Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Quentin

16. 4. 2016

q350.jpgKocour, kastrovaný, nar.

Quentin byl odchycen ke kastraci u cihelny, kde se přidal k plachým kočkám. Ukázalo se, že je ochočený. Quentin je nádherný veliký kocour s klidnou a milou povahou. Rád se mazlí a rád a hodně spí (aspoň u nás). Je upovídaný a mazlivý. K jiným kočkám nekonfliktní, ale nenechá nikoho na pochybách, že "on je někdo". Potřebuje výběh. Je vhodný jako společník ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Quentin umístěn do Třemešné, do domku, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Ládínek

16. 4. 2016

ladinek270.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Ládínek je kocurek, který byl nalezen na benzínce ve Veselí nad Moravou. Byl velmi zanedbaný, podvyživený a nemocný. Nyní už je v pořádku a může do nového domova - je to velký mazel, ale s ostatními kočkami se neustále konfrontuje, snaží se značkovat, bude lépe, když bude v novém domově sám. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Ládínek umístěn do Brna, do bytu, jako jedináček.

 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Molinka

16. 4. 2016

molinka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Molinka byla se svou sestřičkou Claudinkou nalezena u Domova důchodců ve Strážnici, někdo je tam jako koťata odložil.
Molinka - černá kočička je mazlivé povahy, nebojí se dětí a ráda dovádí  skopičiny se sestřičkou Claudinkou, honí se  navzájem  a také spolu rády spinkají. Bylo by úžasné, kdyby mohly do nového domova spolu. Není vhodná jako jedináček. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Molinka umístěna do Brna, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Molinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byl  Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Claudinka

16. 4. 2016

claudinka-270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Claudinka je kočička, kterou někdo spolu s její sestřičkou Molinkou vhodil na pozemek Domova důchodců ve Srážnici.
Claudinka je živější povahy, všude musí být, nejraději má houbičku na nádobí, to je její nejlepší hračka, nosí ji v zubech po celém domě a vrčí jaký, že to má úovek :-) Nepohrde ani opravdu velkými plyšáky, které s  radostí snáší v zubech po schodech, troufne si i na metrovou plyšovou žížalu! Takže pokud najde domov v rodině s dětmi, zajisté o legraci nebude nouze. Obě kočičky, Claudinka i Molinka jsou zvyklé na děti a nevadí jím druhé kočky. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Claudinka umístěna do Malhostovic, do domku, jako jedináček.

Další foto zde.

Claudinka byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Macík

16. 4. 2016

macik350.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 8/2014

Macík je mladý mourovatý kocourek, který se odněkud přitoulal jedné paní v Mikulčicích na zahradu. Je mazlivý, rád se nechává hladit a nemá problém s dašími kočkami, rád se s nimi prohání a hraje. Je zvyklý chodit ven, pouze do domku se zahrádkou. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Macík umístěn do Brna, do domku, ke kočce.

Další fotky zde.

Macík byl  adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková  & kočičí sestry Roxy a Angie. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Halina 02 a Milánek 03

16. 4. 2016

halina250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 10/2013

Halina je krásná černá kočka, která se několik dnů potulovala u restaurace na Cigánce v Hodoníně, její pracovníci ji přivezli k nám. Zjistily jsme, že Halina byla už vykastrovaná a pravděpodobně někde měla svůj domov, ale majitele se nám nepodařilo najít, zůstala u nás a hledáme jí nový domov. Je to hodná a přítulná kočička, bude vás milovat. 17.11.2014 byla Halina umístěna do Brna, do bytu ke kocourkovi.

Další fotky zde.

milanek.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Milánek spolu s bráškou Lojzíčkem jsou koťátka, která někdo odložil v krabici v zahrádkách Na Výhoně v Hodoníně. Jsou to dva veselí a dovádiví rošťáci a ke svým hrám potřebují parťáka, ideální by bylo, kdyby mohli do nového domova spolu. Nevhodný jako jedináček. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Milánek umístěn do Brna, do bytu,  k Halině-Nelince a kocourkovi.

Další fotky zde.

Milánek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Olga a Libor Šafaříkovi a kocouři Karel a Cyril. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 11

Špinka

10. 4. 2016

spinka250.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/2013

Špinka je krásně vybarvená černobílá kočka, která se přitoulala do sklepa jednoho činžáku. Porodila tam dvě koťata a majitelka sklepa nás požádala o pomoc. Kočky u ní zůstaly a paní jsme dovážely krmivo, kočky postupně navakcinovaly a vykastrovaly. Bohužel, paní se musela po čase odstěhovat do Domu s peč. službou a tak Špinka i s koťaty Miňonkou a Bukynem musela k nám. Bukyn je stále v nabídce, Miňonka už nový domov má. Špinka je klidná a mírná kočička. Potřebuje, klidný domov, na děti není zvyklá. S pejkem a ostatními kočkami se snese dobře, jenom má delší domu aklimatizace. 10.4.2016 byla Špinka umístěna do Brna, do domku ke dvěma kocourkům.

Další fotky zde.

Špinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda a Toníček. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Tesa 03

4. 4. 2016

tesa270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2011

Tesa je černobílá kočička, která se přitoulala na dvůr jednoho domku v Hodoníně. Majitelka domu ji začala krmit, ale jako psovod měla doma policejní psy - německé ovčáky a to nešlo dohromady. Kde žila před tím a kde se tu vzala, nevíme. Tak se Tesa dostala k nám, je to kočička starší, odhadujeme 4 - 5 let, má drobná poranění, nemocné oči a rýmu. Dostala antibiotika a zatím ji necháme odpočívat a zotavovat.
3.1.2016 - Tesa je v pořádku a může do nového domova! Po zánětu dásní jí byly odstraněny zuby, to ale ničemu nevadí, baští pěkně. Zůstala jí také chronicky nemocná očka, má z nich slabý výtok, ale je to moc hodná a mazlivá kočička! Je vhodná jako společnice k jedné kočce nebo může být i jedináčkem, je vhodná i ke starším lidem, do bytu nebo do domku se zahrádkou. 4.4.2016 Tesa byla umístěna do Hodonína, do domku jako jedináček.

Další fotky zde.

Tesa byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Lenka, Libor, pes Justýnka, kočky Gája a Bína. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Merlin ze Zlína

3. 4. 2016

merlin300.jpgKocour, kastrovaný, stáří 5 - 7 let, kříženec

Merlina našla naše známá v zahrádkách ve Zlíně vloni v létě. Kocour byl zasvrabený, plný klíšťat a se zacuckovanou srstí. Kocoura nechala ošetřit a vzala domů. Doma má několik koček a se všemi Merlin vychází, ale s jedním bázlivým kocourkem si nesedl a dává mu najevo, že on je tady šéf a kocourek má z Merlina strach a počurává se, proto Merlinovi hledáme prostřednictvím našich stránek nový domov.
Merlin má citlivé zažívání a potřebuje pouze kvalitní krmivo a granule určené pro citlivé zažívání. Merlin chodí čurat na WC, ale vykadí se vždy vedle záchodku. Neví se proč to dělá, možná je s pobytem v bytě nespokojený, stačí dát okolo WC noviny (potřebu dělá opravdu jen v těsné blízkosti WC, ne po bytě), ale je možné, že tento problém v novém domově zcela odezní. Merlin by mohl být jedináček, ale snese i druhou kočku, ale takovou, která se ho nebude bát, jinak jí Merlin dá najevo, že on je pánem. Byl zvyklý žít venku a proto si myslíme, že je s pobytem v bytě nespokojený a doporučujeme ho pouze do domku s možností výběhu. 3.4.2016 byl Merlin umístěn do Křenovic u Slavkova, do domku se zahradou, k jedné kočce.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Amigo 02 a Sundance Kid

2. 4. 2016

ami250.jpegKocourek, nar. 5/2014

Amigo je dvouměsíční kocourek, byl nalezen, když jsme kastrovaly plaché kočky ve vepříně v Moravském Žižkově. Kočky se po kastraci vracely zpět, ale jedna z nich už porodila 10 koťátek. Koťátka byla nemocná a tak jsme je vzaly léčit k nám. Jediný tento kocourek byl mazlivý, ostatní koťata prskala a syčela. Vrátily jsme je zpět, všechny kočky i koťata mají zajištěné krmení, koťata se budou kastrovat až dorostou.
12.7.2014 byl Amigo umístěn do Kuřimi, do bytu, kde bude dělat společnost koťátku ragdolla.

Další foto z pobytu u nás i z nového domova zde.

kid350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2015

Sundance Kid a jeho bráška Butch Cassidy, dva dlouhosrstí kocourci, které někdo vyhodil v Šardicích do areálu bývalého JZD. Kid je velmi statečný kocourek. Má utrženou zadní nožku, kterou si zahojil úplně sám. K nám již přišel se zahojenou ránou, noha byla utržená v kloubu a při kastraci jsme oholením místa zjistili, že není šitá, ani jinak veterinárně ošetřená. Kid je velmi mazlivý, hodný, chovací kocourek, který rád dovádí s ostatními kočkami. Je vhodný i k dětem. 2.4.2016 byl Sundance Kid umístěn do Kuřimi, do bytu k Amigovi (Edík) a Reggiemu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 9

Oliver 03

31. 3. 2016

oliver350.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Oliver se objevil na stavbě a když mu dal pán najíst, nechtěl se od něj hnout a dokonce mu nastoupil do auta. Protože kolem dokola bylo jen staveniště, vzal ho sebou. Oliver je velmi mazlivý a chovací, nejraději spí přímo na člověku. Mírně hysterický z velkého počtu koček u nás, ale jeden, dva kamarádi nevadí. 31.3.2016 byl Oliver umístěn do Hodonína, do domku jako jedináček

Další fotky zde.

Oliver byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Pupíček

21. 3. 2016

pupicek300.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 9/2014

 

Kocourek Pupíček se potuloval po Moravském Žižkově. Nakonec skončil u školy a paní učitelka zavolala k nám. Pupíček je v depozitu naší kolegyně a je velký mazel. 21.3.2016 Pupíček byl umístěn do Dubňan, do domku k dalším kočičím kamarádům.

 

Další fotky zde.

Pupíček byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byly Anna a Jitka Říhovy s habešánkem Mominkem. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Michal 02 a Anička

18. 3. 2016

michal350.jpg

anicka-350.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Zoro 03

16. 3. 2016

zoro400.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2014

Hendikepovaný Zoro je mladý čipera, který se k nám dostal na kost vyhublý a s vytečeným očičkem. Pravděpodobně po něm někdo střílel vzduchovkou a zasáhl oko. To mu ale vůbec nebrání v tom, aby si naplno užíval života. Je to velmi hravý a milý mladý kocourek. Zamiluje si jakékoliv hračky - myšky, udičky, koloudráhu, škrabadla - prostě cokoliv, co mu přijde pod packu. A když se nakonec unaví, rád se stulí na klíně a umazlí se ke spánku. Miluje ostatní kočky, pořád je pronásleduje a chce si s nimi hrát, nejraději na honěnou. Ale když není po ruce kočička, nepohrdne ani pejskem.
16.3.2016
Zoro byl delší dobu nemocný, po všech možných vyšetřeních se ukázalo, že trpí vážnou potravinovou alergií a musí dostávat pouze speciální krmivo a je nutná pravidelná veterinární péče.

16.3.2016 Zoro byl umístěn do Mikulčic, do domku, k dceři naší paní depozitářky, takže ho budeme mít i nadále "pod kontrolou" heart

Další fotky zde.

Zoro byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Lenka, Lukáš a kočičí kamarádi z Prahy. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Boris 02

12. 3. 2016

boris-350.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 4/2014

Boris je nádherný kříženec britské stříbrné kočky, tzv. "whiskas". Jednoho dne se objevil u činžáku v Bažantnici v Hodoníně, ubytoval se ve vchodě a odmítal odejít. Nájemníci nás po několika dnech zavolali, kocourek nikomu v domě nepatřil a majitele se nám nepodařilo najít a tak zůstal u nás. Kastrovaný nebyl. Když si u nás trochu odpočinul a rozkoukal se, začal dělat "dusno" a vyvolává rvačky a napadá ostatní kočky, proto mu hledáme domov naléhavě a nejlépe jako jedináčkovi. 12.3.2016 byl Boris umístěn do Jiřic u Miroslavi, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Nikos

12. 3. 2016

nikos350.jpg

Kocour, nar. 6/2015

 

Nikos je černý kocourek, byl nalezen se svými sourozenci - Rozitou a Noelem. Koťata byla v krabici odložena v lokalitě Nesyt v Hodoníně, kde krmíme plaché kočky. Má hebounkou srst a je to takový malý, mazlivý medvídek. Ke svým hrám potřebuje kočičího parťáka. Nevhodný jako jedináček. 12.3.2016 Nikos byl umístěn do Mělčan - Brno venkov, do domku ke kocourkovi.

 

Další fotky zde.

Nikos byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl  Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Jonáška a Fin (nyní Dan), Ozák (nyní Bertíček) a Bobo

8. 3. 2016

ObrazekObrazekozak.jpegbobo350.jpg  
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Izidor a Moja

5. 3. 2016

izidor250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2014

Izidor je černý kocourek, který jednou ráno přišel s našimi kočkami, které chodí ven, do depozita v Hruškách. Byl hladový, hubený a špinavý od nějaké barvy. Je jako všechna koťata, mazlivý a hravý a ke svým hrám potřebuje parťáka, aby mu nebylo smutno. 25.1.2015 byl Izidor umístěn do Lysé nad Labem, do domku ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

moja270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2015

Moja je kočka, kterou někdo společně s Laurou vyhodil do zahrádkářské kolonie na Kapřiskách v Hodoníně. Byla velice vyděšená, myslíme si, že je byla zvyklá žít pouze v bytě, byla i kastrovaná. Je to jedna vyjímečná, velmi hodná, milá a mazlivá kočička, ráda si hraje a spí pod peřinou. 5.3.2016 byla Moja umístěna do Lysé nad Labem k Izidorovi.

Další fotky zde.

Moja byla adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Fany 02

24. 2. 2016

fany270.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2015

 

Fany je moc pěkná černá kočička, kterou našla opuštěnou a hladovou na sídlišti v Hodoníně paní, která rozvážela pizzu. Fany se u nás projevila jako velký mazlík, který miluje lidi, ale moc se bojí všech těch koček, které jsou kolem ní a odmítá opustit klec. Potřebovala by co nejdřív do nového domova, nejlépe jako jedináček, případně k jedné klidné kočce. 24.2.2016 byla Fany umístěna do Prahy, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kubík a Felix 04

23. 2. 2016

ObrazekČerný kocourek Kubík se k nám dostal v zuboženém stavu, byl podvyživený a uši měl plné svrabu. Našla ho děvčátka z vedlejší vesnice, říkala, že se tam už měsíc potuluje. Je to malý nezbeda, ale velký mazlík. 17.11.2006 byl umístěn do Brna.
Fotografie z nového domova najdete zde.

felix350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Felixe našly děti na sídlišti v Hodoníně jako malé, podvyživené, hladové kotě. O jméně bylo rozhodnuto okamžitě - jakoby z oka vypadl kocourovi Felixovi z krmiva pro kočky stejné značky. Felix je pohodář, roztomilý kocourek, který čeká na svůj nový domov. 23.2.2016 byl Felix umístěn do Brna, do domku ke Kubíkovi, kterému umřela kočičí kamarádka.
Další fotky zde.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Valentýn a Alex 03

22. 2. 2016

valentyn270.jpgKocour, nar. 10/2015

Valentýn je nádherně zbarvený rezavý kocourek, který pobíhal bezradně po silnici v Ostopovicích. Kolem jezdila auta a nikdo nezastavil, až naše kolegyně ho na frekventované silnici odchytla. Je mazlivý, čistý, asi byl domácí mazlík. Pohybují se tam ještě dva černobílí sourozenci, kolegyně se je bude snažit odchytit. Vypadá to, že se zase někdo zbavil nechtěných koťat. 14.2.2016 byl Valentýn umístěn do Doubravníku - okres Tišnov, do domku k pejskovi.

Další fotky Valentýna zde.

 

alex350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2015

Alexe a Medarda našel pán v Lednici, uprostřed polí. Byli malincí, dobře živení a čistí. Jak se tam, na opuštěném místě ocitli? Musel je tam někdo zavézt, aby se jich zbavil. Pořád dokola - místo, aby si lidi nechali vykastrovat kočku, zbavují se jejích koťat tímto způsobem. 22.2.2016 byl Alex umístěn k Valentýnovi a pejskovi, do Doubravníku - okres Tišnov, do domku.

Další fotky Alexe zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Mikeš 04

20. 2. 2016

mik350.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 3/2015

 

Mikeš je černý kocourek, který byl nalezen v Brně. Je milý, hodný, rád si hraje a ještě raději leží na klíně nebo na stole a pozoruje, co jeho človělk dělá. Ráno vás bude budit předením a něžným dotykem tlapky. S ostatními kočkami nemá problém, ale v rodině, kde by se mu dostatečně věnovali, může být i jako jedináček. 20.2.2016 byl Mikeš umístěn do Brna, do bytu kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

 

Další fotky zde.

Míkeš byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Lolitka

18. 2. 2016

lolitka-320.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Lolitka je je jedno z koťat, která se narodila kočce v Březové. Kočka se přitoulala k domu jednoho pána a tam porodila koťata. Pán bydlí v domě sám a pracuje jako řidič, jezdí na dlouhé cesty do zahraničí a tak se o kočku nemohl postarat. Kočka i s třemi koťaty je u nás. Nevhodná jako jedináček. 18.2.2016 Lolitka byla umístěna do Hrušek, do domku  k dalším kočičkám.

Další fotky zde.

Lolitka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Zrzinka Lily

16. 2. 2016

zrzi350.jpg

Kočka, nar. 9/2015

Zrzinka Lily byla nalezena jako 14 dnů (!) staré koťátko na silnici v Sudoměřicích. Je možnost, že si kočka přenášela koťata do jiného úkrytu, něco ji vyplašilo a Zrzinku ztratila, ale také ji tam možná odnesl majitel, aby se jí zbavil ... Zrzinka byla odkojena lahvičkou, už má 4,5 měsíce, je očkovaná, zdravá a může do nového domova. Tam ale musí mít přibližně stejného parťáka ke svým hrám. Příběh Zrzinky najdete zde. Nevhodná jako jedináček! 16.2.2016 Zrzinka Lily byla umístěna do Brna, do bytu ke kocourkovi, kterému chyběl kamarád.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Ťapík a Tomík

7. 2. 2016

tapik350.jpgKocourek, nar. 9/2015

Ťapík a jeho sourozenec Tomík jsou koťátka, která plachá kočka přivedla v říjnu na schody ke dveřím domu v Dubňanech, kde máme depozitum a krmíme i plaché kočky, a opustila je. Koťata byla zubožená a nemocná, zavezli jsme je k paní doktorce, vyléčili jsme je a koťátka se už mají čile k světu. Ťapík není vhodný jako jedináček, potřebuje ke hrám parťáka, ideální by bylo, kdyby mohl do nového domova spolu s Tomíkem. 7.2.2016 byl Ťapík společně s Tomíkem umístěni do Brna, do bytu ke kocourkovi, který ztratil svého kočičího kamaráda.
tomik350.jpgKocourek, nar. 9/2015

Tomík a jeho sourozenec Ťapík jsou koťátka, která plachá kočka přivedla v říjnu na schody ke dveřím domu v Dubňanech, kde máme depozitum a krmíme i plaché kočky, a opustila je. Koťata byla zubožená a nemocná, zavezli jsme je k paní doktorce, vyléčili jsme je a koťátka se už mají čile k světu. Tomík není vhodný jako jedináček, potřebuje ke hrám parťáka, ideální by bylo, kdyby mohl do nového domova spolu s Ťapíkem. 7.2.2016 byl Ťapík společně s Tomíkem umístěni do Brna, do bytu ke kocourkovi, který ztratil svého kočičího kamaráda.

Další fotky Ťapíka zde.

Další fotky Tomíka zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Butch Cassidy

2. 2. 2016

buts250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2015

Butch Cassidy a jeho bráška Sundance Kid, dva dlouhosrstí kocourci, které někdo vyhodil v Šardicích do areálu bývalého JZD, Sundance měl utrženou nožku, zranění bylo staré a už zhojené. Butch je milý a mazlivý kocourek, který vám bude dělat radost. 2.2.2016 byl Butch umístěn do Uherského Ostrohu, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Butch našel nový domov tak rychle, že jsme ještě ani nestačili pořídit fotky, máme pouze ty z místa jeho nálezu, fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Zoran 03

1. 2. 2016

zoran350.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Zoran je černý dlouhosrstý kocourek, který se přidal k Hubertovi a společně žili nějaký čas na autobusové zastávce v Ostopovicích. Je to bezpoblémový kocourek, mazel, s nádherným hebkým kožíškem! 1.2.2016 byl Zoran umístěn do Bratislavy, do bytu ke čtyřem kočkám.

Další fotky zde.

Zoran byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jorga Lišková, Bucík, Liduška a Jeník. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Fin 04 a Triša 02

20. 1. 2016

fin270.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 7/2015

Fin je bílorezavý kocourek, který se hladový přitoulal na dvůr k domku ve Veselí nad Moravou. Protože majitelé už krmí několik koček, nemohli si Fina nechat a tak jsme ho vzali k nám - je to mazel umazlený! 20.1.2016 našel Fin spolu s Trišou domov v kočičí kavárně Envi café v Brně.

Další fotky zde.


Kočka, kastrovaná, nar. 7/2015

Triša je černobílá kočička, kterou asi někdo odložil do objektu bývalého JZD v Mutěnicích. Pohybovala se v areálu, dožadovala pozornosti a nenašel se nikdo, kdo by se o ni postaral, až si jí všimla paní a po domluvě s námi ji přivezla k nám. trisa350.jpgTriša byla vyhublá a nemocná, ale vrhala se na jídlo a vrčela jako divá :-) Brzy se zotavila a nyní čeká na svůj nový domov. 20.1.2016 našla Triša spolu s Finem domov v kočičí kavárně Envi café v Brně.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Pan Bílý

20. 1. 2016

pan-bily.jpegKocour, kastrovaný, nar. 4/2013

Narodil se ve skladišti palet Tesca v Mikulově jedné plašance. Kočku jsme odchytli ke kastraci a vypustili zpět, koťata byla plachá, ale postupem času si zvykla. Dnes je z Pana Bílého dospělý kocour.  Miluje všechny volné klíny, které velice rád zabírá pro sebe. Občas má potíže s výskokem, a tak do vašeho klínu vyšplhá. Je to takový miláček, brzy příjdete na to, že se na něj nemůžete za nic na světě zlobit. 20.1.2016 byl Pan Bílý umístěn do Valtic, do bytu jako jedináček.

Pan Bílý byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jorga Lišková, Bucík, Liduška a Jeník. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Laura 02

10. 1. 2016

laura250.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 4/2015

Laura je krásná kočička, které se někdo zbavil tak, že ji hodil do zahrádkářské kolonie na Kapřiskách v Hodoníně společně s kočičkou Mojou, obě byly už kastrované. Laura je milá, bezproblémová kočička, která u nás čeká na svůj nový domov. 10.1.2016 byla Laura umístěna do Luleče, do domku ke kocourkovi a dvěma pejskům.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »