Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Buráček 02 a Mauglí

22. 1. 2012

 

img_1810.jpg maugli06.jpg

Bílomourek Buráček se jednoho dne objevil u elektrárny na zahrádkách. Našel ho tam pán, který tam má zahrádku a krmí venkovní plaché kočky. Je velký mazel, hodný, hravý kocourek. Mourek Mauglí byl nalezen na hodonínské Národní třídě v pasáži u Jednoty, kam přišel celý vyhladovělý. Na krku měl jakousi známku, ale kontakt na majitele na ní nebyl. Vypadala spíš jako šňůrka, kterou mu tam daly děti. Je evidentně zvyklý na lidi, protože je to velký mazel, velmi hodný, opravdový miláček. 22.1.2012 byli společně umístěni do bytu do Brna.

Fotky Buráčka z doby pobytu u nás najdete zde, fotky Mauglího zde.

Děkujeme Anně a Romanovi Kišovým & kočkám Chiccovi a Elvírce, kteří Mauglí během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kašpárek (nyní Toník)

10. 1. 2012

kasparek01.jpg Bílomourka Kašpárka a jeho tři sourozence Adélku, Dorotku a Barta našel 5.11.2011 v lese pán, který tam venčil psa. Jejich majitele známe již z dřívějška, kdy jsme jim nabízely zadarmo kastrace jejich 4 koček, ale ozvali se nám až asi za dva měsíce, když jedna z jejich koček porodila 4 koťata. Ty jsme přijmout odmítly. Nyní jsme se jim kvůli kastracím ozvaly znovu a paní řekla, že manžel koťata odvezl do útulku do ZOO. Vše jsme si daly dohromady právě v momentě, kdy volal pán, že našel v lese u ZOO čtyři koťata. Jejich majitel je sice vezl do ZOO, ale když zjistil, že tam mají zavřeno, nechal je v blízkém lese. Kašpárek byl 10.1.2012 umístěn do Rohatce do domku se zahrádkou ke dvoum kocourům a přejmenován na Toníka.
Fotky Kašpárka z doby pobytu u nás najdete zde.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a od ledna/2015 zde.

Zprávy a fotky z jeho nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Ajk(02) a Chaplin

9. 1. 2012

ajk02-04.jpg chaplin01.jpg

O Ajkovi a Chaplinovi si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sára, Voltér a Ted

6. 1. 2012

sara02-05.jpg wolfgang07.jpg ted02.jpg

O Sáře, Voltérovi a Tedovi si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Adélka(03) (nyní Ája)

31. 12. 2011

adeelka03-10.jpg Adélku a její tři sourozence Kašpárka, Bárta a Dorotku našel 5.11.2011 v lese pán, který tam venčil psa. Jejich majitele známe již z dřívějška, kdy jsme jim nabízely zadarmo kastrace jejich 4 koček, ale ozvali se nám až asi za dva měsíce, když jedna z jejich koček porodila 4 koťata. Ty jsme přijmout odmítly. Nyní jsme se jim kvůli kastracím ozvaly znovu a paní řekla, že manžel koťata odvezl do útulku do ZOO. Vše jsme si daly dohromady právě v momentě, kdy volal pán, že našel v lese u ZOO čtyři koťata. Jejich majitel je sice vezl do ZOO, ale když zjistil, že tam mají zavřeno, nechal je v blízkém lese. Adélka je hravá veselá kočičí slečna, vhodná jako společnice do bytu nebo do domku se zahrádkou. 31.12.2011 byla umístěna ke kocourovi do bytu do Brna.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Deli

30. 12. 2011

deli08.jpgČernobílou Deli s delší srstí nám 17.8.2011 přivezla paní, která se stará o kočky v nemocniční zahradě. Našla ji v Kyjově na silnici. Deli je moc milá k lidem, ale ostatní kočky moc ráda nemá, je proto vhodná jako jedináček do bytu nebo do domku se zahrádkou. 30.12.2011 byla umístěna do Dubňan do domku se zahrádkou ke kočce a psovi čičavě. Zprávy a fotky z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Chilli (nyní Fousek) a Nikolka

22. 12. 2011

chilli06.jpg nikolka20.jpg

O Chillim a Nikolce si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kryštof 05

11. 12. 2011

krystof05-02.jpgKrásný zrzeček Kryštof se přitoulal k paní na zahradu v Lužicích. Paní je důchodkyně, má už své 2 kočky, a odmítla si ho nechat. Kryštof je mazlivý, pohodový, vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou11.12.2011 byl umístěn jako jedináček do bytu do Brna.

Další fotky zde.

Děkujeme Petrovi & kočkám Mariance a Alfrédce, kteří Kryštofa během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jonatán 02

11. 12. 2011

jonatan02-01-.jpgJonatána a jeho tři sourozence Bolka, Bruna a Pipina porodila plachá kočka, která je dovedla na dvůr k jednomu pánovi. Ten zavolal nás. Kočku jsme po kastraci vrátily zpět, pro koťata hledáme nový domov. Jonatán je hravý mazlivý kocourek, vhodný jako společník  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 11.12.2011 byl umístěn do Chomutova ke kočce.

Děkujeme Ivě Mrkvové, která Jonatána podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Jonatána najdete zde

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jurášek 02

26. 11. 2011

jurasek04.jpgBílého kocourka s černými znaky Juráška našli spolu se sourozenci v krabici lidé u silnice mezi Rohatcem a Hodonínem. Jurášek je milý, mazlivý a hravý kocourek, vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 26.11.2011 byl umístěn ke 3leté kočce Hvězdičce do bytu do Uherského Hradiště.

Děkujeme Heleně Zázvorkové & kočce Kitty, které Juráška během pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

Fotky Juráška z doby, kdy byl u nás, najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Dorotka(03)

21. 11. 2011

dorotka03-14.jpgDlouhosrstou bílomourku Dorotku a její tři sourozence Adélku, Kašpárka a Bárta našel 5.11.2011 v lese pán, který tam venčil psa. Jejich majitele známe již z dřívějška, kdy jsme jim nabízely zadarmo kastrace jejich 4 koček, ale ozvali se nám až asi za dva měsíce, když jedna z jejich koček porodila 4 koťata. Ty jsme přijmout odmítly. Nyní jsme se jim kvůli kastracím ozvaly znovu a paní řekla, že manžel koťata odvezl do útulku do ZOO. Vše jsme si daly dohromady právě v momentě, kdy volal pán, že našel v lese u ZOO čtyři koťata. Jejich majitel je sice vezl do ZOO, ale když zjistil, že tam mají zavřeno, nechal je v blízkém lese. Dorotka se k ostatním koťatům až tolik nemá, může být tedy i jedinou kočkou v domácnosti v bytě nebo v domku se zahrádkou. 4.12.2011 byla umístěna do Žiliny do bytu.
 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kryšpín(03)

5. 11. 2011

kryspin03-16.jpgBílého Kryšpína nám přinesli lidé, k nimž se připojil na ulici. Byl tak špinavý, že jsme si mysleli, že je šedivý. Až když jsme ho vykoupaly, zjisitly jsme, že je sněhobílý. Je to velký mazlík a miláček, vhodný i k dětem i jako společník k další kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 5.11.2011 byl umístěn do Prahy do domku se zahrádkou. Zprávy a fotky z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Marianka

31. 10. 2011

marianka03.jpgZrzavou Marianku a jejího brášku Robina našla ve sklepě činžáku v Lesní ulici paní, která pracuje vedle v obchodě. Vzala si je domů a zavolala nám. Marianka je hravá veselá kočička, vhodná jako společnice k další kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 31.10.2011 byla umístěna ke kočce do bytu do Brna. Zprávy z nového domova si můžete přečíst zde.

Děkujeme Nině a její partě, kteří Marianku během jejího pobytu podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Barunka 02

20. 10. 2011

barunka02-01.jpgMourečka Barunka se přitoulala k lidem na zahradu v Břeclavi. Ti si ji nechtěli nechat, a tak zavolali nám. U nás se ukázalo, že se Barunka velmi bojí ostatních koček, byla neustále zalezlá a nechtěla vůbec jíst. Situace byla tak kritická, že jsme prosily nálezce, ať si ji vezmou vykastrovanou zpět, že u nás takto může i umřít, ale ti s námi už nekomunikovali. Nyní je Barunka ve voliéře sama a už aspoň trochu jí. 20.10.2011 byla umístěna do Dolních Věstonic k pejskovi.
Fotky Barunky najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Gina

13. 10. 2011

gina10.jpgTříbarevná Gina se našla ve Strážnici na sídlišti, měla zraněnou čelist, která jí posléze srostla a nemá s ní žádné problémy, jen nemůže úplně otevřít tlamičku. Je vhodná jako jedináček, protože druhé kočky napadá. Miluje lidi, svého majitele si hlídá a chodí za ním jak pejsek.  13.10.2011 - Gina byla umístěna do bytu do Brna.

 

Děkujeme Karolíně Šíchové & jejím 2 kočkám, 2 koním a 2 psům, kteří Ginu během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Heidi(02)

26. 9. 2011

heidi02-07.jpgTříbarevnou Heidi přinesla její majitelka na veterinu utratit, protože odjížděla do zahraničí a neměla pro ni hlídání. Heidi velmi miluje lidi, ale druhé kočky nemusí. Je vhodná jako jedináček do klidné bezdětné rodiny do bytu nebo do domku se zahrádkou. 15.3.2012 byla umístěna jako jedináček ke staré paní do Břeclavi. Zprávy z jejího nového domova si můžete přečíst zde. 

Děkujeme Jorze Liškové, která Heidi během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mareček

24. 9. 2011

marecek05.jpgMareček se narodil kočce Kuki, kterou jsme přijaly ze staveniště a která nám přes noc ze 17.4. na 18.4. porodila 6 koťat. Jedním z nich je právě Mareček. Mareček je ohromný mazel, velmi něžný a milý, učiněné zlatíčko. 24.9.2011 byl umístěn ke dvěma kočkám do bytu do Ostravy.

Další fotky zde.

Děkujeme Lindě Šildové & Drobkovi, kteří Marečka během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Alek

6. 9. 2011

alek02.jpgAleka našel spolu se sestřičkou Alenkou řidič, který zastavil na silnici u Vracova, aby si odskočil. Našel je vyhozené v poli. Byli  hladoví, ale nebyli nemocní, evidentně tam nebyli dlouho. Alek je hravý mazlivý kocourek, vhodný jako společník  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 6.9.2011 byl umístěn ke stejně staré kočce do Velkého Meziříčí.

Děkujeme Aleně Staré, Davidovi Gurinovi & kočkám Rozárce a Samuel, kteří Aleka během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Amálka 04

31. 8. 2011

amalka04-06.jpg

Mouratá Amálka došla v benzínce v Lužicích, kde ji personál krmil. Na zimu pro ni hledali nový domov, vzala si ji paní, ta se však před stěhováním obrátila na nás, zda bychom se Amálky neujaly. Amálka je přítulná, mazlivá a milá, druhé kočky v pohodě snáší, je tedy vhodná i jako společnice k podobně staré kočce nebo kocourovi, může jít však i jako jedináček. 31.8.2011 byla umístěna do Břeclavi do domku se zahrádkou k paní, které umřela 20letá kočka.

 

Děkujeme manželům Miarkovým & Apolence, Dominikovi a Oskarovi, kteří Amálku během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Toska

22. 8. 2011

toska01.jpgŽelvovinovou Tosku jsme přijaly ve zbídačeném stavu celou vyhublou v červnu 2011, když nám ji nahlásili lidi, že strádá u jednoho domu v Hodoníně.  22.8.2011 byla umístěna do Brna místo Santany.

Fotky z nového domova zde.

 

Zprávy z jejího nového domova si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Maudi

8. 8. 2011

maudi01.jpgČernou Maudi začala krmit naše známá. Myslela si, že něčí je a že je vykastrovaná, ale v pondělí 18.4. k ní Maudi přišla a v kuchyni jí porodila 4 koťata. Koťata jsme vzaly k nám, protože u paní zůstat nemohly. 8.8.2011 byla umístěna místo Amandy do bytu do Kyjova.

Děkujeme Jitce Nešporová, kočkám Míně+Elišce+Julče a kocourovi Johnovi, kteří Maudi během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Ariana

7. 8. 2011

ariana09.jpgAriana se narodila kočce Kuki, kterou jsme přijaly ze staveniště a která nám přes noc ze 17.4. na 18.4. porodila 6 koťat. Jedním z nich je právě Ariana. Ariana je hravá mazlivá kotěcí slečna, vhodná jako společnice  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 7.8.2011 byla umístěna ke kocourovi do domku do Těšnova. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Lia(02)

4. 8. 2011

lia02-15.jpgMourečku Liu krmil delší dobu na sídlišti jeden pán. Když nám ji nahlásil, domluvili jsme se, že až ji ochočí, tak ji přijmeme. Což se posléze stalo. U nás se zpočátku bála ostatních koček, ale to se časem srovnalo a nyní je z ní mazlivá, hodná, bezproblémová kočka. 4.8.2011 byla umístěna do bytu do Hodonína jako jedináček. Zprávy z jejího nového domova si můžete přečíst zde.

Děkujeme Mgr. Věře Sukopové z Olomouce & kočce Kitty, které Libu během pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Brumla a Oliver

20. 7. 2011

 

brumla01.jpgObrazek  
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Paštička a Ponožka (nyní Kulíšek a Šmudlík)

19. 7. 2011

pasticka.jpg ponozka.jpg

O Paštičkovi a Ponožce si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kiki

15. 7. 2011

kiki.jpgKiki byla vyhozena v Bzenci u stájí koní. Je velice hravá a temperamentní, musí být všude, kde se právě něco děje. Nerada se nudí, takže vám bude velkou asistentkou. Ale když se konečně unaví a chce se přitulit, přede jako kolovrat. 15.7.2011 byla umístěna do Březolup.

Děkujeme Jitce Nešporové & kočkám Míně+Elišce+Julce, kteří Kiki podporovali během jejího pobytu u nás formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kuki a Nanet

14. 7. 2011

kuki.jpg nanet08.jpg

O Kuki a Nanet si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Lojzík (nyní Matýsek)

10. 7. 2011

lojzik02-08.jpgBílomourka Lojzíka a jeho brášku zanechal jejich majitel napospas osudu v areálu hodonínských lázní. Na rozdíl od Lojzíka, kterého jsme vzaly k nám, jeho bráška takové štěstí neměl - zajelo ho auto. Lojzík je velmi hravý a když na něj přijde mazlivá, odbýt se rozhodně nenechá. Po téměř 2letém pobytu u nás byl 9.7.2011 umístěn ke kočce do Brna.
 

Děkujeme manželům Březinovým, kteří Lojzíka během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 

Jeff a Tifany (nyní Mafin a Milka)

26. 6. 2011

img_2434.jpgČernobílý Jeff se narodil černé kočce Maudi, kterou začala krmit naše známá. Myslela si, že něčí je a že je vykastrovaná, ale v pondělí 18.4. k ní Maudi přišla a v kuchyni jí porodila 4 koťata. Koťata jsme vzaly k nám, protože u paní zůstat nemohly. Tifany nám donesli kluci, kteří ji spolu se sourozenci na poli u Hovoran. Byl jí asi týden. 26.6.2011 byli společně umístěni do Prahy k lidem, kteří od nás měli Baga.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Hanička a Kendy

24. 6. 2011

 

Obrazek Obrazek
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »