocourek, milý a hravý jako všechna koťata a proto bude ke svým hrám potřebovat parťáka. Do nového domova může odejít s kterýmkoliv kotětem od nás.  1.10.2014 byl Petřík spolu s Rendym umístěn do Poličky, do domku se zahrádkou, ke kočce.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Smart

30. 9. 2014

mar250.jpegKocour, nar. 5/2014

Smart (Marley) byl nalezen v lázních, kde se přidal k plachým kočkám, které tam krmíme. Smart je krásný světlý mourek. Je moc mazlivý a při hrách s kočkami velice akční. 28.8.2014 byl umístěn do Hodonína, do bytu, ke kocourkovi Leovi.
8.9.2014 byl  Smart vrácen zpět, domácí kocour Leo onemocněl a slečna se domnívá, že je to kvůli Smartovia prý si kocour Leo na něj nemůže zvyknout, přestože první zprávy z nového domova byly opačné.

30.9.2014 byl znovu umístěn, a to do České Břízy, do domku se zahrádkou k asi rok starému kocourkovi.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 12

Fanoušek

15. 9. 2014

fanousek300.jpeg

Kocourek, nar. 5/2014

Fanoušek je kotě, které se přidalo k synovi naší kolegyně, když se vracel se psem z procházky. Fanoušek byl plný blech, kterých jsme ho už naštěstí zbavili. Je to velice zvídavý kocourek, má krásné rezavo - mourovaté zbarvení. Je přátelský, veselý a veliký mazel. Nebojí se vůbec ničeho, psem počínaje a ostatníma kočkama konče, je vhodný ke komukoliv a kamkoliv. Neměl by být sám, ke svým hrám potřebuje parťáka. 15.9.2014 byl Fanoušek umístěn do Brna, do bytu, ke dvěma kočkám, pejskovi a dalšímu zvířectvu.

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

Fanoušek byl po dobu pobytu u nás  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byly Anna a Jitka Říhovy s habešánkem Mominkem. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Meggi

4. 9. 2014

megi250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 10/2013

Meggi byla nalezana u restaurace v Hruškách jako toulavá kočička, lidé ji odháněli. Byla zanedbaná a podvyživená. Je to velký mazel, ale potřebuje klid, čemu se vzhledem k tomu co zažila na ulici ani nedivíme. Pořád vyhledává klidné místo, nemá ráda ruch a shon, ani se nijak zvlášť nesnaží dostat ven, ráda sedává na okně a pozoruje ptáčky. Potřebuje klidný domov. Jednu, nebo kočičky by snesla, ale nevadilo by jí kdyby byla jedináček. Pejska se nebojí, ale je ke vztahu k nim velmi ostražitá. K ostatním kočkám je nekonfliktní, ale nevyhledává je. 4.9.2014 byla Meggi umístěna do Hodonína, do domku se zahrádkou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Meggi byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Uschi a Jasněnka

30. 8. 2014

uschi-1.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Kočička Uschi se několik týdnů potulovala po náměstí v Boskovicích a žebrala o jídlo. Naše známá ji chodila krmit a pak odchytila. Ze začátku je nedůvěřivá, ale jak zjistí, že jí nic nehrozí, tak je moc milá a mazlivá. 30.8.2014 byla Uschi umístěna do Brna ke kočce, do bytu s předzahrádkou, takže po čase může chodit ven.
Fotky Uschi najdete zde.

Uschi byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Adéla Blahová. Děkujeme!
j200.jpg

Majitelka Jasněnky byla nezaměstnaná, musela vzít práci, při které bude převážně mimo domov, po dohodě s námi byla Jasněnka 23.10.2014 převezena do rodiny, kam byla před časem umístěna Uschi.

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Hermína - Hermiona

22. 8. 2014

hermina250.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 3/2012

Tato krásná kočka s hebkou srstí se od ledna 2014 pohybovala v Měšťanské ulici v Hodoníně. Byla kastrovaná, tak nevíme, kdo ji opustil nebo komu se ztratila. Hermionka je zavřená ve voliéře, protože nesnáší druhé kočky a moc těžce pobyt v útulku nese. Snad se najde někdo, kdo si ji co nejdříve vezme, aby byla rozmazlovaným jedináčkem. Je vhodná jako jedináček! 22.8.2014 byla umístěna do Hodonína, do bytu jako jedináček.

Hermiona byla po dobu pobytu u nás  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Zdeňka Hegerová. Moc děkujeme!

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Oskar 06

15. 8. 2014

oskar300.jpegKocour, nar. 4/2014

Oskar je 4 měsíční kotě, které někdo odhodil za Brnem do lesa. Dostal se tak k nám  a měl velké štěstí, po pár dnech jeho pobytu u nás, si přišla paní vybrat parťáka pro svého kocourka a odnesla si Oskárka. 15.8.2014 byl umístěn do Břeclavi, do bytu ke kocourkovi Ríšovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Pierot a Andrejka

15. 8. 2014

pierot200.jpeg

Kocour, kastrovaný, nar.4/2013

Pierot  je jedním z koťat, která se narodila tříbarevné kočičce, kterou přinesli lidi do psího útulku ve Skalici. Dnes je z Pierota už dospělý kocour, ale po prodělané panleukopenii má nervové poškození zadních končetin. Toto onemocnění ho nijak neomezuje, nic ho nebolí, jen má nejistou chůzi, zadní nožky mu občas ujíždí. To mu však nebrání v běhání, hraní a dovádění. 15.8.2014 byl Pierot umístěn spolu s Andrejkou do Uh.Hradiště, do bytu.

Fotky Pierota najdete zde.

Děkujeme paní Haně Karasová, která Pierota podporovala v adopci na dálku až do ledna 2014. Moc děkujeme!

Pierot byl od ledna 2014 až do umístění, adoptován na dálku,   jeho adoptivní rodinou byli Šumberovi & kočka Čiča, kocouři Ferda a Ondrášek a pejsek Gerry. Děkujeme!

andry200.jpegKočka, kastrovaná, nar. 7/2013

12.9.2013 
Dnes odpoledne jsem byla v kadeřnictví, které je v rodinném domě v celkem tiché ulici, ale parkují tam auta, protože ve městě není místo na parkování. Seděla jsem s barvou na hlavě a slyším veliký kotěcí nářek. Vyběhla jsem na ulici, nedbala jsem na to, že jsem jak strašidlo (na hlavě alobal a barvu), šla jsem pátrat, odkud se mňaukot ozývá.
Bylo to v motoru auta. Volala jsem kolegyni, ať přijede, protože jsem na chvíli kotě zahlídla, ale zalezlo zpátky, tak jsem potřebovala někoho, kdo pod to auto vleze. Lucka dojela a akce začala. Po asi 30 minutách se podařilo kotě vyprostit - bálo se, nechtělo vylézt ani na jídlo, až se ho v nestřeženém okamžiku podařilo vytáhnout za ocásek. Je to kočička asi 7 týdnů stará, špinavá a vyděšená, bude se jmenovat Andrejka, protože tak se jmenuje moje kadeřnice. :D  16.5.2014 - Ze špinavého a vyděšeného kotěte  už je dnes velká kočka, krásná a přítulná.
15.8.2014 byla Andrejka spolu s Pierotem umístěna do Uh.Hradiště, do bytu.

Andrejka byla po dobu pobytu u násadoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla paní Iva a kocour Ozzík. Moc děkujeme!

Zprávy z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Ema (05) a Amálka (06)

1. 8. 2014

ema200.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 10/2013

 

Ema je jedním z koťat ze zahrádek u Mutěnky, je to velice hodná a mazlivá kočička, je nebojácná a většinu dne tráví dováděním se svou sestřičkou Amálkou. Bylo by dobré, kdyby do nového domova mohly odejít společně, jinak se Ema hodí jako parťák k mladší kočce. Na psa je z depozita zvyklá. 1.8.2014 Ema umístěna spolu s Amálkou do Rohatce, do domku ke dvěma kočkám a dvěma pejskům.

Další fotky zde.


Ema byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!
 

amalka200.jpegKočka, kastrovaná, nar. 10/2013

Amálka je jedním z koťat ze zahrádek u Mutěnky. Je trošku vyplašená a bojácná, nejraději dovádí se svou sestřičkou Emou a bylo by dobré, kdyby mohla odejít do nového domova spolu s ní. Jinak by neměla být sama, potřebuje společnost spíše mladší kočky, je ještě hodně dovádivá a hravá. Na pejska je z depozita zvyklá. 1.8.2014 byla Amálka umístěna spolu s Emou do Rohatce, do domku ke dvěma kočkám a dvěma pejskům.

Další fotky zde.

Amálka byla po dobu pobytu u nás  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Papája

1. 8. 2014

pa270.jpeg

Kocour, kastrovaný, nar.10/2013
Papája je jedno z koťat nechtěného chovu v bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky. Papája je trochu bojácný, ale zvyká si. Bude vyžadovat trpělivost a nakonec z něho bude jistě mazlivý a milý společník. 1.8.2014 byl Papája umístěn do Kobylí na Moravě, do domku ke dvěma kočkám.

Papája byl po dobu pobytu u nás adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda a Toníček. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Mia (03)

29. 7. 2014

mia300.jpegKočka, kastrovaná, nar. 8/2011

Mia se přidala k plachým, vykastrovaným, kočkám, které krmíme v parku v Hodoníně. Trvalo půl roku, než se nám ji podařilo chytit ke kastraci. Když už ale byla chycena, ukázalo se, že se mazlí. Strach měla pouze venku. Mia je krásně zbarvená modro-šedo-krémová kočka, zřejmě kříženka britské. Ráda se mazlí, ráda se chová, ale ostatních koček se bojí a nevyhledává je. Naopak, potřebuje klid a v útulku velmi trpí, stále někde schovaná. Naléhavě pro ni hledáme domov, kde by mohla být jedináčkem, případně jednu, dvě klidné kočky by snesla. 29.7.2014 Mia našla nový domov ve Zlíně, v domku se zahrádkou, kde bude mít kamaráda kocoura.

Další fotky zde.

Mia byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli  Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Adélka 04

28. 7. 2014

adelka-250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 7/2009

Adélka bude mít v létě 5 let, s ostatníma kočkama vychází bez problémů. Zatím je ve svém původním domově, ale hledáme pro ni nový domov, protože jsou pro ni děti velký problém. Celý den je schovaná pod pohovkou a vyleze až večer, když všichni zalezou do postelí. Bylo by jí nejlépe někde u dospělých lidí bez dětí, další kočky by nebyl problém, opravdu jen ty děti. Majitelka si myslela, že si Adélka časem zvykne, ale má ji doma už skoro tři roky a situace je pořád stejná a nechce ji "trápit" , když by jí mohlo být u jiných lidí lépe. Jinak je mazlivá, ale jen když sama chce a přijde si, chovat se moc nechce, je to trošku netykavka, opravdu jen když chce sama. Je zvyklá chodit ven. K Adélce byli v roce 2012 umístěni Fanfán a Erin (nyní Semík a Nelinka), ti jsou naopak k dětem to pravé :-) dokonce, když kluci nejsou delší dobu doma, tak je hledají. 8.6.2014 byla Adélka umístěna do Hodonína, do bytu jako jedináček. Po dvou dnech byla Adélka vrácena zpět. Důvod? Prý líná a nechce být na klíně... 28.7.2014 byla Adélka znovu umístěna, tentokrát  do Plzně, do bytu k perskému kocourkovi.

Další foto zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Evička 02

21. 7. 2014

evi250.jpegKočka, kastrovaná, nar.  4/2013

Evička byla nalezena se svou sestrou Emičkou v Bojanovicích. Z Evičky u nás vyrostla nádherná kočička. Ráda se nechá pochovat a mazlit a netrpělivě vyhlíží nový domov. 21.7.2014 byla Evička umístěna do Hulína, do bytu ke kočce a pejskovi.

Fotky Evičky z pobytu nás i z nového domova najdete zde.

Evička byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku. Její adoptivní rodinou byla Linda Šildová & Drobek. Děkujeme !

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Boný

20. 7. 2014

bony-str.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2012

Boný byla nalezena vyděšená, pod zahradním domkem, kde majitelé krmí vykastrované kočky, daleko za městem….. Prozradily ji ostatní kočky, jak na ni zvědavě nakukovaly. Boný byla zdravá, dokonce i vykastrovaná, měla pouze svrab v uších. Je to hodná, klidná a mazlivá kočička, která v útulku trpí velkým stresem a naléhavě hledá svůj nový domov, kde nemusí být jedináčkem, na jednu nebo dvě kočky by si určitě zvykla.
20.7.2014 Byla Boný umístěna do Frýdku Místku jako jedináček.


Další fotky Boný zde.

Boný byla po dobu pobytu u nás  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra Vigoureux a kocourek Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 16

Alžbětka

19. 7. 2014

al1.jpeg

Alžbětka, kočka, kastrovaná

 

Přišla k nám velmi nemocná, měla zánět dělohy po častých porodech. Je to asi dvouletá mladá kočička mohutného vzrůstu. Zpočátku se ostatních koček v depozitu bála, ale postupem času si zvykla a další kočku by určitě tolerovala. K člověku je velmi mazlivá a přátelská, ráda si přijde pro pohlazení a na klíně vám vydrží ležet celé hodiny. Taky je to velký jedlík a v jídle se nijak neomezuje. Alžbětka  má krásně zelené, velká  kukadla a když se na člověka podívá, tak si ji musí každý zamilovat. 19.7.2014 byla Alžbětka umístěna do Svatobořic, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.
 
Další fotky zde.

 

Alžbětka byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Lucinka (06)

18. 7. 2014

lucinka250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 8/2013

Lucinka je krásně zbarvená mourečka, která se narodila ve Strážnici na zahrádkách. Má za sebou velké dobrodružství, když ji paní vezla na kastraci, tak špatně dovřela přepravku a Lucinka utekla. Hledaly jsme ji vytiskly letáčky, ale Lucinky nebylo. Asi za necelý měsíc se nám ozvala paní, že na náměstí v hospodě, je kočka, hladová a lísá se k lidem, kteří sedí na zahrádce. Jely jsme pro ni a ona to byla naše Lucinka. Je veliká mazlivka, může do bytu i domku, ke kočce i sama. Je vhodná jako společnice ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou.  18.7.2014 byla Lucinka umístěna do Moutnice, ke štěňátku a kotěti.
 

Další fotky zde.

Lucinka byla po dobu pobytu u nás  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Zprávy z nového domova zde.


 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »