Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Guliver(02)

10. 4. 2012

ObrazekČerného kocourka Gulivera našla paní v dubnu 2010 ve dvoře u policie, ležícího v dešti a zimě pod stromem. Matka se pro něj nevrátila, a tak zavolala nás. Guliver je hravý, milý a mazlivý, opravdové zlatíčko. Na nový domov u nás čekal přesně dva roky - 10.4.2012 byl umístěn jako jedináček do domku se zahrádkou do Ratiškovic.

Děkujeme Janě a Tondovi Zapletalovým & kocourovi Flíčkovi a kočce Míše, kteří Gulivera během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Lima a Maruška(02)

9. 4. 2012

lima03.jpg maruska04.jpg

O Limě a Marušce si můžete přečíst zde.

Děkujeme Anně a Romanovi Kišovým & kočkám Chiccovi a Elvírce, kteří Limu během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme též Nině a její partě, kteří stejným způsobem podporovali Marušku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jonáš 04

30. 3. 2012

jonas04-04.jpgBílého kocourka Jonáše se zrzavým žíháním jsme přijaly od jeho majitelů, kteří se ho ujali coby nalezence v Drnholci. Spolu s ním jsme si z Drnholce přivezly i naše bývalé tři svěřence Pištu, Žanetku a Domina. Všech čtyřech koček se jejich majitelé museli vzdát kvůli stěhování. Jonáš je moc milý, mazlivý a hodný, absolutně bezproblémový. Je vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 30.3.2012 byl umístěn k pejskovi do Uherského Brodu.

Fotky Jonáše z doby pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Karamelka

29. 3. 2012

karamelka05.jpgMourečku Karamelku se zrzavým žíháním přinesla v srpnu 2011 paní z koupaliště, kde ji našly děti v trávě. Měla asi 5 týdnů, někdo ji tam evidentně odnesl a nechal na pospas svému osudu. 29.3.2012 byla Karamelka umístěna do domku se zahrádkou do Strážnice ke kočce.

Další fotky Karamelky z jejího pobytu u nás najdete zde.

Děkujeme Lence Chmelařové, která Karamelku během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Leon(02) a Saša(02)

24. 3. 2012

leonek_12_11_100_5843.jpg sasenka01.jpg

O Leonovi a Saše si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Dáša a Žabka

23. 3. 2012

dasa.jpg zabka.jpg

O Dáše a Žabce si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Evitka a Sisi 02

10. 3. 2012

 

evitka04.jpg sisi02-02.jpg

O Evitce a Sisi si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Benedikt a Frodo

4. 3. 2012

Obrazek frodo06.jpg

O Benediktovi a Filípkovi si  můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Greisy a Ríša(03)

3. 3. 2012

greisy03.jpg risa03-08.jpg

O Greisy a Ríšovi si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Išinka

3. 3. 2012

isinka08.jpgTříbarevná Išinka se přitoulala v Moravském Žižkově na dvůr k paní, která má od nás Rosičku. Nejspíš ji hodil někdo na zahradu k jejímu sousedovi, který má na zahradě asi 10 koček a odmítá je kastrovat.  Išinka je moc milá, bezproblémová a mazlivá. 3.3.2012 byla umístěna jako jedináček do bytu do Ivančic.

Děkujeme Markétě & Martinovi z Brna, kteří Išinku během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. 

Fotky Išinky z doby pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Zoran

19. 2. 2012

zoran01.jpgČernobílý Zoran se k nám dostal přímo od své majitelky, která se po rozvodu stěhovala do podnájmu a Zorana si nemohla vzít s sebou. Je moc hodný, milý, bezkonfliktní, vhodný jako společník k podobně kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 19.2.2012 byl umístěn jako jedináček do domku se zahrádkou do Borského Mikuláše.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Terezka(04)

11. 2. 2012

terezka04-02.jpgZrzečku Terezku a její dva sourozence našly dvě děvčata opuštěné v trávě u bývalého JZD v osadě Nesyt, když tudy šly se psy. Po nějaké době se pro ně vrátily a odnesly je na veterinu, kde dostaly kontakt na nás. Koťata měla sice svrab v uších, ale jinak byla v pořádku, a jsou i vymazlená a moc přítulná. Do té doby tedy musela být někde u lidí a je evidentní, že je tam jejich majitel odložil.  Terezka byla 11.2.2012 umístěna do bytu ke kočce do Hranic u Přerova. Zprávy z jejího nového domova si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Viky

11. 2. 2012

viky02.jpgVe čtvrtek 15.12.2011 nám volali manželé ze zahrádek u masokombinátu, že našli kocoura, který nejspíš ničí není. Měli na nás číslo, protože jsme jim už kdysi pomáhaly s kastrací jejich kocoura. Nechat si ho prý nemohou, protože žijí z jednoho důchodu a mají dceru na škole. I když jsme je nakonec přemluvily, ať to aspoň zkusí a Vikyho jsme k nim po kastraci, odčervení a odblešení umístily, zůstat tam nemohl, protože údajně velmi útočil na jejich prvního kocoura Mikyho, který pak nakonec ještě onemocněl. Takže jsme Vikyho 31.12.2011 přijaly k nám. A vzápětí zjistily, že je velmi pohodářský a s ostatními kočkami žádný problém nemá. Nijak na ně neútočí a chová se tu jako doma. "Chyba" byla nejspíš na straně prvního kocoura, který pravděpodobně právě kvůli tomu, že byl nemocný, reagoval podrážděně. Viky je tedy vhodný i jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. Fotky z celé akce najdete na Facebooku. Viky byl 11.2.2012 umístěn jako jedináček do bytu do Kyjova.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Pipin(02) (nyní Viki)

3. 2. 2012

pipin01.jpgPipina a jeho tři sourozence Bruna, Jonatána a Bolka porodila plachá kočka, která je v červnu 2011 dovedla na dvůr k jednomu pánovi. Ten zavolal nás. Kočku jsme po kastraci vrátily zpět, pro koťata hledáme nový domov. Pipin je hravý kocourek, vhodný jako společník  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 3.2.2012 byl umístěn ke kočce Mie do bytu do Hodonína.

Děkujeme Janě Hegerové, která Pipina během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. 

Fotky Pipina z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Piškotek

27. 1. 2012

piskotek.jpg

Bílý Piškotek s černými skvrnkami na obličeji a ocásku byl v září 2011 nalezen na silnici u Blanska, kde ležel plný blech, zubožený a na pokraji smrti. Našla ho tam paní, která si ho vzala domů, dala ho do pořádku a pak nám ho dovezla, protože se jí nedařilo ho umístit Piškotek je milý, hravý, mazlivý kocourek, vhodný jako společník k další kočce. 27.1.2012 byl umístěn do bytu do Veselí nad Moravou k psovi a činčile.

Děkujeme Lindě Šildové & Drobkovi, kteří Piškotka během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Další fotky od 25.3.2013 pak zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Buráček 02 a Mauglí

22. 1. 2012

 

img_1810.jpg maugli06.jpg

Bílomourek Buráček se jednoho dne objevil u elektrárny na zahrádkách. Našel ho tam pán, který tam má zahrádku a krmí venkovní plaché kočky. Je velký mazel, hodný, hravý kocourek. Mourek Mauglí byl nalezen na hodonínské Národní třídě v pasáži u Jednoty, kam přišel celý vyhladovělý. Na krku měl jakousi známku, ale kontakt na majitele na ní nebyl. Vypadala spíš jako šňůrka, kterou mu tam daly děti. Je evidentně zvyklý na lidi, protože je to velký mazel, velmi hodný, opravdový miláček. 22.1.2012 byli společně umístěni do bytu do Brna.

Fotky Buráčka z doby pobytu u nás najdete zde, fotky Mauglího zde.

Děkujeme Anně a Romanovi Kišovým & kočkám Chiccovi a Elvírce, kteří Mauglí během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kašpárek (nyní Toník)

10. 1. 2012

kasparek01.jpg Bílomourka Kašpárka a jeho tři sourozence Adélku, Dorotku a Barta našel 5.11.2011 v lese pán, který tam venčil psa. Jejich majitele známe již z dřívějška, kdy jsme jim nabízely zadarmo kastrace jejich 4 koček, ale ozvali se nám až asi za dva měsíce, když jedna z jejich koček porodila 4 koťata. Ty jsme přijmout odmítly. Nyní jsme se jim kvůli kastracím ozvaly znovu a paní řekla, že manžel koťata odvezl do útulku do ZOO. Vše jsme si daly dohromady právě v momentě, kdy volal pán, že našel v lese u ZOO čtyři koťata. Jejich majitel je sice vezl do ZOO, ale když zjistil, že tam mají zavřeno, nechal je v blízkém lese. Kašpárek byl 10.1.2012 umístěn do Rohatce do domku se zahrádkou ke dvoum kocourům a přejmenován na Toníka.
Fotky Kašpárka z doby pobytu u nás najdete zde.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a od ledna/2015 zde.

Zprávy a fotky z jeho nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Ajk(02) a Chaplin

9. 1. 2012

ajk02-04.jpg chaplin01.jpg

O Ajkovi a Chaplinovi si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sára 02, Voltér a Ted

6. 1. 2012

sara02-05.jpgvolter.jpgted.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Adélka(03) (nyní Ája)

31. 12. 2011

adeelka03-10.jpg Adélku a její tři sourozence Kašpárka, Bárta a Dorotku našel 5.11.2011 v lese pán, který tam venčil psa. Jejich majitele známe již z dřívějška, kdy jsme jim nabízely zadarmo kastrace jejich 4 koček, ale ozvali se nám až asi za dva měsíce, když jedna z jejich koček porodila 4 koťata. Ty jsme přijmout odmítly. Nyní jsme se jim kvůli kastracím ozvaly znovu a paní řekla, že manžel koťata odvezl do útulku do ZOO. Vše jsme si daly dohromady právě v momentě, kdy volal pán, že našel v lese u ZOO čtyři koťata. Jejich majitel je sice vezl do ZOO, ale když zjistil, že tam mají zavřeno, nechal je v blízkém lese. Adélka je hravá veselá kočičí slečna, vhodná jako společnice do bytu nebo do domku se zahrádkou. 31.12.2011 byla umístěna ke kocourovi do bytu do Brna.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Deli

30. 12. 2011

deli08.jpgČernobílou Deli s delší srstí nám 17.8.2011 přivezla paní, která se stará o kočky v nemocniční zahradě. Našla ji v Kyjově na silnici. Deli je moc milá k lidem, ale ostatní kočky moc ráda nemá, je proto vhodná jako jedináček do bytu nebo do domku se zahrádkou. 30.12.2011 byla umístěna do Dubňan do domku se zahrádkou ke kočce a psovi čičavě. Zprávy a fotky z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Chilli (nyní Fousek) a Nikolka

22. 12. 2011

chilli06.jpg nikolka20.jpg

O Chillim a Nikolce si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kryštof 05

11. 12. 2011

krystof05-02.jpgKrásný zrzeček Kryštof se přitoulal k paní na zahradu v Lužicích. Paní je důchodkyně, má už své 2 kočky, a odmítla si ho nechat. Kryštof je mazlivý, pohodový, vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou11.12.2011 byl umístěn jako jedináček do bytu do Brna.

Další fotky zde.

Děkujeme Petrovi & kočkám Mariance a Alfrédce, kteří Kryštofa během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jonatán 02

11. 12. 2011

jonatan02-01-.jpgJonatána a jeho tři sourozence Bolka, Bruna a Pipina porodila plachá kočka, která je dovedla na dvůr k jednomu pánovi. Ten zavolal nás. Kočku jsme po kastraci vrátily zpět, pro koťata hledáme nový domov. Jonatán je hravý mazlivý kocourek, vhodný jako společník  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 11.12.2011 byl umístěn do Chomutova ke kočce.

Děkujeme Ivě Mrkvové, která Jonatána podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Jonatána najdete zde

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jurášek 02

26. 11. 2011

jurasek04.jpgBílého kocourka s černými znaky Juráška našli spolu se sourozenci v krabici lidé u silnice mezi Rohatcem a Hodonínem. Jurášek je milý, mazlivý a hravý kocourek, vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 26.11.2011 byl umístěn ke 3leté kočce Hvězdičce do bytu do Uherského Hradiště.

Děkujeme Heleně Zázvorkové & kočce Kitty, které Juráška během pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

Fotky Juráška z doby, kdy byl u nás, najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Dorotka(03)

21. 11. 2011

dorotka03-14.jpgDlouhosrstou bílomourku Dorotku a její tři sourozence Adélku, Kašpárka a Bárta našel 5.11.2011 v lese pán, který tam venčil psa. Jejich majitele známe již z dřívějška, kdy jsme jim nabízely zadarmo kastrace jejich 4 koček, ale ozvali se nám až asi za dva měsíce, když jedna z jejich koček porodila 4 koťata. Ty jsme přijmout odmítly. Nyní jsme se jim kvůli kastracím ozvaly znovu a paní řekla, že manžel koťata odvezl do útulku do ZOO. Vše jsme si daly dohromady právě v momentě, kdy volal pán, že našel v lese u ZOO čtyři koťata. Jejich majitel je sice vezl do ZOO, ale když zjistil, že tam mají zavřeno, nechal je v blízkém lese. Dorotka se k ostatním koťatům až tolik nemá, může být tedy i jedinou kočkou v domácnosti v bytě nebo v domku se zahrádkou. 4.12.2011 byla umístěna do Žiliny do bytu.
 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kryšpín(03)

5. 11. 2011

kryspin03-16.jpgBílého Kryšpína nám přinesli lidé, k nimž se připojil na ulici. Byl tak špinavý, že jsme si mysleli, že je šedivý. Až když jsme ho vykoupaly, zjisitly jsme, že je sněhobílý. Je to velký mazlík a miláček, vhodný i k dětem i jako společník k další kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 5.11.2011 byl umístěn do Prahy do domku se zahrádkou. Zprávy a fotky z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Marianka

31. 10. 2011

marianka03.jpgZrzavou Marianku a jejího brášku Robina našla ve sklepě činžáku v Lesní ulici paní, která pracuje vedle v obchodě. Vzala si je domů a zavolala nám. Marianka je hravá veselá kočička, vhodná jako společnice k další kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 31.10.2011 byla umístěna ke kočce do bytu do Brna. Zprávy z nového domova si můžete přečíst zde.

Děkujeme Nině a její partě, kteří Marianku během jejího pobytu podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Barunka 02

20. 10. 2011

barunka02-01.jpgMourečka Barunka se přitoulala k lidem na zahradu v Břeclavi. Ti si ji nechtěli nechat, a tak zavolali nám. U nás se ukázalo, že se Barunka velmi bojí ostatních koček, byla neustále zalezlá a nechtěla vůbec jíst. Situace byla tak kritická, že jsme prosily nálezce, ať si ji vezmou vykastrovanou zpět, že u nás takto může i umřít, ale ti s námi už nekomunikovali. Nyní je Barunka ve voliéře sama a už aspoň trochu jí. 20.10.2011 byla umístěna do Dolních Věstonic k pejskovi.
Fotky Barunky najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Gina

13. 10. 2011

gina10.jpgTříbarevná Gina se našla ve Strážnici na sídlišti, měla zraněnou čelist, která jí posléze srostla a nemá s ní žádné problémy, jen nemůže úplně otevřít tlamičku. Je vhodná jako jedináček, protože druhé kočky napadá. Miluje lidi, svého majitele si hlídá a chodí za ním jak pejsek.  13.10.2011 - Gina byla umístěna do bytu do Brna.

 

Děkujeme Karolíně Šíchové & jejím 2 kočkám, 2 koním a 2 psům, kteří Ginu během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »