Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Jozífek

10. 11. 2013

jozifek.jpgJozífek byl vyhozen i se svými sourozenci k vinným sklepům v Josefově. Je to moc krásný mazlivý kocourek, v mazlení je neodbytný, cpe se pořád na klín. Prostě když se chce mazlit tak se ho nezbavíte.
10.11.2013 byli  Jozífek a Kryštof společně umístěni do domku v Mikulčicích. Kryštof byl po 2 měsících vrácen, jelikož se mu v novém domově nelíbilo.


Fotky Jozífka  najdete zde
Fotky z jejich společného domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Terezka 06

9. 11. 2013

terezka06.jpg

Kočka, nar.10/2011, kastrovaná

Černobílá Terezka zůstala spolu s dvěma dalšími kočkami v nájemním bytě úplně samy, když je jejich majitelé opustili. Až po 4 dnech je tam našel pronajímatel. S majitelkou koček se mu nepodařilo spojit (nám také ne), její přítel řekl, ať si s nimi dělá co chce. Majitel bytu nás kontaktoval a kočky přivezl.Terezka byla jednou místěna ke kocourkovi Edovi, ale jelikož si s kocourkem nesedla a byla neustále ve stresu byla vrácena. Vhodná jako rozmazlovaný jedináček. 9.11.2013 byla Terezka umístěna do Lučiny, k pejskovi, do domku s výběhem.

 

Fotky Terezky z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Nadi Slavíkové & kočičkám Roxy a Angie, že Terezku během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Andulka 03, Indián 02, Lotka 02 a Líza 02

8. 11. 2013

 

andulka03-01.jpg indian02-04.jpg lotka02_01.jpgliza-stranky.jpg
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sobinka

11. 10. 2013

ssobinka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2007

Sobinka se k nám dostala ze psího útulku, kam ji přinesli manželé, kteří se hádali, co s kočkou udělají. Je to britská kočička a má prý i rodokmen. Nikdo se o ni nechtěl starat, vymlouvali se na alergii a na dovolenou. Kočka už rok žila venku, je hubená má špatnou srst a navíc byla březí. Ten den co ji tam přinesli bylo 40ti stupňové vedro, kočka stresem potratila a musela být kastrována. Sobinka je milá, mazlivá, klidná kočka. 11.10.2013 byla Sobinka umístěna jako jedináček do domku se zahrádkou v Hodoníně.

Další fotky Sobinky zde. Fotky z jejího dočasného domova zde



 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Cyrilek

6. 10. 2013

cyrilek.jpgKocour, nar. 5/2013

Cyrilek je krásný kocourek, který se k nám dostal z psího útulku, kam ho i se svý bráškoupřinesla jedna paní.Je milý, hravý a mazlivý. V novém domově potřebuje parťáka ke svý hrám. 6.10.2013 byl Cyrilek umístěn do Uherského Hradiště do bytu ke kočičce.

Fotky Cyrilka z pobytu u nás a z nového domova zde.

 

Děkujeme, že po dobu pobytu u nás ho podporovala  formou adopce na dálku paní Iva a kocour Ozzík. Děkujeme!


 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Maxík

28. 9. 2013

maxik.jpg

Kocour, nar. 2009, kastrovaný

Max je čtyřletý velký bílý kocour, kterého jeho majitelka trestala za to, že kadil mimo záchod. Žárlil na jejího syna, který má dva roky. Kocour to začal dělat když dítěti bylo půl roku a od té doby se spustil kolotoč trestů a křiku, takže kocour trávil dny zalezlý, nikdo se s ním nepomazlil a musím říct, že je to obrovský mazel. K nám ho přinesla paní, která krmí ve škole naše vykastrované kočky, protože se už na to nemohla dívat, je to totiž její snacha. Ještě říkala, že kocoura vyhodí za to že to dělá. Max tedy skončil u nás, a když chudák omylem schodil misku, tak nevěděl kde se má strachy schovat, myslel si, že dostane. Na záchodek chodí pěkně vzorně, a žádná nehoda mimo se nestala. Druhé kočky mu až tak nevadí, ale myslím, že by se lépe hodil ke kočce, která je méně mazlivá, protože on chce být první:-). Nehodí se k malým dětem, může být i rozmazlovaným jedináčkem nebo jako společník  k podobně staré kočce do  bytu nebo do domku se zahrádkou. 28.9.2013 byl Maxík umístěn do Bzence do domku jako jedináček.

Fotky Maxíka z jeho pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme paní Daniele Jestřábové s manželem Romanem z Milotic a jejich početné zvířecí rodince, že Maxe během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 7

Adinka 02

27. 9. 2013

adinkaa.jpgKočka, nar. 6/2013

Adinku k nám přinesl pán z Bojanovic, kde byla i se svou sestřičkou odložená u vinných sklepů. Koťata byla asi 3 týdny stará, ještě neuměla sama jíst. Ujala se jich kojící kočka Růženka a vzorně se o ně starala. Z Adinky vyrostla moc krásná a milá kočička. Je vhodná jako společnice k druhé kočce. 27.9.2013 byla Adinka umístěna do Uherského Hradiště, do bytu ke dvěma kočkám a pejskovi.

Další fotky Adinky z jejího pobytu u nás i z nového domova zde

Děkujeme, že po dobu pobytu u nás ji podporovala  formou adopce na dálku rodina Pacultova a kocourek  Zoro. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Lesanka

24. 9. 2013

  dscf3561.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2011

9.5.2013, odpoledne, volala paní z obchodu Lesanka na sídlišti, že mají na rampě za sloupem kočku se třemi koťaty, ráno bylo jedno mrtvé, že kočka syčí, jestli bysme pro ni nepřijely, jsou to potraviny, tak tam nesmí zůstat. Kočka byla za sloupem a u ní se motala dvě asi tři týdny stará koťátka. Daly jsme do misky maso a kočka hned začala jíst, tak jsem misku posunovala k sobě a kočku jsem vytáhla  ven, za ní hned koťata. 
Kočka není plachá, takže opět patřila nějakému zodpovědnému občanu města Hodonín, který ji vyhodil na ulici. Tak se u nás kočky berou! 
Dostala jméno Lesanka podle obchodu, kde se našla. Koťata jsou dva kocourci, jeden má trochu nemocné oči, mastička to spraví..Je vhodná jako společnice , do bytu nebo do domku se zahrádkou. 23.9.2013 byla Lesanka umístěna do Brna, do domku, jako jedináček.


Další fotky Lesanky zde

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Lada

17. 9. 2013

lada.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2012

20.4.2013 Dnes, v 9h. ráno, volala paní ze psího městského útulku, že na parkovišti před útulkem byla kočka v přepravce, vedle záchod, který byl plný silně znečištěného steliva, taška s hračkami a zbytkem steliva v sáčku. Kočka je želvovinová asi roč...ní, nevíme, co majitele dožene k tomuto kroku, protože podle vybavení co tam nechal, je patrné, že ji musel mít rád. Kdyby tam aspoň napsal, zda je kočka kastrovaná, protože poznat se to nedá jinak, než že ji budeme muset nechat operovat. Podle znečištěného záchodku to vypadá, že musela být pár dní někde zavřená, jíst zatím nechce. Kdyby holka uměla mluvit, hned by bylo jasno. Jmenuje se Lada podle paní z útulku. Lada je u nás velice nešťastná, bojí se druhých koček a je hodně nervózní. Prakticky neopouští skříňku v koupelně. Když se chviličku uvolní, jde vidět jak je hravá a moc by se chtěla mazlit. V novém domově by hodnou kočku nebo kočičky snesla, ale může jít i jako jedináček.  17.9.2013 byla Lada umístěna do Vlkoše, do domku, jako jedináček a má jen pro sebe babičku. Konečně šťastná Lada.:)

 

Fotky Lady najdete zde.

Děkujeme MUDr. Daniele Vitouškové, kočičkám Jonášce, Danovi a Amince, kteří Ladu během jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mydlinka a Mazel

12. 9. 2013

mydlinka-a-mazel.jpg

Sourozenci, nar. 5/2013
Mydlinka a Mazel jsou jedni ze šesti koťat, která někdo vyhodil u Josefovských sklepů. V zimním období, kdy tam chodí lidé málo nebo vůbec, by nepřežila. Postoj tamních lidí, že se tam koťata "nějak uchytí" je opravdu smutný.
Mydlinka i Mazel jsou velice mazlivá a zvídavá koťata. U všeho musí být a všechno kontrolovat. Pro svou velice důvěřivou a naprosto bezstarostnou a nebojácnou povahu jsou vhodní jen do bytu. Mydlinka taky proto, že neslyší.
12.9.2013 byli společně umístěni do Brna, do bytu, ke dvěma kočkám a pejskovi. 

Fotky Mydlinky najdete zde
Fotky Mazla najdete zde
Fotky z jejich společného nového domova zde


Děkujeme Markétě Tranové, která Mydlinku během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Eliška (02)

7. 9. 2013

eliska02.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2011

Eliška se k nám dostala ze sídliště, kde ji zachránil jeden pán, který měl od nás kočku. Honil ji a pokousal pes, byla strašně špinavá,hubená, asi se tam potulovala delší dobu.

Eliška je moc hodná klidná kočka, která druhé kočky moc nemusí, ale lidi má ráda. 7.9.2013 byla Eliška umístěna, do bytu ke kočičce v Hodoníně.

 

Další fotky Elišky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Rob a Dan

7. 9. 2013

rob.jpgdan.jpgKocouři, nar. 5/2013
Robinek a Daneček jsou dva ze tří koťat odchycených z kastrační akce na Slovensku. Dospělé kočky se vykastrovaly a koťátka teď hledají nový domov. Robinek velmi zajímavé zbarvení podobné kočce Habešské. Je to mazlivý hravý kocourek, vhodný do domku se zahrádkou. Rád venku objevuje nové věci. Zvyklý na ostatní kočky i pejsky. Daneček je hravý, mazlivý a nekonfliktní kocourek. Je velmi čistotný a zvyklý na ostatní zvířata. 4.9.2013 byli společně umístěni do Řeže, do domku k pejskovi.

Fotky Robinka zde
Fotky Dana zde
Společné fotky z jejich nového domova zde

Děkujeme Jiřině Vyskočilové & kočkám Išince a Žanetce, které Roba během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.
Děkujeme Zuzaně Ševečkové, Jakubovi & kočičce Kiki, kteří Danečka  během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Chelsea

6. 9. 2013

 p7140116.jpgKočka , nar.3.6.2013 

Chelsea je krásná bílá kočička, která se ráda mazlí. Je jedním z koťat ,které se narodily  bílé kočce Pavlínce v Mikulčicích. Ujali jsme se jich jelikož by nepřežili. Dovezla nám je paní, které nebyl lhostejný jejich osud. Chelsea si ráda hraje a dovádí s kočičími kamarády. Určitě by měla jít do nového domova jedním ze svých sourozenců.
6.9.2013 odjela do nového domova, kousek od Brna ke kocourkovi.

Další fotky Chelsey zde

Zprávy z nového domova zde

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Mopinka

5. 9. 2013

mopinka.jpgKočka, nar. 5/2013

Mopinka je jednou ze šesti koťat, která někdo vyhodil u Josefovských sklepů. V zimním období, kdy tam chodí lidé málo nebo vůbec, by nepřežila. Postoj tamních lidí, že se tam koťata "nějak uchytí" je opravdu smutný.
Mopinka je velice mazlivá a zvídavá kočička. U všeho musí být a všechno kontrolovat. Pro svou velice důvěřivou a naprosto bezstarostnou a nebojácnou povahu je vhodná pouze do
bytu, jako společnice ke kočce nebo pejskovi. 5.9.2013 byla Mopinka umístěna do Havířova, do bytu ke kocourkovi.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Vítek 02

4. 9. 2013

vitek02-02.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2012

Moureček Vítek byl nalezen v Uherském Hradišti v parku, byl velmi zubožený a hladový, evidentně tam strádal delší dobu. Je mazlivý, hodný, kamarádský. Je vhodný jako 
společník k dalšímu zvířátku do bytu nebo do domku se zahrádkou. 28.8.2013 byl Vítek umístěn do Hodonína, do domku, k pejskovi a kocourkovi.

Děkujeme Ivě a kocourkovi Ozzíkovi, kteří Vítka po dobu jeho pobytu u nás podporovali. 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 10

Rufus 02

27. 8. 2013

rufus--02-.jpg

Kocour, nar. 5/2013

Rufus se k nám dostal se svými dvěma sourozenci z Dubňan. Koťata někdo pohodil na hřiště, kde je našla paní, co má od nás kočičku Kolejku. Koťata byla hubená nemocná a moc nešťastná. Jedna kočička u nás zemřela. Rufus se uzdravil a je z něho veliký mazel. 27.8.2013 byl Rufus umístěn ke kočičce do bytu do Boleradic.
Fotky Rufuse zde.

 

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Jeníček(02)

21. 8. 2013

dscf2833.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2012

Černobílého Jeníčka jsme odchytily v 12/2012 u činžáků. Někdo jej pravděpodobně vyhodil. Když jsme ho našly, tlačil se v takovém maličkém výklenku k činžáku, na kusu papíru. Byla mu veliká zima, byl vyděšený a hladový....  Byl nemocný, zprvu bojácný. Dnes už je velký pohodář a moc rád se mazlí. 21.8.2013 byl Jeníček umístěn ke kočce do domku se zahrádkou v Hodoníně.

Fotky Jeníčka z doby jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Evě, Daně, Renatě a Lucce z Ratiškovic, že ho po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Zprávy z jeho nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Jasněnka

28. 7. 2013

jasnenka.jpg

Kočka, nar. 8/2012

Bílomourka Jasněnka byla nalezena ve sklepě rodinného domu v Čejči. Je to milá mazlivá krasavice. 27.7.2013 byla Jasněnka umístěna jako jedináček do bytu do Brna.

Fotky Jasněnky u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme paní Zuzaně Kmeťové, že Jasněnku po dobu jejího pobytu u nás podporovala. 

Majitelka Jasněnky byla nezaměstnaná, musela vzít práci, při které bude převážně mimo domov, po dohodě s námi byla Jasněnka převezena do rodiny, kam byla před časem umístěna Uschi, na její stránce můžete sledovat zprávy z jejich společného domova.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Kolombína

23. 7. 2013

kolombina.jpgKočka, nar.4/2013

Kolombína a Pierot, jsou dvě nádherná zrzavobílá koťata, která se narodila Vendulce, tříbarevné kočičce, kterou přinesli lidi do psího útulku ve Skalici.Koťata byla tři, ale jedno bohužel zemřelo. Jsou to milá a mazlivá koťátka, ale umí i pěkně pozlobit. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 20.7.2013 byla Kolombína umístěna do Neratovic, do bytu ke 2 kočkám.

Fotky Kolombíny najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Lentilka

23. 7. 2013

lentilka02.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2011

Černou Lentilku donesl 5.5.2011 spolu s bráškou Cumlem pán z Dubňan, který je našel na zahradě. Buď je tam nechala kočka nebo jim je někdo hodil přes plot. Lentilka je hravá a mazlivá. Byla už jednou umístěna spolu s Jituškou, ale v novém domově se příliš bála a ani po 14 dnech si tam nezvykla, a tak nám byla vrácena. Vůči cizím lidem je zpočátku bojácná, ale k lidem, které zná, je milá a mazlivá. V novém domově bude potřebovat trpělivý přístup. 21.7.2013 byla Lentilka umístěna do domku se zahrádkou do Starého Poddvorova jako jedináček.

Fotky Lentilky z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde. 

Děkujeme Zdeňce Hegerové, která Lentilku do jejího prvního umístění podporovala formou adopce na dálku.

Děkujeme rodině Šumberové & kočičce Čiči, kocourům Ferdovi a Ondráškovi a fence Barunce, že Lentilku po dobu jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Nugeta (nyní Míša)

20. 7. 2013

nugeta03.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2012

Nugeta přišla v 11/2012 na dvůr k paní, která krmí plaché kočky na Komenského ulici. Ta ji nahlásila nám. Jedná se o velmi mazlivou, milou, bezproblémovou kočku. Je přátelská jak k ostatním zvířatům tak k lidem. 20.7.2013 byla Nugeta umístěna do Němčiček ke 2 kočkám do domku se zahrádkou.

Fotky Nugety najdete zde.

Děkujeme paní Haně Karasové, Tomáši Michalcovi a kočičce Mii, že Nugetu po dobu jejího pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Steve

17. 7. 2013

steve.jpgKocour, nar.21.4.2013

Steve je koťátko od Mášenky , kterou jsme přivezli jako rodící z ubytovny v Kyjově. Steve byl největší z koťat. Je to  takový malý jedlík smlsne si na kapsičkách i vařeném masíčku. Ostatní kočky snáší dobře. Je velmi hravý a mazlivý. Určitě by potřeboval v novém domově nějakého parťáka. Je vhodný jako společník ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.

17.7.2013 byl Steve umístěn do Moravské Třebové do domku se zahrádkou.

Fotky Steva najdete zde:

 


 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sára(05) a Sleš

12. 7. 2013

sara05.jpgsles.jpgKočka s kocour, nar. 5/2013

Sáru a Sleše jsme spolu s jejími dalšími dvěma brášky zachraňovaly ze ZD Vracov poté, co je někdo hodil k telátkům. Na záchrannou operaci se můžete podívat zde. Sára a Sleš jsou jako všechna koťata velice hravá a dovádí se svými sourozenci. Ale dokáží se i pořádně pomazlit. Jsou vhodní jako společnici ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 11.7.2013 byla Sára a Sleš umístěni společně  do Rohatce do domku se zahrádkou.

Fotky Sáry najdete zde.

Fotky Sleše najdete zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Vojtíšek 04

7. 7. 2013

vojtisek04-01.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 9/2012

Zrzavobílý Vojtíšek je veliký mazel, rád se rozvaluje na gauči a vydrží tam i celé odpoledne. Jeho záliba je lašování po bytě a hledání nejrůznějších hraček, zabaví se s kuličkami, balonky, myškou apod. Je velký jedlík a jeho bříško je plné až když sní všechno, co dostane. Je to takový náš filmový Garfield. K ostatním kočkám je kamarádský, je tedy vhodný i jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo domku se zahrádkou. Vojtíšek byl 6.7.2013 umístěn ke kocourkovi do Lužic do domku se zahrádkou.

Fotky Vojtíška z jeho pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme Lindě Šildové & Drobkovi , že Vojtíška po dobu jeho pobytu u nás podporovali.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Khaleesi

4. 7. 2013

img_3619.jpgKočka,kastrovaná, nar.10/2012

Khaleesi byla nalezena v Holíči u autobusové zastávky. Pokorně seděla, celá špinavá a zraněná. Khaleesi měla podezření na rakovinu uší, ale nakonec se ukázalo, že je "jen" důkazem lidské krutosti a lhostejnosti. Někdo jí záměrně opaloval uši a típal jí o ně cigarety. Proč ji někdo tak trápil a jak se dostala k zastávce, to ví jen ona, ale možná jí tím někdo zachránil od úplného upálení. Khaleesi je ten typ kočičky, která se citově upne na člověka a všude ho následuje. Je velmi hodná, mazlivá a chce být rozmazlovaným miláčkem. Nejraději sedí u zasíťovaného okna a kouká ven. Ostatní kočky moc nemusí, ale zvykne si vedle nich v klidu žít.  Kvůli velmi citlivým uším a možnosti rakoviny nesmí trávit dlouhou dobu na přímém slunečním světle. Je vhodná jako společníce  k podobně staré kočce do  bytu se zasíťovaným balkonem nebo do domku se zahrádkou s omezeným přístupem ven. 3.7.2013 byla Khaleesi umístěna do bytu do Mikulova.

Fotky Khaleesi najdete zde.

Děkujeme paní Adéle Blahové, že Khaleesi po dobu jejího pobytu u nás podporovala.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Damián (03)

4. 7. 2013

damian03-01.jpg

Kocour, nar. 9/2012

Damiánka se zlomeným ocáskem našli děti vyhozeného venku, odkud se dostal k nám. Přišel s chronickým průjmem, od kterého měl zalepený celý zadeček a zadní nohy. Kolem zadečku a na ocásku už mu začínala i slézat srst. Po příchodu jsme mu slepené výkaly jemně umývali a nasadili přísnou dietu. Zároveň měl i nález na plicích a často se kašláním i dusil. Po přeléčení silnými ATB se z něj stal čiperný malý kocourek, který se skamarádí s každým. Má velmi hravou povahu, většinou se mazlí až je unavený z hraní. Potřebuje přítomnost jiné kočky. K umístění buď s dalším kotětem, nejlépe Bucifálkem, nebo k přátelské kočce, ze které si může udělat nového nejlepšího kamaráda.
3.7.2013 byl Damián umístěn spolu s Bucifálkem do domku do Křenovic. V létě 2014 dostal Bucifálek otravu krve a zemřel.

Děkujeme Jorze Liškové, že Bucifálka po dobu jeho pobytu u nás podporovala.
Děkujeme paní Andree Kudláčové & kočičkám Mishi a Julči a kocourovi  Diamondovi, že Daminánka po dobu jeho pobytu u nás podporovali.

Více zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Homie a Squishi

28. 6. 2013

1.jpg

Britské kočičky s PP Homie modrá 9 let  a Squishi lilová  7 let, kastrované

Více zde:

Fotky kočiček najdete zde:

28.6.2013 byly kočičky společně umístěny do Votice u Tábora do bytu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kryšpín (04) a Bubu (02) nyní Maxík a Lili

23. 6. 2013

kryspin.jpgbubu.jpgKocour a kočka, nar. 5/2013

Kryšpína a Bubu hodil někdo do zahrady paní ve Strážnici, která tam má asi 13 koček a tito sourozenci byli moc malí než aby tam mohli zůstat. Kryšpín je mazlivý a milý kocourek. V novém domově by měl mít parťáka ke kočičím hrám. Je vhodný jako společník ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. Kryšpín a Bubu byli 23.6.2013 umístěni do Rohatce

Fotky Kryšpína u nás a z obou z nového domova najdete zde, fotky Bubu u nás najdete zde.

Zprávy z nového domova zde:

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Emička

22. 6. 2013

emicka.jpgKočka, nar. 4/2013

Emička byla nalezena se svou sestrou Evičkou v Bojanovicích. Emička je, stejně jako její sestřička, roztomilé, hravé a zvídavé kotě. Ráda se nechá pochovat a mazlit. Nevhodná jako jedináček. 22.6.2013 byla Emička umístěna do Šumperku, do bytu, ke 2 kočičkám.

Další fotky zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Jimmy a Jerry 02

15. 6. 2013

img_3753.jpg

Kocourci  nar. 21.4.2013

Jimmy a Jerry jsou kotátka od Mášenky, kterou jsme 21.4.2013 přivezly i s koťátky z ubytovny z Kyjova, kde porodila u pána, který se o ní staral ve svém pokoji. Jelikož ji pán na ubytovně nemohl mít tak zavolal k nám. 14.6.2013 byli Jimy a Jerry umístěni společně do Rohatce.

 

Fotky koťátek s maminkou zde.
Fotky z nového domova zde.

Zprávy z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »